Nieuws

donderdag, 05 september 2019 19:26

Seizoenkaart 2019/2020 te koop!

Geschreven door

Ook dit seizoen hebben we voor onze trouwe supporters weer de mogelijkheid om een seizoenkaart aan de schaffen. Een seizoenkaart geeft een jaar lang recht op entree bij alle wedstrijden van ons eerste elftal.

De kaart kost ook dit seizoen maar 25 euro. Ze worden zaterdag 28 september, voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van Vitesse'63 1 tegen VHK 1, verkocht aan het loket. Graag gepast betalen of pinnen!

Lukt het niet om bij die wedstrijd aanwezig te zijn maar toch geïnteresseerd? Stuur een mail naar erwinkuiper@home.nl

bartjangoal

Zaterdag 24 augustus vindt de derde editie van het toernooi bij Vitesse’63 plaats. Op deze dag spelen FC Wolvega, Daarlerveen, Hollandscheveld, Ruinerwold en Vitesse’63 korte wedstrijden van 25 minuten tegen elkaar, als onderdeel van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het toernooi start om 11:30 uur. Naast het feit dat de trainers kunnen schaven aan het elftal, staat ook teambuilding hoog in het vaandel. De dag wordt afgesloten met een barbecue en afterparty met medewerking van ras-entertainer Willem Spans.

Dit jaar bestaat het deelnemersveld dus uit vijf ploegen. De vier gasten waren allemaal nog niet eerder deelnemer van het toernooi. We stellen ze kort voor:

FC Wolvega
FC Wolvega promoveerde afgelopen seizoen naar de tweede klasse. Met een kampioenschap in de derde klasse A werd de stijgende lijn overtuigend voortgezet. Voorafgaand aan de competitie speelden Vitesse’63 en FC Wolvega een bekerduel, waarin het 0-0 bleef. Het seizoen ervoor troffen beide ploegen elkaar in competitieverband in de vierde klasse. SVM werd kampioen, FC Wolvega promoveerde via de nacompetitie en Vitesse’63 en FC Wolvega speelden onderling ook toen twee keer gelijk: 4-4 in Wolvega en 1-1 in Koekange. Meppeler Pim Donker begint deze jaargang alweer aan zijn vierde seizoen bij de paarshemden, die als favoriet aan het toernooi lijken te beginnen.

VV Daarlerveen
VV Daarlerveen is de grootste onbekende in het deelnemersveld van deze editie. De ploeg speelt al jaren in de vierde klasse van district oost. Afgelopen seizoen eindigde VV Daarlerveen op de derde plaats, achter HTC en DKB. Het betekende meteen de beste prestatie deze eeuw. Daarbij moet worden aangetekend dat VV Daarlerveen vanaf 2008 vijf seizoen niet over een eerste elftal in de standaardklasse kon beschikken. In de nacompetitie kwam het elftal van Geerten Brinkman, die ook dit seizoen hoofdtrainer is, echter niet langs ’t Harde.

VV Hollandscheveld
VV Hollandscheveld komt dit seizoen voor de tiende jaargang op rij uit in de derde klasse D. Afgelopen seizoen eindigden de oranjehemden op de elfde plaats, waardoor nacompetitiewedstrijden nipt konden worden ontlopen. John Kikkert begint in Hollandscheveld aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van de derdeklasser. Voorafgaand aan dit toernooi nam VV Hollandscheveld deel aan het Prent Dorpentoernooi, waarbij het als vijfde eindigde. Vitesse’63 en VV Hollandscheveld kwamen elkaar in 2016/2017 voor het laatst tegen. In Hollandscheveld werd het 6-0, terwijl beide ploegen eerder dat jaar in Koekange met 2-2 gelijkspeelden.

VV Ruinerwold
We zijn blij dat we dit jaar ook de buren van VV Ruinerwold mogen verwelkomen. De enige zondagclub op het toernooi zit de laatste jaren in een neerwaartse spiraal. Na twee degradaties op rij komt VV Ruinerwold dit seizoen uit in de vierde klasse, waarin het onder andere mooie derby’s gaat spelen tegen Wacker en Havelte. De rood-witten staan dit seizoen onder leiding van Bennie Vissers, die afgelopen jaar de tweede elftallen van Flevo Boys en Alcides onder zijn hoede had. Bij VV Ruinerwold hopen we natuurlijk een aantal oud-Vitessenaren tegen te komen.

H120182019c

Met ingang van het seizoen 2019/2020 zullen Fokke Drost en Harco Stoffer assisteren bij de trainingen van de eerste selectie. Fokke en Harco hebben beide voetbalervaring op hoog niveau en hebben in eerdere functies aangetoond dat ze dit kunnen overbrengen naar spelers.

De technische commissie is erg blij dat we deze twee Vitesse'63-mannen kunnen toevoegen aan de staf!

Fokke en Harco, heel veel succes!

H120182019c

zaterdag, 18 mei 2019 10:35

Nieuwe bordsponsor voor Vitesse’63

Geschreven door

De sponsorcommissie is blij met het feit dat het weer een nieuwe bordsponsor heeft mogen verwelkomen! Sinds vandaag heeft ook Warner van Dijk Koekange een bord langs ons mooie hoofdveld.

Warner van Dijk Koekange is gespecialiseerd in Grondverzet en Dienstverlening.

Wij als sponsorcommissie zijn blij met deze nieuwe sponsor en hopen in de toekomst dan ook veel plezier aan elkaar te beleven!

wvd

maandag, 13 mei 2019 19:36

De toekomst van Vitesse'63.

