Nieuws

donderdag, 18 juni 2020 19:35

Hans Groen nieuwe keeperstrainer Vitesse'63

Geschreven door

Met ingang van volgend seizoen is Hans Groen aangesteld als nieuwe keeperstrainer bij Vitesse'63. Daarmee is hij de opvolger van Mark Fijnheer, die de club verlaat. Hans Groen neemt zowel de keepers van de senioren als de junioren onder handen. Na zijn actieve keepersloopbaan bij Oranje Zwart en SVN'69 heeft Groen de nodige ervaring opgedaan als keeperstrainer in alle leeftijdscategoriën. De technische commissie is zeer content met de aanstelling van Hans Groen en heeft het volste vertrouwen dat hij de Koekanger keepers verder kan ontwikkelen.

woensdag, 17 juni 2020 11:04

Martijn Hooch Antink terug bij Vitesse'63

Geschreven door

Na acht seizoenen Alcides keert Martijn Hooch Antink volgend seizoen terug bij Vitesse’63. In 2012 koos hij ervoor om samen met broer Bart de overstap naar Meppel te maken. De laatste jaren was hij een vaste waarde in Alcides 2, waarvan hij aanvoerder was. De 22-jarige verdediger annex middenvelder sluit in eerste instantie aan bij Vitesse’63 2.

‘Het team bij Alcides viel grotendeels uit elkaar, doordat veel jongens overstappen naar het zaterdagteam dat na de zomer start in de 5e klasse standaard. Voor mij was dat een reden om na te denken over volgend seizoen. Ik heb mooie jaren gehad in Meppel, maar dit is het juiste moment om terug te keren in Koekange. Ik studeer nog een jaar in Wageningen, maar probeer bij zo veel mogelijk trainingen aanwezig te zijn. Ik ben Vitesse’63 de afgelopen jaren altijd blijven volgen en naast het eerste heeft ook Vitesse’63 2 een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Ik heb er zin in om aan te sluiten en m’n steentje bij te dragen’, vertelt Martijn.

We zijn blij dat er opnieuw een Koekanger terugkeert bij de vereniging. Welkom terug, Martijn!

vrijdag, 29 mei 2020 12:56

Vitesse'63 proost op promotie

Geschreven door

Donderdagavond stond de eerste selectie van Vitesse’63 na elf weken weer op het trainingsveld. De stemming was opperbest, want twee dagen eerder maakte de KNVB bekend dat de ploeg toch promoveert naar de derde klasse. Na afloop werd de selectie bij de kantine opgewacht door een flinke afvaardiging van het bestuur. Voorzitter Jurrian Barelds sprak de manschappen kort toe, terwijl de spelers genoten van een welverdiend biertje. Zo kon er toch nog op gepaste wijze worden geproost op het succesvolle seizoen. Een seizoen dat dan wel niet met een kampioenschap, maar wel met promotie, als enige van de in totaal 56 vierdeklassers.

Terugblik

Na een aantal oefenwedstrijden begon op zaterdag 31 augustus het echte werk voor de selectie. Onder leiding van een nieuwe trainer, Klaas Mijnheer, startte Vitesse’63 de bekercampagne thuis tegen vijfdeklasser NKVV. De tegenstand was pover en er werden direct dubbele cijfers op het scorebord gezet: 12-1. Een prima start, maar natuurlijk waren voorafgaand aan de competitie ook mindere wedstrijden. Tegen SVN’69 (beker) en Ruinen (oefen) bleek het fundament nog broos. Twee gevoelige nederlagen verder sloot Vitesse’63 de bekerpoule af bij Staphorst 2. Daar, op het hoofdveld van het Noorderslag, kwam het elftal uitstekend voor de dag. In extremis pakte de thuisploeg nog wel de winst (2-1).

De competitie begon in Hoogezand. Het onbekende HS’88 was de tegenstander. De paarshemden waren de afgelopen jaren uitstekend voor de dag gekomen, een zware dobber werd voorspeld. Niets bleek minder waar. Vitesse’63 opereerde doelbewust en efficiënt, met klinkende cijfers als gevolg: 1-8. Zo’n monsterzege kan eens per seizoen natuurlijk een keer voorkomen.

Een week later volgde de topper tegen VHK, dat ook had uitgehaald in de eerste wedstrijd. Na een wonderschone tegentreffer sloeg Vitesse’63 snel terug, maar in het laatste halfuur werd verzuimd de drie punten te pakken. Vervolgens was Nieuw Balinge te gast in Koekange, met een simpele 4-0 zege tot gevolg.

Wildervank-uit bleek weer lastig te voorspellen. De promovendus had al aardig wat punten bijeen gespeeld. Er werd zelfs uitgeweken naar kunstgras. Vitesse’63 bleek echter messcherp en de geel-roden straften het naïeve spel van Wildervank keihard af: 0-9. Monsterzege nummer twee.

Ook SC Angelslo stond een week later met lege handen. Zo goed als in Wildervank was het allemaal niet, de 3-0 was er eentje in de categorie ‘degelijk’.

Een speelronde verder reed de spelersbus van Ten Heuvel Tours naar Nieuwlande. Een jaar eerder werd de uitwedstrijd bij SCN verloren en dus kon het ook nu wel eens een lastig potje worden. Maar nee hoor, ruststand 0-5, eindstand 1-8. Het scorend vermogen blijkt absoluut geen ‘toevalligheid’. Objectief gezien waren acht doelpunten er die middag zeker vier te weinig. Gelukkig voor de fans werden die goals bewaard voor de volgende pot, thuis tegen WVV. Opnieuw was het krachtverschil immens: 8-0.

SJS-uit was de laatste wedstrijd van de eerste periode. Doorgaans een taaie tegenstander en dat was op die druilerige novembermiddag niet anders. Vitesse’63 was in de eerste helft geen schim van de doelpuntenmachine van de weken ervoor. Door een tactische aanpassing werd na rust de druk op SJS opgevoerd, met de gelijkmaker tot gevolg. In de absolute slotfase had Vitesse’63 de winst kunnen pakken, maar vanuit de kluts werd het doel net niet gevonden. De periodetitel was binnen, maar door het puntverlies kwam het feestje maar moeizaam los.

Ook bij DKB wist Vitesse’63 niet te winnen. Het bleef zonder doelpunten. Het bleek het laatste puntverlies van het seizoen. Voor de winterstop won Vitesse’63 nog simpel van laagvliegers Mussel (5-1) en SVBO (1-4). De eerste seizoenshelft werd thuis tegen Tiendeveen afgesloten. Thomas Keizer maakte zijn basisdebuut onder de lat. Twee goals afgekeurd, acht goals niet: 8-0. Met een uitstekend gevoel ging Vitesse’63 als koploper de winterstop in.

Na zaaltoernooien in Meppel, Slagharen en Ruinen werd de competitie op 25 januari in Onstwedde hervat. Onstwedder Boys was een jaar eerder nog kampioenskandidaat, maar kende een moeizaam seizoen. Met Alfred Pekel in het laatste kwartier zelfs als centrale verdediger, werd een knappe 0-4 overwinning geboekt.

Alle tegenstanders waren inmiddels voorbij gekomen. Een week later speelde Vitesse’63 op het eigen kunstgras tegen HS’88. Weer een zege, weer de nul: 3-0. De laatste treffer, van Johnny Schuttevaar, betekende zijn 150e competitietreffer in de hoofdmacht. Angelslo-uit was de volgende stop. Het werd een heet potje, dat in de eerste helft zelfs een kwartier werd gestaakt vanwege een onvriendelijke benadering van de scheidsrechter. Lang, heel lang bleef de 1-1 op het scorebord staan, maar wat in Stadskanaal niet lukte, gebeurde nu wel. In de 93e minuut kopte Jeroen van den Berg Vitesse’63 toch nog naar de zege. Het geloof in het kampioenschap groeide. Immers, als je zulke potjes al over de streep weet te trekken, wat kan je dan nog stoppen?

We zullen het nooit weten. De laatste twee wedstrijden (Wildervank 4-2 en Nieuw Balinge 0-6) werden ook gewonnen. Met de topper tegen nummer 2 SJS op komst stak het coronavirus de kop op. Het verschil tussen beide ploegen was inmiddels opgelopen tot acht punten en dus werd het een cruciaal treffen.

Een paar weken later werd er definitief een streep door het seizoen gezet, gevolgd door de mededing dat clubs promotie of degradatie konden aanvragen. De afloop is inmiddels bekend.

 

Volgend seizoen

En dus kunnen we ons in Koekange verheugen op derdeklassevoetbal. Met pijn in het hart werd drie jaar geleden afstand genomen van 3D, een fantastische afdeling met veel meer regiowedstrijden dan een treetje lager. Het kan bijna niet anders dan dat Vitesse’63 nu in die klasse terugkeert.

Onlangs werd bekend dat de succesvolle selectie compleet intact blijft. Ook dat is fantastisch nieuws. Aan Klaas Mijnheer en zijn staf de taak voort te borduren op afgelopen jaargang. Als de bal weer gaat rollen, hopen we iedereen in goede gezondheid te mogen verwelkomen. Tot dan!

Een uitgebreid gesprek met Klaas Mijnheer bekijk je hier: https://www.youtube.com/watch?v=od_L0noLvJQ&t=1s

 

maandag, 18 mei 2020 14:11

Vitesse'63 Old Stars trainen weer

Geschreven door

Nadat op 6 mei de jeugd van Vitesse met veel enthousiasme weer begonnen is met hun trainingen op ons mooie sportpark werd op 11 mei groen licht gegeven voor de senioren. Uiteraard wel met het in acht nemen van het geldende protocol zoals dat door de gemeente de Wolden is opgesteld en gebaseerd is op de regels van het NOC-NSF.

Voor Vitesse’63 Old Stars een reden om ook hun kicksen weer uit het vet te halen. Uiteraard ook volgens het geldende protocol. Alhoewel dat voor Walking Football iets minder ingrijpend is omdat dit geen contactsport is. We konden dus bijna ons gehele trainingsprogramma afwerken.

Op 6 maart werd er voor het laatst getraind en de spiertjes waren wel wat strammer geworden. Maar zoals een van de spelers opmerkte: “wel lekker om met elkaar en buiten weer te werken aan je conditie en dus ook je weerbaarheid in deze moeilijke tijden”.

Ijs en weder dienende staan er voor Vitesse’63 Old Stars in september twee grote toernooien op het programma. Medio september vindt de Almelo City Cup plaats. Dit is een meerdaags internationaal toernooi in het stadion van Heracles. Eind september is het officiële wereldkampioenschap Walking Footbal in Groenlo onder auspiciën van het IWFF (de International Walking Football Federation).

Dit betekent dat we voor deze toernooien nog wel even conditioneel, technisch en tactisch de puntjes op de i moeten zetten. En daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Na afloop van de training was er nog wel even een discussie over wat we nu het meest gemist hebben het partijtje of de derde helft in de kantine. Daar kwamen we niet uit maar volgende week staan we in ieder geval weer op het veld.

Jos Kok

donderdag, 30 april 2020 12:47

Vitesse'63 hervat jeugdtrainingen op woensdag 6 mei

Geschreven door

De afgelopen dagen is er door onze vrijwilligers en bestuursleden gewerkt aan een plan om de jeugdtrainingen op een verantwoorde wijze te hervatten. We zijn erg blij dat aanstaande woensdag, 6 mei, de bal weer gaat rollen op het sportpark in Koekange. Onze jeugdleden, hun ouders/verzorgers en trainers worden hierover vandaag (donderdag 30 april) nader geïnformeerd. Via een mail worden de richtlijnen uiteengezet. We roepen iedereen dan ook op zich daar aan te (blijven) houden!

Ook kinderen die geen lid zijn van Vitesse'63, nodigen we uit om mee te trainen. We vinden het belangrijk dat, juist in deze tijd, alle kinderen de mogelijkheid hebben om te sporten. Kinderen die mee willen doen moeten zich van te voren aanmelden bij René Brinkman (06-11768354).

Met algemene vragen over de trainingen in de coronaperiode kun je je richten tot Jos Kok (06-19636994 of secretaris@vitesse63.nl).

 

maandag, 20 april 2020 16:47

VACATUREWEEK - Dag 6 - Voorzitter

Geschreven door

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

Dag 6: Voorzitter

Taken: 

 •      -Leiding geven aan en toezicht houden op het verenigingsleven.
   •      -Zorg dragen voor de naleving van de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging, de voorschriften van de KNVB en andere reglementen en bepalingen van officiële instanties.
 •      -De algemene ledenvergadering (ALV) en de periodieke bestuursvergadering leiden.
 •      -Verantwoordelijk voor een gedegen organisatiestructuur.
 •      -Verantwoordelijk voor de aansturing van de commissies.
 •      -Bepaald het verenigingsbeleid in samenspraak met overige bestuursleden en commissies.
 •      -Laat zich periodiek informeren door de commissies.
 •      -Officieel woordvoerder van de vereniging.
 •      -Contactpersoon naar gemeentelijke instanties.
 •      -In overleg met de secretaris zorg dragen voor informatie vanuit het bestuur naar het verenigingsnieuws.
 •      -Onderhoudt contacten met andere verenigingen (in de eigen sport) en andere mogelijke samenwerkingspartners.

Tijdsbesteding: 1 tot 3 uur per week, bij hoge uitzondering meer 

Waarom voorzitter worden? Onze huidige voorzitter, Jurrian Barelds, vertelt: 'Wat is er mooi aan het voorzitterschap? Heb je even? De contacten door de hele vereniging met spelers, bestuursleden, ouders, sponsoren en overheden geven mij continue plezier en energie om Vitesse'63 uit te dragen en te vertegenwoordigen. Als voorzitter mag je het uithangbord zijn van onze mooie vereniging en dat geeft mij een trots gevoel. Het maken van meerjarenplannen en deze dan tot uitvoering zien komen geeft mij het gevoel dat je iets bijdraagt aan het voortbestaan van de club. Een prachtige taak om te vervullen.'

 

Interesse in het voorzitterschap? Ken je een geschikte kandidaat? Neem contact op met Jurrian via 06-10514747 of voorzitter@vitesse63.nl

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

Dag 5: Gastheer/-vrouw bestuurskamer (ochtend)

Taken: Als gastheer/-vrouw ontvang je op correcte wijze (externe) scheidsrechters, leiders, trainers en eventueel andere afgevaardigden van de eigen en bezoekende club in de bestuurskamer van Vitesse’63. Je maakt ze wegwijs op de accommodatie van Vitesse’63. De gastheer/-vrouw zorgt ervoor dat de eigen scheidsrechters een fluitje en scoreformulier en eventueel vlaggen voor de assistent-scheidsrechters meekrijgen en dat deze na afloop van de wedstrijd weer ingeleverd worden. Ook zie je er op toe dat de uitslag van de gespeelde wedstrijden wordt vastgelegd en doorgegeven aan het wedstrijdsecretariaat. Als gastheer/-vrouw vind je het leuk om Vitesse’63 te vertegenwoordigen en je ontvangt de mensen zoals je zelf ook graag ontvangen zou willen worden.

Tijdsbesteding: in overleg, op dit moment werken we met vier vrijwilligers die beurtelings bestuurskamerdienst hebben

Waarom gastheer/-vrouw worden? Een van de huidige vrijwilligers in de bestuurskamer is Marjolijn Dijkstra-Van Dijk. 'Het leuke aan gastvrouw zijn vind ik dat je veel in contact komt met andere mensen binnen de vereniging, waardoor je betrokken bent/blijft bij Vitesse'63. Het wegwijs maken van leiders/trainers, scheidsrechters en andere gasten wordt altijd als zeer prettig ervaren. Dat is waar je het voor doet!', vertelt ze.

 

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kuik, tel. 06-29254614, ws@vitesse63.nl.

vrijdag, 17 april 2020 16:54

VACATUREWEEK - Dag 4: Clubscheidsrechter

Geschreven door

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

Dag 4: Clubscheidsrechter

Taken: Een scheidsrechter is een onmisbaar onderdeel van voetbal en speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. Een scheidsrechter draagt bij aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Dit betekent meer plezier bij alle deelnemers aan het voetbal. Een scheidsrechter moet behoorlijk fit zijn, moet snel beslissingen kunnen nemen en deze beslissing ook kunnen verkopen en moet constant communiceren met de spelers, zowel verbaal als non-verbaal.

