Nieuws

dinsdag, 12 juni 2018 21:57

Met de bus naar Helpman!

Geschreven door

Aanstaande zaterdag 16 juni speelt Vitesse’63 2 de finale van de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. Na de klinkende zege (7-1) op SV Bedum 4, is VV Helpman 2 om 14:00 uur de tegenstander in de eindstrijd.

Er rijdt zaterdag een bus van Ten Heuvel Tours naar Haren. Supporters zijn van harte welkom om mee te reizen. De kosten bedragen €10,- per persoon. Opgeven kan bij Jan Waninge via 06-39182841. Verzamelen zaterdag om 11:45 uur bij Vitesse’63.

 

h2

woensdag, 06 juni 2018 17:15

Freddy Bollegraaf nieuwe trainer Vitesse'63 VR1

Geschreven door

Freddy Bollegraaf is nieuwe trainer voor de vrouwen van Vitesse'63

5.Jun.2018

KOEKANGE- Freddy Bollegraaf is de nieuwe traniner bij voetbalvereniging Vitesse’63. De oefenmeester afkomstig uit Leek was de afgelopen twee seizoenen trainer van hoofdklasser VIOD uit Driezum. Bollegraaf heeft vanaf zijn zesde bij GRC Groningen gevoetbald.
Zijn talent bleef ook bij FC Groningen niet onopgemerkt. Onder Azing Griever en Sief de Ronde voetbalde hij drie seizoenen bij de beloften. Op zijn 19e keerde hij terug bij GRC waar hij nog vijf seizoenen op hoofdklasse niveau actief was. Vanaf zijn veertigste heeft Bollegraaf het trainerschap opgepakt. Als trainer is hij gestart bij VEV ’67. Vervolgens heeft hij in Driezum de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal. Vanaf het komende seizoen is hij actief bij eerste klasser Vitesse’63
Vitesse is blij met de komst van Freddy Bollegraaf. De vrouwenafdeling heeft de afgelopen seizoenen goed gepresteerd. Met Freddy Bollegraaf aan het roer wil Vitesse graag een stabiele eerste klasser worden.

trainer VR1

FreddyB

zaterdag, 02 juni 2018 21:27

Vitesse'63 JO11-1 kampioen toernooi WIJC

Geschreven door

Vandaag is Vitesse'63 JO11-1 kampioen geworden bij het WIJC toernooi in De Wijk.

JO11-1

zaterdag, 02 juni 2018 09:01

Teamindeling seizoen 2018-2019 JO8 t/m JO15

Geschreven door

Hallo Allemaal,

Hierbij de indeling voor het seizoen 2018-2019. We hebben dit  met diverse leiders en trainers samengesteld. Dit is een voorlopige indeling er kunnen altijd nog wijzigingen komen. JO17 en JO19 volgen nog i.v.m. samenwerking WIJC. Het mooiste is dat er nog iemand aanmeld voor het JO8 team. De leiders en trainers volgen nog maar als er iemand zich geroepen voelt om wat te betekenen voor het elftal waar zijn/haar kind inzit dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Rene Brinkman

Jeugd coördinator Vitesse '63

 JO8-1

 

Benak, Stefan

Kats, Liam

Verduijn, Bram

Steenbergen, Josef Bengy

Vijn, Justin

 

JO9-1

 

Gunnink, Lars

Koorn, Ramon

Linde, Luke

Muis, Jurre

Seegers, Jeroen

Veen, Jens

Benning, Janna

Wijk, Emma van

 

JO10-1

 

Barelds, Kyan

Hoekman, Daan

Koorn, Tessa

Groot, Tess de

Laarman, Tara

Steenbergen, Manon

Keizer, Dione

 

JO11-1

 

Benning, Jorn

Brinkman, Pascal

Broekman, Clint

Schoterman, Dennis

Schoenmaker, Mees

Nijveldt, Nora

Petter, Eline

Steenbergen, Amina-Ann

Westert, Carlijn

 

JO13-1

 

Benning, Nikolai

Leuninge, Alex

Meer, Mathijs ter

Barelds, Stijn

Braakman, Daniel

Brinkman, Tygo

Schoterman, Remco

Haveman, Mirthe

Wijk, Julia van

Keizer, Bente

Steenbergen, Jasmijn

Schoenmaker, Floortje

 

JO13-2

 

Brouwer, Nick

Butzelaar, Jip van

Keuning, Levi

Rutten, Boyd

Rutten, Brent

Groot, Mats de

Kuiper, Thomas

Muis, Damian

Petter, Mark

Laarman, Meike

Gunnink, Laura

Keep, Marlies

Petter, Daniek

 

JO15

 

Hummel, Nils

Ali, Abshiz

Benning, Sven

Hendriks, Bjorn

Koppen, Wiek

Noord, Almar van

Rumph, Danny

Bokxem, Tom

Knoflach, Iris

Rutten, Lara

Benning, Eline

Keizer, Nikki

Kuik, Marit

Stoffer, Mila

Westert, Merit

jo151

 

 

 

Om de plannen rondom ST teams JO19 en JO17 (SJO WIJC en Vitesse) verder te concretiseren zijn de volgende stappen gezet.

 

1. Kennismaking van de voetballers  door het spelen van een Oefenwedstrijd waarin de teams gemixt worden.

JO19 speelt op maandag 11 juni om 19:30 uur in IJhorst

JO17 speelt op dinsdag 12 juni om 19:30 uur in Koekange

De spelers ontvangen de exacte info via de leiders, trainers

 

2. Inschrijving aantal teams bij KNVB

JO19 zal met twee ST teams ingeschreven worden

JO19-1 – 1e klasse

JO19-2 – 3e klasse

JO17 zal (in eerste instantie) met drie ST teams ingeschreven worden

JO17-1 – 1e klasse

JO17-2 - 3e klasse

JO17-3 – 4e klasse

Wedstrijddagen en trainingsdagen worden verdeeld over de 3 locaties IJhorst, De Wijk en Koekange. We streven naar een juiste verdeling over de drie locaties. Een gedetailleerde invulling volgt zodra we een completer beeld hebben van onder andere trainers en beschikbaarheid van velden.

 

3. Eind juni 2018 zal de teamindeling bekend worden gemaakt.

 

We kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn over deze stappen. We nodigen je van harte uit deze via e-mail of persoonlijk aan ons te stellen.

Eddie Keizer (eddie.keizer@gmail.com)

Richard Offerein (rmoh@ziggo.nl)

wijcvitesse63

 

donderdag, 17 mei 2018 16:34

Noodoproep !

Geschreven door

Onze mooie vereniging draait op vrijwilligers en we mogen ons gelukkig prijzen dat er velen zich belangeloos inzetten voor onze club, sommigen zelfs al decennia lang! Daarnaast hebben velen zich via het vrijwilligersformulier aangemeld om zo nu en dan wat activiteiten te willen doen. Vanwaar dan deze noodoproep? Omdat we op een aantal cruciale plekken, geen vrijwilligers kunnen vinden!

Helaas is het huidige bestuur er niet in geslaagd nieuwe bestuursleden te vinden. Er is al enige jaren geen coördinator jeugd meer. Het bestuurslid technische zaken heeft, na vele extra jaren, aangegeven er na dit seizoen mee te stoppen. De secretaris draait al een extra jaar, maar stopt ook aan het einde van dit seizoen. De termijn van de penningmeester zit er na dit seizoen op en onze voorzitter heeft aangegeven zijn 2e termijn niet geheel uit te willen zitten. Kortom: we hebben een prachtige kantine, een mooie kleedkameraccommodatie, vele sponsoren, enthousiaste leden en in het nieuwe seizoen ligt er een kunstgrasveld. Het kan dan toch niet zo zijn dat er geen bestuur meer is? Daarom: bestuursleden gezocht!

Onze kantine is een belangrijke bron van inkomsten, waardoor de contributie laag kan blijven. Gelukkig zijn er vele leden die diverse bardiensten willen draaien. Wel is hiervoor een kantineplanner nodig. Zonder planner geen kantinediensten. Het kan toch niet zo zijn dat op speeldagen en trainingsavonden de kantine niet altijd meer open is? We zijn dan ook dringend op zoek naar een kantineplanner!

Om leden betrokken te houden bij onze verenigingen is een actieve activiteitencommissie nodig. Een vaste kern die allerlei activiteiten wil ontplooien, gesteund door vrijwilligers die zo nu en dan mee willen meehelpen. We zijn al enige tijd dringend op zoek naar leden die deel willen uitmaken van onze activiteitencommissie.

Om te kunnen voetballen, zijn niet alleen spelers, leiders en trainers nodig, maar ook scheidsrechters. Heb je wel interesse, maar ben je nog niet helemaal zeker van de spelregels, meld je dan aan! Uiteraard kan je op kosten van Vitesse een opleiding volgen. Tevens zijn we op zoek naar een scheidsrechtercoördinator; iemand die het aanspreekpunt is voor onze scheidsrechters en de indeling voor wedstrijden verzorgd.

Heb je interesse, twijfel je nog of heb je vragen? Neem contact met ons op of stuur een email naar secretaris@vitesse63.nl. We vertellen je graag wat mogelijk is en wat de werkzaamheden inhouden.

Jurrian Barelds, Erwin Kuiper, Martin Keizer, Anita Kuik,

Wout Oldejans, Jacob van der Linde, Rene Brinkman

vhkthuis

De wereld verandert in rap tempo, zo ook de voetbalwereld. Er zijn een aantal ontwikkelingen gaande die ons als bestuur ertoe bewegen om breder te kijken en ons te oriënteren op een aantal mogelijkheden, die ertoe moeten leiden dat onze jeugd ook in de toekomst met plezier kan blijven voetballen.

- De groei van het aantal jeugdleden is (nu en op termijn) zorgelijk

- Vooral een terugloop van leden in de leeftijdscategorie 16 tot 18 jaar

- (Soms) grote teams met veel niveauverschil

- Tekort aan leiders en trainers en scheidsrechter;

Er is in toenemende mate sprake van druk op de vrijwilligers.

Dit alles leidt tot de vraag: Willen we dat er over een aantal jaren nog met genoeg teams en met plezier gevoetbald wordt op onze velden? En zo ja, hoe gaan we dit aanpakken?

In deze tijd, waarin iedereen z’n beste beentje voor zet om de vereniging blijvend te laten floreren en waarbij voetbalplezier voor een ieder op zijn of haar niveau voorop staat, zien wij in samenwerking met andere verenigingen niet alleen een grote toegevoegde waarde maar ook een must.

Na diverse overleggen en gesprekken met de KNVB willen we (Vitesse’63 en SJO WIJC) voor komend seizoen (2018-2019) een pilot opzetten voor de teams JO17 en JO19. Dit betekent dat de spelers van de teams JO17 en JO19 van Vitesse ‘63 en SJO WIJC in het seizoen 2018-2019 samen zullen gaan voetballen.

Wij zien een groot aantal voordelen in deze samenwerking en realiseren ons terdege dat er ook een aantal nadelen aan kleven. Bezien vanuit onze doelstelling - met genoeg teams met plezier voetballen op onze voetbalvelden - hebben wij er alle vertrouwen in dat de samenwerking tussen Vitesse ’63 en SJO WIJC zal slagen.

Om de samenwerking van JO17 en JO19 verder toe te lichten, staat er 22 mei een overleg gepland met de spelers en hun ouders van de toekomstige teams van JO17 en JO19. De exacte tijden zullen bekend gemaakt worden aan de teamleden en zullen tevens vermeld worden op de site.

We kunnen ons voorstellen dat er over deze samenwerking vragen zijn. Wij nodigen jou van harte uit deze via email of persoonlijk aan ons te stellen.

Bestuur VV Wacker Frans Zinger (voorzitter@vvwacker.nl)

Bestuur Vitesse’63 Jurrian Barelds (voorzitter@vitesse63.nl)

Bestuur VV IJhorst Harry Meijer (voorzitter@vvijhorst.nl)

wijcvitesse63

 

maandag, 14 mei 2018 00:00

Verenigingsweekend bij Sport-inn Zwolle

Geschreven door

Sport-inn 1

dinsdag, 01 mei 2018 21:07

Kaboutervoetbal bij Vitesse’63

Geschreven door

Op 19 mei, 26 mei en 2 juni is er nog kaboutervoetbal bij Vitesse’63 daarna is het seizoen voorbij. De drie trainingen zijn van 10:00 tot 10:45 uur. Je moet je opgeven bij Janine Heuvelman (06 21 34 69 78) anders kun je niet meedoen!

kab

zaterdag, 28 april 2018 08:39

Koningsdag schoolvoetbaltoernooi 27 april 2018

Geschreven door
We kunnen terugkijken op een geslaagd Koningsdag schoolvoetbaltoernooi. 17 teams van de scholen uit de omgeving streden om de beker. Met prima voetbalweer werd er fanatiek om de prijzen gestreden. De uitslagen, eerste zijn geworden 
Groep 3-4: De Arendsvleugel
Groep 5-6: De Arendsvleugel
Groep 7-8: 't Echtenest. 
Dit succes danken wij aan de  medewerking van alle vrijwilligers en sponsoren. En ook alle kinderen bedankt voor jullie inzet en sportiviteit. 
Tot volgend jaar!
De activiteitencommissie,  Suzan de Boer,  Roelie van Noord en Lenny Kruijskamp
koningsdag2018
vrijdag, 27 april 2018 00:00

Rabobank Clubkas Campagne brengt € 988,40 op

Geschreven door

Zaterdag 14 april was bij onze sponsor Herberg 't Plein de uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkascampagne! Onze penningmeester mocht een cheque van €988,40 in ontvangst nemen. Vitesse'63 is erg blij met deze extra inkomsten. Zo kunnen we met zijn allen zorgen dat we lekker kunnen voetballen met goede ballen, trainingsmateriaal en tenues.

clubkascamp

Onder ideale omstandigheden werd gisteren op ons sportpark in Koekange voor het eerst een Old Starstoernooi georganiseerd. Veertien teams, waaronder afvaardigingen van grootmachten als FC Groningen, PEC Zwolle en SC Heerenveen, gingen de strijd met elkaar aan.

De Vitesse'63-formatie liet al eerder zien over een prima ploeg te beschikken. Ook voor het fanatieke thuispubliek bleek het team opnieuw de beste. Het combinatieteam HZVV-Vitesse'63 (HVC) werd vijfde. We bedanken alle teams voor hun deelname en de gezellige middag.

oldstarstoernooi

oldstarstoernooiuitslag

zondag, 22 april 2018 00:00

Vitesse’63 Vrouwen 1 zoekt trainer

Geschreven door

Vitesse vrouwen 1 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2018/2019. Vitesse’63 vrouwen 1 komt momenteel uit in de 1e klasse. De selectie is een fanatieke en enthousiaste groep en bestaat uit een mix van geroutineerde speelsters en een aantal jonge, getalenteerde speelsters.

Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:

- De trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavond

- Vrouwen 1 begeleidt en coacht op de speeldagen

- Afstemming heeft met de trainer en leider van het 2e vrouwenteam

- Aandacht heeft voor de jeugdspeelsters binnen de club met het oog op de doorstroming naar Vrouwen 1 en 2A

- Afstemming houdt met bestuurslid technische zaken

Interesse? Stuur dan uw motivatie met cv naar tz@vitesse63.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jacob van der Linde via 06 2277 4361 (’s avonds na 19:00 u)

VR1

zaterdag, 14 april 2018 11:24

Trainingspakken voor Vitesse'63 JO15-1

Geschreven door

Vitesse'63 JO15-1 heeft nieuwe trainingpakken gekregen van het bedrijf Beugel Infrastructuur.

jo151

zaterdag, 14 april 2018 11:01

Prewest steekt Vitesse’63 Old Stars in het nieuw

Geschreven door

De walking footballers van Vitesse’63 hebben van Prewest nieuwe tenues en trainingspakken gekregen. Vitesse’63 en spelers zijn erg blij met deze actie.

Prewest is uw specialist op het gebied van telecom, beveiliging en automatisering en gevestigd in Rogat en Utrecht! Zij zorgen ervoor dat u voordelig en in hoge kwaliteit kunt bellen, dat al uw eigendommen optimaal beveiligd zijn en dat u met de beste producten op een betrouwbaar en snel netwerk kunt werken. Zo beveiligen ze ook het clubgebouw van Vitesse’63.

De Vitesse’63 Old Stars trainen elke vrijdagmiddag om 14:00 uur in Koekange. Daarnaast wordt er regelmatig aan toernooien meegedaan door het hele land. Eigen tenues en trainingspakken zijn dan onmisbaar.

Op 20 april wordt er in Koekange een walking footballtoernooi georganiseerd met deelname van 16 teams waaronder PEC Zwolle, SC Heerenveen en FC Groningen.

oldstars1klein

zaterdag, 14 april 2018 00:00

SC Heerenveen, PEC Zwolle en FC Groningen naar Koekange!

Geschreven door

slideroldstarsWalking Football zit sterk in de lift. Hoezo stoppen met voetbal na je 55e. Heerlijk een balletje trappen met een paar aangepaste regels en op een kleiner veldje. Goed voor de conditie en de gezelligheid.

De Vitesse ’63 Old Stars zijn al sinds maart 2016 bezig met Walking Football. Er is (nog) geen competitie dus wordt er veel in toernooiverband gespeeld. Wij hebben de afgelopen jaren bij veel clubs meegespeeld en daarom besloten om op 20 april as. zelf op het sportpark van Vitesse ’63 een toernooi te organiseren. Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur waarna we een gezellige derde helft hebben in de kantine.

Het blijkt dat er veel animo voor is want niet minder dan 12 aansprekende clubs zullen aanwezig zijn te weten FC Groningen 1 en 2, PEC Zwolle, SC Heerenveen, HZVV, Bedum 1 en 2, Kardinge, Twenterand, IJVV, VEV Leek en Vitesse ’63 zelf natuurlijk.

Wij willen dit toernooi ook gebruiken om bekendheid te geven aan het fenomeen Walking Football waarvoor ook oud-internationals als Ernie Brandts, Simon Tahamata, Benny Wijnstekers en Sjaak Swart zich inzetten.

Helaas zijn er in Drenthe nog weinig clubs die een Old Stars team hebben. Misschien een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen en daarna zelf te beginnen.

donderdag, 12 april 2018 00:00

Voetbalschool Vitesse'63

Geschreven door

Beste voetballers van Vitesse'63,
Ook dit jaar komt er weer een voetbalschool voor de jeugd van V.V. Vitesse’63.
Lijkt het jou leuk om op de vrijdag middag een extra training te krijgen waar je veel van kan leren?
De trainingen worden gegeven door Frits ten Kate, samen met een aantal jeugdtrainers van Vitesse’63.
De nadruk zal liggen op de technische vaardigheden van het voetbal.
Ben jij gemotiveerd en lijkt het je leuk om een aantal trainingen te volgen op de vrijdag middag? Geef je dan snel op!
Opgeven kun je door je een mail te sturen naar : voetbalschoolvitesse63@gmail.com
Geef je naam door en het team waarin je speelt, zodat we je in de juiste groep kunnen indelen
De Vitesse'63 voetbalschool is op de volgende dagen.
6-4-2018
13-4-2018
20-4-2018
18-5-2018
25-5-2018
Let op: ivm de meivakantie zitten er een aantal "vakantieweken" tussen.
De tijden zijn :
JO9 / Jo11 15:30-16:15
Jo13 / jo15 16:30-17:15
NB Bij onvoldoende deelname kunnen de tijden veranderen
Met sportieve groet,
Frits ten Kate

stefan

woensdag, 11 april 2018 17:22

Koningsdag schoolvoetbaltoernooi

Geschreven door
Op vrijdag 27 april organiseert v.v. Vitesse’63 voor de 38 ste keer het jaarlijkse Koningsdag schoolvoetbaltoernooi.
Aan dit toernooi doen verschillende teams van de basisscholen uit Koekange (CBS Prins Johan Friso en OBS de Rozebottel), Ruinerwold (Basisschool de Arendsvleugel), Oosteinde (OBS de Wezeboom) en Echten (OBS ’t Echtenest) mee.
Om er ook dit jaar een gezellige middag van te maken is er voor de kinderen een springkussen en een leuke voetbal-activiteit. En natuurlijk ook dit jaar weer de verloting met vele leuke prijzen!
Om 13.30 uur beginnen de wedstrijden, om 16.30 uur is de prijsuitreiking en daarna is er muziek en kan er nog gezellig nagezeten worden.
koningsdag2017
maandag, 09 april 2018 00:00

Kom naar de vrijwilligersavond!

Geschreven door

Vrijdagavond 13 april houdt Vitesse'63 haar jaarlijkse vrijwilligersavond. Alle vrijwilligers zijn van harte welkom om 18:30 uur bij Pitch en Putt Koekange.We gaan footgolfen en aansluitend is er een buffet!. Aanmelden voor 10 april a.u.b. bij activiteitencommissie@vitesse63.nl

maandag, 02 april 2018 00:00

Inloopavond Kunstgras Vitesse'63

Geschreven door
Beste leden van Vitesse'63 en bewoners van Koekange.
Zoals jullie wellicht gezien of gehoord hebben zijn we bij Vitesse'63 bezig met de aanleg van het kunstgrasveld.
Wij als vereniging doen dit samen met Gemeente de Wolden. Wat wij als vereniging en Gemeente De Wolden belangrijk vinden is dat u als lid van Vitesse'63 of bewoner van Koekange moet weten wat er speelt en wat er allemaal gaat gebeuren.
Wij willen u dan ook uitnodigen om op  11 april om 20:00 uur in onze kantine de plannen te komen bekijken en nog mee te denken over de zaken die nog invulling moeten krijgen. Ik hoop u daar te zien.
Met vriendelijke groet,
Jurrian Barelds
Voorzitter.
 
karin
zaterdag, 31 maart 2018 00:00

Eieren zoeken en gooien Vitesse'63 groot succes

Geschreven door

Leuke opkomst bij het eieren zoeken en gooien bij Vitesse'63 op zaterdag 31 maart. 40 Kinderen hebben ijverig naar de eieren gezocht. Een spannende strijd tussen de 20 kinderen met het eieren vangen en gooien. Voor iedereen was er een leuke verrassing van de paashaas.

pasen2018kl

maandag, 26 maart 2018 19:09

PAASEIEREN ZOEKEN EN GOOIEN BIJ VITESSE’63

Geschreven door

Op zaterdag 31 maart 2018 organiseert VV Vitesse’63 op het voetbalveld van Vitesse’63 de volgende activiteiten:
· Paaseieren zoeken voor groep 1 t/m 6
· Paaseieren gooien voor groep 7 en 8
Kom jij ook? Het begint om 18.00 uur (voor alle groepen).
-deelname is gratis-
Neem je een plastic tasje mee om de gevonden paaseieren in te doen?
En………………voor elke deelnemer heeft de paashaas een kleine verrassing.

pasen2013

zaterdag, 17 maart 2018 08:53

Filmavond Vitesse'63

Geschreven door
Leuke opkomst bij de geslaagde filmavond  van Vitesse'63 op vrijdag 16 maart. De kinderen hebben een gezellige avond beleefd en genoten van de leuke animatiefilms.
 
 

Met deze actie kunnen we geld verdienen voor onze club om bijvoorbeed nieuwe ballen, doelen, tenues aan te schaffen. Hoeveel hebben we deels zelf in de hand. Het gaat namelijk door middel van stemmen. Hoe meer leden van de Rabobank stemmen op Vitesse'63 hoe hoger het bedrag dat wij kunnen ontvangen.

Het stemmen is begonnen op 15 maart, je kunt stemmen als je een stemkaart hebt ontvangen.

 

 

STEM OP VITESSE'63

 

 

 

afbeelding2

dinsdag, 13 maart 2018 22:04

Sander van Dijk keert terug op het oude nest

Geschreven door

Sander van Dijk speelt volgend seizoen weer voor Vitesse’63. De 21-jarige middenvelder, die de club in 2007 verliet, komt over van FC Meppel. Elf jaar geleden koos Sander ervoor om zijn geluk te beproeven bij HZVV. Voor de Hoogeveners kwam hij negen seizoenen uit, waarvan de laatste twee jaar in de eerste selectie. Daar werkte hij al samen met Ben Batterink, destijds assistent-trainer. Tussendoor speelde de Koekanger een seizoen in de D1 van FC Emmen. Afgelopen zomer maakte Sander de overstap naar FC Meppel. “Ondanks dat ik elf jaar als speler ben weggeweest, ben ik altijd zeer betrokken geweest bij Vitesse’63. Ik heb met name bij HZVV een geweldige tijd gehad. De keuze om naar FC Meppel te gaan pakte helaas anders uit dan verwacht. Volgend seizoen hoop ik bij Vitesse’63 het plezier in het voetbal weer helemaal terug te vinden”, vertelt hij over zijn terugkomst. Vitesse’63 is blij dat Sander als kind van de club binnenkort weer in het geel-rood te bewonderen is.

Sandervdijk1

maandag, 19 februari 2018 20:07

Een geslaagde bingoavond voor de kinderen

Geschreven door

Op vrijdag 16 februari 2018 hebben de kinderen van groep 3 t/m 8  weer gezellig met z'n allen bingo gespeeld.

bingo1

 

vrijdag, 09 februari 2018 11:06

Wedstrijden in Koekange 10 februari afgelast.

Geschreven door

Alle wedstrijden bij Vitesse'63 zijn afgelast voor zaterdag 10 februari 2018.

afgelast1

zondag, 28 januari 2018 09:32

Foto's Vitesse'63 1 - SC Feyenoord 2

Geschreven door

Foto's van de in Sibculo gespeelde wedstrijd Vitesse'63 1 - SC Feyenoord 2 staan op de Vitesse'63 Facebook pagina https://www.facebook.com/Vitesse63-1043078799059665/

 

h1

zaterdag, 20 januari 2018 13:22

Snertactie Vitesse'63 bijzonder goed verlopen

Geschreven door

De snertactie van Vitesse'63 op zaterdag 20 januari is bijzonder goed verlopen. Met dit heerlijke winterse weer zijn de kinderen en ouders vol enthousiasme op pad gegaan om de snert te verkopen. Er is heel goed verkocht, we hebben met elkaar 506 bakken snert verkocht.
Hierbij willen wij alle kinderen en ouders van de JO 15- en JO 13 -teams, SPAR Koetsier, vrijwilligers en bewoners bedanken!
Namens de activiteiten commissie,
Suzan, Lenny en Roelie

snert1

zondag, 14 januari 2018 17:55

Met de bus naar Vitesse'63 1 - S.C. Feyenoord 2

Geschreven door

Zaterdag 20 januari om 14:30 uur speelt Vitesse'63 1 een oefenwedstrijd tegen S.C. Feyenoord 2. De wedstrijd wordt gespeeld in Sibculo! Supporters kunnen met de bus mee naar Sibculo voor € 5,- per persoon. De bus vertrekt om 12:45 uur vanaf onze kantine. Opgeven voor de bus kan bij Hans Koetsier, tel. 0644255376.

tht

zondag, 14 januari 2018 14:19

Snertactie Vitesse'63

Geschreven door

Zaterdag 20 januari is de jaarlijkse Vitesse'63 snertactie is samenwerking met Spar Koetsier. Vanaf 9:45 uur gaat de jeugd van Vitesse'63 in Koekange en omgeving huis aan huis heerlijke snert verkopen gemaakt door Spar Koetsier. 

snert

zondag, 17 december 2017 00:00

Vrijwilligersbrief

Geschreven door

Al onze leden ontvangen een vrijwilligersbrief van Vitesse'63. Hiermee willen we duidelijk maken welke taken er zoal zijn bij onze vereniging maar bovenal is dit ook een oproep om meer vrijwilligers te vinden. Heb je de brief niet ontvangen of wil je het formulier in Word invullen en mailen? Download dan hier de brief en de bijlage. 

OCVkl

vrijdag, 08 december 2017 12:43

Nieuwjaarsreceptie 2018

Geschreven door

Zaterdag 6 januari om 17:00 uur na de klaverjasmarathon is onze altijd gezellige nieuwjaarreceptie. Zoals gewoonlijk wordt deze gehouden in onze eigen kantine, voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, seizoenkaarthouders, supporters!

njr

vrijdag, 27 oktober 2017 14:58

Pinnen Ja Graag

Geschreven door

Bij Vitesse'63 kan sinds kort gepind worden. Ook contactloos, maak er gebruik van !

Pinnen-Ja-Graag Liggend

vrijdag, 27 oktober 2017 14:50

Contributie seizoen 2017/2018

Geschreven door

Op de algemene ledenvergadering van 17 oktober is de contributie voor seizoen 2017/2018 vastgesteld. De contributie is niet verhoogd, de contributie wordt in november 2017 geincasseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erwin Kuiper e-mail

vr1tine

woensdag, 18 oktober 2017 20:24

Obligaties Vitesse'63

Geschreven door

verband met de financiering van onze kantineverbouw in 2008 zijn er obligaties verkocht. Volgens het obligatiereglement moet jaarlijks (2009-2018) op de ledenvergadering een loting plaatsvinden waarna de uitgelote obligaties kunnen worden verzilverd. Daarom zijn op de algemene ledenvergadering van 17 oktober 2017, 16 obligaties uitgeloot. Dat is 9% van het totale aantal verkochte obligaties. Bezitters van de betreffende obligaties krijgen ook persoonlijk bericht. De volgende obligaties zijn uitgeloot. 