Geschreven door

Hierbij nodigen we jou uit om op 17 mei vanaf 20 uur verder te komen praten over de de toekomst van Vitesse'63. Naar aanleiding van de eerste spiegelsessie op 8 maart hebben wij als bestuur  de hoofdpunten eruit gehaald en willen daar graag met jullie een vervolg aan geven. Er zijn 3 hoofdthema's 1 Middelen/accommodatie hierbij willen we graag praten over: Omgang en beheer van de materialen die ter beschikking worden gesteld. Cultuur kwam naar voren dat er te weinig werd georganiseerd voor de senioren. Is inmiddels een activiteiten commissie voor de senioren. 3 Visie en beleid. Hoe krijgen we nog meer trainers en bouwen we het huidige aantal uit? En hoe krijgen we meer betrokkenheid van de ouders. We zien en horen jou graag op 17 mei in de kantine van Vitesse'63. Tot dan.

JO11-1

zondag, 12 mei 2019 00:00

Danilo Wattez!

Geschreven door

Zaterdagmiddag 18 mei vanaf 16.30 uur een optreden van de zanger Danilo Wattez!

danilo

zaterdag, 04 mei 2019 13:19

Beelden Koningsdagvoetbal

Geschreven door

Arjan Feijen maakte mooie beelden van het Koningsdagvoetbal van vorige week. Klik hier.

kd11

Koningsdag 2015

donderdag, 25 april 2019 16:49

Lambertus Nijenmanting nieuwe trainer 2e selectie

Geschreven door

Lambertus wordt met ingang van het seizoen 2019–2020 de nieuwe trainer van Vitesse 63 2, waarbij de Hoogevener het roer overneemt van Gerko Drost.

Lambertus Nijenmanting heeft in het verleden verschillende selectieteams onder zijn hoede gehad en was daarbij onder andere actief bij SC Balkburg, SV Pesse en VV Hoogeveen. Momenteel is Lambertus hoofdtrainer bij DOS ‘63 waar hij inmiddels 4 jaar aan het roer staat.
Vitesse 63 is erg blij met de aanstelling van Lambertus en hoopt samen met de oefenmeester de club verder te ontwikkelen.

h2c

dinsdag, 23 april 2019 21:16

Koningsdagvoetbal 2019

Geschreven door
Op zaterdag 27 april organiseert v.v. Vitesse’63 voor de 39 ste keer het jaarlijkse Koningsdag schoolvoetbaltoernooi.
Om 13:00 uur beginnen de wedstrijden.
koningsdag2017
donderdag, 11 april 2019 18:10

PAASEIEREN ZOEKEN EN GOOIEN BIJ VITESSE’63

Geschreven door

Op zaterdag 20 april 2019 organiseert VV Vitesse’63 op het voetbalveld van Vitesse’63 de volgende activiteiten: 

· Paaseieren zoeken voor groep 1 t/m 6
· Paaseieren gooien voor groep 7 en 8 en ouders
Kom jij ook? Het begint om 17.00 uur (voor alle groepen).
-deelname is gratis-
Neem je een tas mee om de gevonden paaseieren in te doen?

pasen2013

 

Meppeler Courant

OStoernooi

dinsdag, 02 april 2019 21:53

Vitesse’63 Vrouwen 1 zoekt enthousiaste trainer

Geschreven door

Het vrouwenvoetbal leeft bij Vitesse 63! Dit uit zich in het hebben van 3 vrouwen senioren teams en
voetballen op hoog niveau.
Vitesse vrouwen 1 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020 en
komt uit in de 1e klasse. De selectie is een enthousiaste en fanatieke groep en bestaat uit een mix
van geroutineerde en jonge speelsters. We zoeken een trainer die de selectie naar een nog hoger
niveau kan brengen en structureel meedoet in het linkerrijtje


Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- de trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavond;
- Vrouwen begeleidt en coacht op de speeldagen;
- afstemming heeft met de trainer en leider van het 2e vrouwenteam;
- afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.


Wat bieden wij:
- Voetbal op hoog niveau en werken met talenten;
- een leuke en leergierige selectie;
- ondersteuning van een assistent trainer;
- een gezellige vereniging;
- een mogelijkheid je te ontwikkelen als trainer / coach;
Interesse? Stuur dan uw motivatie naar tz@vitesse63.nl
. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:30 u)

vr1c

dinsdag, 26 maart 2019 18:26

Twee nieuwe dug-out sponsoren voor Vitesse’63!

Geschreven door

Met trots mag de sponsorcommissie mededelen dat het twee nieuwe sponsoren voor op de dug-out heeft weten te vinden. Deze sponsoren zijn Installatiebedrijf Herold Pouwels uit Ruinerwold en Schoonmaakbedrijf Cantorclin uit Meppel.
Installatiebedrijf Herold Pouwels
Installatiebedrijf Herold Pouwels is een allround en vakkundig installatiebedrijf in Zuidwest Drenthe. Met klantvriendelijkheid en een flexibele instelling leveren zij betaalbare topkwaliteit in alle installatiewerken. Het bedrijf is groot gebracht met ambacht en groot geworden met de nieuwste technieken.
Schoonmaakbedrijf Cantorclin
Cantorclin is een landelijke – top 10 – schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Al 65 jaar zorgt het bedrijf voor representatieve, schone kantoren, cleanrooms, apotheken, scholen en retail (winkels) en een motiverende, gezonde, prettige werkomgeving bij haar klanten. Cantorclin bevestigd dagelijks dat zij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te leveren die de klant verwacht.
Hieronder vindt u een impressie van de nieuwe dug-outs. Wij als Sponsorcommissie zijn erg blij met het resultaat!
Wij zijn erg blij met de sponsoring van deze bedrijven en hopen in de toekomst dan ook veel plezier aan elkaar te beleven.