Vitesse’63 biedt ouders, (oud-)spelers en andere mensen die het leukt lijkt om scheidsrechter te worden bij Vitesse’63, de mogelijk een opleiding tot scheidsrechter te volgen via de KNVB.

Tijdsbesteding: max. een zaterdagochtend of -middag per week. In overleg kan ook minder vaak gefloten worden.

Waarom clubscheidsrechter worden? Al jarenlang is Bennie Compagner een van de vaste scheidsrechters bij Vitesse'63. Hij vertelt over zijn passie: 'Ik vind het vooral mooi dat ik een steentje kan bijdragen aan een sportieve wedstrijd waaraan twee teams met begeleiding, elk op z'n eigen niveau, veel plezier beleven. In wedstrijden gaat het er vaak fanatiek aan toe, maar achteraf is de strijd over en kun je op een fijne manier terugblikken met dankbare leiders/trainers.'

 

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kuik, tel. 06-29254614, ws@vitesse63.nl.

 

donderdag, 16 april 2020 16:12

VACATUREWEEK - Dag 3: Scheidsrechterscoördinator

Geschreven door

 

 

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

Dag 3: Scheidsrechterscoördinator

Taken: Als scheidsrechterscoördinator bij Vitesse’63 houd jij je bezig met de arbitrage van Vitesse’63. Je stuurt de verenigingsscheidsrechters aan en bent aanspreekpunt voor de vereniging voor arbitragezaken.

Een scheidsrechterscoördinator deelt de scheidsrechters in voor de competitie- en bekerwedstrijden en zorgt ervoor dat alle wedstrijden zijn voorzien van een scheidsrechter. Hierbij werkt de scheidsrechterscoördinator samen met het wedstrijdsecretariaat. Een scheidsrechterscoördinator begeleidt de scheidsrechters en organiseert opleidingen/bijscholing voor de clubscheidsrechters. Een scheidsrechterscoördinator helpt bij de werving van scheidsrechters voor Vitesse’63.

Ten slotte is een scheidsrechterscoördinator is op de hoogte van de actuele arbitrageregels en het (KNVB) opleidingsaanbod.

Tijdsbesteding: circa een halfuur per week, bij hoge uitzondering meer

Waarom scheidsrechterscoördinator worden? Iemand die in de afgelopen jaren deze taak heeft vervuld, is Conchita Guichelaar. 'Bij deze functie is het fijn dat je het allemaal vanuit huis kunt doen. Je leert veel mensen van de club kennen. Het is mooi om te zien dat alle kinderen en volwassenen hun hobby kunnen uitoefenen. Je krijgt er de gezelligheid in de samenwerking met het bestuur voor terug. Omdat het nu allemaal digitaal gaat, kost het je minder tijd dan eerder', vertelt ze.

 

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kuik, tel. 06-29254614, ws@vitesse63.nl.

 

woensdag, 15 april 2020 16:35

VACATUREWEEK - Dag 2: Coördinator kabouters t/m JO9

Geschreven door

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

Dag 2: Coördinator kabouters t/m JO9

Taken: Als coördinator deel je samen met andere coördinatoren en leiders de teams in. Het regelen van begeleiders en trainers voor de ingedeelde teams hoort ook bij je taken. Wanneer een spelertje nieuw is bij de club, maak je hem/haar en zijn/haar ouders wegwijs. De JO7-teams en de kabouters spelen een aparte competitie met omliggende verenigingen. Aan het begin van het seizoen kom je bij elkaar op dit te regelen. Deze teams trainen op zaterdagochtend, met af en toe dus wedstrijden tegen andere clubs. JO8 en JO9 spelen een competitie waarbij de ranglijst niet wordt bijgehouden. ’s Winters spelen deze teams in samenwerking met WIJC en Ruinerwold een zaalcompetitie. In samenspraak met die verenigingen zorg je voor vrijwilligers die een zaaldienst willen draaien.

Tijdsbesteding: circa 1 uur per week. Aan het begin en einde van het seizoen, wanneer de nieuwe teamindeling wordt gemaakt, kan dat meer zijn

Waarom coördinator kabouters t/m JO9 worden? Janine Heuvelman heeft deze taak de afgelopen jaren op zich genomen. Zij zegt: Het mooie aan deze vrijwilligerstaak is dat je kinderen als heel jonge voetballers ziet binnenkomen. Je hoort veel enthousiaste verhalen van de spelers over de trainingen en van de trainers over de spelers. Als je zo nu en dan eens naar het sportveld gaat om de teams te zien spelen, zie je dat ze per week groeien in hun voetbalkwaliteiten. De kinderen zie je genieten en van ouders ontvang je veel waardering.'

 

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kuik, tel. 06-29254614, ws@vitesse63.nl.

dinsdag, 14 april 2020 19:15

VACATUREWEEK - Dag 1: Kledingcoördinator

Geschreven door

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

 

Dag 1: Kledingcoördinator

Taken: De kledingcoördinator bij Vitesse’63 is verantwoordelijk voor de tenues van de vereniging. De kledingcoördinator deelt de tenues aan het begin van het seizoen uit, neemt de tenues aan het eind van het seizoen weer in en is aanspreekpunt voor de leiders m.b.t. de tenues.

De kledingcoördinator controleert na het innemen van de tenues, de inhoud van de tassen en maakt ze klaar voor het volgende seizoen. Indien nodig, bestelt de kledingcoördinator nieuwe shirts, broeken en sokken bij de kledingleverancier.

Tijdsbesteding: 3 à 4 dagen voor de tassencontrole en beschikbaar voor vragen, vooral bij de start van het seizoen.

Waarom kledingcoördinator worden? De afgelopen jaren is deze taak uitgevoerd door Gea Waninge. 'Het is fijn dat je je werkzaamheden voor een groot deel in de zomermaanden kunt uitvoeren. Je kunt je tijd dan grotendeels zelf indelen. Het voelt goed om iets voor de club te doen. Ik geniet er altijd van als alle tassen aan het begin van het seizoen allemaal weer netjes klaar staan', vertelt ze.

 

Wil je je inzetten als kledingcoördinator bij Vitesse’63 of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kuik, tel. 06-29254614, ws@vitesse63.nl.

 16. Vitesse '63 1+2 - Sportcampus De Pelikaan

woensdag, 08 april 2020 20:23

Vitesse'63 bereidt zich voor op het nieuwe seizoen

Geschreven door

Nederland is in de ban van het coronavirus. Hoewel er enkele lichtpuntjes gloren, moeten we er toch rekening mee houden dat het virus ons leven nog een aantal maanden zal beheersen. Ook wij als Vitesse’63 hebben te maken met de maatregelen die getroffen worden om het virus in te dammen.

Zo vinden er al weken geen voetbalactiviteiten meer plaats op ons mooie sportpark en afgelopen week is besloten om de competities in het amateurvoetbal niet te hervatten. Er zullen dit jaar geen eindstanden en dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Het zal duidelijk zijn dat we als Vitesse’63 daar een bittere pil moeten slikken. We stevenden af op een topjaar met Vitesse’63 1, 2 en VR2 op kampioenskoers. Ook enkele jeugdteams begonnen uitstekend aan de voorjaarscompetitie. Ook wij beseffen echter dat onze gezondheid boven alles gaat en we dit dus zullen moeten accepteren.

 

Maar we zitten niet stil en gaan vol goede moed op weg naar een nieuw en hopelijk weer even succesvol sportjaar. Om dat mogelijk te maken zijn wij als bestuur, en daarin gesteund door de grote groep vrijwilligers van Vitesse’63, bezig met allerlei zaken die we graag met jullie willen delen.

 1. Om het hoofdveld nog verder te verbeteren had de gemeente al besloten om na dit seizoen de toplaag te verwijderen, de drainage te verbeteren en het veld opnieuw in te zaaien. In overleg is dit naar voren gehaald en deze werkzaamheden worden nu afgerond.
  Ook het kunstgrasveld heeft een nieuwe infill (korrels) gekregen en diepreiniging bij de doelen. Ook dat is bijna afgerond. Daarmee houden we dit veld in een goede conditie
 2. Op korte termijn gaan we aan de slag met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Om dat rond te krijgen zullen we ook geregeld met de leden gaan communiceren via telefoon en e-mail. Houd de berichtgeving daarover in de gaten.
 3. Aan het einde van het seizoen worden altijd per team alle materialen ingezameld en gecontroleerd. Wij zijn op dit moment aan het bekijken hoe we dat onder de huidige omstandigheden het beste kunnen inrichten. Daarover ontvangen de teams binnenkort nader bericht.

4. Om met elkaar het afgelopen seizoen af te sluiten willen we op 27 juni aanstaande op ons sportpark een familiedag organiseren. Uiteraard gaat dit alleen door wanneer de regelgeving rondom corona het toelaat!!! We zullen jullie daar tijdig over berichten. Op deze dag willen we alsnog de opening van onze nieuwe kantine vieren, een onderling toernooi organiseren en een korte vooruitblik geven van wat we het komende seizoen zoal van plan zijn.

5. Geen enkele vereniging kan zonder vrijwilligers. Zij vormen de ruggengraat van elke vereniging en gelukkig zijn wij bij Vitesse’63 verwend met een zeer groot aantal vrijwilligers. Toch kunnen wij op dit moment nog niet alle vrijwilligersfuncties invullen en daarom vragen wij jullie aandacht voor de volgende functies die momenteel vacant zijn:
> Voorzitter;
> Kledingcoördinator;
> Scheidsrechter(s);
> Scheidsrechtercoördinator;
> Coördinator Kabouters t/m JO9;
> Gastheer / gastvrouw bestuurskamer (zaterdagochtend).

Komende week staat iedere dag een van bovenstaande taken in de spotlights op de website en op onze social media.

 

Kortom, de situatie waar we nu in zitten is ongekend maar het betekent geenszins dat wij stil zitten. Vitesse’63 is en blijft een actieve vereniging die volop bezig is om goed voorbereid uit deze crisis te komen zodat we met zijn allen een prachtig seizoen 2020-2021 tegemoet kunnen zien.

 

Met sportieve groet,

Het bestuur

maandag, 06 april 2020 17:05

In memoriam: Jan Koeling

Geschreven door

Zondag 29 maart is Jan Koeling gestorven. Hij was 76 jaar oud. Jan kampte al langer met gezondheidsklachten, maar toen hij vrijdag 27 maart werd opgenomen in het ziekenhuis bleek al snel dat artsen niets meer voor hem konden doen. Op zaterdag 4 april heeft de crematieplechtigheid in besloten kring plaatsgevonden.

Boven de rouwadvertentie van de familie staat: 'We waren zo graag bij je, het liefst elke dag. Je was nog zo actief. Je ging graag op pad. Een rondje op de fiets, een blokje om of zelfs nog een wedstrijdje fluiten! Nu kom je niet meer thuis, maar je bent voor altijd in ons hart. We zullen je missen.'

We herinneren Jan als een betrokken voetballiefhebber. Iemand op wie altijd je een beroep kon doen, wanneer je een kundig scheidsrechter nodig had om een wedstrijd te leiden. Hij volgde de verschillende elftallen op de voet en nu hij de laatste jaren aan de Sportlaan woonde, bekeek hij regelmatig even een training.

Nu Jans eindsignaal heeft geklonken, zijn we in gedachten bij zijn vrouw Tina, bij dochters Gea en Jacoline en hun gezinnen. We wensen hen alle kracht en moed om dit verlies een plek te geven.

 

Jan (rechtsboven) in 2000. D-pupillen Vitesse'63, met kleinzoon Jerrold in de gelederen, kampioen.

 

donderdag, 12 maart 2020 17:34

Geen activiteiten bij Vitesse'63

Geschreven door
Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen en de adviezen vanuit de overheid en de KNVB worden alle activiteiten bij Vitesse'63 gecanceld. Dat betekent dat er voorlopig geen wedstrijden worden gespeeld en er niet wordt getraind. Ook de opening van de vernieuwde kantine, die morgen zou plaatsvinden, gaat niet door.
 
We hopen op jullie begrip.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur
 
maandag, 09 maart 2020 11:46

UITNODIGING | Opening kantine!

Geschreven door

We hebben er helaas langer op moeten wachten dan gepland, maar vandaag wordt het nieuwe meubilair voor in de kantine geleverd. Als alles staat is de upgrade, waaraan in de winterstop werd begonnen, afgerond.

Om het resultaat te bekijken zijn alle leden, sponsoren, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden van harte welkom op vrijdagavond 13 maart van 19:00 tot 21:00 uur. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt het vernieuwde onderkomen officieel in gebruik genomen.

Tot dan!


 

vrijdag, 06 maart 2020 11:15

Met Vitesse'63 voor een tientje naar FC Groningen - AZ

Geschreven door

FC Groningen biedt leden en betrokkenen van verenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant de mogelijkheid om voordelig een thuiswedstrijd van de FC te bezoeken. Zondag 22 maart aanstaande is de derde kaartenactie, waarbij een actietarief geldt van € 10,00 per stuk.

 

Het gaat om de volgende wedstrijd:
FC Groningen – AZ (zondag 22 maart, aanvang 16.45 uur)

 

Er is voor Vitesse'63 een aparte kaartverkoop link gecreëerd. Via deze link zijn de kaarten met actietarief te bestellen:
http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/vitesse63.

 

Per verkochte kaart vloeit na afloop van het seizoen € 1,00 per kaart terug in de clubkas van de vereniging of naar het spaardoel.

woensdag, 12 februari 2020 09:23

Jos Kok nieuwe secretaris Vitesse'63

Geschreven door

Sinds deze week heeft Vitesse’63 een nieuwe secretaris. Het bestuur heeft Jos Kok bereid gevonden om deze rol op zich te nemen. De functie was al enige tijd vacant. Jos speelt al vier jaar bij Vitesse‘63 Old Stars en neemt daar veel organisatorische en secretariële werkzaamheden voor zijn rekening. Hij wil zijn kwaliteiten graag inzetten voor de hele vereniging. Jos: “Ik heb Vitesse‘63 leren kennen als een leuke en actieve vereniging waar iedereen altijd voor elkaar klaarstaat. Ook staat deze club midden in de samenleving. Daar wil ik graag een steentje aan bijdragen”. Jos woont in IJhorst, is getrouwd met Angely, heeft twee dochters en drie kleinkinderen waarvan Thijs voetbalt bij WIJC JO12. De komende periode zal hij ingewerkt worden door Anita Kuik en haar secretariële taken overnemen.

 

Als vereniging zijn we ontzettend blij dat Jos de rol van secretaris heeft aanvaard. We wensen hem daarbij alle succes! Daarnaast zijn we Anita Kuik zeer dankbaar. De afgelopen periode nam zij naast het wedstrijdsecretariaat ook met verve het takenpakket van secretaris op zich.

donderdag, 30 januari 2020 11:17

Bert Laan blijft bij Vitesse'63 VR2

Geschreven door

Weer een mooie verlenging. Vitesse'63 VR2 wordt ook volgend seizoen getraind door Bert Laan!

donderdag, 23 januari 2020 11:44

Snertactie Vitesse'63 bijzonder goed verlopen

Geschreven door

De snertactie van Vitesse'63 op zaterdag 18 januari is bijzonder goed verlopen. Met heerlijk winters weer zijn de kinderen en ouders vol enthousiasme op pad gegaan om de snert aan de man te brengen. De verkoop verliep ontzettend goed en rond het middaguur waren alle 580 bakken snert verkocht.
Hierbij willen we alle kinderen en ouders van de JO15- en JO13-teams, Spar Koetsier, vrijwilligers en natuurlijk alle kopers bedanken! 

Namens het bestuur, 
René Brinkman

 

donderdag, 16 januari 2020 12:14

Opening kantine uitgesteld

Geschreven door

De opening van de vernieuwde kantine, die gepland stond voor zaterdag 25 januari, wordt uitgesteld. Hoewel de verbouwing op schema liep, blijkt het interieur nu niet tijdig leverbaar. De kantine zal binnenkort wel in gebruik genomen worden, maar met het oude meubilair. Zodra bekend is wanneer het nieuwe interieur geleverd wordt, komt er een nieuwe datum voor de opening.