036

064

075

077

089

 

108

125

132

134

136

 

148

159

167

176

178

 

180

       

jo7 

dinsdag, 10 oktober 2017 18:51

Nieuw bij Vitesse'63: Megan en Melanie Huisman

Geschreven door

Wij zijn Melanie en Megan Huisman. Wij wonen in Ruinerwold, waar wij ook allebei altijd gevoetbald hebben. Toen duidelijk werd dat het damesteam bij V.V. Ruinerwold zou ophouden te bestaan, hebben wij ervoor gekozen om bij Vitesse’63 te gaan voetballen. Het contact met de dames van Vitesse was altijd al goed en we hebben al wel vaker meegedaan met toernooitjes, de keuze was dus vrij snel gemaakt.  Sinds het seizoen na de zomerstop weer is gestart, zijn wij dus actief bij Vitesse’63. Dit bevalt ons zeer goed, we zijn erg blij dat we zo hartelijk zijn ontvangen door de spelers en staf!

Nog even verder voorstellen:

Melanie
Geboortedatum: 19 oktober 1990
Werk: Verbindelaar bij defensie
Hobby’s: Voetballen en trompet spelen

Megan

Geboortedatum: 12 maart 1993
Werk: Leerkracht basisonderwijs
Hobby’s: Voetballen en saxofoon spelen

 

huismanvitesse1

Megan en Melanie

 

huismanvvr

Melanie en Megan

 

 

 

 

vrijdag, 29 september 2017 00:00

Seizoenkaart 2017/2018 te koop bij loket

Geschreven door

Er zijn al heel wat seizoenkaarten verkocht in de voorverkoop. Zaterdag 30 september zijn ze ook te koop bij het entree loket vanaf ca. 13:30 uur. Vitesse'63 1 neemt het dan op tegen s.v. V.H.K. 1 de nieuwe club van ex-Vitesse'63 trainer Johan Knoll.

Ook aan het loket kosten de seizoenkaarten € 25,00, graag gepast betalen! Naast de entree bij elke thuiswedstrijd van Vitesse'63 1 krijgt u ook een programmaboekje bij elke wedstrijd.

Wilt u een seizoenkaart bestellen stuur dan een e-mail naar penningmeester@vitesse63.nl met uw naam en adresgegevens. U krijgt een e-mail terug met het bankrekeningnummmer van Vitesse'63, zodra het bedrag ontvangen is krijgt u de kaart zo snel mogelijk thuis. 

appingedam

vrijdag, 01 september 2017 10:20

Selectie Vitesse'63 VR1 seizoen 2017/2018

Geschreven door

Trainer Marco de Jonge van VR1 heeft afgelopen woensdag zijn selectie seizoen 2017/2018 bekend gemaakt. De speelsters die het gaan doen dit seizoen zijn:

José de Boer (keepster)
Ronie Bruintjes
Rianca Echten
Ilse Heuvelman
Janine Heuvelman
Melanie Huisman (keepster)
Liz de Jong
Dionne Keizer
Monique Koetsier-Drost
Amber Kuiper
Elza Linthorst-Steenbergen
Linda Nijmeijer
Tine van Noord
Lusanne Spoelder
Jody Tijmens
Alja Visscher
Heidi de Vries-van de Beld

 

marcodj1

vrijdag, 01 september 2017 09:47

Nieuw bij Vitesse'63: trainer René Hogenhorst

Geschreven door

Ook Vitesse'63 2 heeft een nieuwe trainer met ingang van seizoen 2017/2018. Het is voor veel Vitessenaren een oude bekende. Maar voor heel veel ook niet daarom stelt hij zich hier voor.

Wie ben ik?
Rene Hogenhorst, Geboren 17-12-1968 in Koekange. Ik ben getrouwd met Helma en we wonen in IJhorst. Mijn hobby's zijn voetbal en vissen.

Wat doe je?
Ik ben werkzaam als heftruckchauffeur bij Eastern Fisheries in Staphorst.

Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?
Van mijn 6e jaar tot 19e jaar heb ik bij Vitesse'63 gespeeld altijd als keeper. Daarna nog als jeugdtrainer, keeperstrainer en als grensrechter bij Vitesse'63 actief geweest. Na een aantal jaren dit met veel plezier gedaan te hebben was ik toe aan iets nieuws. V.V. Staphorst heeft mij benaderd om daar keeperstrainer te worden van de senioren en ik werd daar ook grensrechter van het eerste van Staphorst. Na dat vijf jaar gedaan te hebben werd ik weer door Vitesse'63 gevraagd om trainer van het 2e te worden. Dat heb ik een een paar jaar met veel plezier gedaan en toen ben ik weer na Staphorst gegaan om trainer van het 3e te worden en ook dat heb ik drie jaar gedaan.

Toen we verhuisd zijn naar IJhorst, daar wonen we nu 12 jaar ben ik bij ik bij V.V. IJhorst aan de slag gegaan. Ik heb daar elf jaar wat gedaan bij de plaatselijke voetbalvereniging als leider en trainer van het 1e elftal en later nog als kantinemedewerker. De mooiste tijd heb ik daar gehad toen ik trainer van het eerste werd zonder trainersdiploma. Het eerste jaar werden we 9e en het 2e jaar 2e maar net niet gepromoveerd via de nacompetie.
Na een jaar helemaal niets gedaan te hebben gedaan bij het voetbal wilde ik weer op het veld staan. Henk Nijstad heeft mij namens Vitesse'63 benaderd om trainer van Vitesse'63 2 te worden en daar heb ik bijna direct JA op gezegd. Het was de kans weer om op het oude nest terug te keren en met allemaal jongens te gaan werken die ik niet ken. Ik heb er heel veel zin in en hoop op een mooi seizoen.
Groet René 

H2-20162017 1

Vitesse'63 2 seizoen 2016/2017

donderdag, 24 augustus 2017 19:17

Nieuw bij Vitesse'63: trainer Ben Batterink

Geschreven door

Wie ben je?
Ben Batterink, geboren op 30 november in het jaar 1964 (een goed wijnjaar !). Na wat omzwervingen beland in het dorpje Alteveer – onder de rook van Hoogeveen. Maar wel in de gemeente De Wolden, evenals Koekange. We zijn dus dorpsgenoten……….. Getrouwd met Johanna en samen hebben we 3 prachtige dochters: Noëlle, Romy en Valérie. De oudste twee zijn verwoed voetbalsters. Ze zijn niet weg te slaan bij de dames van VVAK. De jongste rijdt paard, vandaar dat ik ook nog in bezit ben van een stuk land met pony’s/paarden………… (wat een werk heb je ervan…. Pfffff)
Wat doe je?
Ik werk al jaren bij het Alfa-college – een schoolinstelling voor Middelbaar beroepsonderwijs. Op de locaties Hardenberg en Groningen in de functie van opleidingsmanager en in Hoogeveen als projectleider Ondernemerschap en docent ondernemen/financiën. Trainer/coach (voetbal) en management is niet te combineren in tijd, vandaar de keus om als docent verder te gaan. Naar alle tevredenheid! Naast mijn werk heb ik nog vele hobby’s. De grootste is wel het voetbal en dan vooral mijn eigen trainerschap. Vitesse’63 komt op nr. 1 en al de andere clubs (Ajax, Feijenoord, PSV, PEC Zwolle, ….. ) zijn niet meer belangrijk. Naast het voetbal houd ik van vele sporten. Hardlopen en wielrennen doe ik actief. Verder heb ik een brede interesse in beleggen, economie en politiek. En ook een dierenliefhebber. Helaas heeft een dag maar 24 uren…..
Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?
Opgroeiende in Zuidwolde speelde ik bij ZZVV. In mijn studie te Groningen ben ik bij The Knickerbockers terecht gekomen (in een half jaar tijd van een bierploeg -het 11e- naar het 4e naar het 2e naar het 1e). Na de studie ben ik in Friesland beland, waar ik speelde bij VVI (Idskenhuizen – 3e klasser). Toen ik ging wonen en werken in Hoogeveen ben ik weer bij ZZVV-1 gaan spelen. Inmiddels woonde ik alweer jaren in Alteveer toen ik in mijn nadagen toch nog de overstap maakte naar VVAK-1. Daar heb ik nog leuke ‘partijtjes’ tegen Vitesse ’63 uitgevochten. Toen ik bij mijn 40 jaar bedankte voor het 1e elftal van VVAK (en lager wilde spelen), raakte ik in mijn 4e wedstrijd onherstelbaar geblesseerd: afgescheurde knieband. Voetballen was toen ‘einde verhaal’. En dan zoek je je heil in het trainersvak, omdat het voetbalspelletje natuurlijk fantastisch is. Ik houd ervan een team en individuele voetballers beter te maken. Ik ben ambitieus en wil daarom winnen, maar vergeet hierbij niet dat ‘we’ slechts amateurs zijn en voetballen voor ons plezier. Vaak gaan prestatie en plezier samen…… Hoewel ik me afvraag wat eerder komt: leidt plezier tot prestatie of leidt prestatie tot plezier? De waarheid zal wel ergens in het midden liggen………….. Ik heb het trainersvak uitgeoefend bij SV Pesse-1 (zaterdag), VV Avereest-1, Erica ’86-1 en HZVV-1 (als assistent-trainer).
Waarom kies je er voor om bij Vitesse’63 te gaan trainen?
Vitesse’63 is een dorpsclub. En dat ligt me wel. Hoewel ik de professionele cultuur bij een hoofdklasser (HZVV) ook prettig ‘werken’ vind. Een stukje professionalisering leidt vaak tot beter resultaat. Dus daar zal ik zeker naar streven. Vitesse’63 is vooral een familiaire club. Ik hoop dat heel Koekange en omstreken het eerste elftal zal toejuichen en steunen. Ik houd van ‘reuring’ en hoop dat de publieke opkomst hoog zal zijn.
Wat verwacht van Vitesse’63 en het komende seizoen?
Ik heb in het ‘voorseizoen’ al 2 keer met de groep mogen trainen. En aansluitend een oefenwedstrijd tegen Jubbega gespeeld. De spelers zijn van goede wil, maar ik merk ook wel dat bij velen het voetbalplezier belangrijker is dan het resultaat. Toch denk ik dat bij het vlaggenschip het in eerste plaats om het resultaat moet gaan. En daar ga ik dan ook voor. Ik heb in de oefenwedstrijd gezien dat vele spelers ‘achteruit’ lopen in plaats van vooruit. Dat zal met het afgelopen seizoen te maken hebben: degradatie. Mijn taak is om iedereen weer vertrouwen in zichzelf en elkaar te zien krijgen. Het verschil was in de oefenwedstrijd al te zien: in de 1e helft naar achteren lopen, inde 2e helft druk naar voren. Dus dat gaat de goede kant op. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gerealiseerd zijn. Dus we moeten in de voorbereiding flink aan de bak. Mijn verwachting voor het komende seizoen is moeilijk aan te geven. We zijn in de 4e klasse ingedeeld bij polder- en Friesland-ploegen. Ik ken daar het niveau onvoldoende. Maar ik ga van ons eigen kracht uit. En als iedereen de ambitie en strijdvaardigheid heeft om een prijs te pakken (tenminste een periodetitel), dan moeten we ver kunnen komen. Toch is de selectie er niet sterker op geworden door het vertrek van twee bovengemiddelde spelers. Anderzijds staan vaak ‘anderen’ weer op om de kar te gaan trekken. We moeten het met elkaar doen. Zonder zogenaamde vedettes.
Wil je verder nog iets kwijt?
Ik hoop dat we MET ELKAAR een mooie tijd tegemoet gaan. Zowel in plezier als in prestatie. Ik heb daar alle vertrouwen in. Ik verwacht dat we daar als team alle steun voor krijgen. In ieder geval is bestuur en technische staf/begeleiding op orde. En zullen we samen werken aan het hoogst haalbare resultaat.

BenB1

donderdag, 24 augustus 2017 00:00

Vitesse'63 Regiotoernooi 2017

Geschreven door

Zaterdag 26 augustus  2017 wordt het eerste Vitesse'63 regiotoernooi gehouden in Koekange! Een laatste test voor de teams voor de aanvang van het bekertoernooi en de daarop volgende competitie 2017/2018.

De deelnemende teams:

v.v. Wacker 1,  v.v. IJhorst 1, v.v. SETA, FC Meppel 2, VVAK 1, ZZVV 1, VHK 1, en natuurlijk Vitesse'63 1.

Programma:

De dag begint om 10:00 uur in de kantine van Vitesse'63 met de loting. De teams worden door loting ingedeeld in twee poules. De wedstrijden beginnen vervolgens om 11:00 uur. De wedstrijden duren allemaal 30 minuten.

Finale

Na de poulewedstrijden worden de finales gespeeld, die zullen rond 15:30 uur beginnen. De nummers één van de beide poules spelen de uit eindelijke finale. Maar ook de nummers twee, drie en vier uit beide poules spelen tegen elkaar om de derde en vierde plaats, enz.

Penaltys:

Na elke poulewedstrijd worden er op het bijveld door de teams 15 penalty's tegen elkaar genomen. Ook voor de penalty's wordt er een finales gespeeld. 

Tot slot

Na afloop van deze voetbaldag wordt er een gezellige barbeque georganiseerd en is DJ Klaas Jan aanwezig voor de muziek. Iedereen kan zich opgeven voor de barbeque, kosten € 12,50 euro per persoon. Je kan je hiervoor opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376.

donderdag, 20 juli 2017 19:36

Vacature trainer VR2

Geschreven door

Het tweede vrouwenteam van Vitesse’63 uit Koekange bestaande uit jonge  en meer ervaren speelsters speelt in de 4e klasse en is op zoek naar een  trainer-coach m/v.

Graag komen we in contact met een enthousiaste train(st)er. Hoe het  verder in te vullen, 1 of 2 keer per week training verzorgen, begeleiding bij wedstrijden, vergoeding enz. willen we graag overleggen.
Er zijn diverse mogelijkheden. De vrouwen van Vitesse’63 trainen op maandag en woensdag.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jacob van der Linde (tz@vitesse63.nl).

vr2actie1

Algemeen

Met ingang van het seizoen 2017 – 2018 wordt het wedstrijdformulier niet meer via Sportlink maar met de Wedstrijdzaken-app ingevuld. De app is bedoeld voor alle direct betrokkenen bij een wedstrijd: spelers, leiders, (assistent-)scheidsrechters en de wedstrijdsecretaris.