Cantorclin

maandag, 25 maart 2019 00:00

PR Machine Vitesse'63 draait op volle toeren

Geschreven door

De Vitesse’63 Old Stars blijven zich uitstekend manifesteren. Vrijdag 12 april wordt in Koekange een groot Walking Footballtoernooi georganiseerd waaraan liefst twintig ploegen deelnemen. Dagblad van het Noorden kwam langs en schreef over de voorbereidingen.

528822c1-05b0-4ec5-b9da-195fe593ddf3

woensdag, 20 maart 2019 07:14

Roy Kuik keert terug bij Vitesse`63

Geschreven door

Roy Kuik speelt volgend seizoen weer voor Vitesse’63. De multifunctionele linkspoot kiest ervoor om terug te keren in Koekange. Deze voetbaljaargang komt hij uit voor Olympia’28 in Hasselt.

Roy: ‘Eigenlijk had ik me voorgenomen om zeker twee jaar weg te blijven. Ik bedoel: je hebt bepaalde doelen en die kun je niet in een jaar halen. Ik heb het erg naar mijn zin in Hasselt. Ik speel veel, de trainingen zijn van een hoog niveau, de randvoorwaarden zijn fantastisch en ik heb sinds dag 1 een goede band met m’n teamgenoten. In een jaar kan er echter veel veranderen. Door de werksituatie van mijn vrouw en mezelf moet ik af en toe een training missen. Daardoor is het lastig jezelf definitief in de basis te spelen. Die situatie is voor mij makkelijker te aanvaarden bij Vitesse’63 dan in Hasselt. Daarbij mis ik het contact met mijn vrienden die in Koekange voetballen. Ik wil graag nog een tijdje met hen in het eerste van Vitesse’63 voetballen. Ik hoop dat we daarbij de ingeslagen weg omhoog voort kunnen zetten!’

De vereniging is blij dat Roy als kind van de club na de zomer het geel-rood weer zal dragen.

Roy-Kuik-in-actie-tegen-VV-Hoogeveen-e15222449766161

vrijdag, 15 maart 2019 09:06

Vrijwilligersavond Vitesse'63

Geschreven door

Hallo vrijwilliger,

Namens Vitesse’63 willen we jullie bedanken voor al het werk in welke vorm dan ook voor onze mooie vereniging. We willen jou dan ook uitnodigen voor onze vrijwilligersavond op vrijdag 22 maart bij pitch en putt. Inloop vanaf 18:15 uur, start om 18:30 uur. We hebben een leuke activiteit en natuurlijk wordt er gezorgd voor een drankje en een klein buffet. We hopen jullie allemaal te zien daar. Graag even opgeven door te mailen naar Voorzitter@vitesse63.nl

Mvg Vitesse’63

45-2016-2017 cdmonda slider

vrijdag, 15 maart 2019 08:59

Stem, Deel & WIN!

Geschreven door

Vanaf morgen (vrijdag 15 maart) kun je via onderstaande link stemmen op de Rabobank Clubkas Campagne. Vitesse'63 heeft als doel om het clubgebouw toegankelijker en aantrekkelijker te maken voor iedereen. Daar is jouw stem voor nodig! Onder de stemmers & delers wordt er een Vitesse'63 sjaal verloot. Toon je geel-rode #clubhart en stem! 

Stemmen kan hier https://www.mijnbankversterkt.nl/mss/start/logo Rabo-Clubkascampagne2019 doodles

dinsdag, 12 maart 2019 14:42

Inspirerende spiegelsessie bij Vitesse’63

Geschreven door

Vrijdagavond dachten de leden van Vitesse’63 met het bestuur na over de toekomst van onze club. Onder leiding van Chantal Koning (KNVB) leverde dit veel bruikbare inzichten op waar we als  vereniging verder mee kunnen. Waar staat Vitesse’63 over tien jaar? Wat moet worden behouden? Wat kan anders?

We danken de aanwezigen voor hun input en inzet voor Vitesse’63!

sheet

Afgelopen week heeft Vitesse’63 ook Café/Cafetaria ’t Wold toegevoegd als bordsponsor. Het
reclamebord hangt inmiddels al langs ons hoofdveld. ’t Wold is zowel een café als cafetaria en is
gelegen in het midden van Ruinerwold. Naast het café en de cafetaria beschikt ’t Wold ook over een
sfeervolle zaal welke geschikt is voor feesten en partijen tot 80 personen. Ga voor meer informatie
naar https://www.cafecafetariatwold.nl
twold

vrijdag, 01 maart 2019 11:22

Sporten voor de oudsten!

Geschreven door

Om ons walking football nog eens onder de aandacht te brengen. Het is inmiddels een zeer actieve groep geworden. Hierbij hun zomerprogramma, buiten dit wordt er elke vrijdagmiddag getraind vanaf 14:00 uur verzamelen in de kantine:

 Het programma tot aan de zomer 2019 is nu vrijwel gevuld en er wordt aan gewerkt om alles invulling te geven. Ik zal de activiteiten even een voor een met jullie doorlopen. 