 

De voetbalquiz op vrijdag 31 januari gaat wel gewoon door. Al opgegeven? Zie het bericht elders op de site.

 

woensdag, 15 januari 2020 10:15

Snertactie op zaterdag 18 januari!

Geschreven door

Zaterdag 18 januari gaan onze jeugdleden van 9:30 tot 12:00 uur weer langs de deuren in Koekange om de heerlijke snert van Spar Koekange aan de man te brengen! Een liter snert kost €5,-.

Koop een bak (of twee, of drie) en steun daarmee de vereniging!

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten
vrijdag, 10 januari 2020 09:50

Opgave voetbalquiz Vitesse'63

Geschreven door

Op vrijdag 31 januari organiseert Vitesse'63 een voetbalquiz in de kantine. Welk team mag zich zeker een jaar lang de grootste voetbalkenner van Koekange noemen en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

In de kantine strijden de teams tegen elkaar. De vragen gaan allemaal over ons geliefde spelletje. Regionaal, nationaal en internationaal.

Voor wie? Spelers, leden, ouders, sponsors, vrijwilligers en supporters van Vitesse'63

Leeftijd? Deelname is mogelijk vanaf klas 1

Wanneer? Vrijdag 31 januari, inloop vanaf 19:30 uur, start quiz om 20:00 uur

Teams? Teams bestaan uit 2-4 personen

Kosten? €5,- per team. Dit is inlcusief een consumptie.

Team opgetrommeld? Geef je snel op via deze link: https://forms.gle/UJqcPvTmXeWDR8pT6.

Let op: vol = vol!

 

zondag, 05 januari 2020 00:00

Zaterdag 15 februari feestavond met Glenn Palm

Geschreven door

Zaterdag 15 februari een optreden van Glenn Palm in onze kantine! Voor alle leden en supporters van 18 jaar en ouder. Het optreden begint om 20:00 uur. Entree 5 euro.

 

GlennPalm

vrijdag, 20 december 2019 12:24

Wie, wat, waar in de zaal

Geschreven door

Ook dit seizoen is Vitesse’63 weer uitstekend vertegenwoordigd op de zaalvoetbaltoernooien in de regio. Welk team speelt waar en wanneer? Een overzicht.

 

Zaterdag 21 december
Kerstzaalvoetbal Ruinen – WIJC/Vitesse’63 MO15 en JO15-3 – Vanaf 9:00 uur

Kerstzaalvoetbal Ruinen – Vitesse’63 2 – Vanaf 19:00 uur
Tegenstanders: ZZVV, Noordscheschut 2, HODO en Ruinerwold – Nummers 1 & 2 naar finaleavond

 

Maandag 23 december
Jan Bralten | Stadtmuller toernooi (Koedijkslanden, Meppel) – Vitesse’63 1 – Vanaf 17:45 uur
Tegenstanders poule A: Olympia’28, Staphorst, Alcides en Pesse

 

Dinsdag 24 december
Kerstzaalvoetbal Ruinen – WIJC/Vitesse’63 JO17-1 – Vanaf 13:00 uur

 

Vrijdag 27 december
RIJS-toernooi Staphorst – WIJC/Vitesse’63 JO17 – Vanaf 16:15 uur

 

Zaterdag 28 december
RIJS-toernooi Staphorst – WIJC/Vitesse’63 JO15 – Vanaf 9:00 uur

Kerstzaalvoetbal Ruinen – WIJC/Vitesse’63 JO15-1 – Vanaf 12:00 uur

RIJS-toernooi Staphorst – WIJC/Vitesse’63 JO19-1 – Vanaf 12:45 uur

Finaleavond RIJS-toernooi Staphorst – Vanaf 18:30 uur

Voorronde Protos Weering (Slagharen) – Vitesse’63 1 – Vanaf 18:00 uur
Tegenstanders: EMMS, DKB, Zwolsche Boys en Lutten
Nummers 1, 2 en beste nummers 3 naar kwartfinale

 

Maandag 30 december
Kerstzaalvoetbal Ruinen – Vitesse’63 JO13-1+2 – Vanaf 13:00 uur

Kerstzaalvoetbal Ruinen – Vitesse’63 VR3 – Vanaf 18:00 uur

 

Donderdag 2 januari
Kwartfinale Protos Weering – Vanaf 18:00 uur

 

Vrijdag 3 januari
Finaleavond kerstzaalvoetbal Ruinen – Vanaf 18:00 uur

Finaleavond Jan Bralten | Stadtmuller toernooi (Koedijkslanden, Meppel)

woensdag, 11 december 2019 10:44

Nijenmanting en Mijnheer blijven bij Vitesse’63

Geschreven door

Klaas Mijnheer en Lambertus Nijenmanting zijn ook volgend seizoen actief als trainer van de eerste en tweede selectie. Beiden zijn bezig aan hun eerste seizoen in Koekange.

 

Klaas Mijnheer tekende afgelopen jaar bij zijn aanstelling een contract dat hem voor twee seizoenen aan Vitesse’63 verbond. De trainer, de selectie en de club zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking. Het eerste elftal begon het seizoen goed en is nog ongeslagen. Doelstelling is om via het kampioenschap terug te keren in de derde klasse.

 

Lambertus Nijenmanting heeft Vitesse’63 2 onder zijn hoede. Vanaf de start van het seizoen ontstond er een zeer positieve klik tussen de trainer en zijn spelersgroep. Vitesse’63 is dus content dat het contract met een jaar wordt verlengd. De ploeg staat bovenaan in de reserve derde klasse en verzekerde zich zaterdag van de eerste periodetitel. Daarnaast neemt Nijenmanting dit seizoen de trainingen van WIJC/Vitesse’63 JO19-1 op zich.

dinsdag, 10 december 2019 18:19

ONTWERP | Nieuwe kantine!

Geschreven door

De afgelopen weken is er achter de schermen gewerkt aan een plan voor de nieuwe kantine. Het ontwerp, gemaakt door Kortekaas Interieurs, dat daaruit gerold is, willen we graag met jullie delen!

Na komende zaterdag wordt de kantine grondig onder handen genomen. In korte tijd moet er best veel gebeuren. Daar kunnen we natuurlijk wel wat hulp bij gebruiken!

Heb jij tijdens de winterstop tijd om de handen uit de mouwen te steken? Laat het weten aan Jurrian Barelds, Frans Lopers, Latoya de Vries of Wout of Wilma Oldejans Scholten!

  

 

kantine1

 

 

vrijdag, 06 december 2019 09:08

Nieuwjaarsreceptie Vitesse’63 uitgesteld

Geschreven door

Vanwege de verbouwing van de kantine wordt de nieuwjaarsreceptie van Vitesse’63 uitgesteld. In de winterstop ondergaat het onderkomen van de club een upgrade. Wanneer dit achter de rug is, wordt de kantine op feestelijke wijze heropend. Te zijner tijd is iedereen van harte welkom het resultaat te bekijken. Een uitnodiging volgt.

Alvast voor in de agenda: op vrijdagavond 31 januari organiseert Vitesse’63 een voetbalquiz in de kantine. Nadere informatie, over onder andere de aanvangstijd en opgave, volgt binnenkort.

 

oliebollen

vrijdag, 22 november 2019 16:34

Cyklop, nieuwe bordsponsor voor Vitesse’63

Geschreven door

De sponsorcommissie is blij met het feit dat het weer een nieuwe bordsponsor heeft mogen verwelkomen! Sinds vandaag heeft ook Cyklop een bord langs ons mooie hoofdveld.
Cyklop is een wereldwijde producent en leverancier van verpakkingssystemen en -materialen. Met hun producten en expertise bieden zij klanten de beste oplossing op het gebied van ladingzekering tijdens intern en extern transport, waarbij de focus op het veilig en onbeschadigd transporteren van producten ligt.
Wij als sponsorcommissie zijn blij met deze nieuwe sponsor en hopen in de toekomst dan ook veel plezier aan elkaar te beleven!

cyklop

dinsdag, 12 november 2019 18:52

Bingo-avond voor de teams JO9 tot JO11

Geschreven door

Dag jongens en meisjes van de teams JO9 tot JO11

 
Het wordt tijd voor weer een leuke activiteit.
We willen jullie uitnodigen op 22 november van 18.30 uur- 19.45 uur voor eenezellige Bingo-avond. 
Voor een hapje en een drankje  wordt gezorgd, neem wel een pen of stift mee.
Tot de 22 ste november!
Groetjes de activiteitencommissie van Vitesse'63
bingox
zondag, 10 november 2019 14:09

Vitesse ‘63 Old Stars Herfsttoernooi 2019

Geschreven door

Waar: Sportpark Vitesse ’63, Sportlaan 1, Koekange

Wanneer: 15 november 2019

Tijd: Inloop vanaf 13.15 uur en wedstrijden van 14.15- 15.45 uur

Deelnemende teams: Dedemsvaart, HZVV 1 en 2, Steenwijk en Vitesse’63 Old Stars 1 en 2

Wedstrijdschema:

 

14.00 - 14.10

 

Warming up

 
       

14.15 - 14.30

1

Dedemsvaart

HZVV 1

 

2

Steenwijk

Vitesse 63 1

 

3

HZVV 2

Vitesse 63 2

       

14.33-14.48

1

Vitesse 63 1

HZVV 2

 

2

Steenwijk

Dedemsvaart

 

3

Vitesse '63 2

HZVV 1

       

14.51 - 15.06

1

HZVV 1

HZVV 2

 

2

Vitesse 63 1

Dedemsvaart

 

3

Vitesse '63 2

Steenwijk

       

15.09 - 15.24

1

Dedemsvaart

HZVV 2

 

2

HZVV 1

Steenwijk

 

3

Vitesse '63 1

Vitesse '63 2

       

15.27 - 15.42

1

Dedemsvaart

Vitesse '63 2

 

2

HZVV 1

Vitesse '63 1

 

3

Steenwijk

HZVV 2

       

Vanaf 16.00

 

Afsluiting

in kantine

 

We spelen op kunstgras!

oldstars1klein

vrijdag, 18 oktober 2019 16:20

Uitnodiging ledenvergadering 2019

Geschreven door

Jaarvergadering Vitesse’63

Wanneer: 29 oktober, 20:30 uur
Waar: onze kantine

Kijk hieronder voor de stukken (Download bijlagen): Agenda, jaarverslag 2018-2019,
notulen jaarvergadering 2018.

Inzage stukken:

Vanaf 19 oktober is het mogelijk de agenda, het jaarverslag seizoen 2018-2019 en de notulen van de jaarvergadering gehouden op 30 oktober 2018, te downloaden via de website van Vitesse‘63. Het financieel verslag 2018-2019 en de begroting 2019-2020 zijn op 19 en 26 oktober in te zien in de bestuurskamer. Indien gewenst zijn deze stukken vanaf 19 oktober ook door de week in te zien. Neem hiervoor contact op met Wout Oldejans.tel. 06-15143194, e-mail

JO11-1

vrijdag, 11 oktober 2019 12:50

Teamfoto bestuur Vitesse'63

Geschreven door

Net als veel teams is ook het bestuur is opnieuw op de foto geweest!

Wie is wie en doet wat? Zie http://www.vitesse63.nl/bestuur

bestuurslider

dinsdag, 08 oktober 2019 17:07

Sparen voor nieuwe Dug-Outs! Voor alle clubleden!

Geschreven door

Bestel jij wel eens wat online? Wist je dat je nu online aankopen kan doen via de vereniging via bijna alle grote webwinkels van Nederland. Jij betaalt niets extra’s maar er gaat wel een percentage (1-15%) van het bedrag naar de vereniging. Dus als jij een nieuwe laptop wilt kopen bij Coolblue, je eten wil bestellen via Thuisbezorgd of je vakantie wil boeken via TUI. Dan kun je dat vanaf nu doen via de vereniging. Check de link om aankopen te doen en te kijken waar onze vereniging voor spaart.
 Social- Shop-Link: https://www.sponsorgoals.nl/partner/vitesse63

Heb jij Google Chrome op jouw computer? Voeg dan de SponsorGoals extensie toe aan jouw Chrome. Wanneer je iets koopt bij één van de 2100 webwinkels die is aangesloten bij SponsorGoals, sponsor je automatisch je vereniging. Handig want dan kan je het nooit vergeten!

Extensie: https://chrome.google.com/webstore/search/sponsorgoals?hl=nl

Heb jij nog geen Chrome maar wil jij wel de extensie op jouw computer.
 Download dan gratis Google Chrome via deze link: 
https://www.google.com/chrome/

Knipsel

maandag, 07 oktober 2019 19:44

Privacy-verklaring

Geschreven door

In onderstaande bestanden kunt u onze privacy-verklaring lezen. (Download bijlagen)

GemeentehuisKL

donderdag, 05 september 2019 19:26

Seizoenkaart 2019/2020 te koop!

Geschreven door

Ook dit seizoen hebben we voor onze trouwe supporters weer de mogelijkheid om een seizoenkaart aan de schaffen. Een seizoenkaart geeft een jaar lang recht op entree bij alle wedstrijden van ons eerste elftal.

De kaart kost ook dit seizoen maar 25 euro. Ze worden zaterdag 28 september, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van Vitesse'63 1 tegen VHK 1, verkocht aan het loket. Graag gepast betalen of pinnen!

Lukt het niet om bij die wedstrijd aanwezig te zijn maar toch geïnteresseerd? Stuur een mail naar erwinkuiper@home.nl

bartjangoal

Zaterdag 24 augustus vindt de derde editie van het toernooi bij Vitesse’63 plaats. Op deze dag spelen FC Wolvega, Daarlerveen, Hollandscheveld, Ruinerwold en Vitesse’63 korte wedstrijden van 25 minuten tegen elkaar, als onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het toernooi start om 11:30 uur. Naast het feit dat de trainers kunnen schaven aan het elftal, staat ook teambuilding hoog in het vaandel. De dag wordt afgesloten met een barbecue en afterparty met medewerking van ras-entertainer Willem Spans.

Dit jaar bestaat het deelnemersveld dus uit vijf ploegen. De vier gasten waren allemaal nog niet eerder deelnemer van het toernooi. We stellen ze kort voor:

FC Wolvega
FC Wolvega promoveerde afgelopen seizoen naar de tweede klasse. Met een kampioenschap in de derde klasse A werd de stijgende lijn overtuigend voortgezet. Voorafgaand aan de competitie speelden Vitesse’63 en FC Wolvega een bekerduel, waarin het 0-0 bleef. Het seizoen ervoor troffen beide ploegen elkaar in competitieverband in de vierde klasse. SVM werd kampioen, FC Wolvega promoveerde via de nacompetitie en Vitesse’63 en FC Wolvega speelden onderling ook toen twee keer gelijk: 4-4 in Wolvega en 1-1 in Koekange. Meppeler Pim Donker begint deze jaargang alweer aan zijn vierde seizoen bij de paarshemden, die als favoriet aan het toernooi lijken te beginnen.

VV Daarlerveen
VV Daarlerveen is de grootste onbekende in het deelnemersveld van deze editie. De ploeg speelt al jaren in de vierde klasse van district oost. Afgelopen seizoen eindigde VV Daarlerveen op de derde plaats, achter HTC en DKB. Het betekende meteen de beste prestatie deze eeuw. Daarbij moet worden aangetekend dat VV Daarlerveen vanaf 2008 vijf seizoen niet over een eerste elftal in de standaardklasse kon beschikken. In de nacompetitie kwam het elftal van Geerten Brinkman, die ook dit seizoen hoofdtrainer is, echter niet langs ’t Harde.

VV Hollandscheveld
VV Hollandscheveld komt dit seizoen voor de tiende jaargang op rij uit in de derde klasse D. Afgelopen seizoen eindigden de oranjehemden op de elfde plaats, waardoor nacompetitiewedstrijden nipt konden worden ontlopen. John Kikkert begint in Hollandscheveld aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van de derdeklasser. Voorafgaand aan dit toernooi nam VV Hollandscheveld deel aan het Prent Dorpentoernooi, waarbij het als vijfde eindigde. Vitesse’63 en VV Hollandscheveld kwamen elkaar in 2016/2017 voor het laatst tegen. In Hollandscheveld werd het 6-0, terwijl beide ploegen eerder dat jaar in Koekange met 2-2 gelijkspeelden.