Met deze app kun je je eigen wedstrijdprogramma en de uitslagen bekijken. Ook staan de digitale spelerspassen in de Wedstrijdzaken-app. De huidige plastic spelerspas wordt met ingang van het seizoen 2017 – 2018 afgeschaft.

Hoe vindt ik de Wedstrijdzaken app?
De Wedstrijdzaken-app is beschikbaar voor IOS en Android. Zoek in de App Store of Play Store op ‘wedstrijdzaken’.

Inloggen met je emailadres
Om de Wedstrijdzaken-app te kunnen gebruiken moet je lid zijn van Vitesse’63 en inloggen met het emailadres dat bij de ledenadministratie (Henk Seegers) bekend is.

Weet je niet welke emailadres bij de ledenadministratie is vastgelegd of heb je een nieuw / ander emailadres, stuur dan een mail naar Henk Seegers (henk@oseegers.nl).

Controleren foto op spelerspas
De KNVB zal binnenkort de bestaande spelerpasfoto’s inladen in de Wedstrijdzaken-app. Deze foto wordt gebruik bij de spelerspascontrole voor de wedstrijd. De foto moet daarom goed lijkend zijn. Als de foto niet meer goed lijkend is, dan kun je zelf een goed lijkende foto inladen in de app.

Instellen privacyniveau
Je kunt in de Wedstrijdzaken-app het privacy-niveau vastleggen (via Instellingen, mijn gegevens). Let wel, een scheidsrechter kan op de wedstrijddag zelf altijd de spelerspassen bekijken, incl. foto.

Invullen mDWF
7 dagen voor de te spelen wedstrijd kan de leider / speler / aanvoerder de spelersopgaaf invullen / wijzigen (via Programma). Op de wedstrijddag zelf kan de scheidsrechter ingevoerd worden door het thuisteam.

De scheidsrechter controleert op de wedstrijddag zelf de digitale spelerspassen en vult het wedstrijdverloop en de uitslag in.

Het wedstrijdsecretariaat kan op de wedstrijddag zelf alle gegevens invullen / wijzigen van het thuisprogramma.

Meer informatie en documenten
In deze presentatie van de KNVB staat meer informatie over de Wedstrijdzaken-app en het mDWF. Zie bijlage bij dit artikel.

Op de site http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ervaringen staan filmpjes van ervaringen met de Wedstrijdzaken-app.
Vragen?
Als er nog vragen zijn over de Wedstrijdzaken-app of het mDWF, neem dan contact op met Anita Kuik (hnakuik@hotmail.com / 06-29254614) of Henk Seegers (henk@oseegers.nl).vr2actie2

donderdag, 22 juni 2017 20:44

Wijzigingen pupillenvoetbal

Geschreven door

Vanaf het seizoen 2017 – 2018 gaan er een aantal zaken veranderen in het jeugdvoetbal. Hieronder vindt u alle informatie over deze veranderingen.

Wat gaat er veranderen?
Kinderen van 7 tot 12 jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes in kleinere teams. Hierdoor zullen ze meer aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkelingen van ieder kind op elk niveau.

De nieuwe wedstrijdvormen worden niet in één keer doorgevoerd, maar stapsgewijs.

Seizoen 2017 – 2018
- JO8 en JO9 beginnen met de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6
- JO7 begint met 4 tegen 4
- JO6 begint met 2 tegen 2
Bij voldoende aanmeldingen zal er bij Vitesse ’63 een team JO7 gestart worden en net als in het voorjaar van 2017 een onderlinge competitie spelen tegen teams uit de regio. JO6 zal ingedeeld worden bij JO7.

Seizoen 2018 – 2019
- JO10 begint ook met de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6
- JO11 en JO12 beginnen met de nieuwe wedstrijdvorm 8 tegen 8 op een half voetbalveld

Wedstrijdvorm 6 tegen 6 in het kort
De nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6 wordt op een kwart voetbalveld gespeeld (i.p.v. 7 tegen 7 op een half voetbalveld). Hiervoor gelden andere spelregels. De grootste aanpassingen zijn:
- Bij een uitbal wordt de bal ingedribbeld i.p.v. ingegooid
- Bij een achterbal wordt de bal vanaf de grond gepasst of geschoten
- Bij een hoekschop wordt de bal vanuit de hoek gepasst of gedribbeld
- Bij een vrije bal mag de bal worden ingedribbeld, gepasst of geschoten

Ook is er een verandering in de rol van de arbitrage. De wedstrijd wordt niet meer geleid door een scheidsrechter, maar bewaakt door een spelbegeleider. De spelbegeleider staat langs het veld en grijpt alleen in als de spelregels door de kinderen worden overtreden.

Meer informatie en documenten
Op de site http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/voetbaltechnisch/het-nieuwe-pupillenvoetbal vindt u meer informatie over het nieuwe pupillenvoetballen. En op http://www.knvb.nl/assist/voetbaltechnisch/het-nieuwe-pupillenvoetbal/pilots/downloads staan alle documenten die te maken hebben met de nieuwe wedstrijdvormen.

Vragen?
Als er nog vragen zijn over het nieuwe pupillenvoetbal bij Vitesse’63, neem dan contact op met Janine Heuvelman (heuvelmanjanine@hotmail.com / 06-21346978) of Anita Kuik (hnakuik@hotmail.com / 06-29254614).JO9-1-20162017 1

dinsdag, 20 juni 2017 19:03

Gezocht: Planner kantine

Geschreven door

Wij zijn voor het komend seizen dringend op zoek naar een iemand die de bezetting van onze kantine inpant. 

De werkzaamheden bestaan om te zorgen dat er op de wedstrijddagen de kantine open kan. Dat zullen meestal de normale zaterdagen zijn maar ook bij doordeweekse wedstrijden willen we graag dat de kantine open is.

Bij het inplannen kun je beroep doen op een aantal 'vaste vrijwilligers' die weten wat er gebeuren moet, daarnaast moet dit worden aangevuld met ouders en met spelers uit de seniorenteams.

Lijkt het je leuk om dit te doen of wil je meer informatie dan kun je je melden bij Wilma Oldejans tel. 06-15573434 of wilma.oldejans@kpnmail.nl 

kantinepoloklein

 

 

Emmen - ´Finales die speel je niet, die win je´, zo stond er in één van de vele Whatsappjes met succeswensen die de vrouwen van Vitesse´63 kregen voor aanvang van de bekerfinale. Met die gedachte ging Vrouwen 1 met een bus vol supporters richting Emmen voor de finaledag van de districtsbeker Noord. In het stadion van FC Emmen keek Vitesse’63 al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Een kwartier voor tijd keerde de spanning volledig terug toen Rachel Boekweg met een snoeihard schot de 1-2 aantekende. Na een zinderend slot werd dit echter ook de eindstand en kon Vitesse de beker niet op haar naam schrijven.

Dat het niet gemakkelijk ging worden, dat besefte iedereen maar al te goed. Vitesse trof tegenstander Heerenveensche Boys vorige maand nog, toen zij in dit treffen overtuigend kampioen werden van de eerste klasse B. Toch kwam Vitesse goed uit de startblokken en had het geen ontzag voor de tegenstander. Binnen vijf minuten had het zelfs op een 1-0 voorsprong kunnen komen, maar vrij voor de keeper belandde het schot van Jody Tijmens op de paal. Vitesse had veel strijdlust en legde veel energie in het spel, maar het was Heerenveensche Boys dat snel twee keer het net wist te vinden. Uit een hoekschop kopte de spits van HVB de bal goed diagonaal in. Niet veel later leidde balverlies op het middenveld van Vitesse het 2e doelpunt in. Na een aantal combinaties promoveerde een houdbaar afstandsschot naar doelpunt. Toch liet Vitesse het er niet bij zitten en kreeg voor rust mogelijkheden voor de aansluitingstreffer. Een crossbal van Monique Koetsier bereikte Rianca Echten, maar haar schot belandde in de handen van de keeper. Dezelfde Rianca Echten leverde niet veel later een goede voorzet af bij de tweede paal, maar het lukte Linda Veltman niet om, na 20 jaar, in haar laatste wedstrijd voor Vrouwen 1 tot scoren te komen.

Na rust kwam Vitesse goed uit de startblokken. Na een goede combinatie met Linda Veltman kwam Monique Koetsier gevaarlijk door op links, maar haar voorzet leverde niet meer dan een corner op. Halverwege de tweede helft leek de wedstrijd een beetje dood te bloeden, maar een kwartier voor tijd keerde de spanning volledig terug. Rachel Boekweg, die het de keepster al een keer eerder lastig had gemaakt, kreeg de bal op het middenveld van Heidi de Vries. Zij speelde haar directe tegenstander uit en verschalkte ook de keepster met een prachtig schot vanaf de 16 meter. De ‘twaalfde man’ ging uit z’n dak en liet in het laatste kwartier flink van zich horen. Vitesse speelde alles of niets en Heerenveensche Boys vond het moeilijk om met deze druk omgaan. Vijf minuten voor tijd was de club uit Koekange heel dicht bij een doelpunt, maar de vrije trap van Janine Heuvelman stuiterde via de lat terug het veld in. Ook in de rebound lukt het niet om de bal tussen de palen te krijgen. Niet lang daarna maakte de uitstekend fluitende scheidsrechter een einde aan alle spanning. Vitesse heeft geknokt en gestreden, maar moest helaas genoegen nemen met een 2e plaats in de strijd om de beker.  VR1FinaleHvB 1

dinsdag, 30 mei 2017 21:35

Met de bus naar de bekerfinale

Geschreven door

Zaterdag 10 juni speelt Vitesse'63 VR1 de bekerfinale van KNVB district Noord tegen Heerenveense Boys VR1. De aftrap is om 16:45 uur in het stadion van FC Emmen aan de Meerdijk in Emmen. Supporters kunnen met de bus mee voor € 7,50 per persoon. De bus vertrekt vanaf onze kantine om 14:15 uur, opgave bij Janine Heuvelman tel. 0621346978. Meer zie facebook Vitesse'63 dames

VR1 ACV beker 1

dinsdag, 30 mei 2017 17:08

Spullen inleveren leiders/trainers

Geschreven door

Beste leiders,

Willen jullie de spullen van Vitesse'63 donderdagavond 1 juni 2017 inleveren. Van 19:15 uur tot 20:30 uur is de kantine hiervoor open. Denk aan : kledingtassen / jassen / sleutels / hesjes / waterzakken enz.

Alvast bedankt voor de medewerking.borgeruit

 

dinsdag, 30 mei 2017 00:00

Gevonden voorwerpen

Geschreven door

Gedurende het seizoen blijven er veel kledingstukken achter in de kleedkamers en kantine. Ben je iets kwijt?  Kiijk dan eens in de dozen en/of kapstok in de gang van onze kantine. Kantine dicht? Maak een afspraak via penningmeester@vitesse63.nl of ab@vitesse63.nl

karin

dinsdag, 23 mei 2017 08:50

Open training Vitesse'63 Vrouwenvoetbal

Geschreven door

opentraining

woensdag, 17 mei 2017 08:04

Kantine open 24 mei Finale Europa League

Geschreven door

Onze kantine gaat woensdag 24 mei open voor de Europa League Finale Ajex - Manchester United. De wedstrijd begint om 20:45 uur, de kantine is open vanaf 20:00 uur. Met dank aan onze kantinevrijwilligers!

eurleague

De tweede editie van het HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands ) Walking Football Festival vond  vrijdag 12 mei 2017 plaats op Sportpark Kardinge te Groningen. De organisatie van de feestelijke middag was in handen van FC Groningen , GVAV-Rapiditas, vv Oosterparkers en DIO Groningen.

Vitesse’63 Old Stars was ook deelnemer en het team bestond uit Jos Kok, Jan Pinxterhuis, Luuk van Noord, Henk van der Berg, John van Dijk, Cor Koppenol, Hans Gräler en Freek Nijmeijer. 

Het deelnemersveld bestond uit 19 teams en er waren 4 poules  geformeerd.  De resultaten van Vitesse’63 waren als volgt :

Vitesse’63  – FC Groningen 2        6-1 

Vitesse’63-   SC Kardinge 1            4-4

Vitesse’63 -  SC Cambuur 1            1-3

Vitesse’63 -  HS’88                           3-0

Vitesse’63 : 4 gespeeld , 2 gewonnen, 1 verloren, 1 gelijk; totaal 7 punten, doelsaldo 14-8

Scores van de wedstrijden werden wel bijgehouden, maar winnen stond niet voorop.

De winnaar werd  uiteindelijk het team dat Walking Football het beste tot uitvoering bracht en dat was  HZVV 1 uit Hoogeveen.

Er was ook nog een side-event ( “scoren in  doelen op afstand’’) georganiseerd voor alle 19 teams en daarin behaalde Vitesse’63-20 punten en dit betekende een 3e plaats. Suri’s Old Stars 1 won dit onderdeel.

Het was een erg geslaagde, gezellige en sportieve dag!

 

oldsstarstoernooi4

zondag, 30 april 2017 10:11

HANNN Walking Football Festival

Geschreven door

Onze Old Stars doen vrijdag 12 mei mee aan het HANNN Walking Football Festival in Groningen.

HANNN organiseert in samenwerking met FC Groningen in de Maatschappij het Walking Football Festival. OldStar teams uit het noorden des lands zullen tijdens deze dag kunnen genieten van een spelletje Walking Football en een allerhande side-events.