 1. Toernooi PEC Zwolle op 14 maart 2019. Wij hebben hier met twee teams ingeschreven. Het toernooi duurt van ca 10.00 uur tot ca 16.00 uur en er wordt 5 – 5 gespeeld ivm de omvang van de hal. 
 2. Voorjaarstoernooi 2019 van Vitesse’63 op 12 april 2019. Het is een middagtoernooi van ca 12.00 uur tot 17.00 uur. Wij zijn begonnen met het uitnodigen van de teams. Dat zijn dit jaar Twenterand, Heerenveen, FC Groningen, Bedum, PEC Zwolle, VEV, HZVV, Dedemsvaart, Suri Old Stars, FC Emmen, 't Harde, Griffioen, Vitesse '63, Zuidwolde, EFC '58, Rohda Raalte. Het doel is om ca 16 teams naar Koekange te halen. Wij gaan er vanuit dat we als Vitesse ’63 met twee teams deel gaan nemen en dat iedereen aanwezig zal zijn.
 3. Mallorca Toernooi van 9-13 mei 2019. Voor het toernooi op Mallorca is alles geregeld. 
 4. Hann toernooi Groningen op 17 mei 2019. Dit toernooi is van ca 12.00 tot 16.00 uur op het sportpark Kardinge in Groningen. We hebben ons aangemeld met een team. 
 5. Salland Cup toernooi op 17 mei 2019. Wordt georganiseerd door Rohda Raalte en is inderdaad op dezelfde dag als het Hann toernooi. We hebben met 1 team ingeschreven.
 6. Almelo City Cup op 6 en 7 juni 2019. We hebben hier met twee teams ingeschreven. Een team in de prestatie poule en een team in de recreatie poule. Alles is geregeld. Almelo is een pittig toernooi en we hebben precies genoeg spelers maar kunnen er nog echt wel twee gebruiken.
 7. Laatste training 14 juni 2019. Hier wordt nog iets voor bedacht.

oldstars1klein

vrijdag, 01 maart 2019 11:09

Sporten voor de jongsten!

Geschreven door

Ben jij 4, 5, 6 of 7 jaar oud en lijkt voetbal jou leuk? Geef je dan nu op bij Janine Heuelman: ​heuvelmanjanine@hotmail.com
De trainingen zijn op de volgende datums. 
​​9 maart

23 maart

13 april

11 mei

25 mei.

De trainingen zijn van 10:00 tot 10:45 uur.

kab

 

 

dinsdag, 26 februari 2019 21:59

Jouw stem is geld waard!

Geschreven door

Heb je een rekening bij de Rabobank? Word dan lid en stem, het kost slechts een minuut van je tijd!
Momenteel ziet de inrichting van het clubgebouw er oud en gedateerd uit. Dit past niet bij zo'n moderne club als Vitesse '63. Met het gerealiseerde bedrag willen wij de inrichting van het clubgebouw aantrekkelijker maken voor jong en oud, van kabouters tot old stars.
Je kunt stemmen van 15-03-2019 tot 01-04-2019, word nu alvast lid en ga naar www.rabobank.nl/mss
Word lid en scoor, dan kan het clubgebouw er weer jaren mee door! Word gratis lid en breng je stem uit!
Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie Vitesse '63.
Anne van Noord

logo Rabo-Clubkascampagne2019 doodles

dinsdag, 26 februari 2019 07:22

Vitesse’63 Heren 2 zoekt enthousiaste trainer

Geschreven door

Prestatie, plezier en gezelligheid gaan hand in hand bij Vitesse 63!
Vitesse heren 2 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020. De selectie is een enthousiaste en fanatieke groep en bestaat uit een mix van geroutineerde spelers en een aantal jonge spelers.
We zoeken een trainer die de 2e selectie naar een nog hoger niveau kan brengen om zo de stap naar het 1e verder te verkleinen. Een trainer die weet wat het betekent om trainer te zijn van een 2e elftal, die creatief is en goed kan communiceren.
Wij staan open voor ervaren trainers, maar ook een jonge ambitieuze trainer die zich wil ontwikkelen bij een 2e elftal zullen wij zeker uitnodigen voor een gesprek.


Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- de trainingen verzorgt op de dinsdag- en donderdagavond;
- Heren 2 begeleidt en coacht op de speeldagen;
- afstemming heeft met de trainer en leider van de 1e selectie;
- afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.


Wat bieden wij:
-een leuke en leergierige selectie;
-een gezellige vereniging;
-een mogelijkheid je te ontwikkelen als trainer / coach


Interesse? Stuur dan uw motivatie naar tz@vitesse63.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:30 uur)

h2c

maandag, 25 februari 2019 19:24

Vitesse’63 verwelkomt twee scorebord sponsoren!

Geschreven door

Met trots mag de sponsorcommissie van Vitesse’63 mededelen dat zij twee sponsoren heeft gevonden voor het scorebord. Dit zijn Raymon Mulder Bouw- en Timmerwerken en Slomp Bouwwerken. Beide bedrijven zijn actief op het gebied van verbouw, renovatie en dienstverlening. Wij zijn erg blij met de ondersteuning van beide bedrijven en hopen dan ook veel plezier aan elkaar te beleven!

Raymon Mulder en Slomp bouwwerken

donderdag, 21 februari 2019 18:50

Vitesse’63 Vrouwen 2 zoekt enthousiaste train(st)er

Geschreven door

Het vrouwenvoetbal leeft bij Vitesse 63! Dit uit zich in het hebben van 3 vrouwen senioren teams en voetballen op hoog niveau.

Vitesse vrouwen 2 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020. De selectie is een enthousiaste en fanatieke groep en bestaat uit een mix van geroutineerde speelsters en een aantal jonge speelsters. We zoeken een trainer die de 2e selectie naar een nog hoger niveau kan brengen om zo de stap naar het 1e verder te verkleinen.
Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- de trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavond;
- Vrouwen 2 begeleidt en coacht op de speeldagen;
- afstemming heeft met de trainer en leider van het 1e vrouwenteam;
- afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.