VV Ruinerwold
We zijn blij dat we dit jaar ook de buren van VV Ruinerwold mogen verwelkomen. De enige zondagclub op het toernooi zit de laatste jaren in een neerwaartse spiraal. Na twee degradaties op rij komt VV Ruinerwold dit seizoen uit in de vierde klasse, waarin het onder andere mooie derby’s gaat spelen tegen Wacker en Havelte. De rood-witten staan dit seizoen onder leiding van Bennie Vissers, die afgelopen jaar de tweede elftallen van Flevo Boys en Alcides onder zijn hoede had. Bij VV Ruinerwold hopen we natuurlijk een aantal oud-Vitessenaren tegen te komen.

H120182019c

Met ingang van het seizoen 2019/2020 zullen Fokke Drost en Harco Stoffer assisteren bij de trainingen van de eerste selectie. Fokke en Harco hebben beide voetbalervaring op hoog niveau en hebben in eerdere functies aangetoond dat ze dit kunnen overbrengen naar spelers.

De technische commissie is erg blij dat we deze twee Vitesse'63-mannen kunnen toevoegen aan de staf!

Fokke en Harco, heel veel succes!

H120182019c

zaterdag, 18 mei 2019 10:35

Nieuwe bordsponsor voor Vitesse’63

Geschreven door

De sponsorcommissie is blij met het feit dat het weer een nieuwe bordsponsor heeft mogen verwelkomen! Sinds vandaag heeft ook Warner van Dijk Koekange een bord langs ons mooie hoofdveld.

Warner van Dijk Koekange is gespecialiseerd in Grondverzet en Dienstverlening.

Wij als sponsorcommissie zijn blij met deze nieuwe sponsor en hopen in de toekomst dan ook veel plezier aan elkaar te beleven!

wvd

maandag, 13 mei 2019 19:36

De toekomst van Vitesse'63.

Geschreven door

Hierbij nodigen we jou uit om op 17 mei vanaf 20 uur verder te komen praten over de de toekomst van Vitesse'63. Naar aanleiding van de eerste spiegelsessie op 8 maart hebben wij als bestuur  de hoofdpunten eruit gehaald en willen daar graag met jullie een vervolg aan geven. Er zijn 3 hoofdthema's 1 Middelen/accommodatie hierbij willen we graag praten over: Omgang en beheer van de materialen die ter beschikking worden gesteld. Cultuur kwam naar voren dat er te weinig werd georganiseerd voor de senioren. Is inmiddels een activiteiten commissie voor de senioren. 3 Visie en beleid. Hoe krijgen we nog meer trainers en bouwen we het huidige aantal uit? En hoe krijgen we meer betrokkenheid van de ouders. We zien en horen jou graag op 17 mei in de kantine van Vitesse'63. Tot dan.

JO11-1

zondag, 12 mei 2019 00:00

Danilo Wattez!

Geschreven door

Zaterdagmiddag 18 mei vanaf 16.30 uur een optreden van de zanger Danilo Wattez!

danilo

zaterdag, 04 mei 2019 13:19

Beelden Koningsdagvoetbal

Geschreven door

Arjan Feijen maakte mooie beelden van het Koningsdagvoetbal van vorige week. Klik hier.

kd11

Koningsdag 2015

donderdag, 25 april 2019 16:49

Lambertus Nijenmanting nieuwe trainer 2e selectie

Geschreven door

Lambertus wordt met ingang van het seizoen 2019–2020 de nieuwe trainer van Vitesse 63 2, waarbij de Hoogevener het roer overneemt van Gerko Drost.

Lambertus Nijenmanting heeft in het verleden verschillende selectieteams onder zijn hoede gehad en was daarbij onder andere actief bij SC Balkburg, SV Pesse en VV Hoogeveen. Momenteel is Lambertus hoofdtrainer bij DOS ‘63 waar hij inmiddels 4 jaar aan het roer staat.
Vitesse 63 is erg blij met de aanstelling van Lambertus en hoopt samen met de oefenmeester de club verder te ontwikkelen.

h2c

dinsdag, 23 april 2019 21:16

Koningsdagvoetbal 2019

Geschreven door
Op zaterdag 27 april organiseert v.v. Vitesse’63 voor de 39 ste keer het jaarlijkse Koningsdag schoolvoetbaltoernooi.
Om 13:00 uur beginnen de wedstrijden.
koningsdag2017
donderdag, 11 april 2019 18:10

PAASEIEREN ZOEKEN EN GOOIEN BIJ VITESSE’63

Geschreven door

Op zaterdag 20 april 2019 organiseert VV Vitesse’63 op het voetbalveld van Vitesse’63 de volgende activiteiten: 

· Paaseieren zoeken voor groep 1 t/m 6
· Paaseieren gooien voor groep 7 en 8 en ouders
Kom jij ook? Het begint om 17.00 uur (voor alle groepen).
-deelname is gratis-
Neem je een tas mee om de gevonden paaseieren in te doen?

pasen2013

 

Meppeler Courant

OStoernooi

dinsdag, 02 april 2019 21:53

Vitesse’63 Vrouwen 1 zoekt enthousiaste trainer

Geschreven door

Het vrouwenvoetbal leeft bij Vitesse 63! Dit uit zich in het hebben van 3 vrouwen senioren teams en
voetballen op hoog niveau.
Vitesse vrouwen 1 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020 en
komt uit in de 1e klasse. De selectie is een enthousiaste en fanatieke groep en bestaat uit een mix
van geroutineerde en jonge speelsters. We zoeken een trainer die de selectie naar een nog hoger
niveau kan brengen en structureel meedoet in het linkerrijtje


Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- de trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavond;
- Vrouwen begeleidt en coacht op de speeldagen;
- afstemming heeft met de trainer en leider van het 2e vrouwenteam;
- afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.


Wat bieden wij:
- Voetbal op hoog niveau en werken met talenten;
- een leuke en leergierige selectie;
- ondersteuning van een assistent trainer;
- een gezellige vereniging;
- een mogelijkheid je te ontwikkelen als trainer / coach;
Interesse? Stuur dan uw motivatie naar tz@vitesse63.nl
. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:30 u)

vr1c

dinsdag, 26 maart 2019 18:26

Twee nieuwe dug-out sponsoren voor Vitesse’63!

Geschreven door

Met trots mag de sponsorcommissie mededelen dat het twee nieuwe sponsoren voor op de dug-out heeft weten te vinden. Deze sponsoren zijn Installatiebedrijf Herold Pouwels uit Ruinerwold en Schoonmaakbedrijf Cantorclin uit Meppel.
Installatiebedrijf Herold Pouwels
Installatiebedrijf Herold Pouwels is een allround en vakkundig installatiebedrijf in Zuidwest Drenthe. Met klantvriendelijkheid en een flexibele instelling leveren zij betaalbare topkwaliteit in alle installatiewerken. Het bedrijf is groot gebracht met ambacht en groot geworden met de nieuwste technieken.
Schoonmaakbedrijf Cantorclin
Cantorclin is een landelijke – top 10 – schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Al 65 jaar zorgt het bedrijf voor representatieve, schone kantoren, cleanrooms, apotheken, scholen en retail (winkels) en een motiverende, gezonde, prettige werkomgeving bij haar klanten. Cantorclin bevestigd dagelijks dat zij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te leveren die de klant verwacht.
Hieronder vindt u een impressie van de nieuwe dug-outs. Wij als Sponsorcommissie zijn erg blij met het resultaat!
Wij zijn erg blij met de sponsoring van deze bedrijven en hopen in de toekomst dan ook veel plezier aan elkaar te beleven.

Cantorclin

maandag, 25 maart 2019 00:00

PR Machine Vitesse'63 draait op volle toeren

Geschreven door

De Vitesse’63 Old Stars blijven zich uitstekend manifesteren. Vrijdag 12 april wordt in Koekange een groot Walking Footballtoernooi georganiseerd waaraan liefst twintig ploegen deelnemen. Dagblad van het Noorden kwam langs en schreef over de voorbereidingen.

528822c1-05b0-4ec5-b9da-195fe593ddf3

woensdag, 20 maart 2019 07:14

Roy Kuik keert terug bij Vitesse`63

Geschreven door

Roy Kuik speelt volgend seizoen weer voor Vitesse’63. De multifunctionele linkspoot kiest ervoor om terug te keren in Koekange. Deze voetbaljaargang komt hij uit voor Olympia’28 in Hasselt.

Roy: ‘Eigenlijk had ik me voorgenomen om zeker twee jaar weg te blijven. Ik bedoel: je hebt bepaalde doelen en die kun je niet in een jaar halen. Ik heb het erg naar mijn zin in Hasselt. Ik speel veel, de trainingen zijn van een hoog niveau, de randvoorwaarden zijn fantastisch en ik heb sinds dag 1 een goede band met m’n teamgenoten. In een jaar kan er echter veel veranderen. Door de werksituatie van mijn vrouw en mezelf moet ik af en toe een training missen. Daardoor is het lastig jezelf definitief in de basis te spelen. Die situatie is voor mij makkelijker te aanvaarden bij Vitesse’63 dan in Hasselt. Daarbij mis ik het contact met mijn vrienden die in Koekange voetballen. Ik wil graag nog een tijdje met hen in het eerste van Vitesse’63 voetballen. Ik hoop dat we daarbij de ingeslagen weg omhoog voort kunnen zetten!’

De vereniging is blij dat Roy als kind van de club na de zomer het geel-rood weer zal dragen.

Roy-Kuik-in-actie-tegen-VV-Hoogeveen-e15222449766161

vrijdag, 15 maart 2019 09:06

Vrijwilligersavond Vitesse'63

Geschreven door

Hallo vrijwilliger,

Namens Vitesse’63 willen we jullie bedanken voor al het werk in welke vorm dan ook voor onze mooie vereniging. We willen jou dan ook uitnodigen voor onze vrijwilligersavond op vrijdag 22 maart bij pitch en putt. Inloop vanaf 18:15 uur, start om 18:30 uur. We hebben een leuke activiteit en natuurlijk wordt er gezorgd voor een drankje en een klein buffet. We hopen jullie allemaal te zien daar. Graag even opgeven door te mailen naar Voorzitter@vitesse63.nl

Mvg Vitesse’63

45-2016-2017 cdmonda slider

vrijdag, 15 maart 2019 08:59

Stem, Deel & WIN!

Geschreven door

Vanaf morgen (vrijdag 15 maart) kun je via onderstaande link stemmen op de Rabobank Clubkas Campagne. Vitesse'63 heeft als doel om het clubgebouw toegankelijker en aantrekkelijker te maken voor iedereen. Daar is jouw stem voor nodig! Onder de stemmers & delers wordt er een Vitesse'63 sjaal verloot. Toon je geel-rode #clubhart en stem! 

Stemmen kan hier https://www.mijnbankversterkt.nl/mss/start/logo Rabo-Clubkascampagne2019 doodles

dinsdag, 12 maart 2019 14:42

Inspirerende spiegelsessie bij Vitesse’63

Geschreven door

Vrijdagavond dachten de leden van Vitesse’63 met het bestuur na over de toekomst van onze club. Onder leiding van Chantal Koning (KNVB) leverde dit veel bruikbare inzichten op waar we als  vereniging verder mee kunnen. Waar staat Vitesse’63 over tien jaar? Wat moet worden behouden? Wat kan anders?

We danken de aanwezigen voor hun input en inzet voor Vitesse’63!

sheet

Afgelopen week heeft Vitesse’63 ook Café/Cafetaria ’t Wold toegevoegd als bordsponsor. Het
reclamebord hangt inmiddels al langs ons hoofdveld. ’t Wold is zowel een café als cafetaria en is
gelegen in het midden van Ruinerwold. Naast het café en de cafetaria beschikt ’t Wold ook over een
sfeervolle zaal welke geschikt is voor feesten en partijen tot 80 personen. Ga voor meer informatie
naar https://www.cafecafetariatwold.nl
twold

vrijdag, 01 maart 2019 11:22

Sporten voor de oudsten!

Geschreven door

Om ons walking football nog eens onder de aandacht te brengen. Het is inmiddels een zeer actieve groep geworden. Hierbij hun zomerprogramma, buiten dit wordt er elke vrijdagmiddag getraind vanaf 14:00 uur verzamelen in de kantine:

 Het programma tot aan de zomer 2019 is nu vrijwel gevuld en er wordt aan gewerkt om alles invulling te geven. Ik zal de activiteiten even een voor een met jullie doorlopen. 

 1. Toernooi PEC Zwolle op 14 maart 2019. Wij hebben hier met twee teams ingeschreven. Het toernooi duurt van ca 10.00 uur tot ca 16.00 uur en er wordt 5 – 5 gespeeld ivm de omvang van de hal. 
 2. Voorjaarstoernooi 2019 van Vitesse’63 op 12 april 2019. Het is een middagtoernooi van ca 12.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn begonnen met het uitnodigen van de teams. Dat zijn dit jaar Twenterand, Heerenveen, FC Groningen, Bedum, PEC Zwolle, VEV, HZVV, Dedemsvaart, Suri Old Stars, FC Emmen, 't Harde, Griffioen, Vitesse '63, Zuidwolde, EFC '58, Rohda Raalte. Het doel is om ca 16 teams naar Koekange te halen. Wij gaan er vanuit dat we als Vitesse ’63 met twee teams deel gaan nemen en dat iedereen aanwezig zal zijn.
 3. Mallorca Toernooi van 9-13 mei 2019. Voor het toernooi op Mallorca is alles geregeld. 
 4. Hann toernooi Groningen op 17 mei 2019. Dit toernooi is van ca 12.00 tot 16.00 uur op het sportpark Kardinge in Groningen. We hebben ons aangemeld met een team. 
 5. Salland Cup toernooi op 17 mei 2019. Wordt georganiseerd door Rohda Raalte en is inderdaad op dezelfde dag als het Hann toernooi. We hebben met 1 team ingeschreven.
 6. Almelo City Cup op 6 en 7 juni 2019. We hebben hier met twee teams ingeschreven. Een team in de prestatie poule en een team in de recreatie poule. Alles is geregeld. Almelo is een pittig toernooi en we hebben precies genoeg spelers maar kunnen er nog echt wel twee gebruiken.
 7. Laatste training 14 juni 2019. Hier wordt nog iets voor bedacht.

oldstars1klein

vrijdag, 01 maart 2019 11:09

Sporten voor de jongsten!

Geschreven door

Ben jij 4, 5, 6 of 7 jaar oud en lijkt voetbal jou leuk? Geef je dan nu op bij Janine Heuelman: ​heuvelmanjanine@hotmail.com
De trainingen zijn op de volgende datums. 
​​9 maart

23 maart

13 april

11 mei

25 mei.

De trainingen zijn van 10:00 tot 10:45 uur.

kab

 

 

dinsdag, 26 februari 2019 21:59

Jouw stem is geld waard!

Geschreven door

Heb je een rekening bij de Rabobank? Word dan lid en stem, het kost slechts een minuut van je tijd!
Momenteel ziet de inrichting van het clubgebouw er oud en gedateerd uit. Dit past niet bij zo'n moderne club als Vitesse '63. Met het gerealiseerde bedrag willen wij de inrichting van het clubgebouw aantrekkelijker maken voor jong en oud, van kabouters tot old stars.
Je kunt stemmen van 15-03-2019 tot 01-04-2019, word nu alvast lid en ga naar www.rabobank.nl/mss
Word lid en scoor, dan kan het clubgebouw er weer jaren mee door! Word gratis lid en breng je stem uit!
Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie Vitesse '63.
Anne van Noord

logo Rabo-Clubkascampagne2019 doodles

dinsdag, 26 februari 2019 07:22

Vitesse’63 Heren 2 zoekt enthousiaste trainer

Geschreven door

Prestatie, plezier en gezelligheid gaan hand in hand bij Vitesse 63!
Vitesse heren 2 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020. De selectie is een enthousiaste en fanatieke groep en bestaat uit een mix van geroutineerde spelers en een aantal jonge spelers.
We zoeken een trainer die de 2e selectie naar een nog hoger niveau kan brengen om zo de stap naar het 1e verder te verkleinen. Een trainer die weet wat het betekent om trainer te zijn van een 2e elftal, die creatief is en goed kan communiceren.
Wij staan open voor ervaren trainers, maar ook een jonge ambitieuze trainer die zich wil ontwikkelen bij een 2e elftal zullen wij zeker uitnodigen voor een gesprek.


Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- de trainingen verzorgt op de dinsdag- en donderdagavond;
- Heren 2 begeleidt en coacht op de speeldagen;
- afstemming heeft met de trainer en leider van de 1e selectie;
- afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.


Wat bieden wij:
-een leuke en leergierige selectie;
-een gezellige vereniging;
-een mogelijkheid je te ontwikkelen als trainer / coach


Interesse? Stuur dan uw motivatie naar tz@vitesse63.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:30 uur)

h2c

maandag, 25 februari 2019 19:24

Vitesse’63 verwelkomt twee scorebord sponsoren!

Geschreven door

Met trots mag de sponsorcommissie van Vitesse’63 mededelen dat zij twee sponsoren heeft gevonden voor het scorebord. Dit zijn Raymon Mulder Bouw- en Timmerwerken en Slomp Bouwwerken. Beide bedrijven zijn actief op het gebied van verbouw, renovatie en dienstverlening. Wij zijn erg blij met de ondersteuning van beide bedrijven en hopen dan ook veel plezier aan elkaar te beleven!

Raymon Mulder en Slomp bouwwerken

donderdag, 21 februari 2019 18:50

Vitesse’63 Vrouwen 2 zoekt enthousiaste train(st)er

Geschreven door

Het vrouwenvoetbal leeft bij Vitesse 63! Dit uit zich in het hebben van 3 vrouwen senioren teams en voetballen op hoog niveau.

Vitesse vrouwen 2 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020. De selectie is een enthousiaste en fanatieke groep en bestaat uit een mix van geroutineerde speelsters en een aantal jonge speelsters. We zoeken een trainer die de 2e selectie naar een nog hoger niveau kan brengen om zo de stap naar het 1e verder te verkleinen.
Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- de trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavond;
- Vrouwen 2 begeleidt en coacht op de speeldagen;
- afstemming heeft met de trainer en leider van het 1e vrouwenteam;
- afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.

Wat bieden wij:
- een leuke en leergierige selectie;
- een gezellige vereniging;
- een mogelijkheid je te ontwikkelen als trainer / coach

Interesse? Stuur dan uw motivatie naar tz@vitesse63.nl. Voor nadere informatie kunt u contact
opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:30 u).

vr2c

Foto begin seizoen 2018/2019, sinds 2019 weer een elftal

dinsdag, 19 februari 2019 16:43

Freddy Bollegraaf blijft trainer Vitesse'63 Vrouwen 1

Geschreven door

KOEKANGE- Trainer Freddy Bollegraaf blijft ook volgend seizoen verbonden aan Vitesse´63 Vrouwen 1. Het wordt het tweede seizoen van Bollegraaf bij de zaterdag eersteklasser. Zowel de club als Bollegraaf zetten de goede samenwerking graag voort.

Freddy Bollegraaf, voorheen actief bij hoofdklasser VIOD en VEV’67, heeft de juiste klik met de spelersgroep en begeleiding. Hij is zeer gedreven, weet talenten goed te benutten en resultaten te boeken. Vitesse bezet op dit moment een keurige vijfde plaats in de eerste klasse B. De clubleiding heeft alle vertrouwen in de kwaliteiten van Freddy Bollegraaf.

Assistent trainer

Daarnaast krijgt Bollegraaf volgend jaar versterking. Linda Nijmeijer, zelf al jaren actief als speelster van Vrouwen 1, verruilt haar plek in het team met de functie van assistent trainer. Nijmeijer ambieert een trainerscarrière en gaat daarom de cursus Trainer-coach voetbal 3 volgen.

vr1c

 

Met trots mag de sponsorcommissie van Vitesse’63 u mededelen dat het sponsorcontract met onze hoofdsponsor Herberg ’t Plein met 5 jaar is verlengd!

Herberg ’t Plein is al vele jaren sponsor van Vitesse’63 en beide partijen zijn dan ook erg blij met de verlenging van de samenwerking.

Namens de sponsorcommissie willen wij Jaap en Petra hier dan ook hartelijk voor bedanken!

https://www.herberghetplein.nl/

plein

vrijdag, 25 januari 2019 18:49

Klaas Mijnheer nieuwe trainer Vitesse’63

Geschreven door

Klaas Mijnheer wordt de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse’63. De 53-jarige Rouvener neemt na dit seizoen het roer over van Ben Batterink.

Mijnheer was vanaf 2000 onder andere actief bij DSV’61 in Doornspijk en VV Wilsum. Daarna coachte hij tweedeklasser SV VHK uit Sint Jansklooster. Sinds 2012 werkte hij bij SC Rouveen in verschillende rollen: als hoofdtrainer (in de eerste en tweede klasse), trainer van het tweede elftal en interim-hoofdtrainer. In het dagelijks leven is Mijnheer werkzaam als bedrijfskundige op Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Vitesse’63 is erg blij met de aanstelling van Klaas Mijnheer en hoopt samen met de oefenmeester de club verder te ontwikkelen.

Klaas Mijnheer

 

 

 

dinsdag, 22 januari 2019 21:24

Vitesse’63 Verwelkomt vier nieuwe sponsoren!

Geschreven door

De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie van Vitesse’63 niet stilgezeten. We hebben weer een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en hier zijn we erg blij mee! Hieronder vindt u een overzicht:

Fluit Transport
Fluit Transport is opgericht in mei 2016. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met (spoed) koeriersdiensten en met transport van een pallet tot complete vrachten, door héél Europa!

Wilt u meer informatie of gebruik maken van de diensten van Fluit Transport? Stuur dan een mail naar info@fluittransport.nl.

Fluit

Schoonheidssalon Latoya
Schoonheidssalon Latoya is het bedrijf van Latoya de Vries en is gevestigd in Koekange aan de Dorpsstraat 20. U kunt bij Latoya terecht voor verschillende behandelingen en diverse producten. Ga voor meer informatie naar de website: https://schoonheidssalonlatoya.com/

Latoya

Wegrestaurant De Raket

De Raket is een gezellig wegrestaurant aan de A28 bij Afslag 24 ’De Wijk’. Bij De Raket kan iedereen terecht voor een verse kop koffie of lekkere maaltijd. Het restaurant biedt een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Speciaal houden ze natuurlijk rekening met de chauffeur. Voor hen hebben ze dagelijks naast een uitgebreide platekaart een wisselend drie-gangen menu. Ook heeft het bedrijf een vergaderruimte, een bewaakt parkeerplaats en hotelkamers.

Ga voor meer informatie naar: https://www.wegrestaurantderaket.nl/

RAKET

Ems Handel & Verhuur
Ems Handel & Verhuur is gevestigd aan de Koekanger Dwarsdijk 59 in Koekange. Het is een jong en nog klein bedrijf, waardoor er veelal direct contact is met de eigenaar zelf. Het bedrijf verhuurt bouwmachines, kloofmachines, aggregaten en lasers. Daarnaast verkoopt Ems Handel & Verhuur bouwmachines en zijn ze gespecialiseerd in de verkoop van installatiematerialen.

Ga voor meer informatie naar: https://emshandelenverhuur.nl/

EMS

Wij zijn erg blij met deze ondersteuning en hopen veel plezier aan elkaar te beleven! Wilt u ook (bord)sponsor worden? Neem dan contact op via sponsorcommissie@vitesse63.nl.

 

maandag, 14 januari 2019 19:01

Nieuwjaarsspeech Jurrian

Geschreven door

Hallo Vitessenaren,
Als eerst wens ik jullie een mooi, gezond en sportief 2019!
Speciaal woord van welkom aan onze ereleden, mooi dat jullie er zijn. Verder wil ik iedereen natuurlijk welkom heten op onze nieuwjaarsreceptie. Het jaar 2019 is alweer 12 dagen oud, wat vliegt de tijd. Wat een jaar is het geweest en wat is er veel veranderd op ons mooie sportpark!
Ik wil daar toch wel mee starten. Vorig jaar gaf ik het al aan dat we aan de vooravond stonden van de grootste verandering van de afgelopen decennia. Welnu we zijn een jaar verder en het ligt er daadwerkelijk een mooi nieuw kunstgrasveld. Ik weet nog goed dat velen zeiden, we houden toch wel gras want dat kunstgras…. nou voor de mensen die hier ‘s avonds niet zo vaak zijn, het is bijna vechten om op het kunstgras te mogen trainen, dus een super goede investering. Ik weet er is nog 1 wens en dat zijn dug outs, welnu daar zijn we als club nu nog even druk mee bezig. We hebben nog 2 ijzers in het vuur dus we hopen dat bij de start van voorjaar dat we daar ook dug outs op kunnen gaan plaatsen. Naast het kunstgras is er voor de club nog een grote doorbraak geweest en dat is de samenwerking met onze buren en wel WIJC. We zijn vanaf de start van het seizoen 2018-2019 gestart met ST teams voor de JO17 en JO19. We hebben nu het eerste half jaar erop zitten en iedereen is positief. We zijn dan als verenigingen ook heel blij dat dit zo gaat en hopen dat we dit wellicht verder kunnen gaan uitbouwen.
Voetbaltechnisch zijn er ook veel dingen gebeurt. Bij de senioren hebben we een trainerswissel gehad bij vrouwen 1, Marco de Jonge heeft gekozen voor een nieuw avontuur, maar we hebben gelukkig Freddy Bollegraaf kunnen contracteren voor onze mooie club. Freddy heeft veel ervaring als trainer op het hoogste niveau bij de vrouwen. We zijn dan ook blij dat we het niveau van onze vrouwen kunnen vasthouden en ik denk zelf nog verder uitbouwen. We hebben als Vitesse’63 een goede naam binnen het vrouwenvoetbal, en we mogen er best trots op zijn dat we als zo’n kleine vereniging zo goed meedoen in het vrouwenvoetbal. Bij heren 1 hebben we een jaar dat de boeken in gaat maar waar verder in de historie niet veel over zal worden nagesproken. Bij heren 2 hebben we ook een trainerswissel gehad en is Gerco Drost weer terug van weggeweest en heeft het 2e nu onder zijn hoede. Zoals gezegd bij de jeugd dus vanaf de zomer de samenwerking met WIJC en in de jongere teams vooral veel spelplezier en veel leermomenten. De KNVB heeft het competitie element er tot en met de JO10 uitgehaald en kunnen de spelertjes elke zaterdag 1e of 2e worden. Het is wel wennen maar de kinderen hebben er niet minder plezier om en zijn zeer fanatiek. Ook hebben we weer een grote groep kabouters die in het najaar actief zijn geweest, dit is mooi om te zien ook omdat deze groep weer is gegroeid wat natuurlijk goed is voor de toekomst. De vrijdagavond teams zijn stabiel qua leden, bij de heren van de 45+ wordt het wel wat knijpen en zouden er wel een paar bij mogen komen. Vitesse’63 is niet alleen op het gebied van het vrouwenvoetbal toonaangevend in De Wolden. Met het walking football zijn we ook trendsetter en toonaangevend in De Wolden, de mensen uit Zuidwolde komen nu hierheen om te kijken hoe wij het hebben opgezet, een grote pluim voor alle mensen die hier in betrokken zijn. Dus we zijn een club die het mooie spelletje kan bieden voor alle leeftijden, en dat vind ik persoonlijk super mooi!
Wat staat ons te wachten in 2019?
De competitie zal weer van start gaan, en ik voorspel dat we mooie dingen gaan beleven in de loop van dit seizoen! We hebben net voor de kerst de eerste druk gehad van het vernieuwde clubblad, we gaan het clubnieuws na iedere vergadering uitbrengen om alle leden op de hoogte te houden van wat er allemaal speelt binnen de vereniging. Dus heb je informatie dje wilt delen mail dan naar het mail adres die op de website staat. Verder zullen we vrijdag 8 maart een avond in samenwerking met de KNVB organiseren waarin we de toekomstvisie van Vitresse’63 met jullie willen bespreken. Zitten we als bestuur op het juiste spoor, moeten we dingen anders doen, op onze jaarvergadering hebben we daar al een voorproefje op gehad. Ik wil jullie dan ook allemaal uitnodigen op deze leuke avond, er zullen ook enkele verrassende elementen in zitten, dus kom allemaal!!
Verder willen we graag de kantine een upgrade geven, de uitstraling is, hoe zal ik het netjes zeggen, niet meer geheel van deze tijd. We willen dan ook graag een projectteam maken om zo met elkaar een plan te maken om de kantine weer een kantine te maken van deze tijd. Als je hier interesse voor hebt laat het even weten aan 1 van de bestuursleden. Mensen er komt weer veel moois op ons af, maar vergeet 1 ding niet. Geniet van de of van dat ene moment, sommige dingen komen nooit weer. Ik wil jullie allemaal veel gezondheid en sportiviteit wensen.
Mensen bedankt.
Jurrian Barelds

kunstgras

maandag, 17 december 2018 20:05

Nieuwjaarsreceptie 2019

Geschreven door

Zaterdag 12 januari om 17:00 uur houden wij onze altijd gezellige nieuwjaarsreceptie. Zoals gewoonlijk wordt deze gehouden in onze eigen kantine, voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, seizoenkaarthouders, supporters! Speciaal worden ook de spelers en andere betrokkenen van de samenwerkende teams met SJO WIJC uitgenodigd.

kerst1

vrijdag, 14 december 2018 11:40

Nieuwsflits voor alle leden!

Geschreven door

Er is een nieuwe webshop voor alle leden van Vitesse’63;
In de vernieuwde shop kunnen de leden allerlei artikelen kopen, Vitesse’63 kleding met logo en naam , zoals voorheen ook het geval was maar ook heel veel andere artikelen en accessoires.
Alles is te bestellen met een goede korting van 20% en voor de echte koopjesjagers is ook de outlet pagina toegevoegd met daarin nog meer korting.
De bestellingen worden afgehandeld door Sander Bruins van Sport-inn waardoor de levertijd kort is en alles met de grootste zorg wordt klaar gemaakt.
Van elke order krijgt de club ook een percentage, dus heb je sportartikelen nodig ? Koop ze dan in de Vitesse’63 webshop met een uitstekende korting en sponsor ook nog je club!

Check hier de nieuwe shop:
https://clubs.deventrade.com/nl/vitesse-63

bruins

woensdag, 12 december 2018 21:00

Vitesse’63 Heren 1 zoekt trainer

Geschreven door

Vitesse'63 heren 1 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020. Vitesse’63 Heren 1 komt momenteel uit in de 4e klasse en strijd voor promotie naar de 3e klasse.
De selectie is een fanatieke en enthousiaste groep en bestaat uit een mix van geroutineerde spelers en een aantal jonge, getalenteerde spelers.

Kenmerken van de trainer:
• Organisatorisch en communicatief sterk
• Heeft minimaal het UEFA_B diploma of staat op het punt deze binnenkort te halen.
• Heeft de kwaliteiten om spelers individueel en als team beter te maken
• Geeft gevarieerde trainingen
• Heeft een duidelijke voetbalvisie.
• Heeft het in zich om van Vitesse 63 een stabiele 3e klasser te maken.

Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- De trainingen verzorgt op de dindsdag- en donderdag avond;
- Heren 1 begeleidt en coacht op de speeldagen;
- Afstemming heeft met de trainer en leider van de 2e selectie;
- Aandacht heeft voor de jeugdspelers binnen de club met het oog op de doorstroming naar heren 1 en 2;
- Afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.
- In staat is om vanuit een bepaalde analyse een duidelijke wedstrijdbespreking te houden
- Heeft minimaal 1 x keer in de week overleg met de trainer van de 2e selectie
- Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen van de 2e selectie en J019
- Zorgt ervoor dat een spelersraad wordt gekozen, waarmee periodiek overleggen zullen plaatsvinden.