Locatie Sportpark Kardinge, Bieskemaar 9, Groningen

OldStarsHZVV 1

 

donderdag, 27 april 2017 19:34

Koningsdag schoolvoetbaltoernooi 27 april 2017

Geschreven door

koningsdag2017
We kunnen terugkijken op een geslaagd Koningsdag schoolvoetbaltoernooi. 17 teams van de scholen uit de omgeving streden om de beker. Met prima voetbalweer werd er fanatiek om de prijzen gestreden. De uitslagen, eerste zijn geworden
Groep 3-4: De Arendsvleugel
Groep 5-6: De Wezeboom
Groep 7-8: 't Echtenest.
Dit succes danken wij aan de medewerking van alle vrijwilligers en sponsoren. En ook alle kinderen bedankt voor jullie inzet en sportiviteit.
Tot volgend jaar!
De activiteitencommissie, Suzan de Boer, Roelie van Noord en Lenny Kruijskamp

zondag, 23 april 2017 00:00

Koningsdag schoolvoetbal toernooi 2017

Geschreven door

Op donderdag 27 april organiseert v.v. Vitesse’63 voor de 37ste keer het jaarlijkse Koningsdag schoolvoetbaltoernooi.
Aan dit toernooi doen verschillende teams van de basisscholen uit Koekange (CBS Prins Johan Friso en OBS de Rozebottel), Ruinerwold (Harm Vonckschool en Basisschool de Arendsvleugel), Oosteinde (OBS de Wezeboom) en Echten (OBS ’t Echtenest) mee.
Om er ook dit jaar een gezellige middag van te maken is er voor de kinderen een springkussen en een leuke voetbal-activiteit. En natuurlijk ook dit jaar weer de verloting met vele leuke prijzen!
Om 13.30 uur beginnen de wedstrijden, om 16.30 uur is de prijsuitreiking en daarna is er muziek en kan er nog gezellig nagezeten worden.

kd0

zaterdag, 22 april 2017 00:00

Themabijeenkomst Eerste Hulp bij Sportongevallen

Geschreven door

Bron: Gemeente de Wolden. Ook de leden van Vitesse'63 zijn hiervoor uitgenodigd. Iedereen kan dus gaan!

De afgelopen periode hebben we veel input mogen ontvangen van verenigingen over wensen voor ondersteuning en themabijeenkomsten. Één van de wensen die hieruit naar voren kwam was een themabijeenkomst over sportongevallen. Hier willen wij u graag voor uitnodigen.

Voor wie: (Jeugd)trainers, coaches, tembegeleiders en overige vrijwilligers

Wat: Praktijkavond over EHBSO

Wanneer: 18 april 2017, 20.00 – 22.00 uur

Waar: Raadzaal Gemeentehuis Zuidwolde

 

Wat moet je doen wanneer iemand tijdens je training onderuit glijdt? Of tijdens een wedstrijd heftig in botsing komt met een tegenstander? Veel sportblessures zijn te voorkomen, maar helaas niet allemaal. Goede en snelle hulp bij een blessure is dan belangrijk. Het herstel begint al vanaf het moment dat er eerste hulp wordt geboden.

Wat zijn veel voorkomende blessures en hoe kun je dan het beste hulp bieden? Dokter Marlies van der Wielen en dokter Grieteke Kruidhof geven praktische adviezen waar iedereen, ook zonder EHBO ervaring, hulp mee kan bieden.

Aanmelden kan tot en met 14 april door te mailen naar sport@dewolden.nl. Bijlage: flyer. Link: https://goo.gl/p2N1nd

ewout 2

 
dinsdag, 18 april 2017 18:43

Vitesse'63 1 krijgt S.V. Nieuwleusen 1 op bezoek

Geschreven door

Aanstaande zaterdag krijgt Vitesse'63 1 de nummer twee van de ranglijst S.V. Nieuwleusen 1 op bezoek. Vitesse'63 kan de punten goed gebruiken bij de strijd onderin, voor S.V. Nieuwleusen 1 geldt dit voor de strijd bovenin. Komt allen om Vitesse'63 te steunen deze een na laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

H1-20162017 2

zaterdag, 15 april 2017 20:02

Eieren zoeken en vangen Vitesse'63

Geschreven door

Leuke opkomst bij het eieren zoeken en vangen bij Vitesse'63 op zaterdag 15 april.  De kinderen hebben ijverig naar de eieren gezocht. Zal alles gevonden zijn? Voor iedereen was er een leuke verrassing van de Paashaas. eierenzoeken2017

maandag, 10 april 2017 00:00

Met de bus naar Assen!

Geschreven door

Vitesse'63 VR1 speelt zaterdag 14 april de halve finale voor de beker uit tegen A.C.V. VR1.

Supporters kunnen mee met de speelstersbus voor 5 euro per persoon. De wedstrijd begint om 14:30 uur, de bus vertrekt om 12:30 uur vanaf onze kantine. Wie mee wil kan zich opgeven bij Janine Heuvelman tel. 06 21346978.

Steun Vitesse'63 VR1 op weg naar de finale.

tht

donderdag, 06 april 2017 17:06

Paaseieren zoeken en gooien bij Vitesse'63

Geschreven door

Op zaterdag 15 april 2017 organiseert Vitesse’63 op het voetbalveld van Vitesse’63 de volgende activiteiten:

$1·       Paaseieren zoeken voor groep 1 t/m 6

$1·       Paaseieren gooien voor groep 7 en 8

Kom jij ook?

Het begint om 18.00 uur (voor alle groepen).           

-deelname is gratis-

Neem je een plastic tasje mee om de gevonden paaseieren in te doen?

 

En………………voor elke deelnemer heeft de paashaas een kleine verrassing.

pasen2013

vrijdag, 31 maart 2017 00:00

De Vitesse'63 voetbalschool gaat weer van start.

Geschreven door
In samenwerking met Sporting Event organiseert Vitesse'63 ook dit jaar weer een voetbalschool voor de jongste jeugd.
Alle F, E en D junioren kunnen daar zonder extra kosten aan meedoen.
De voetbalschool is dit jaar op vrijdagmiddag.
- F en E jeugd van 15:30 tot 16:30 uur
- D jeugd van 16:30 tot 17:30 uur
De voetbalschool is op de volgende vrijdagen:
- 24 maart
- 31 maart
- 7 april
- 14 april
Je hoeft je niet vooraf op te geven maar we rekenen natuurlijk wel op maximale deelname van iedereen!
 
Jacob van der Linde
Bestuurslid technische zaken Vitesse'63Bij het lezen van de kop van dit stuk kun je denken: Tjonge, dat duurt nog lang!  Maar we zijn al begonnen met de voorbereidingen om van Koningsdag 2017 wederom een gezellige en sportieve middag te maken.

De activiteitencommissie van Vitesse’63 kan ook jouw hulp gebruiken. Wij zouden het heel erg leuk vinden als je je aanmeldt als vrijwilliger.

We zoeken nog vrijwilligers voor:

·       Verkopen in de kraam

·       Sponsorbijdrage ophalen

·       Scheidsrechters

·       Loten verkopen

·       Hamburgers bakken

·       Kantinedienst draaien

Aanmelden kan via: activiteitencommissie@vitesse63.nl  of via de intekenlijst in de bestuurskamer en geef aan waarbij je zou willen helpen.

Namens de activiteitencommissie van Vitesse’63,

Suzan de Boer, Roelie van Noord en Lenny Kruijskamp

schoolvb2014

donderdag, 30 maart 2017 00:00

AMATEURVOETBAL KIEST VOOR VERNIEUWING PUPILLENVOETBAL

Geschreven door

Veel ouders hebben vragen over de nieuwe wedstrijdvormen in het jeugdvoetbal. Via de onderstaande link de informatie van de KNVB.

http://www.knvb.nl/assist/optimale-wedstrijdvormen-pupillen

 

kaboutervoetbal 008

Aanstaande zaterdagavond staat De Woldenderby (Vitesse'63 1 - ZZVV 1) weer op het programma. Aftrap 18.00 uur. Komt allen!

H1-20162017 1

Wie zich nog op wil geven voor de Mokumavond, kan dit nog doen bij Hans Koetsier, 0644255376. Er zijn op dit moment 90 aanmeldingen! Probeer op tijd aanwezig te zijn. Het begint om 19.30 uur. De bar van de kantine is van 19.00 uur tot 19.30 uur even gesloten, i.v.m. alles klaar zetten voor Mokumavond. De kantine blijft wel gewoon open. Glenn Palm heeft deze week een bericht gestuurd, dat hij er ontzettend veel zin in heeft om er een geweldige avond van te maken, dus zorg er voor dat je dit niet mist, en neem een goed humeur mee!

GlennPalm

vrijdag, 17 maart 2017 13:12

Mokumavond 18 maart!

Geschreven door

Zaterdagavond 18 maart vanaf half acht is er in de kantine een Mokum avond met medewerking van Glenn Palm uit Purmerend. Alle Senioren, Vrijwilligers, Sponsoren, en (Supporters vanaf 18 jaar die regelmatig aanwezig zijn) zijn van harte welkom. Je mag je partner ook meenemen. De entree voor deze avond is 10 euro p.p. De senioren, zowel dames als heren kunnen zich opgeven bij hun leider, de anderen kunnen zich opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376, of mail, hansie_ajaxisdebeste@live.nl. Ook voor info kan je hier terecht. Wil je al een beetje sfeer proeven? Kijk dan op de site van Glenn Palm. http://glennpalm.nl/

GlennPalm

John van Dijk jubileert dit seizoen als assistent-scheidsrechter bij Vitesse’63 Vrouwen 1 uit Koekange. Al 12,5 jaar vervult hij deze rol aan de zijlijn bij het eerste vrouwenelftal, dat dit seizoen debuteerde in de landelijke eerste klasse. De 61-jarige inwoner van Berghuizen is voorlopig nog lang niet van plan om af te zwaaien. Na afloop van de derby tegen v.v. De Weide Vrouwen 1, dat eindigde in een 4-4 gelijkspel, zette het vrouwenteam uit Koekange John in een volle kantine in het zonnetje.

Sfeer

Een groot spandoek met de tekst ‘John al 12,5 jaar een Dijk van een vlagger’ was zaterdag niet te missen in de kantine van Vitesse’63. Naast toespraken van voorzitter Jurrian Barelds en aanvoerder Janine Heuvelman, waren als verrassing voor Van Dijk ook zijn familie, oud-trainers en –leidsters aanwezig zaterdagmiddag.Vrouwen 1 besloot het feestje voor John met een zelfgeschreven lied. De aanwezigen in de kantine deden gezellig mee en zo zat de sfeer er goed in bij de mooie dorpsclub uit Koekange.   

Erelid

Van jongs af aan is John al actief op en om de velden. Eerst als speler en daarna onder andere als trainer, coach en wedstrijdsecretaris. Ook was John berokken bij de start van het vrouwenvoetbal bij Vitesse’63, waar ook zijn vrouw Roelie van Dijk-Heuvelman een groot aandeel in had. John is al meer dan 50 jaar actief lid van de vereniging en is hiermee erelid van de club uit Koekange. Ook bij dochter Marjolijn Dijkstra-Van Dijk zit de liefde voor het voetbal in haar genen. Zij is inmiddels al meer dan 25 jaar actief speelster bij de vrouwen van Vitesse. 

Grote waardering    

“John vervult een belangrijke rol aan de zijlijn. Altijd goed bij de les en na de wedstrijd in voor een grap of een grol. Met zijn tactisch inzicht is hij een waardevolle toevoeging aan de spelersstaf. Zijn betrokkenheid is erg groot en wij waarderen zijn inzet dan ook enorm”, aldus de spelersgroep van Vitesse Vrouwen 1, die hoopt dat John nog lang niet afzwaait.

Foto 

Fotograaf: Freek Heuvelman, meer foto's KLIK HIER
johnvd

 

 

 

zaterdag, 11 maart 2017 00:00

Omdat die zo mooi is

Geschreven door

GemeentehuisKL

Foto: Paul Mentink www.paulmentink.nl

 

dinsdag, 07 maart 2017 21:57

Vitesse'63 is nu goed doel van de VriendenLoterij!

Geschreven door

Beste Vitessenaren,

Vitesse'63 probeert op vele manieren de club financieel gezond en de contributie zo laag mogelijk te houden, dat is niet zo eenvoudig. Vandaar dat we een nieuwe actie hebben opgezet. We willen dit gaan doen met de Goede Doelen actie van de VriendenLoterij. Samen met de VriendenLoterij gaan we een actie organiseren om onze clubkas te spekken!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden.

Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt. Ook voor Vitesse'63 kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard! De helft van jouw lotprijs gaat namelijk direct naar de clubkas van Vitesse'63.  Als er bijvoorbeeld 20 loten worden verkocht, dan levert Vitesse'63 dit 20 x €6,75 x 12 trekkingen = €1620,- op. Niet alleen voor Vitesse’63 is dit interessant, als deelnemer van de VriendenLoterij maak je zelf iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen. 

Hoe meer loten we verkopen, hoe gezonder Vitesse'63 wordt en blijft. Steun daarom Vitesse'63 en maak kans op € 100.000,-! 

Met vriendelijke groet,

Jurrian Barelds

Voorzitter

borgeruit

 

donderdag, 02 maart 2017 19:39

René Hogenhorst nieuwe trainer Vitesse'63 2

Geschreven door
René Hogenhorst is met ingang van het seizoen 2017/2018 de nieuwe trainer/coach van Vitesse'63 Heren 2.
Hij volgt dan Gerko Drost op die dit de afgelopen seizoenen met veel energie heeft gedaan. Waarvoor dank Gerko!
René is een oude bekende bij Vitesse'63, hij komt van origine uit Koekange en heeft al veel teams van Vitesse'63 in het verleden getraind. Zowel jeugdteams als seniorenteams en heeft ook keeperstraining gegeven.
Na Vitesse'63 is René actief geweest bij Staphorst en bij IJhorst.  
Wij zijn erg blij dat René weer aan de slag gaat bij Vitesse'63 en wensen hem daarbij veel succes en plezier.
zaterdag, 04 februari 2017 08:14

Grote opkomst bij filmavond Vitesse'63

Geschreven door

Grote opkomst bij de geslaagde filmavond van Vitesse'63 op vrijdag 3 februari. De kinderen hebben een gezellige avond beleefd en genoten van de leuke animatiefilms.

film3

film4

woensdag, 25 januari 2017 18:47

Met de bus naar Dedemsvaart

Geschreven door

Zaterdagmiddag 28 januari om 14:30 uur gaat de competitie verder. Vitesse'63 1 speelt uit tegen SCD'83 uit Dedemsvaart. De thuiswedstrijd was op 3 september 2016 en eindigde in een 6-3 overwinning voor Vitesse'63. Supporters kunnen met de bus mee voor vijf euro per persoon! Geef je op bij Hans Koetsier, 0644255376. De bus vertrekt om 12:55 uur vanaf onze kantine.

tht

zaterdag, 21 januari 2017 14:26

Snertactie groot succes!