Wat bieden wij:
- een leuke en leergierige selectie;
- een gezellige vereniging;
- een mogelijkheid je te ontwikkelen als trainer / coach

Interesse? Stuur dan uw motivatie naar tz@vitesse63.nl. Voor nadere informatie kunt u contact
opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:30 u).

vr2c

Foto begin seizoen 2018/2019, sinds 2019 weer een elftal

dinsdag, 19 februari 2019 16:43

Freddy Bollegraaf blijft trainer Vitesse'63 Vrouwen 1

Geschreven door

KOEKANGE- Trainer Freddy Bollegraaf blijft ook volgend seizoen verbonden aan Vitesse´63 Vrouwen 1. Het wordt het tweede seizoen van Bollegraaf bij de zaterdag eersteklasser. Zowel de club als Bollegraaf zetten de goede samenwerking graag voort.

Freddy Bollegraaf, voorheen actief bij hoofdklasser VIOD en VEV’67, heeft de juiste klik met de spelersgroep en begeleiding. Hij is zeer gedreven, weet talenten goed te benutten en resultaten te boeken. Vitesse bezet op dit moment een keurige vijfde plaats in de eerste klasse B. De clubleiding heeft alle vertrouwen in de kwaliteiten van Freddy Bollegraaf.

Assistent trainer

Daarnaast krijgt Bollegraaf volgend jaar versterking. Linda Nijmeijer, zelf al jaren actief als speelster van Vrouwen 1, verruilt haar plek in het team met de functie van assistent trainer. Nijmeijer ambieert een trainerscarrière en gaat daarom de cursus Trainer-coach voetbal 3 volgen.

vr1c

 

Met trots mag de sponsorcommissie van Vitesse’63 u mededelen dat het sponsorcontract met onze hoofdsponsor Herberg ’t Plein met 5 jaar is verlengd!

Herberg ’t Plein is al vele jaren sponsor van Vitesse’63 en beide partijen zijn dan ook erg blij met de verlenging van de samenwerking.

Namens de sponsorcommissie willen wij Jaap en Petra hier dan ook hartelijk voor bedanken!

https://www.herberghetplein.nl/

plein

vrijdag, 25 januari 2019 18:49

Klaas Mijnheer nieuwe trainer Vitesse’63

Geschreven door

Klaas Mijnheer wordt de nieuwe hoofdtrainer van Vitesse’63. De 53-jarige Rouvener neemt na dit seizoen het roer over van Ben Batterink.

Mijnheer was vanaf 2000 onder andere actief bij DSV’61 in Doornspijk en VV Wilsum. Daarna coachte hij tweedeklasser SV VHK uit Sint Jansklooster. Sinds 2012 werkte hij bij SC Rouveen in verschillende rollen: als hoofdtrainer (in de eerste en tweede klasse), trainer van het tweede elftal en interim-hoofdtrainer. In het dagelijks leven is Mijnheer werkzaam als bedrijfskundige op Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Vitesse’63 is erg blij met de aanstelling van Klaas Mijnheer en hoopt samen met de oefenmeester de club verder te ontwikkelen.

Klaas Mijnheer

 

 

 

dinsdag, 22 januari 2019 21:24

Vitesse’63 Verwelkomt vier nieuwe sponsoren!

Geschreven door

De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie van Vitesse’63 niet stilgezeten. We hebben weer een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en hier zijn we erg blij mee! Hieronder vindt u een overzicht:

Fluit Transport
Fluit Transport is opgericht in mei 2016. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met (spoed) koeriersdiensten en met transport van een pallet tot complete vrachten, door héél Europa!

Wilt u meer informatie of gebruik maken van de diensten van Fluit Transport? Stuur dan een mail naar info@fluittransport.nl.

Fluit

Schoonheidssalon Latoya
Schoonheidssalon Latoya is het bedrijf van Latoya de Vries en is gevestigd in Koekange aan de Dorpsstraat 20. U kunt bij Latoya terecht voor verschillende behandelingen en diverse producten. Ga voor meer informatie naar de website: https://schoonheidssalonlatoya.com/

Latoya

Wegrestaurant De Raket

De Raket is een gezellig wegrestaurant aan de A28 bij Afslag 24 ’De Wijk’. Bij De Raket kan iedereen terecht voor een verse kop koffie of lekkere maaltijd. Het restaurant biedt een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Speciaal houden ze natuurlijk rekening met de chauffeur. Voor hen hebben ze dagelijks naast een uitgebreide platekaart een wisselend drie-gangen menu. Ook heeft het bedrijf een vergaderruimte, een bewaakt parkeerplaats en hotelkamers.

Ga voor meer informatie naar: https://www.wegrestaurantderaket.nl/

RAKET

Ems Handel & Verhuur
Ems Handel & Verhuur is gevestigd aan de Koekanger Dwarsdijk 59 in Koekange. Het is een jong en nog klein bedrijf, waardoor er veelal direct contact is met de eigenaar zelf. Het bedrijf verhuurt bouwmachines, kloofmachines, aggregaten en lasers. Daarnaast verkoopt Ems Handel & Verhuur bouwmachines en zijn ze gespecialiseerd in de verkoop van installatiematerialen.

Ga voor meer informatie naar: https://emshandelenverhuur.nl/

EMS

Wij zijn erg blij met deze ondersteuning en hopen veel plezier aan elkaar te beleven! Wilt u ook (bord)sponsor worden? Neem dan contact op via sponsorcommissie@vitesse63.nl.