Interesse? Stuur dan uw motivatie met CV naar tz@vitesse63.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:15 u)

H120182019c

woensdag, 05 december 2018 19:16

Ben Batterink vertrekt na twee seizoenen bij Vitesse'63

Geschreven door

In goed overleg hebben hoofdtrainer Ben Batterink en Vitesse’63 besloten het contract aan het einde van het seizoen niet te verlengen. De samenwerking tussen Ben Batterink met Vitesse'63 is goed, zowel met de spelersgroep, bestuur als de rest van de vereniging.

Ben Batterink is, aan het einde van het lopende seizoen, twee seizoenen als hoofdtrainer verbonden geweest aan Vitesse'63.

In het eerste seizoen in de 4e klasse A Noord eindigde de selectie op de 6e plaats. Dit jaar draait Vitesse’63 mee in de top van de 4e Klasse E Noord en is de nacompetitie al veilig gesteld.

Als bestuur hebben we er het volste vertrouwen in dat het seizoen goed wordt afgesloten en dat de selectie samen met Ben en de rest van staf, promotie naar de 3e klasse gaat bewerkstellingen. Langs deze weg willen we Ben bedanken voor de fijne samenwerking en wensen hem veel succes met het vinden van een nieuwe club.

batterink2 1

dinsdag, 04 december 2018 00:00

Afsluiting eerste seizoenshelft met artiest in de kantine

Geschreven door

Zaterdag staat de laatste speelronde voor de winterstop op het programma en na de thuiswedstrijden van Vitesse’63 1, 2 en 3 sluiten we met zanger Twandre Hazes (17:00 uur) de eerste seizoenshelft af met een extra gezellige derde helft!

artiestc

zaterdag, 17 november 2018 08:49

Vitesse’63 verwelkomt HomeShow als nieuwe bordsponsor

Geschreven door

De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie van Vitesse’63 niet stilgezeten. We hebben weer een aantal nieuwe bordsponsoren mogen verwelkomen. Eén daarvan is HomeShow. HomeShow is een bedrijf dat gespecialiseerd is in online diensten voor makelaars.

“HomeShow biedt een uitgelezen kans om objecten online optimaal te presenteren. Op basis van een unieke domeinnaam: www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is zeer geschikt voor de promotie en communicatie van het object door zowel makelaar als verkoper. Wij bieden hiermee een uniek presentatiemiddel/digitaal dossier welke tevens functioneert als brochurevervanger. Alle beschikbare informatie van het object is beschikbaar op de HomeShow”.

Ga voor meer informatie naar https://www.homeshow.eu/.

Homeshow

 

Wij zijn erg blij met deze ondersteuning en hopen veel plezier aan elkaar te beleven!

Wilt u ook (bord)sponsor worden? Neem dan contact op via sponsorcommissie@vitesse63.nl.

vrijdag, 09 november 2018 00:00

Officiële opening kunstgrasveld

Geschreven door

Op zaterdag 17 november as. zal wethouder Jan van’t Zand om 16:45 uur symbolisch het nieuwe kunstgrasveld bij Vitesse’63 openen. Iedereen is van harte welkom op hierbij aanwezig te zijn.

Kunstgrasveld

In maart 2017 heeft er een eerste overleg plaatsgevonden tussen De Wolden en bestuur van Vitesse’63 over de haalbaarheid voor een kunstgrasveld. Door groei van het aantal leden was er behoefte ontstaan aan een extra veld, terwijl door de nieuwe woningbouw in Koekange er trainingsruimte moest worden afgestoten. In het kader van het project Hard Gras heeft gemeente De Wolden uiteindelijk besloten om een nieuw kunstgrasveld aan te leggen.

Na enkele overleggen in januari en februari 2018 zijn vervolgens in maart de eerste concrete voorbereidingen getroffen. Na bij diverse verenigingen verschillende kunstgrasvelden te hebben bekeken, heeft de gemeente De Wolden het project in april aanbesteed. De opdracht is gegund aan Domo en in mei zijn zij gestart met de werkzaamheden. In de zomermaanden is er hard doorgewerkt om in augustus op het nieuwe kunstgrasveld te kunnen voetballen.

Naast het nieuwe kunstgrasveld, wat voorzien is van ledverlichting, is ook de bestrating er omheen aangelegd. Nadat vele vrijwilligers vervolgens de overige bestrating hebben gelegd ligt het geheel er fraai bij en beschikt Vitesse’63 over een schitterende toekomstbestendige accommodatie.

Opening

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de accommodatie te bekijken en de officiële opening van het kunstgrasveld bij te wonen. Deze zal na de wedstrijd Vitesse’63 1 – SJS 1 plaatsvinden. Na de opening kan er nog nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. Rond 18:00 uur is het feestelijke gedeelte afgelopen.

kunstgras

 

 

 

woensdag, 07 november 2018 17:26

Herfsttoernooi Walking Football

Geschreven door

Op 9 november a.s. organiseren de Old Stars van Vitesse ’63 een herfsttoernooi Walking Football.

Walking Football laat de laatste tijd een behoorlijke groei zien. Zo speelt men in Zuid-Drenthe al Walking Football bij clubs in Emmen, Hoogeveen, Zuidwolde en Koekange. Net over de provinciegrens wordt Walking Football gespeeld in Dedemsvaart. De clubs uit genoemde plaatsen zijn aan het werk te zien op het herfsttoernooi van de Vitesse ’63 Old Stars!

oldstars1klein

zaterdag, 03 november 2018 10:52

Contributie 2018/2019

Geschreven door

De ledenvergadering heeft op de jaarvergadering van 3 oktober 2018 besloten dat de contributie ongewijzigd blijft. Binnenkort wordt gestart met de incasso. Het kan wel zijn dat er een hoger bedrag wordt afschreven omdat je bijvoorbeeld van junior, senior wordt.JO171c

vrijdag, 02 november 2018 10:15

De allerlaatste obligaties

Geschreven door

In 2008 is onze kantine verbouwd, een deel van het geld dat nodig was is geleend in de vorm van obilgaties. Vanaf 2009 is begonnen met tergbetalen van deze lening door jaarlijk op de ledenvergadering 10% van het totaal aantal uit te loten. Afgelopen jaarvergadering was de laatste ronde, de volgende obligaties zijn uitgeloot.

3

4

5

14

27

80

84

85

88

100

109

117

165

171

181

183

 

 

Eigenaren van deze obilgaties krijgen ook persoonlijk bericht.

vr2c

zaterdag, 06 oktober 2018 08:27

Nieuw bij Vitesse'63, Marieke Hup en Linda de Vos-Hoeve

Geschreven door

Even voorstellen!!

Ik heet Marieke Hup. Ik ben 17 jaar en woon nog in Pesse. Ik heb net mijn VMBO diploma gehaald en begin volgend jaar aan het MBO Buisniss school. Ik begon met voetballen bij s.v. Pesse toen ik 5 jaar was. Ik heb lang bij de jongens gevoetbalt en toen ik 15 was naar het 1e vrouwenteam van pesse. Na 12 jaar voetballen bij pesse heb ik gekozen om de stap na een mooie club Vitesse 63 te gaan. Het lijkt me super leuk en hopen om een stabiele 1e klasser te blijven dit seizoen.

hup1
Even voorstellen!!!

Mijn naam is Linda de Vos-Hoeve. Ik ben 26 jaar en ik woon in Meppel. Mijn beroep is MBB'er op de radiologie en nucleaire geneeskunde in het Deventer Ziekenhuis. Van mijn 10e tot mijn 15e ben ik keeper geweest bij vv Staphorst en na een stop van 7 jaar ben ik op mijn 22e daar weer als keeper begonnen. Na 9 seizoenen Staphorst mag ik het nu bij Vitesse '63 proberen! Het zal voor mij flink aanpoten worden, maar ik heb veel zin in het komende seizoen!

keeper vr1

maandag, 01 oktober 2018 00:00

Ledenvergadering 30 oktober 2018

Geschreven door

De ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op dinsdag 30 oktober, aanvang 20:30 uur. Komt allen!

In eerste instantie stond deze gepland op 23 oktober.

Clinicklein

maandag, 17 september 2018 19:12

Data Klaverjassen Vitesse'63 2018-2019

Geschreven door

Data Klaverjassen Vitesse'63  2018-2019

vrijdag

31-8-2018

 

20.00 uur

vrijdag

14-9-2018

 

20.00 uur

vrijdag

28-9-2018

 

20.00 uur

vrijdag

12-10-2018

 

20.00 uur

vrijdag

26-10-2018

 

20.00 uur

vrijdag

9-11-2018

 

20.00 uur

vrijdag

23-11-2018

 

20.00 uur

vrijdag

7-12-2018

 

20.00 uur

vrijdag

21-12-2018

 

20.00 uur

zaterdag

5 jan. 2019   Klaverjasmarathon aanvang 10.00 uur

vrijdag

11-1-2019

 

20.00 uur

vrijdag

25-1-2019

 

20.00 uur

vrijdag

8-2-2019

 

20.00 uur

vrijdag

22-2-2019

 

20.00 uur

vrijdag

8-3-2019

 

20.00 uur

vrijdag

22-3-2019

 

20.00 uur

vrijdag

5-4-2019

 

20.00 uur

vrijdag

19-4-2019

 

20.00 uur

vrijdag

26-4-2019

Prijsuitreiking

20.00 uur

speelkaarten1

maandag, 17 september 2018 00:00

Cursus Verenigingsscheidsrechter

Geschreven door

Deze cursus wordt dit najaar bij WIJC verzorgd. Inmiddels hebben zich hiervoor van Wacker en IJhorst al 8 kandidaten aangemeld. Er is ruimte voor 16 deelnemers. De cursus is voor iedereen van 14 jaar en ouder. De cursus start op woensdag 19 september 2018. De overige data zijn 10 en 31 oktober en de afsluitende avond is op 21 november (allemaal op woensavond). 
Interesse om deze cursus te volgen? Neem dan contact op met Anita Kuik (tel. 06-29254614).

scheids 2

zondag, 16 september 2018 00:00

Kaboutervoetbal bij Vitesse’63

Geschreven door

Ook dit seizoen is er weer kaboutervoetbal bij Vitesse'63. De datums zijn:

22 september

6 oktober
20 oktober
10 november
24 november
8 december
Van 10.00 uur tot 10.45 uur

Opgave via heuvelmanjanine@hotmail.com

kab

zaterdag, 15 september 2018 00:00

Cursus Pupillentrainer

Geschreven door

Komende herfst start bij WIJC een door de KNVB aangeboden trainerscursus. Je kunt dan training geven aan jeugdspelers van 6 tot 12 jaar.
De cursusduur is 5 dinsdagavonden en start op 25 september 2018. De andere datums zijn 9 en 30 oktober en 13 en 20 november.
De avond bestaat uit een half uur theorie en een uur praktijktraining. De cursus wordt verzorgd bij WIJC onder voorwaarde, dat er minimaal 10
enmaximaal 20 deelnemers zijn.
De opleiding is toegankelijk voor iedereen , die een steentje wil bijdragen aan een goede opleiding van onze jeugd. Uiteraard denken wij hierbij in eerste instantie aan trainers, leiders en ouders. Maar ook senioren en oudere jeugd, die het leuk vinden om training te geven aan onze jongste jeugd. Interesse meld je dan aan bij Jacob van der Linde (tel. 06-22774361).

voetbaltraining2

zaterdag, 15 september 2018 00:00

Vitesse’63 verwelkomt twee nieuwe sponsoren

Geschreven door

In de vakantieperiode heeft de sponsorcommissie van Vitesse’63 niet stilgezeten. Bij de aanvang van dit nieuwe seizoen mogen we namelijk weer enkele nieuwe bord-sponsoren verwelkomen. Hieronder het overzicht:

AVN Administratie

AVN staat voor Alexander van Noord, professional in administratie, boekhouding en logistieke planning. AVN Administratie bevrijdt ondernemers van administratieve lastendruk. Ga voor meer informatie naar www.avnadministratie.nl.

Wovar

Wovar is het A-merk in schroeven en ijzerwaren voor de dagelijkse (buiten) klusser. De online groothandel levert aan zowel bedrijven als particulieren in heel de Benelux, altijd de volgende werkdag. Ga voor meer informatie naar www.Wovar.nl.

Wij zijn erg blij met deze ondersteuning en hopen veel plezier aan elkaar te beleven!

Wilt u ook (bord)sponsor worden? Neem dan contact op via sponsorcommisievitesse63@gmail.com.

 

avnbord

wovarbord

maandag, 10 september 2018 20:55

Bekerkraker Vitesse'63 1 - ZZVV 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 15 september de bekerkraker Vitesse'63 1-ZZVV 1 aftrap 16:00 uur. Als Vitesse'63 1 deze bekerkraker wint, dan is de knock-out fase een feit, bij verlies of gelijkspel gaat ZZVV door. Dus komt allen om deze heerlijke derby mee te maken.

h1

vrijdag, 31 augustus 2018 09:31

ST SJO WIJC/Vitesse'63 op voetbal.nl

Geschreven door

Zoals bekend spelen vanaf morgen JO19 en JO17 jeugd in 'samenwerkende teams' met SJO WIJC. Omdat de teams bij de KNVB zijn ingeschreven door SJO WIJC zijn de teams op voetbal.nl niet te vinden onder Vitesse'63 maar alleen onder SJO WIJC en dus ook niet hieronder op onze website. Het gaat om JO19-1, JO17-1, JO17-2 en JO17-3.

 

wijcvitesse63

vrijdag, 31 augustus 2018 00:00

Nieuw bij Vitesse'63: Freddy Bollegraaf trainer VR1!

Geschreven door

Wie ben je?

Ik ben Freddy Bollegraaf 49 jaar vader van 3 kinderen, woon samen met Anita en woon in Leek ( plaats tussen Groningen en Drachten)

Wat doe je?

Ik werk voor Philadelphia als specialist Roostering & Planning. Philadelphia is een landelijke organisatie die mensen met een beperking begeleidt. Het hoofdkantoor van Philadelphia is gevestigd in Amersfoort waar ik 3 dagen per week werk en de overige dagen werk ik vanuit huis of vanuit een locatie in het land.

Hobby’s die ik graag uitoefen zijn tennissen spinnen en 1 keer per jaar skiën (het liefst 2 keer per jaar)

Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?

Ik heb vanaf mijn zijn 6de bij GRC Groningen gevoetbald en daar de jeugdopleiding doorlopen. Vanaf mijn 16de heb ik een aantal jaren bij de jeugd van FC Groningen gevoetbald.

Op mijn 19de ben ik teruggekeerd naar GRC Groningen waar ik nog een aantal jaren in het 1ste elftal heb gespeeld.

Een paar jaar geleden ben ik door mijn zoon weer in aanraking gekomen met het voetbal, dit keer als trainer i.p.v. actief voetballer. Ik ben begonnen bij VEV 67 met de jongste jeugd te trainen. Tevens ben ik in deze periode mijn begonnen om mij trainingslicenties te halen. Twee jaar terug heb ik de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal en ben ik trainer geweest van VIOD Vrouwen 1 op hoofdklasse niveau.

Waarom kies je er voor om bij Vitesse’63 te trainen?

Ik ben in aanraking gekomen met Vitesse 63 via een openstaande vacature. Bij VIOD was er veel commotie ontstaan over het voortbestaan van vrouwenvoetbal en was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging binnen het vrouwenvoetbal. Ik heb heel bewust gekozen voor Vitesse 63 vanuit mijn gevoel en wil graag werkzaam blijven binnen het vrouwenvoetbal. Het eerste kennismaking gesprek die we hebben gehad was goed vanuit beide kanten. De faciliteiten zijn prima voor elkaar en de sfeer binnen de club spreekt mij aan, een dorpsclub die het vrouwenvoetbal serieus neemt en zich daarin wil blijven door ontwikkelen. Graag wil ik mijn steentje daarin bijdragen door mijn kennis als trainer/coach binnen het vrouwenvoetbal over te brengen naar de spelersgroep toe en er voor te zorgen dat Vitesse vrouwen 1 een stabiele eerste klasser wordt.

Wat verwacht van Vitesse’63 en het komende seizoen?