Geschreven door

De snertactie van Vitesse'63 op zaterdag 21 januari is bijzonder goed verlopen. Met dit heerlijke winterse weer zijn de kinderen en ouders vol enthousiasme op pad gegaan om de snert te verkopen. Er is heel goed verkocht, we hebben met elkaar 534 bakken snert verkocht. Hierbij willen wij alle kinderen en ouders van de C -en D-teams, SPAR Koetsier, vrijwilligers en bewoners bedanken!
Namens de activiteiten commissie,
Suzan, Lenny en Roelie

zaterdag, 14 januari 2017 10:37

Gratis cursusaanbod voor sportverenigingen(05-01-2017)

Geschreven door

Wie willen er deelnemen aan onderstaande cursussen namens Vitesse'63? Neem contact op met Erwin Kuiper (penningmeester@vitesse63.nl)

 

Jaarlijks bieden De Wolden Sport en Sportief Hoogeveen diverse cursussen en bijscholingen aan voor bestuurders, trainers en/of vrijwilligers van sportverenigingen. In januari 2017 starten de trajecten ‘Meer vrijwilligers in kortere tijd’ en ‘Besturen met een visie’.

Meer vrijwilligers in kortere tijd (MVKT)

Voor de derde jaar op rij wordt het succesvolle traject Meer vrijwilligers in kortere tijd (MVKT) georganiseerd in De Wolden en Hoogeveen. De methode bestaat uit vier workshops waarin sportverenigingen worden gecoacht naar een overvloed aan vrijwilligers. Gemiddeld blijkt namelijk meer dan 80% van de leden van sportverenigingen bereid tot vrijwilligerswerk. Ze moeten alleen even opgespoord worden. Iedere maand vindt er een workshop van twee uur plaats waaraan twee of drie leden van de vereniging deelnemen.

De cursusdata MVKT

1e bijeenkomst                woensdag 25 januari
2e bijeenkomst                woensdag 1 maart
3e bijeenkomst                woensdag 29 maart
4e bijeenkomst                nnb, in overleg met verenigingen

Aanmelden MVKT

U kunt zich via Aanmeldformulier MVKT 2017 aanmelden tot en met 20 januari 2017. Aanmelden betekent dat u bij alle bovenstaande bijeenkomsten aanwezig bent.

Besturen met een visie

Voor veel mensen is het bij aanvang van hun bestuursperiode niet duidelijk wat het besturen van een sportvereniging nu eigenlijk inhoudt. Besturen met een visie biedt bestuurders inzichten en werkwijzen om zaken slimmer aan te pakken. Tijdens het traject creëren de deelnemers een goed onderbouwde visie voor hun vereniging. Vervolgens benoemen ze de belangrijke thema’s die opgepakt moeten worden om dit perspectief waar te maken. Daarnaast ontwikkelen de bestuurders handvatten hoe dat te doen in de praktijk.

Besturen met een visie bestaat uit vier bijeenkomsten van twee à drie uur. Het traject duurt in totaal 3-4 maanden en heeft het meeste effect wanneer er 3-5 verenigingen deelnemen, waarbij elke vereniging vertegenwoordigd is door minstens twee bestuurders.

Bekijk hier een korte film over Besturen met een visie.

Cursusdata besturen met een visie

Bijeenkomst 1                  maandag 23 januari
Bijeenkomst 2                  maandag 27 februari
Bijeenkomst 3                  maandag 27 maart
Bijeenkomst 4                  maandag 17 april

Deelname kost per vereniging € 285,- per vereniging. De gemeente betaalt deze kosten mits een vereniging het volledige traject doorloopt. De bijeenkomst zal plaatsvinden in een sportkantine van een nog nader te bepalen sportvereniging uit De Wolden of Hoogeveen.

Aanmelden Besturen met een visie

U kunt zich tot en met 16 januari aanmelden via het Aanmeldformulier Besturen met een visie 2017. LET OP voor deze cursus geldt: VOL=VOL. Verenigingen die hebben deelgenomen aan de bijeenkomst Besturen met een visie tijdens het Sportcongres hebben voorrang op deelname.

Meer informatie of vragen?

Mocht u nog vragen hebben over één van bovenstaande trajecten dan kunt u contact opnemen met:

vr2actie1

 

woensdag, 11 januari 2017 19:35

Snertactie Vitesse'63

Geschreven door

Op zaterdag 21 januari 2017 zal de jeugd van Vitesse’63 tussen 10.00 en 12.00 uur bij u aan de deur langskomen om de snert te verkopen. De prijs van een bak snert is € 4,50. 

Vanaf 11.30 uur staat Vitesse’63 voor Spar Koetsier om deze lekkere warme snert te verkopen. Koopt u ook dit jaar een heerlijke bak snert, vers bereid door Spar Koetsier?

snert1

maandag, 02 januari 2017 19:09

Nieuwjaarsreceptie: 14 januari 2017 !

Geschreven door

Zaterdag 14 januari 2017 houdt Vitesse'63 vanaf 17:00 uur haar nieuwjaarsreceptie. Supporters, sponsoren, leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers, donateurs, kortom iedereen die Vitesse'63 steunt is bij deze uitgenodigd. De nieuwjaarsreceptie vindt plaats in onze kantine, Sportlaan 1a Koekange.

oliebollen

woensdag, 28 december 2016 18:44

Met de bus naar Zwartemeer #pwz

Geschreven door
Aanstaande vrijdag speelt Vitesse'63 de kwartfinale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi in Zwartemeer. Uiteraard rijdt er een bus richting sporthal 'De Eendracht'. Opgave via Jan Waninge (06-39182841). Kosten €7,-. 
Tijd van vertrek wordt later bekend gemaakt. Aanvang wedstrijden is 18:00 uur. (let op facebook, twitter, website Vitesse'63). Vergeet niet je rood/gele outfit!
tht

Afgelopen woensdag begon het Jan Bralten toernooi in Meppel en Vitesse’63 was in Poule A ingedeeld met titelverdediger Olde Veste’54, Olyphia, Wacker en SC Flamingo uit Leeuwarden. Op voorhand geen gemakkelijke opgave voor de ploeg van coach Henk Nijstad en teammanager Hans Koetsier. De selectie bestond uit keeper Erik Hoeve, Roy Kuik, Dieter Kroek, Arno Kuijer, Johnny Schuttevaar, Rense van Dijk, Alfred Pekel en Bartjan van Dijk. Vitesse’63 begon de avond tegen favoriet Olde Veste’54, dat liet zien wederom over een goede ploeg te beschikken. Maar Vitesse’63 speelde prima mee en na een 0-1 achterstand was het Alfred Pekel die de gelijkmaker onder de keeper doorschoot. 1-1 was ook de eindstand, een prima begin dus. Hierna was Olyphia de tegenstander en hier werd met 1-0 van gewonnen. Bartjan, ingebracht als 5e speler, schoot de winnende binnen. Vervolgens werd er tegen buurman Wacker uit De Wijk gespeeld. Dit leverde een makkelijke 2-0 overwinning (goals Bartjan en Dieter) op, waardoor de ploeg aan een gelijkspel tegen Flamingo genoeg had om door te gaan. De technisch begaafde ploeg uit Leeuwarden moest winnen en had ook veel balbezit. Ze kwamen echter nauwelijks tot kansen, Vitesse’63 verdedigde prima. En bovendien stond Erik prima te keepen. De frustraties bij Flamingo namen toe en dit leverde hen twee gele kaarten op. Het gevolg van een gele kaart bij het Jan Bralten toernooi is een 10-meter trap. Bartjan schoot ze allebei binnen en zo won Vitesse’63 ook nu met 2-0. Met 10 punten uit 4 wedstrijden werd Vitesse’63, door een misstap van Olde Veste’54 tegen Olyphia, zelfs nog poulewinnaar. De ploeg speelde oerdegelijk in Meppel (slechts 1 tegendoelpunt in 4 wedstrijden), opereerde als een echt team en sloeg op de juiste momenten toe. Coach Nijstad was dan ook een tevreden man. De finaleavond van het toernooi staat voor donderdag 29 december gepland. Op dit moment is al zeker dat Vitesse’63 de 1e wedstrijd tegen Zuidwolde (2e in poule B) speelt, de andere 3 tegenstanders worden later bekend.
De voorronde van het Jan Bralten toernooi was dus een goed en mooi begin van de zaalvoetbalperiode, die dinsdag 27 december verder gaat in Zuidwolde. Dan neemt grotendeels dezelfde selectie het in de 1e ronde van het befaamde Protos Weering toernooi op tegen ZZVV, Pesse, Staphorst en Zuidwolde. We hopen jullie dinsdag allemaal in Zuidwolde (en daarna natuurlijk ook donderdag weer in Meppel) te zien! Maar voor nu eerst natuurlijk fijne kerstdagen!

bralten

dinsdag, 20 december 2016 21:22

Marco de Jonge blijft bij Vitesse'63 VR1

Geschreven door

Marco de Jonge is ook komend seizoen de hoofdcoach van Vitesse'63 vrouwen 1. Zowel De Jonge als Vitesse'63 zijn zeer tevreden over de samenwerking. De vrouwen draaien in het eerste jaar in de 1e klasse mee in de middenmoot. Het doel handhaving is bijna in de winterstop al bereikt en dat smaakt naar meer. Zowel de speelsters, begeleiding als bestuur waren het snel eens over het voortzetten van het contract.

marcodj1

maandag, 19 december 2016 21:30

Ben Batterink nieuwe trainer Vitesse’63

Geschreven door

Ben Batterink wordt met ingang van seizoen 2017/2018 de trainer van Vitesse’63. Hij volgt Johan Knoll op die vier seizoenen trainer is geweest bij de club. Ben Batterink is momenteel assistent-trainer bij zaterdag 1e klasser HZVV.  Vitesse’63 is blij met de komst van Ben Batterink. Batterink is een enthousiaste gedreven trainer die goed bij de club past. Batterink is blij met de overeenkomst en kijkt er naar uit om weer eindverantwoordelijke te zijn bij een ambitieuze dorpsclub.

batterink2 1

zondag, 18 december 2016 13:59

Jan Bralten futsaltoernooi

Geschreven door

Naast het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi (1e ronde op dinsdag 27 december) neemt onze eerste selectie dit jaar ook deel aan het Jan Bralten futsaltoernooi in Meppel. De voorrondes staan gepland op woensdag 21 en donderdag 22 december. Vitesse'63 komt woensdag in actie. 
Tegenstanders in poule A zijn d'Olde Veste'54, Wacker, Olyphia en SC Flamingo (Leeuwarden). Het speel- en tijdschema zijn te vinden op de facebookpagina van het toernooi: klik hier

 

bralten

donderdag, 08 december 2016 17:16

Vrijwilligersavond 17 december!

Geschreven door

Zaterdag 17 december van 17:00 - 19:00 uur is onze jaarlijkse vrijwilligersavond/borrel/jaarafsluiting. Alle vrijwilligers mogen komen ook als je geen persoonlijke uitnodiging hebt gehad.

Komt allen!

vrijwilligersavond20170002

vrijwilligersavond201700010005

Voetbalvereniging Vitesse’63 uit Koekange zoekt een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018.
Van de hoofdtrainer wordt verwacht dat hij de training voor de selectie verzorgt op dinsdag- en donderdagavond en het 1e elftal coacht tijdens de wedstrijden op zaterdag. 
Vitesse’63 speelt momenteel in de 3e klasse D Noord (zaterdag).

De hoofdtrainer moet voldoen aan de volgende criteria:
- Bezit van geldige trainerslicentie (niveau TC2);
- Ambitie om spelers en team technisch en tactisch te verbeteren;
- Goede communicatieve vaardigheden;


Sollicitaties (CV en motivatie) kunnen voor 10 december 2016 gestuurd worden naar Jacob van der Linde tz@vitesse63.nl.
Ook eventuele vragen kunnen via tz@vitesse63.nl gesteld worden.

sfeer

dinsdag, 22 november 2016 20:15

Johan Knoll vertrekt na vier seizoenen bij Vitesse'63

Geschreven door

Johan Knoll heeft aangegeven zijn contract als hoofdtrainer van Vitesse'63 niet te willen verlengen. Hij gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vitesse'63 respecteert het verzoek van Johan Knoll en gaat op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De samenwerking tussen Johan Knoll en Vitesse'63 is goed, zowel met de spelersgroep, bestuur en de rest van de vereniging. Johan Knoll is, aan het einde van dit seizoen vier jaar als hoofdtrainer verbonden geweest aan Vitesse'63. Voordat Johan Knoll hoofdtrainer werd is hij jeugdcoördinator bij Vitesse'63 geweest. In de eerste twee seizoenen werd de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse gehaald. Dit seizoen en het vorige seizoen speelt Vitesse'63 in de zware 3e klasse D Noord. Langs deze weg willen we Johan bedanken voor de samenwerking en wensen hem veel succes met het vinden van een nieuwe club.

H1-20162017 1

donderdag, 17 november 2016 00:00

Clubnieuws Vitesse'63

Geschreven door

Het eerste clubnieuws van dit seizoen komt binnenkort uit. Copy inleveren voor 1 december a.u.b.

Email: clubnieuws@vitesse63.nl

vr2actie3

vrijdag, 11 november 2016 00:00

Vacatures bij Vitesse'63

Geschreven door

Altijd en overal zijn extra vrijwilligers van harte welkom bij Vitesse’63. Het lijkt of veel dingen vanzelf gaan maar dat is niet zo, er zijn gelukkig heel veel vrijwilligers betrokken bij Vitesse'63.

 

Concreet:

op dit moment hebben we vanaf nu dringend een coördinator E pupillen nodig. Meer info zie http://www.vitesse63.nl/nieuws/item/1053-vitesse-63-zoekt-een-cooerdinator-e-pupillen

 

Natuurlijk zijn kantinevrijwilligers (bijv. donderdagavond) en accommodatie vrijwilligers (klussers op maandagochtend en in overleg op andere dagen) altijd van harte welkom.

Zaterdag moet de bestuurkamer bezet zijn. Hiervoor is het ook makkelijk veel namen te hebben die kunnen worden ingepland.

Het gaat om een gastvrouw/gastheer, taken: leiders, scheidsrechters enz. ontvangen, de weg wijzen en voorzien van een kopje koffie. Informatie bij Martin Keizer, secretaris@vitesse63.nl.

 

 

Met vriendelijke groet,

Leden Vitesse’63

kantineopening

vrijdag, 11 november 2016 00:00

Geplande activiteiten voetbalseizoen 2016/2017

Geschreven door

 

Geplande activiteiten voetbalseizoen 2016/2017

 

Bingo (groep 3 t/m 8)

14 oktober 2016

vanaf 18.45 uur

Vrijwilligersavond

17 december 2016

17.00 – 19.00 uur

Snertactie (D- en C-spelers)

21 januari 2017

vanaf 10.00 uur

Filmavond (groep 3 t/m 8)

3 februari 2017

vanaf 18.30 uur

Teenage Party (D- en C-spelers)

3 maart 2017

20.00 – 22.15 uur

Paaseieren zoeken (groep 1 t/m 8)

15 april 2017

vanaf 18.00 uur

Koningsdagvoetbal (groep 3 t/m 8)

27 april 2017

vanaf 13.00 uur

 

Namens de Activiteitencommissie Vitesse’63,

Suzan de Boer, Roelie van Noord en Lenny Kruijskamp

 

pasen2013

vrijdag, 11 november 2016 00:00

Zaalvoetbal E en F jeugd.