 

maandag, 14 januari 2019 19:01

Nieuwjaarsspeech Jurrian

Geschreven door

Hallo Vitessenaren,
Als eerst wens ik jullie een mooi, gezond en sportief 2019!
Speciaal woord van welkom aan onze ereleden, mooi dat jullie er zijn. Verder wil ik iedereen natuurlijk welkom heten op onze nieuwjaarsreceptie. Het jaar 2019 is alweer 12 dagen oud, wat vliegt de tijd. Wat een jaar is het geweest en wat is er veel veranderd op ons mooie sportpark!
Ik wil daar toch wel mee starten. Vorig jaar gaf ik het al aan dat we aan de vooravond stonden van de grootste verandering van de afgelopen decennia. Welnu we zijn een jaar verder en het ligt er daadwerkelijk een mooi nieuw kunstgrasveld. Ik weet nog goed dat velen zeiden, we houden toch wel gras want dat kunstgras…. nou voor de mensen die hier ‘s avonds niet zo vaak zijn, het is bijna vechten om op het kunstgras te mogen trainen, dus een super goede investering. Ik weet er is nog 1 wens en dat zijn dug outs, welnu daar zijn we als club nu nog even druk mee bezig. We hebben nog 2 ijzers in het vuur dus we hopen dat bij de start van voorjaar dat we daar ook dug outs op kunnen gaan plaatsen. Naast het kunstgras is er voor de club nog een grote doorbraak geweest en dat is de samenwerking met onze buren en wel WIJC. We zijn vanaf de start van het seizoen 2018-2019 gestart met ST teams voor de JO17 en JO19. We hebben nu het eerste half jaar erop zitten en iedereen is positief. We zijn dan als verenigingen ook heel blij dat dit zo gaat en hopen dat we dit wellicht verder kunnen gaan uitbouwen.
Voetbaltechnisch zijn er ook veel dingen gebeurt. Bij de senioren hebben we een trainerswissel gehad bij vrouwen 1, Marco de Jonge heeft gekozen voor een nieuw avontuur, maar we hebben gelukkig Freddy Bollegraaf kunnen contracteren voor onze mooie club. Freddy heeft veel ervaring als trainer op het hoogste niveau bij de vrouwen. We zijn dan ook blij dat we het niveau van onze vrouwen kunnen vasthouden en ik denk zelf nog verder uitbouwen. We hebben als Vitesse’63 een goede naam binnen het vrouwenvoetbal, en we mogen er best trots op zijn dat we als zo’n kleine vereniging zo goed meedoen in het vrouwenvoetbal. Bij heren 1 hebben we een jaar dat de boeken in gaat maar waar verder in de historie niet veel over zal worden nagesproken. Bij heren 2 hebben we ook een trainerswissel gehad en is Gerco Drost weer terug van weggeweest en heeft het 2e nu onder zijn hoede. Zoals gezegd bij de jeugd dus vanaf de zomer de samenwerking met WIJC en in de jongere teams vooral veel spelplezier en veel leermomenten. De KNVB heeft het competitie element er tot en met de JO10 uitgehaald en kunnen de spelertjes elke zaterdag 1e of 2e worden. Het is wel wennen maar de kinderen hebben er niet minder plezier om en zijn zeer fanatiek. Ook hebben we weer een grote groep kabouters die in het najaar actief zijn geweest, dit is mooi om te zien ook omdat deze groep weer is gegroeid wat natuurlijk goed is voor de toekomst. De vrijdagavond teams zijn stabiel qua leden, bij de heren van de 45+ wordt het wel wat knijpen en zouden er wel een paar bij mogen komen. Vitesse’63 is niet alleen op het gebied van het vrouwenvoetbal toonaangevend in De Wolden. Met het walking football zijn we ook trendsetter en toonaangevend in De Wolden, de mensen uit Zuidwolde komen nu hierheen om te kijken hoe wij het hebben opgezet, een grote pluim voor alle mensen die hier in betrokken zijn. Dus we zijn een club die het mooie spelletje kan bieden voor alle leeftijden, en dat vind ik persoonlijk super mooi!
Wat staat ons te wachten in 2019?
De competitie zal weer van start gaan, en ik voorspel dat we mooie dingen gaan beleven in de loop van dit seizoen! We hebben net voor de kerst de eerste druk gehad van het vernieuwde clubblad, we gaan het clubnieuws na iedere vergadering uitbrengen om alle leden op de hoogte te houden van wat er allemaal speelt binnen de vereniging. Dus heb je informatie dje wilt delen mail dan naar het mail adres die op de website staat. Verder zullen we vrijdag 8 maart een avond in samenwerking met de KNVB organiseren waarin we de toekomstvisie van Vitresse’63 met jullie willen bespreken. Zitten we als bestuur op het juiste spoor, moeten we dingen anders doen, op onze jaarvergadering hebben we daar al een voorproefje op gehad. Ik wil jullie dan ook allemaal uitnodigen op deze leuke avond, er zullen ook enkele verrassende elementen in zitten, dus kom allemaal!!
Verder willen we graag de kantine een upgrade geven, de uitstraling is, hoe zal ik het netjes zeggen, niet meer geheel van deze tijd. We willen dan ook graag een projectteam maken om zo met elkaar een plan te maken om de kantine weer een kantine te maken van deze tijd. Als je hier interesse voor hebt laat het even weten aan 1 van de bestuursleden. Mensen er komt weer veel moois op ons af, maar vergeet 1 ding niet. Geniet van de of van dat ene moment, sommige dingen komen nooit weer. Ik wil jullie allemaal veel gezondheid en sportiviteit wensen.
Mensen bedankt.
Jurrian Barelds

kunstgras

maandag, 17 december 2018 20:05

Nieuwjaarsreceptie 2019

Geschreven door

Zaterdag 12 januari om 17:00 uur houden wij onze altijd gezellige nieuwjaarsreceptie. Zoals gewoonlijk wordt deze gehouden in onze eigen kantine, voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, seizoenkaarthouders, supporters! Speciaal worden ook de spelers en andere betrokkenen van de samenwerkende teams met SJO WIJC uitgenodigd.

kerst1

vrijdag, 14 december 2018 11:40

Nieuwsflits voor alle leden!