Doelstelling is een stabiele eerste klasser te worden. Dit zal een uitdaging zijn om te realiseren dus gaan we in de voorbereiding ( start 15 augustus) volop aan de slag om een goede basis te creëren. Hard werken met elkaar en voor elkaar waarin het teambelang altijd voor het individueel belang gaat. Plezier in het voetbal gaat in mijn optiek altijd samen met goede prestaties en ontwikkeling.

De selectie is er hoogstwaarschijnlijk niet sterker op geworden door het vertrek van een aantal goede speelsters, maar ik ben er van overtuigd dat dit weer ruimte geeft voor andere speelsters om zich door te ontwikkelen en hierin het voortouw te nemen.

Plezier, hard werken, niet denken vanuit het individu maar vanuit teambelang, doorgroei vanuit het individu en met elkaar de vooropgestelde doelstelling bepalen en bereiken zie ik als belangrijk proces waar ik als trainer mijn aandeel in heb.

Ik heb er zin in om samen met de groep/kader dit te bewerkstelligen.

FreddyB

woensdag, 22 augustus 2018 18:41

VOORBESCHOUWING REGIOTOERNOOI 2018

Geschreven door

Zaterdag 25 augustus vindt de tweede editie van het Koekanger regiotoernooi plaats. De loting is om 10:00 uur, de poulewedstrijden starten om 11:00 uur. We stellen het sterke deelnemersveld graag voor.

SC Elim

Met de kersverse derdeklasser bespreken we direct een van de favorieten op de eindzege. Nadat vorig seizoen een groot aantal spelers terugkeerde op het oude nest, keerde SC Elim na een seizoen weer terug in de derde klasse. Met de winst op het Prent Dorpentoernooi is de voorbereiding voor SC Elim in ieder geval uitstekend begonnen.

ZZVV

De geel-zwarte equipe is ook dit seizoen deelnemer op het regiotoernooi. Na de tweede plaats van vorig jaar hoopt de ploeg onder leiding van de nieuwe trainer Rick Mulder opnieuw hoge ogen te gooien. Na de zevende plaats van afgelopen seizoen in 3D hoopt ZZVV dit seizoen wat langer mee te doen om de prijzen.

SVN’69

Opnieuw een vereniging die dit seizoen uitkomt in de 3e klasse D. Het wordt voor SVN’69 alweer het zevende seizoen op dat niveau. Afgelopen jaargang speelden de Nijeveners zich op het nippertje veilig door op de laatste speeldag met 6-0 van Fit Boys te winnen. Trainer Berry Mulder gaat zijn tweede seizoen bij de club in.

Fit Boys

Ook de formatie uit Beilen is de laatste seizoenen vaste klant in 3D. De club, waar Frens Waninge tussen 2010 en 2014 met de scepter zwaaide, eindigde afgelopen seizoen keurig boven de streep. Daarbij valt op dat Fit Boys de minst trefzekere ploeg was. Deze jaargang staat Joop van Dalfsen voor de groep. Hij komt over van Amicitia.

CSVC

CSVC degradeerde en jaar geleden en kwam afgelopen seizoen uit in de 4e klasse. Met 46 punten en een vierde plaats plaatste het zich voor de nacompetitie. Daarin bleek BSVV met 2-1 te sterk. Dit seizoen treft CSVC in de 4e klasse E toernooigenoten MSC en Vitesse’63. In Ivar Kosters en Marco Jongbloed heeft de vereniging een nieuw trainersduo.

MSC (zat)

Via een tweede plaats in 5A (achter het ongenaakbare Sneek Wit Zwart) en nacompetitiezeges tegen VENO en Ternaard plaatste de zaterdagtak van MSC zich een jaar later dan gepland voor de vierde klasse. Met een versterkte selectie en een nieuwe coach (Bernard Koning) hopen de Meppelers dit seizoen een goed figuur te slaan.

IJhorst

Na een seizoen in de vierde klasse kwam IJhorst afgelopen seizoen weer in de vijfde klasse uit. Het pakte de derde plaats, waardoor een nieuwe promotie lonkte. De druiven waren echter zuur tegen Gasselternijveen, dat in blessuretijd van de verlenging de winnende maakte. Met een aantal teruggekeerde jongens gaat IJhorst dit seizoen opnieuw vol voor promotie.

Vitesse’63

Het eerste seizoen na de degradatie uit de derde klasse kende niet het gewenste resultaat. Vitesse’63 werd zesde en greep naast een nacompetitieplaats. Dit seizoen zien we veel nieuwe spelers in de selectie. Met een heel andere indeling dan vorig seizoen hoopt de gastheer van vandaag weer terug te keren in de derde klasse.

Graag tot zaterdag!

 

h1

zaterdag, 04 augustus 2018 19:45

Vitesse'63 Regiotoernooi 2018

Geschreven door

Op zaterdag 25 augustus wordt het regiotoernooi in Koekange gespeeld, met allemaal eerste elftallen uit de regio. De deelnemende ploegen zijn CSVC 1 uit Coevorden, SVN'69 1 uit Nijeveen MSC Za 1 uit Meppel, Fit Boys 1, VV IJhorst 1, ZZVV 1 uit Zuidwolde, SC Elim en Vitesse'63 1.

Het toernooi begint om 11.00 uur, en is rond 17.00 uur afgelopen, daarna is er prijsuitreiking, aansluitend een bbq, de muziek wordt verzorgd door Willem Spans. Voor de bbq kan je je opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376.

h1

dinsdag, 10 juli 2018 08:53

Samenwerking WIJC- update teamindeling

Geschreven door

Gewijzigde concept teamindeling Jeugd JO19- JO17

Op basis van verzoeken, verschuivingen en opzeggingen zijn wij tot een gewijzigde concept indeling gekomen voor de JO19 en JO17 teams.

De indeling voor JO17 zal na de bekerwedstrijden definitief worden.

JO17-2 en JO17-3 worden beide gelijkwaardige 3e klasse teams. We trachten zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en houden de opties voor eventuele onderlinge wijzigingen open. Uiteraard binnen de grenzen van mogelijkheden.

Uiterlijk half augustus ontvang je bericht van je nieuwe leider en/of trainer betreffende trainingstijden en de start van het seizoen.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de indeling, dan kun je contact opnemen met de team coördinatoren.

 •           Teamcoördinator WIJC JO17 tm JO19 - Ferry Johannes    fhannes@live.nl
 •                  Team coördinator Vitesse ’63 - Jacob vd Linde    tz@vitesse.nl

JO19-1 (2e klasse)

       

Wilco Bork

       

Dylan Jonker

       

Boris Hiemstra

       

Joren Johannes

       

Tom Oudman

       

Janko De Wolde

       

Kyrohn Donker

       

Remon Roze

       

Lenn Spinn

       

Thomas Keizer

       

Erik Tuinman

       

Bart Koetsier

       

Ali Fatah

       

Yaqhub Ibrahimkhail

       

Trainers

       

Vacant

       

Leiders

       

Vacant

       
         

JO17-1 (1e klasse)

 

JO17-2 (3e klasse)

 

JO17-3 (3e klasse)

Luca Benschop

 

Jordy Dekker

 

Ronny Kwant

Hessel Kreeft

 

Jan Westenbroek

 

Gerald Kruier

Coen Snoeijenbos

 

Henri Inberg

 

Arno Scheper

Siemen Hiemstra

 

Julian Steenbergen

 

Maarten Kuik

Danson Bisimwa

 

Twan Steenbergen

 

Daan Van Wijk

Joris Brouwer

 

Jeffrey Katoele

 

Jarno van Lunzen

Arnout van Baalen

 

Kyra Tymens

 

Ewout Vos

Tim Scheper

 

Lara Rutten

 

Bram de Boer

Jasper Bakker

 

Iris Hooijer

 

Maarten vd Hulst

Jordy Hendriks

 

Gert Jan Buiter

 

Egbert Weggemans

Senna Hilbrink

 

Merijn Takens

   

Peter Kuiper

       

Ruben Westert

 

Aanvulling vanuit JO17-1

 

Aanvulling vanuit JO17-1

Sem Liezen

 

Definitieve invulling teams na bekerwedstrijden

 

Definitieve invulling teams na bekerwedstrijden

Robin Blom

       

Valentijn Lok

       

Bart Van Der Laan

       

Mark Zanting

       

Definitieve invulling teams na bekerwedstrijden

       
         

Trainers

 

Trainers

 

Trainers

Jan Waninge

Koen van de Heul

Vacant

Leiders

Leiders

Leiders

Vacant

Vacant

Vacant

wijcvitesse63

 

H1inloop 1

maandag, 25 juni 2018 00:00

Deelnemersveld regiotoernooi Vitesse'63 bekend

Geschreven door

Op zaterdag 25 augustus vindt de tweede editie van het regiotoernooi bij Vitesse'63 plaats. Het deelnemersveld van dit voorbereidingstoernooi is inmiddels rond. De toernooidag in Koekange begint om 11:00 uur.

Deelnemers: FC Meppel 2, CSVC, Fit Boys, ZZVV, IJhorst, MSC (za), SVN'69 en titelhouder Vitesse'63. 
h1

 

Afgelopen week zijn de teams (JO17 en JO19) van Vitesse ’63 en WIJC voor het eerst samengekomen en zijn er een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld. Er is een beeld ontstaan van de indeling, waarbij de insteek is geweest om ieder met plezier op z’n eigen niveau te laten voetballen. De teamcoördinatoren van Vitesse ’63 en WIJC zijn in overleg met huidige en nieuwe trainers en leiders tot de nieuwe concept indelingen gekomen.
Omdat de samenwerking tussen Vitesse ’63 en WIJC nieuw is, is de indeling van de JO17 teams een voorlopige indeling. De indeling zal pas na de bekercompetitie definitief zal worden. Er zullen dus nog een aantal verschuivingen gaan plaats vinden.
JO17-2 en JO17-3 worden beide gelijkwaardige 3e klasse teams. We hebben getracht zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en houden de opties voor eventuele onderlinge wijzigingen open. Uiteraard binnen de grenzen van mogelijkheden.
Tevens willen wij een dringend beroep op jullie doen. Voor bijna alle JO17 en JO19 teams zijn wij nog op zoek naar trainers. Hieraan wordt op dit moment hard gewerkt. Ook worden er nog leiders bij de teams gezocht. Mocht u hieraan een bijdrage willen leveren of iemand kennen, dan horen we dat graag. Zonder de hulp en inzet van ouders, vrienden en kennissen gaat dit niet lukken.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de indeling of u willen aanmelden als leider/leidster kunt u contact opnemen met de team coördinatoren.
Teamcoördinator WIJC JO17 tm JO19 - Ferry Johannes, fhannes@live.nl
Team coördinator Vitesse ’63 - Jacob vd Linde, tz@vitesse.nl

 

JO19

JO19-1 (2e klasse)

Wilco Bork

Dylan Jonker

Boris Hiemstra

Patrick Evertse

Joren Johannes

Tom Oudman

Hugo Kuijpers

Janko De Wolde

Kyrohn Donker

Remon Roze

Samuel Blauwieke

Lenn Spinn

Thomas Keizer

Erik Tuinman

Bart Koetsier

Ali Fatah

Yaqhub Ibrahimkhail

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

JO17

       

JO17-1 (1e klasse)

 

JO17-2 (3e klasse)

 

JO17-3 (3e klasse)

Luca Benschop

 

Jordy Dekker

 

Merijn Takens

Hessel Kreeft

 

Jan Westenbroek

 

Ronny Kwant

Coen Snoeijenbos

 

Henri Inberg

 

Mark Zanting

Siemen Hiemstra

 

Julian Steenbergen

 

Gerald Kruier

Danson Bisimwa

 

Egbert Weggemans

 

Arno Scheper

Joris Brouwer

 

Max van de Weide

 

Maarten Kuik

Arnoud van Balen

 

Maarten vd Hulst

 

Daan Van Wijk

Tim Scheper

 

Tobias Mus

 

Jarno van Lunzen

Jasper Bakker

 

Twan Steenbergen

 

Ewout Vos

Jordy Hendriks

 

Jeffrey Katoele

 

Bram de Boer

Senna Hilbrink

 

Kyra Tymens

 

Caithlin Kolk

Peter Kuiper

 

Lara Rutten

 

Iris Hooijer

Ruben Westert

 

Iris Knoflach

   

Sem Liezen

 

Gert Jan Buiter

   

Robin Blom

       

Valentijn Lok

       

Bart Van Der Laan

       

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

dinsdag, 12 juni 2018 21:57

Met de bus naar Helpman!

Geschreven door

Aanstaande zaterdag 16 juni speelt Vitesse’63 2 de finale van de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. Na de klinkende zege (7-1) op SV Bedum 4, is VV Helpman 2 om 14:00 uur de tegenstander in de eindstrijd.

Er rijdt zaterdag een bus van Ten Heuvel Tours naar Haren. Supporters zijn van harte welkom om mee te reizen. De kosten bedragen €10,- per persoon. Opgeven kan bij Jan Waninge via 06-39182841. Verzamelen zaterdag om 11:45 uur bij Vitesse’63.

 

h2

woensdag, 06 juni 2018 17:15

Freddy Bollegraaf nieuwe trainer Vitesse'63 VR1

Geschreven door

Freddy Bollegraaf is nieuwe trainer voor de vrouwen van Vitesse'63

5.Jun.2018

KOEKANGE- Freddy Bollegraaf is de nieuwe traniner bij voetbalvereniging Vitesse’63. De oefenmeester afkomstig uit Leek was de afgelopen twee seizoenen trainer van hoofdklasser VIOD uit Driezum. Bollegraaf heeft vanaf zijn zesde bij GRC Groningen gevoetbald.
Zijn talent bleef ook bij FC Groningen niet onopgemerkt. Onder Azing Griever en Sief de Ronde voetbalde hij drie seizoenen bij de beloften. Op zijn 19e keerde hij terug bij GRC waar hij nog vijf seizoenen op hoofdklasse niveau actief was. Vanaf zijn veertigste heeft Bollegraaf het trainerschap opgepakt. Als trainer is hij gestart bij VEV ’67. Vervolgens heeft hij in Driezum de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal. Vanaf het komende seizoen is hij actief bij eerste klasser Vitesse’63
Vitesse is blij met de komst van Freddy Bollegraaf. De vrouwenafdeling heeft de afgelopen seizoenen goed gepresteerd. Met Freddy Bollegraaf aan het roer wil Vitesse graag een stabiele eerste klasser worden.

trainer VR1

FreddyB

zaterdag, 02 juni 2018 21:27

Vitesse'63 JO11-1 kampioen toernooi WIJC

Geschreven door

Vandaag is Vitesse'63 JO11-1 kampioen geworden bij het WIJC toernooi in De Wijk.

JO11-1

zaterdag, 02 juni 2018 09:01

Teamindeling seizoen 2018-2019 JO8 t/m JO15

Geschreven door

Hallo Allemaal,

Hierbij de indeling voor het seizoen 2018-2019. We hebben dit  met diverse leiders en trainers samengesteld. Dit is een voorlopige indeling er kunnen altijd nog wijzigingen komen. JO17 en JO19 volgen nog i.v.m. samenwerking WIJC. Het mooiste is dat er nog iemand aanmeld voor het JO8 team. De leiders en trainers volgen nog maar als er iemand zich geroepen voelt om wat te betekenen voor het elftal waar zijn/haar kind inzit dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Rene Brinkman

Jeugd coördinator Vitesse '63

 JO8-1

 

Benak, Stefan

Kats, Liam

Verduijn, Bram

Steenbergen, Josef Bengy

Vijn, Justin

 

JO9-1

 

Gunnink, Lars

Koorn, Ramon

Linde, Luke

Muis, Jurre

Seegers, Jeroen

Veen, Jens

Benning, Janna

Wijk, Emma van

 

JO10-1

 

Barelds, Kyan

Hoekman, Daan

Koorn, Tessa

Groot, Tess de

Laarman, Tara

Steenbergen, Manon

Keizer, Dione

 

JO11-1

 

Benning, Jorn

Brinkman, Pascal

Broekman, Clint

Schoterman, Dennis

Schoenmaker, Mees

Nijveldt, Nora

Petter, Eline

Steenbergen, Amina-Ann

Westert, Carlijn

 

JO13-1

 

Benning, Nikolai

Leuninge, Alex

Meer, Mathijs ter

Barelds, Stijn

Braakman, Daniel

Brinkman, Tygo

Schoterman, Remco

Haveman, Mirthe

Wijk, Julia van

Keizer, Bente

Steenbergen, Jasmijn

Schoenmaker, Floortje

 

JO13-2

 

Brouwer, Nick

Butzelaar, Jip van

Keuning, Levi

Rutten, Boyd

Rutten, Brent

Groot, Mats de

Kuiper, Thomas

Muis, Damian

Petter, Mark

Laarman, Meike

Gunnink, Laura

Keep, Marlies

Petter, Daniek

 

JO15

 

Hummel, Nils

Ali, Abshiz

Benning, Sven

Hendriks, Bjorn

Koppen, Wiek

Noord, Almar van

Rumph, Danny

Bokxem, Tom

Knoflach, Iris

Rutten, Lara

Benning, Eline

Keizer, Nikki

Kuik, Marit

Stoffer, Mila

Westert, Merit

jo151

 

 

 

Om de plannen rondom ST teams JO19 en JO17 (SJO WIJC en Vitesse) verder te concretiseren zijn de volgende stappen gezet.