Geschreven door

Het zaalvoetbalseizoen voor de E en F jeugd zit er weer aan te komen. Dit wordt georganiseerd door een aantal clubs in onze regio. Er wordt gespeeld in verschillende  sporthallen (De Wijk, Ruinerwold, Staphorst etc). Van Vitesse'63 wordt verwacht ook een zaterdag de organisatie te regelen. Dat betekent zaaldienst en scheidsrechters. Verder is er een contactpersoon nodig voor de indelingen.
Dit werd altijd gedaan door Roelie van Noord als coordinator E jeugd.  Maar daar hebben we nog steeds een vacature. Zie een vorige mail hiervoor (helaas nog geen reacties gehad!). En dus hebben we ook een vacature mbt. de coordinatie van het zaalvoetbal.
Wie wil dit oppakken? Je hoeft geen verstand van voetbal te hebben, wat organisatorische capaciteiten is ruim voldoende.
Ik hoor graag van jullie.
Je kunt naar mij reageren via mail (tz@vitesse63.nl) of tel 06 2277 4361

vr1doelpunt1

donderdag, 20 oktober 2016 14:07

Contributie 2016/2017

Geschreven door

Op de ledenvergadering van 18 oktober 2016 is besloten de contributie niet te verhogen. Eind deze maand wordt  begonnen met automatsich incasseren van de contributie. Degene die hiervoor nog geen toestemming hebben gegeven ontvangen deze week een factuur met een machtigingsformulier. Lever deze a.u.b. zo snel mogelijk in zodat volgend seizoen alle contributie automatisch geincasseerd kan worden. De machtiging kan in de brievenbus op onze parkeerplaats worden gedaan of op Nieuwe Erf 24 te Koekange. Afgeven in de bestuurskamer mag ook natuurlijk.

vr2actie2

maandag, 17 oktober 2016 19:53

Minitoernooi Vitesse’63 Old Stars

Geschreven door

MINI TOERNOOI VITESSE’63 OLD STARS

Vrijdagmiddag 14 oktober 2016 speelde Vitesse’63 Old Stars een geslaagd mini toernooi tegen HZVV Old Stars te Koekange. Er werd eerst gezamenlijk koffie gedronken, waarna een gezamenlijke warming-up volgde. Er is een mooie fotoreportage van het mini toernooi  gemaakt. Het Old Stars Team van HZVV (Hoogeveen) was vertegenwoordigd met 2 teams. Vitesse’63 bestond uit : Jan Pinxterhuis, Roelof Heuvelman, Henk van der Berg, Henk van Noord, Luuk van Noord, Freek Nijmeijer, John van Dijk. De resultaten van Vitesse’63 waren als volgt :

HZVV 1  – HZVV 2                            3-1

HZVV 1 -  Vitesse’63                      2-5 

HZVV 2 -  Vitesse’63                      2-6 

HZVV 2 -  HZVV 1                            3-3

HZVV 1 -  Vitesse’63                      4-3

HZVV 2 -  Vitesse’63                      1-5

Eindstand :

1. Vitesse’63                          4-9

2. HZVV 1                                4-7

3. HZVV 2                                4-1

Doelpuntenmakers Vitesse’63  :  Henk van Noord (1x), Henk van der Berg (4x), John van Dijk ( 4x), Freek Nijmeijer ( 3x), Luuk van Noord ( 7x).

Scheidsrechters : Egbert Steenbergen, Frans van Dorst, Jantinus Mulder (HZVV)

Toernooi coördinator : Jannes Hofsteenge

Fotograaf : Roelof Olde (HZVV)

Kantine : Wout Oldejans

Materiaal : Henk Boers

OldStarsHZVV 1

oldsstarstoernooi1 

oldsstarstoernooi2

oldsstarstoernooi3

oldsstarstoernooi5

oldsstarstoernooi4

oldsstarstoernooi6

oldsstarstoernooi7

oldsstarstoernooi8

donderdag, 13 oktober 2016 20:18

Start Vitesse'63 Beloften

Geschreven door
Volgende week start Vitesse'63 weer met de Beloften. Dit jaar wordt niet meegedaan aan een competitie maar zullen er verschillende oefenwedstrijden georganiseerd worden. Spelers van H1, H2 en O19 zullen uitgenodigd worden om mee te doen. Omdat de leeftijdgrens nu weer 23 jaar is  komen er meer spelers in aanmerking. Dat zal ook betekenen dat de samenstelling per wedstrijd zal wisselen. Volgende week woensdag (18 oktober) wordt een uitwedstrijd gespeeld tegen Fit Boys Beloften in Beilen. De wedstrijd begint dan om 20:00 uur.
stefan
maandag, 10 oktober 2016 19:09

Vitesse'63 45+ terug in Nederland

Geschreven door

Het kan de volgers van Vitesse'63 op twitter bijna niet ontgaan zijn, Vitesse'63 45+ was een weekend op trainingskamp in Marbella. Op zaterdagavond werd een wedstrijd gespeeld tegen de veteranen van C.D. Monda een club op ongeveer een half uur rijden (terugweg langer door onmogelijke bocht voor grote bus) ten noorden van Marbella. Keeper Hilco heeft wat facebookberichtjes geplaatst over deze wedstrijd op zijn eigen account zie https://www.facebook.com/hilco.dekker?fref=ts. Iedereen van Monda wilde overigens naast hem staan op de foto.

45-2016-2017  cdmonda slider

donderdag, 22 september 2016 20:42

Wandelvoetbal zoekt meer deelnemers

Geschreven door

Vitesse’63 is in het voorjaar van 2016 begonnen met voetbal voor ouderen (ongeveer 57+). Graag willen wij er mee doorgaan en daarom moeten er genoeg deelnemers blijven in de toekomst. Daarom deze uitleg en oproep en waarom u moet meedoen!

Leven lang voetbal

De meeste voetballers kunnen geen genoeg krijgen van het spelletje. Maar ook voor ouderen zonder voetbal verleden kunnen meedoen met wandelvoetbal (ook wel walking football of Old Stars voetbal genoemd). Wandelvoetbal is zoals het woord al zegt, voetbal zonder rennen. Ook hoge ballen zijn verboden. Wandelvoetbal is een leuke manier om in beweging te blijven en voor de sociale contacten.

Training

De training begint elke vrijdagmiddag om 14:00 uur met koffie/thee drinken in de kantine van Vitesse’63. Daarna worden onder leiding van een deskundige wandelvoetbaltrainer op het veld oefeningen gedaan en wordt er vaak een onderlinge partij gespeeld, alles zonder te rennen!

Meer info: Erwin Kuiper e-mail penningmeester@vitesse63.nl of www.vitesse63.nl

Opgeven hoeft niet u kunt gewoon komen kijken of direct meedoen!

Meer algemene informatie over deze voetbalvorm oldstars.nl.

oldstars7

zondag, 11 september 2016 11:20

Nieuw bij Vitesse'63: Marco de Jonge

Geschreven door

Hallo allemaal,

Mijn naam is Marco de Jonge en komend seizoen ben ik de trainer van Vitesse ’63 vrouwen 1.  Ik ben vier jaar getrouwd met Lindsy en we hebben twee prachtige kinderen: Lisa (2,5) en Joël (10 maanden) In het dagelijkse leven run ik een eigen hoveniersbedrijf in Nieuweroord en in mijn vrije uren besteed ik veel tijd aan mijn kinderen en aan mijn hobby’s: voetbal, voetbal en voetbal.

Ik ben als trainer begonnen bij SCN in Nieuwlande en heb daar twee seizoenen de C-junioren getraind.  Daarna ben ik naar VV Hollandscheveld gegaan en heb daar zes seizoenen diverse jeugdteams getraind. In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal en  ben ik gestart als trainer bij de vrouwen van VV Hollandscheveld. Nu ga ik dus aan de slag in Koekange.

Na de knappe prestatie van afgelopen seizoen ga ik samen met de vrouwen van Vitesse ‘63 er alles aan doen om in de eerste klasse te blijven. Een fantastische uitdaging om aan te gaan en met passie, plezier en progressie gaat het ons zeker lukken!

Voor ideeën, kritiek of complimenten is iedereen bij mij welkom. Ik zie jullie snel bij de club om kennis te maken.

Met vriendelijke groet,

Marco

marcodj1

 

zaterdag, 10 september 2016 10:23

Kaboutervoetbal gaat weer van start

Geschreven door
Dit jaar is er weer kaboutervoetbal bij Vitesse'63 !!
de datums zijn: 17 september, 1 oktober en 15 oktober 2016!!
De trainging start om 9:30 uur en zal tot ongeveer 10:15 uur duren.
Geef het wel even door als je mee komt trainen zodat ik weet hoeveel ballen we nodig hebben!
opgeven kan via de mail heuvelmanjanine@hotmail.com
 
Groet Janine Heuvelman
kaboutervoetbal 008
woensdag, 07 september 2016 19:39

Walking Football is weer van start gegaan

Geschreven door

Het Walking Football bij Vitesse'63 is al weer een paar weken bezig. Elke vrijdagmiddag 14:00 uur verzamelen in de kantine van Vitesse'63!

Training wordt verzorgd door een deskundige trainer. Beweging en gezelligheid! Meer info over Walking Football (wandelvoetbal), zie http://www.vitesse63.nl/vitesse-63-old-stars

 

oldstars7

zaterdag, 03 september 2016 09:06

Nieuw bij Vitesse'63: Roelof Talen

Geschreven door

Dag Vitessenaren,

Mijn naam is Roelof Talen. Ik ben geboren op 1 november 1951 en woon in Staphorst. Ik ben getrouwd met Alie en samen hebben we twee dochters en een zoon. We hebben vijf kleinkinderen.

Ik ben werkzaam als administratief medewerker bij het werkvoorzieningsschap Reestmond in Havelte. In mijn jonge jaren voetbalde ik bij VV Staphorst. Eerst twee jaar in de A-junioren, daarna 12 jaar in het eerste of tweede elftal. Door een hardnekkig liesblessure moest ik vroegtijdig stoppen.

Nu zit ik alweer meer dan 30 jaar in het trainersvak. Ik ben zowel bij de senioren als de junioren werkzaam geweest, bij onder andere VV Staphorst, VV Avereest, Olympia’28, SC Rouveen, WZC Wapenveld. Ook was ik al eens twee seizoen trainer van de eerste selectie van Vitesse’63. De laatste jaren heb ik bewust gekozen voor de A-junioren.

Het is lastig te zeggen wat ik van komend seizoen verwacht, omdat ik de spelers nog niet echt heb leren kennen. Wel hoop ik dat de A-junioren ingedeeld worden in de eerste klasse, maar dat is bij het schrijven van dit bericht nog niet bekend.

Naast voetbal zijn lezen, fietsen en op vakantie gaan (met de caravan) mijn hobby’s.

Tot ziens in Koekange!

Groet,

Roelof Talen

roeloft1

dinsdag, 23 augustus 2016 18:49

Start keepertraining jeugdteams

Geschreven door
Mark Fijnheer is de nieuwe keeperstrainer voor de Vitesse'63 jeugd (van F t/m A). De keeperstrainingen starten donderdag 1 september met een kennismaking met Mark en aansluitend een eerste, gezamenlijke training. Dan worden ook de definitieve afspraken gemaakt over de trainingstijden en over de communicatie.
Hierbij worden alle jeugdkeepers uitgenodigd om donderdag 1 september om 18:30 aanwezig te zijn bij de presentatie van Mark en 1e training!
keepersdag
 
De man op de foto is niet Mark! 
maandag, 22 augustus 2016 18:40

Nieuw bij Vitesse'63: Kristiaan Kremer

Geschreven door

Beste Vitessenaren,
Mijn naam is Kristiaan Kremer. Ik ben 18 jaar en woon in Koekangerveld. Op dit moment volg ik een BBL-opleiding installatietechniek. Dit houdt in dat ik vier dagen per week werk bij installatiebedrijf De Reest in Meppel en een dag per week op het Deltion College in Zwolle te vinden ben. Naast voetbal is motorcrossen mijn hobby.
Op m’n 6e begon ik te voetballen bij HZVV. Ik begon in de F7 en ging daarna naar de F2. Na twee jaar in de E-pupillen heb ik vanaf de D1 elk jaar per categorie in het hoogste elftal gevoetbald. Na twee jaar HZVV A1 werd ik geselecteerd voor het tweede, maar ik heb zelf bij de vereniging aangegeven dat ik elders wilde gaan voetballen. Ik was het vele reizen beu. Bij Vitesse’63 voetballen al m’n vrienden, dus de stap naar Koekange is een logische. Ik wil graag van waarde zijn voor de club en hoop op een heel fijne tijd bij Vitesse’63!
Groeten,
Kristiaan Kremer

kremer

Foto: V.V. Hoogeveen

 

zaterdag, 20 augustus 2016 12:35

Nieuwe aanduidingen jeugdvoetbal

Geschreven door

Helaas is onze website er nog niet op aangepast maar hier vind u alles over de nieuwe aanduidingen in het jeugdvoetbal:

http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/kennis/18079/nieuwe-aanduidingen-het-jeugdvoetbal

ME120152016

vrijdag, 19 augustus 2016 11:04

Nieuw bij Vitesse'63: Rachel Boekweg

Geschreven door

Ik ben Rachel Boekweg, 24 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriendin Kirsten Pinxterhuis in Meppel.Ik werk bij Mijn Thuiszorg, wat ik met veel plezier doe. Ik ben op mijn 8e begonnen met voetballen bij Alcides, daarna heb ik de overstap gemaakt naar de dames van MSC, Be Quick'28 en uiteindelijk weer terug bij MSC. Nu ga ik een nieuwe uitdaging aan bij Vitesse'63, waar ik veel zin in heb! Ik hoop dat we als team ons kunnen handhaven in de 1ste klasse maar vooral ook kunnen genieten als team van deze ervaring. Uiteindelijk is plezier het allerbelangrijkste!
Groetjes Rachel Boekweg

rachel1

zondag, 14 augustus 2016 21:07

Vanaf nu te koop: Seizoenkaart 2016/2017

Geschreven door

Ook dit seizoen kunt u weer een seizoenkaart kopen voor alle thuiswedstrijden van Vitesse'63 1. Naast de entree krijgt u ook een programmaboekje bij elke wedstrijd.