Geschreven door

Er is een nieuwe webshop voor alle leden van Vitesse’63;
In de vernieuwde shop kunnen de leden allerlei artikelen kopen, Vitesse’63 kleding met logo en naam , zoals voorheen ook het geval was maar ook heel veel andere artikelen en accessoires.
Alles is te bestellen met een goede korting van 20% en voor de echte koopjesjagers is ook de outlet pagina toegevoegd met daarin nog meer korting.
De bestellingen worden afgehandeld door Sander Bruins van Sport-inn waardoor de levertijd kort is en alles met de grootste zorg wordt klaar gemaakt.
Van elke order krijgt de club ook een percentage, dus heb je sportartikelen nodig ? Koop ze dan in de Vitesse’63 webshop met een uitstekende korting en sponsor ook nog je club!

Check hier de nieuwe shop:
https://clubs.deventrade.com/nl/vitesse-63

bruins

woensdag, 12 december 2018 21:00

Vitesse’63 Heren 1 zoekt trainer

Geschreven door

Vitesse'63 heren 1 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2019/2020. Vitesse’63 Heren 1 komt momenteel uit in de 4e klasse en strijd voor promotie naar de 3e klasse.
De selectie is een fanatieke en enthousiaste groep en bestaat uit een mix van geroutineerde spelers en een aantal jonge, getalenteerde spelers.

Kenmerken van de trainer:
• Organisatorisch en communicatief sterk
• Heeft minimaal het UEFA_B diploma of staat op het punt deze binnenkort te halen.
• Heeft de kwaliteiten om spelers individueel en als team beter te maken
• Geeft gevarieerde trainingen
• Heeft een duidelijke voetbalvisie.
• Heeft het in zich om van Vitesse 63 een stabiele 3e klasser te maken.

Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:
- De trainingen verzorgt op de dindsdag- en donderdag avond;
- Heren 1 begeleidt en coacht op de speeldagen;
- Afstemming heeft met de trainer en leider van de 2e selectie;
- Aandacht heeft voor de jeugdspelers binnen de club met het oog op de doorstroming naar heren 1 en 2;
- Afstemming houdt met bestuurslid technische zaken.
- In staat is om vanuit een bepaalde analyse een duidelijke wedstrijdbespreking te houden
- Heeft minimaal 1 x keer in de week overleg met de trainer van de 2e selectie
- Blijft op de hoogte van de ontwikkelingen van de 2e selectie en J019
- Zorgt ervoor dat een spelersraad wordt gekozen, waarmee periodiek overleggen zullen plaatsvinden.

Interesse? Stuur dan uw motivatie met CV naar tz@vitesse63.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Arno Kuijer via 06 30387472 (’s avonds na 19:15 u)

H120182019c

woensdag, 05 december 2018 19:16

Ben Batterink vertrekt na twee seizoenen bij Vitesse'63

Geschreven door

In goed overleg hebben hoofdtrainer Ben Batterink en Vitesse’63 besloten het contract aan het einde van het seizoen niet te verlengen. De samenwerking tussen Ben Batterink met Vitesse'63 is goed, zowel met de spelersgroep, bestuur als de rest van de vereniging.

Ben Batterink is, aan het einde van het lopende seizoen, twee seizoenen als hoofdtrainer verbonden geweest aan Vitesse'63.

In het eerste seizoen in de 4e klasse A Noord eindigde de selectie op de 6e plaats. Dit jaar draait Vitesse’63 mee in de top van de 4e Klasse E Noord en is de nacompetitie al veilig gesteld.

Als bestuur hebben we er het volste vertrouwen in dat het seizoen goed wordt afgesloten en dat de selectie samen met Ben en de rest van staf, promotie naar de 3e klasse gaat bewerkstellingen. Langs deze weg willen we Ben bedanken voor de fijne samenwerking en wensen hem veel succes met het vinden van een nieuwe club.

batterink2 1

dinsdag, 04 december 2018 00:00

Afsluiting eerste seizoenshelft met artiest in de kantine

Geschreven door

Zaterdag staat de laatste speelronde voor de winterstop op het programma en na de thuiswedstrijden van Vitesse’63 1, 2 en 3 sluiten we met zanger Twandre Hazes (17:00 uur) de eerste seizoenshelft af met een extra gezellige derde helft!

artiestc

zaterdag, 17 november 2018 08:49

Vitesse’63 verwelkomt HomeShow als nieuwe bordsponsor

Geschreven door

De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie van Vitesse’63 niet stilgezeten. We hebben weer een aantal nieuwe bordsponsoren mogen verwelkomen. Eén daarvan is HomeShow. HomeShow is een bedrijf dat gespecialiseerd is in online diensten voor makelaars.