 

1. Kennismaking van de voetballers  door het spelen van een Oefenwedstrijd waarin de teams gemixt worden.

JO19 speelt op maandag 11 juni om 19:30 uur in IJhorst

JO17 speelt op dinsdag 12 juni om 19:30 uur in Koekange

De spelers ontvangen de exacte info via de leiders, trainers

 

2. Inschrijving aantal teams bij KNVB

JO19 zal met twee ST teams ingeschreven worden

JO19-1 – 1e klasse

JO19-2 – 3e klasse

JO17 zal (in eerste instantie) met drie ST teams ingeschreven worden

JO17-1 – 1e klasse

JO17-2 - 3e klasse

JO17-3 – 4e klasse

Wedstrijddagen en trainingsdagen worden verdeeld over de 3 locaties IJhorst, De Wijk en Koekange. We streven naar een juiste verdeling over de drie locaties. Een gedetailleerde invulling volgt zodra we een completer beeld hebben van onder andere trainers en beschikbaarheid van velden.

 

3. Eind juni 2018 zal de teamindeling bekend worden gemaakt.

 

We kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn over deze stappen. We nodigen je van harte uit deze via e-mail of persoonlijk aan ons te stellen.

Eddie Keizer (eddie.keizer@gmail.com)

Richard Offerein (rmoh@ziggo.nl)

wijcvitesse63

 

donderdag, 17 mei 2018 16:34

Noodoproep !

Geschreven door

Onze mooie vereniging draait op vrijwilligers en we mogen ons gelukkig prijzen dat er velen zich belangeloos inzetten voor onze club, sommigen zelfs al decennia lang! Daarnaast hebben velen zich via het vrijwilligersformulier aangemeld om zo nu en dan wat activiteiten te willen doen. Vanwaar dan deze noodoproep? Omdat we op een aantal cruciale plekken, geen vrijwilligers kunnen vinden!

Helaas is het huidige bestuur er niet in geslaagd nieuwe bestuursleden te vinden. Er is al enige jaren geen coördinator jeugd meer. Het bestuurslid technische zaken heeft, na vele extra jaren, aangegeven er na dit seizoen mee te stoppen. De secretaris draait al een extra jaar, maar stopt ook aan het einde van dit seizoen. De termijn van de penningmeester zit er na dit seizoen op en onze voorzitter heeft aangegeven zijn 2e termijn niet geheel uit te willen zitten. Kortom: we hebben een prachtige kantine, een mooie kleedkameraccommodatie, vele sponsoren, enthousiaste leden en in het nieuwe seizoen ligt er een kunstgrasveld. Het kan dan toch niet zo zijn dat er geen bestuur meer is? Daarom: bestuursleden gezocht!

Onze kantine is een belangrijke bron van inkomsten, waardoor de contributie laag kan blijven. Gelukkig zijn er vele leden die diverse bardiensten willen draaien. Wel is hiervoor een kantineplanner nodig. Zonder planner geen kantinediensten. Het kan toch niet zo zijn dat op speeldagen en trainingsavonden de kantine niet altijd meer open is? We zijn dan ook dringend op zoek naar een kantineplanner!

Om leden betrokken te houden bij onze verenigingen is een actieve activiteitencommissie nodig. Een vaste kern die allerlei activiteiten wil ontplooien, gesteund door vrijwilligers die zo nu en dan mee willen meehelpen. We zijn al enige tijd dringend op zoek naar leden die deel willen uitmaken van onze activiteitencommissie.

Om te kunnen voetballen, zijn niet alleen spelers, leiders en trainers nodig, maar ook scheidsrechters. Heb je wel interesse, maar ben je nog niet helemaal zeker van de spelregels, meld je dan aan! Uiteraard kan je op kosten van Vitesse een opleiding volgen. Tevens zijn we op zoek naar een scheidsrechtercoördinator; iemand die het aanspreekpunt is voor onze scheidsrechters en de indeling voor wedstrijden verzorgd.

Heb je interesse, twijfel je nog of heb je vragen? Neem contact met ons op of stuur een email naar secretaris@vitesse63.nl. We vertellen je graag wat mogelijk is en wat de werkzaamheden inhouden.

Jurrian Barelds, Erwin Kuiper, Martin Keizer, Anita Kuik,

Wout Oldejans, Jacob van der Linde, Rene Brinkman

vhkthuis

De wereld verandert in rap tempo, zo ook de voetbalwereld. Er zijn een aantal ontwikkelingen gaande die ons als bestuur ertoe bewegen om breder te kijken en ons te oriënteren op een aantal mogelijkheden, die ertoe moeten leiden dat onze jeugd ook in de toekomst met plezier kan blijven voetballen.

- De groei van het aantal jeugdleden is (nu en op termijn) zorgelijk

- Vooral een terugloop van leden in de leeftijdscategorie 16 tot 18 jaar

- (Soms) grote teams met veel niveauverschil

- Tekort aan leiders en trainers en scheidsrechter;

Er is in toenemende mate sprake van druk op de vrijwilligers.

Dit alles leidt tot de vraag: Willen we dat er over een aantal jaren nog met genoeg teams en met plezier gevoetbald wordt op onze velden? En zo ja, hoe gaan we dit aanpakken?

In deze tijd, waarin iedereen z’n beste beentje voor zet om de vereniging blijvend te laten floreren en waarbij voetbalplezier voor een ieder op zijn of haar niveau voorop staat, zien wij in samenwerking met andere verenigingen niet alleen een grote toegevoegde waarde maar ook een must.

Na diverse overleggen en gesprekken met de KNVB willen we (Vitesse’63 en SJO WIJC) voor komend seizoen (2018-2019) een pilot opzetten voor de teams JO17 en JO19. Dit betekent dat de spelers van de teams JO17 en JO19 van Vitesse ‘63 en SJO WIJC in het seizoen 2018-2019 samen zullen gaan voetballen.

Wij zien een groot aantal voordelen in deze samenwerking en realiseren ons terdege dat er ook een aantal nadelen aan kleven. Bezien vanuit onze doelstelling - met genoeg teams met plezier voetballen op onze voetbalvelden - hebben wij er alle vertrouwen in dat de samenwerking tussen Vitesse ’63 en SJO WIJC zal slagen.

Om de samenwerking van JO17 en JO19 verder toe te lichten, staat er 22 mei een overleg gepland met de spelers en hun ouders van de toekomstige teams van JO17 en JO19. De exacte tijden zullen bekend gemaakt worden aan de teamleden en zullen tevens vermeld worden op de site.

We kunnen ons voorstellen dat er over deze samenwerking vragen zijn. Wij nodigen jou van harte uit deze via email of persoonlijk aan ons te stellen.

Bestuur VV Wacker Frans Zinger (voorzitter@vvwacker.nl)

Bestuur Vitesse’63 Jurrian Barelds (voorzitter@vitesse63.nl)

Bestuur VV IJhorst Harry Meijer (voorzitter@vvijhorst.nl)

wijcvitesse63

 

maandag, 14 mei 2018 00:00

Verenigingsweekend bij Sport-inn Zwolle

Geschreven door

Sport-inn 1

zaterdag, 28 april 2018 08:39

Koningsdag schoolvoetbaltoernooi 27 april 2018

Geschreven door
We kunnen terugkijken op een geslaagd Koningsdag schoolvoetbaltoernooi. 17 teams van de scholen uit de omgeving streden om de beker. Met prima voetbalweer werd er fanatiek om de prijzen gestreden. De uitslagen, eerste zijn geworden 
Groep 3-4: De Arendsvleugel
Groep 5-6: De Arendsvleugel
Groep 7-8: 't Echtenest. 
Dit succes danken wij aan de medewerking van alle vrijwilligers en sponsoren. En ook alle kinderen bedankt voor jullie inzet en sportiviteit. 
Tot volgend jaar!
De activiteitencommissie, Suzan de Boer, Roelie van Noord en Lenny Kruijskamp
koningsdag2018
vrijdag, 27 april 2018 00:00

Rabobank Clubkas Campagne brengt € 988,40 op

Geschreven door

Zaterdag 14 april was bij onze sponsor Herberg 't Plein de uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkascampagne! Onze penningmeester mocht een cheque van €988,40 in ontvangst nemen. Vitesse'63 is erg blij met deze extra inkomsten. Zo kunnen we met zijn allen zorgen dat we lekker kunnen voetballen met goede ballen, trainingsmateriaal en tenues.

clubkascamp

Onder ideale omstandigheden werd gisteren op ons sportpark in Koekange voor het eerst een Old Starstoernooi georganiseerd. Veertien teams, waaronder afvaardigingen van grootmachten als FC Groningen, PEC Zwolle en SC Heerenveen, gingen de strijd met elkaar aan.

De Vitesse'63-formatie liet al eerder zien over een prima ploeg te beschikken. Ook voor het fanatieke thuispubliek bleek het team opnieuw de beste. Het combinatieteam HZVV-Vitesse'63 (HVC) werd vijfde. We bedanken alle teams voor hun deelname en de gezellige middag.

oldstarstoernooi

oldstarstoernooiuitslag

zondag, 22 april 2018 00:00

Vitesse’63 Vrouwen 1 zoekt trainer

Geschreven door

Vitesse vrouwen 1 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2018/2019. Vitesse’63 vrouwen 1 komt momenteel uit in de 1e klasse. De selectie is een fanatieke en enthousiaste groep en bestaat uit een mix van geroutineerde speelsters en een aantal jonge, getalenteerde speelsters.

Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:

- De trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavond

- Vrouwen 1 begeleidt en coacht op de speeldagen

- Afstemming heeft met de trainer en leider van het 2e vrouwenteam

- Aandacht heeft voor de jeugdspeelsters binnen de club met het oog op de doorstroming naar Vrouwen 1 en 2A

- Afstemming houdt met bestuurslid technische zaken

Interesse? Stuur dan uw motivatie met cv naar tz@vitesse63.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jacob van der Linde via 06 2277 4361 (’s avonds na 19:00 u)

VR1

zaterdag, 14 april 2018 11:24

Trainingspakken voor Vitesse'63 JO15-1

Geschreven door

Vitesse'63 JO15-1 heeft nieuwe trainingpakken gekregen van het bedrijf Beugel Infrastructuur.

jo151

zaterdag, 14 april 2018 11:01

Prewest steekt Vitesse’63 Old Stars in het nieuw

Geschreven door

De walking footballers van Vitesse’63 hebben van Prewest nieuwe tenues en trainingspakken gekregen. Vitesse’63 en spelers zijn erg blij met deze actie.

Prewest is uw specialist op het gebied van telecom, beveiliging en automatisering en gevestigd in Rogat en Utrecht! Zij zorgen ervoor dat u voordelig en in hoge kwaliteit kunt bellen, dat al uw eigendommen optimaal beveiligd zijn en dat u met de beste producten op een betrouwbaar en snel netwerk kunt werken. Zo beveiligen ze ook het clubgebouw van Vitesse’63.

De Vitesse’63 Old Stars trainen elke vrijdagmiddag om 14:00 uur in Koekange. Daarnaast wordt er regelmatig aan toernooien meegedaan door het hele land. Eigen tenues en trainingspakken zijn dan onmisbaar.

Op 20 april wordt er in Koekange een walking footballtoernooi georganiseerd met deelname van 16 teams waaronder PEC Zwolle, SC Heerenveen en FC Groningen.

oldstars1klein

zaterdag, 14 april 2018 00:00

SC Heerenveen, PEC Zwolle en FC Groningen naar Koekange!

Geschreven door

slideroldstarsWalking Football zit sterk in de lift. Hoezo stoppen met voetbal na je 55e. Heerlijk een balletje trappen met een paar aangepaste regels en op een kleiner veldje. Goed voor de conditie en de gezelligheid.

De Vitesse ’63 Old Stars zijn al sinds maart 2016 bezig met Walking Football. Er is (nog) geen competitie dus wordt er veel in toernooiverband gespeeld. Wij hebben de afgelopen jaren bij veel clubs meegespeeld en daarom besloten om op 20 april as. zelf op het sportpark van Vitesse ’63 een toernooi te organiseren. Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur waarna we een gezellige derde helft hebben in de kantine.

Het blijkt dat er veel animo voor is want niet minder dan 12 aansprekende clubs zullen aanwezig zijn te weten FC Groningen 1 en 2, PEC Zwolle, SC Heerenveen, HZVV, Bedum 1 en 2, Kardinge, Twenterand, IJVV, VEV Leek en Vitesse ’63 zelf natuurlijk.

Wij willen dit toernooi ook gebruiken om bekendheid te geven aan het fenomeen Walking Football waarvoor ook oud-internationals als Ernie Brandts, Simon Tahamata, Benny Wijnstekers en Sjaak Swart zich inzetten.

Helaas zijn er in Drenthe nog weinig clubs die een Old Stars team hebben. Misschien een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen en daarna zelf te beginnen.

donderdag, 12 april 2018 00:00

Voetbalschool Vitesse'63

Geschreven door

Beste voetballers van Vitesse'63,
Ook dit jaar komt er weer een voetbalschool voor de jeugd van V.V. Vitesse’63.
Lijkt het jou leuk om op de vrijdag middag een extra training te krijgen waar je veel van kan leren?
De trainingen worden gegeven door Frits ten Kate, samen met een aantal jeugdtrainers van Vitesse’63.
De nadruk zal liggen op de technische vaardigheden van het voetbal.
Ben jij gemotiveerd en lijkt het je leuk om een aantal trainingen te volgen op de vrijdag middag? Geef je dan snel op!
Opgeven kun je door je een mail te sturen naar : voetbalschoolvitesse63@gmail.com
Geef je naam door en het team waarin je speelt, zodat we je in de juiste groep kunnen indelen
De Vitesse'63 voetbalschool is op de volgende dagen.
6-4-2018
13-4-2018
20-4-2018
18-5-2018
25-5-2018
Let op: ivm de meivakantie zitten er een aantal "vakantieweken" tussen.
De tijden zijn :
JO9 / Jo11 15:30-16:15
Jo13 / jo15 16:30-17:15
NB Bij onvoldoende deelname kunnen de tijden veranderen
Met sportieve groet,
Frits ten Kate

stefan

woensdag, 11 april 2018 17:22

Koningsdag schoolvoetbaltoernooi

Geschreven door
Op vrijdag 27 april organiseert v.v. Vitesse’63 voor de 38 ste keer het jaarlijkse Koningsdag schoolvoetbaltoernooi.
Aan dit toernooi doen verschillende teams van de basisscholen uit Koekange (CBS Prins Johan Friso en OBS de Rozebottel), Ruinerwold (Basisschool de Arendsvleugel), Oosteinde (OBS de Wezeboom) en Echten (OBS ’t Echtenest) mee.
Om er ook dit jaar een gezellige middag van te maken is er voor de kinderen een springkussen en een leuke voetbal-activiteit. En natuurlijk ook dit jaar weer de verloting met vele leuke prijzen!
Om 13.30 uur beginnen de wedstrijden, om 16.30 uur is de prijsuitreiking en daarna is er muziek en kan er nog gezellig nagezeten worden.
koningsdag2017
StartVorige12345VolgendeEinde
Pagina 1 van 5