De seizoenkaart kost 25 euro per persoon en is vanaf NU te bestellen. Wilt u alvast een seizoenkaart bestellen stuur dan een e-mail naar penningmeester@vitesse63.nl met uw naam en adresgegevens. U krijgt een e-mail terug met het bankrekeningnummmer van Vitesse'63, zodra het bedrag ontvangen is krijgt u de kaart zo snel mogelijk thuis. De eerste thuiswedstrijd (competitie) van Vitesse'63 1 is op 3 september tegen SCD'83 1 uit Dedemsvaart. 

appingedam

Elk lid heeft via zijn teamleider een GOLD CARD gekregen. Deze GOLD CARD geeft recht op 20% korting op al je aankopen bij Sport-inn Zwolle. Deze kaart blijft geldig zolang je bij onze club voetbalt. Op het totale assortiment krijg je 20% korting, behalve op andere aanbiedingen en afgeprijsde artikelen. Daarnaast bedrukt Sport-inn alle voetbalschoenen GRATIS met je eigen naam!

Heb je vragen over deze kaart, bel of mail gerust met Sport-inn, ze helpen je graag.

Sport-inn Zwolle

Oude Vismarkt 4
Ruben, Jorn, Rik, Joost en Sander
info@sport-innzwolle.nl
038- 4 22 50 70

sportinn

 

vrijdag, 12 augustus 2016 20:18

Nieuw bij Vitesse'63: Ivar Knol

Geschreven door

Wie ben je?
Mijn naam is Ivar Knol. Geboren in het ziekenhuis van Meppel op 25-03-1998, nu dus 18 jaar. Ik woon in de Wijk bij mijn ouders. Verder heb ik nog een broer van 20 jaar, die ook nog thuis woont.


Wat doe je?
Momenteel zit ik in het tweede jaar van CIOS te Heerenveen daar volg ik in de richting S.B.G. (Sport Bewegen en Gezondheid). Het afgelopen seizoen heb ik bij Olde Veste E-pupillen training gegeven. Daarnaast werk ik bij Slager Dienstverlening in Staphorst. In het weekend ga ik graag op stap met mijn vrienden of chillen bij een van hun thuis.


Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?
Mijn voetbalcarrière ben ik begonnen bij WIJC in de Wijk daar heb ik tot/met de E-Pupillen gespeeld. Hierna ben ik gevraagd om bij V.V. Staphorst te gaan spelen. Bij Staphorst heb ik vier jaar gespeeld in de D1 en C1. Na deze vier jaar kreeg ik de kans om bij SJO JVZ Zuidwolde in de hoofdklasse bij de B-junioren te gaan spelen. Mijn eerste seizoen (2013-2014) werden we kampioen. Het seizoen (2014-2015) gingen we 4e divisie Oost spelen (wat zeer moeizaam ging, maar waar ik veel geleerd heb). Na de winterstop tijdens dat seizoen speelde ik al regelmatig mee met A1. Toen het seizoen was geëindigd heb ik besloten om terug te keren naar de Wijk (V.V. Wacker). Over het algemeen was het geen goed jaar voor Wacker aangezien degradatie al snel een feit was. Persoonlijk heb ik wel een goed jaar gehad, omdat ik basisspeler werd van Wacker 1. Ik speelde als linksback bijna alles, heb maar twee wedstrijden gemist door een schorsing.


Waarom kies je er voor om bij Vitesse’63 te gaan spelen?
De keuze om voor Vitesse'63 te spelen heeft voor mij twee redenen. Ten eerste ga ik voetballen met mijn vrienden. Verder vind ik het fijn om weer op zaterdag te spelen wat voor mij toch echt een voetbaldag is en het niveau is bij zaterdagvoetbal hoger.


Wat verwacht van Vitesse’63 en het komende seizoen?
Laten we ons eerst maar zo snel mogelijk veilig spelen en vanuit daar verder kijken wat er mogelijk is.


Wil je verder nog iets kwijt?
Laat het seizoen snel beginnen!

ivarknol1

zaterdag, 06 augustus 2016 10:20

Tenue's nieuwe seizoen afhalen a.u.b.

Geschreven door

Hallo Leiders,

Jullie kunnen de tassen met de tenues vanaf 6 augustus afhalen in de bestuurskamer! Doe het snel a.u.b.

Veel succes,

Gea.

 

H320152016

woensdag, 03 augustus 2016 16:13

Terugblik en aftrap Heren 1 door Johan Knoll

Geschreven door

Hallo Vitessenaren,

Met een nieuw seizoen voor de boeg, leek het mij een goed moment om jullie ‘bij te praten’ over een aantal zaken met betrekking tot heren 1, en ten aanzien van mijn werkzaamheden als trainer van heren 1 bij Vitesse’63.

Waarom? Omdat het, denk ik, goed is een ieder die Vitesse’63 een warm hart toedraagt zoveel mogelijk op de hoogte te houden van het wel en wee van Vitesse’63 heren 1. 

Zoals aangegeven staan wij voor de start van een nieuw seizoen. Wij hebben met heren 1 drie lange seizoenen achter de rug. In de afgelopen drie seizoenen hebben wij steeds nacompetitie gespeeld. Twee keer voor promotie, één keer (het afgelopen seizoen) om degradatie te voorkomen, hetgeen gelukkig gelukt is.

Een vraag die vaak, heel vaak gesteld is, is hoe het toch komt dat wij twee seizoenen in de top van de competitie mee doen, en nu (het afgelopen seizoen) moeten strijden tegen degradatie. Een goede, en terechte vraag natuurlijk. Ook een vraag waar ik heel veel over nagedacht heb. Ook ik was aan het begin van het seizoen van mening dat wij, op basis van de prestaties in de twee seizoenen daarvoor, en op basis van het aanwezige spelerspotentieel, mee konden doen om (jawel) het kampioensschap. Niets bleek minder waar. De voorbereiding op het afgelopen seizoen verliep goed, zo niet hoopgevend, de competitiestart met een uitoverwinning ook. Daarna ging het eigenlijk tot aan de winterstop minder. Na de winterstop werden wel (meer) punten gehaald. Niet genoeg voor rechtstreekse handhaving, wel genoeg om nacompetitie te spelen om zo te proberen ons te handhaven in de 3e klasse. Vrij snel was ook al duidelijk dat rechtstreekse handhaving lastig zou worden.

Blijft staan de vraag hoe het toch komt dat de resultaten in het afgelopen seizoen zo tegen vielen. Is dat het onvoorspelbare gedeelte van het voetbal? Datgene wat het voetbal zo mooi maakt? Soms zit het mee, soms zit het tegen? Dat antwoord (alleen) zou te makkelijk zijn. Het is, denk ik, wel een gedeelte van het antwoord wat gegeven kan worden. Maar voetbal is, zoals jullie allemaal weten, geen exacte wetenschap. Voetbal is afhankelijk van heel veel factoren, en ook beïnvloedbaar door heel veel factoren. In voetbal is niet altijd 1 + 1 = 2. Soms ontstaan er door onverwachte factoren en/of invloeden hele andere antwoorden. Juist dat is de charme van het voetbal, vooral wanneer de resultaten mee vallen, niet wanneer deze tegenvallen zoals het afgelopen seizoen.

Als trainer probeer je toch te zoeken naar een zo goed mogelijk antwoord op de vraag waarom de resultaten tegenvielen het voorgaande seizoen. Mogelijke (andere) oorzaken zijn volgens mij; een sterkere competitie dan in voorgaande twee seizoenen, meer blessures, (meer) spelers die enige tijd onder hun niveau speelden, maar ook (zoals al aangegeven) gewoon domweg het ontbreken van geluk wat wij in de twee seizoenen daarvoor wel regelmatig hadden. Met name in het eerste deel van de competitie (voor de winterstop) zat het gewoon simpelweg vaak niet mee.

Na de winterstop van het vorige seizoen was geluk en pech gelukkig wat meer in evenwicht. Enkele spelers kwamen wat beter in vorm, spelers kwamen terug van blessures, en (met name vlak na de winterstop) hebben enkele A-spelers ons aan belangrijke punten geholpen.

Het was goed om te zien en te ervaren dat de spelers, begeleiding, het bestuur, maar zeker ook de supporters vertrouwen hebben gehouden in een goede afloop, en heren 1 zijn blijven steunen. Fantastisch en nogmaals bedankt hier voor!

Als trainer / coach van heren 1 blijf ik natuurlijk verantwoordelijk voor de resultaten. Wanneer de resultaten goed zijn is dat fijn, wanneer ze minder zijn natuurlijk minder prettig. Maar ook dat hoort er bij. Ook ik zal ongetwijfeld vorig seizoen fouten hebben gemaakt die van invloed zijn geweest op de resultaten. Natuurlijk probeer je die op verschillende manieren tot het minimum te beperken, maar wie werkt maakt nou eenmaal fouten. Ook ik zal proberen hier weer van te leren, zodat de resultaten in het nieuwe seizoen hopelijk beter zijn.

Het nieuwe seizoen. We staan aan het begin van het nieuwe seizoen. Weer een nieuwe uitdaging. Een nieuw seizoen in een vernieuwde 3e klasse D. Een hele mooie indeling, met veel clubs uit de regio. Een aantal goede bekenden, ook een aantal minder bekende clubs uit oost. Op voorhand ook een competitie die waarschijnlijk nog sterker is dan de competitie van vorig seizoen.

Wat is dan een reële doelstelling? Met in het achterhoofd het afgelopen seizoen, en kijkend naar de clubs in ‘onze’ competitie, is het niet reëel om te stellen dat we wel even bovenin mee doen. Met de spelersgroep en de begeleiding zal de doelstelling voor het nieuwe seizoen nog geformuleerd worden. Vooruitlopend hierop is wel mijn persoonlijke mening dat het zaterdagvoetbal per seizoen sterker aan het worden is. Kijk maar naar de clubs en spelers die van de zondag naar het zaterdagvoetbal gaan. Wanneer een club van het formaat van Vitesse’63 mee kan blijven doen in de 3e klasse met heren 1, doet Vitesse’63 het naar mijn persoonlijke mening gewoon heel erg goed.

Een nieuw seizoen betekend ook enkele wijzigingen in de selectie en begeleiding. Theo Oldengarm heeft besloten een stapje terug te doen als grensrechter. Maar Theo zou Theo niet zijn wanneer hij niet beschikbaar blijft om daar bij te springen waar nodig /  gewenst. Theo, ook langs deze weg hartelijk bedankt daar voor! Gelukkig is in de persoon van Robbie Nes een meer dan geschikte vervanger gevonden.

Yahya is als keeperstrainer gestopt bij Vitesse’63. Henk Nijstad en Gerrold van Eerten zullen de keeperstraining verzorgen voor de keepers van de senioren.

Stefan Huisman en Pieter Hoekstra hebben besloten om terug te keren naar verenigingen waar ze eerder actief zijn geweest. Natuurlijk erg jammer, maar beide veel voetbalplezier toegewenst in het verdere verloop van jullie voetbalcarrière. Arno Kuijer gaat een studie volgen. Aangezien hij nu nog niet kan inschatten hoeveel tijd en energie hem dit gaat kosten, is nu nog niet zeker of en hoeveel hij dit jaar gaat voetballen. Binnenkort, na de vakantie van Arno, is hier weer contact over. Tim Kuik is jammer genoeg al enige tijd geblesseerd. Na zijn operatie werkt hij nu aan zijn herstel. Hopelijk kan hij in de loop van dit seizoen weer aansluiten bij heren 1. Rob de Boer zal in verband met zijn werkzaamheden als jeugdtrainer bij Emmen vaak op zaterdag niet beschikbaar zijn. Wel blijft hij zoveel mogelijk meetrainen met heren 1.

Gelukkig is de selectie van heren 1 ook weer aangevuld. Edwin Tabak keert weer terug op het oude nest, Kristaan Kremer is overgekomen van HZVV A1, en Ivar Knol komt van Wacker. Vanuit de jeugd komen Bas Wanningen en Mark v.d. Linde over. Beide hebben vorig seizoen af en toe ook al meegedaan in wedstrijden van heren 1. Als laatste zijn er nog een paar spelers die vorig seizoen actief waren in heren 2 en proberen een plaats in heren 1 te bemachtigen.

Het is weer een uitdaging om deze nieuwe spelers in te passen, en de open plaatsen weer zo goed mogelijk in te vullen. Met hulp van de rest van de begeleiding zal dit zeker lukken.

Aan het begin van het nieuwe seizoen wil ik graag nog iets herhalen wat, voor mij althans, belangrijk is. Langs deze weg wil ik nogmaals aangeven dat ik opensta voor een ieders mening, mits deze opbouwend (kritisch) is. Zoals ik in mijn 1e jaar als trainer bij Vitesse’63 al aangegeven heb, ook via de website, wil ik graag een trainer zijn voor de hele vereniging en niet alleen voor heren 1 van Vitesse’63. Daar bedoel ik mee dat ik graag aanspreekbaar wil zijn voor een ieder die mij wil aanspreken over zaken die betrekking hebben op zaken rondom heren 1, maar ook (eventueel) andere voetbalzaken binnen de vereniging. Ik bedoel dan vooral voetbaltechnische – en tactische vragen, geen beleidsmatige zaken die op het ‘bordje’ van het bestuur liggen.

Zoals binnen elke vereniging zijn er ook binnen Vitesse’63 veel mensen met verstand van en een mening over het voetbal. Dat kan gaan over voetbal op wereldniveau, landelijk niveau maar natuurlijk ook over het voetbal in het eigen dorp. Dat is juist ook het mooie van het voetbal. Iedereen heeft er een mening over, en iedereen weet hoe het anders en misschien ook beter moet.

Bij deze wil ik dan ook graag een ieder die daar behoefte aan heeft, of denk dat zaken anders/beter kunnen, of wanneer iemand wat te vragen heeft,  mij aan te spreken. Het liefst maak ik dan even een afspraak voor of na een training zodat er ook echt even tijd is om met elkaar te spreken. Wat mij betreft veel liever even een persoonlijk gesprek dan het sturen van een berichtje, mail of iets dergelijks.

Van harte hoop ik dat u ons het komende seizoen weer blijft steunen, en onze trainingen en wedstrijden komt bezoeken. Alvast bedankt hier voor.

Rest mij nog een ieder een plezierig en succesvol voetbalseizoen toe te wensen.

Vriendelijke groet,

Johan Knoll

vitesse63120152016

StartVorige1234VolgendeEinde
Pagina 1 van 4