“HomeShow biedt een uitgelezen kans om objecten online optimaal te presenteren. Op basis van een unieke domeinnaam: www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is zeer geschikt voor de promotie en communicatie van het object door zowel makelaar als verkoper. Wij bieden hiermee een uniek presentatiemiddel/digitaal dossier welke tevens functioneert als brochurevervanger. Alle beschikbare informatie van het object is beschikbaar op de HomeShow”.

Ga voor meer informatie naar https://www.homeshow.eu/.

Homeshow

 

Wij zijn erg blij met deze ondersteuning en hopen veel plezier aan elkaar te beleven!

Wilt u ook (bord)sponsor worden? Neem dan contact op via sponsorcommissie@vitesse63.nl.

vrijdag, 09 november 2018 00:00

Officiële opening kunstgrasveld

Geschreven door

Op zaterdag 17 november as. zal wethouder Jan van’t Zand om 16:45 uur symbolisch het nieuwe kunstgrasveld bij Vitesse’63 openen. Iedereen is van harte welkom op hierbij aanwezig te zijn.

Kunstgrasveld

In maart 2017 heeft er een eerste overleg plaatsgevonden tussen De Wolden en bestuur van Vitesse’63 over de haalbaarheid voor een kunstgrasveld. Door groei van het aantal leden was er behoefte ontstaan aan een extra veld, terwijl door de nieuwe woningbouw in Koekange er trainingsruimte moest worden afgestoten. In het kader van het project Hard Gras heeft gemeente De Wolden uiteindelijk besloten om een nieuw kunstgrasveld aan te leggen.

Na enkele overleggen in januari en februari 2018 zijn vervolgens in maart de eerste concrete voorbereidingen getroffen. Na bij diverse verenigingen verschillende kunstgrasvelden te hebben bekeken, heeft de gemeente De Wolden het project in april aanbesteed. De opdracht is gegund aan Domo en in mei zijn zij gestart met de werkzaamheden. In de zomermaanden is er hard doorgewerkt om in augustus op het nieuwe kunstgrasveld te kunnen voetballen.

Naast het nieuwe kunstgrasveld, wat voorzien is van ledverlichting, is ook de bestrating er omheen aangelegd. Nadat vele vrijwilligers vervolgens de overige bestrating hebben gelegd ligt het geheel er fraai bij en beschikt Vitesse’63 over een schitterende toekomstbestendige accommodatie.

Opening

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om de accommodatie te bekijken en de officiële opening van het kunstgrasveld bij te wonen. Deze zal na de wedstrijd Vitesse’63 1 – SJS 1 plaatsvinden. Na de opening kan er nog nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje. Rond 18:00 uur is het feestelijke gedeelte afgelopen.

kunstgras

 

 

 

woensdag, 07 november 2018 17:26

Herfsttoernooi Walking Football

Geschreven door

Op 9 november a.s. organiseren de Old Stars van Vitesse ’63 een herfsttoernooi Walking Football.

Walking Football laat de laatste tijd een behoorlijke groei zien. Zo speelt men in Zuid-Drenthe al Walking Football bij clubs in Emmen, Hoogeveen, Zuidwolde en Koekange. Net over de provinciegrens wordt Walking Football gespeeld in Dedemsvaart. De clubs uit genoemde plaatsen zijn aan het werk te zien op het herfsttoernooi van de Vitesse ’63 Old Stars!

oldstars1klein

zaterdag, 03 november 2018 10:52

Contributie 2018/2019

Geschreven door

De ledenvergadering heeft op de jaarvergadering van 3 oktober 2018 besloten dat de contributie ongewijzigd blijft. Binnenkort wordt gestart met de incasso. Het kan wel zijn dat er een hoger bedrag wordt afschreven omdat je bijvoorbeeld van junior, senior wordt.JO171c

vrijdag, 02 november 2018 10:15

De allerlaatste obligaties

Geschreven door

In 2008 is onze kantine verbouwd, een deel van het geld dat nodig was is geleend in de vorm van obilgaties. Vanaf 2009 is begonnen met tergbetalen van deze lening door jaarlijk op de ledenvergadering 10% van het totaal aantal uit te loten. Afgelopen jaarvergadering was de laatste ronde, de volgende obligaties zijn uitgeloot.

3

4

5

14

27

80

84

85

88

100

109

117

165

171

181

183

 

 

Eigenaren van deze obilgaties krijgen ook persoonlijk bericht.

vr2c

zaterdag, 06 oktober 2018 08:27

Nieuw bij Vitesse'63, Marieke Hup en Linda de Vos-Hoeve

Geschreven door

Even voorstellen!!

Ik heet Marieke Hup. Ik ben 17 jaar en woon nog in Pesse. Ik heb net mijn VMBO diploma gehaald en begin volgend jaar aan het MBO Buisniss school. Ik begon met voetballen bij s.v. Pesse toen ik 5 jaar was. Ik heb lang bij de jongens gevoetbalt en toen ik 15 was naar het 1e vrouwenteam van pesse. Na 12 jaar voetballen bij pesse heb ik gekozen om de stap na een mooie club Vitesse 63 te gaan. Het lijkt me super leuk en hopen om een stabiele 1e klasser te blijven dit seizoen.

hup1
Even voorstellen!!!

Mijn naam is Linda de Vos-Hoeve. Ik ben 26 jaar en ik woon in Meppel. Mijn beroep is MBB'er op de radiologie en nucleaire geneeskunde in het Deventer Ziekenhuis. Van mijn 10e tot mijn 15e ben ik keeper geweest bij vv Staphorst en na een stop van 7 jaar ben ik op mijn 22e daar weer als keeper begonnen. Na 9 seizoenen Staphorst mag ik het nu bij Vitesse '63 proberen! Het zal voor mij flink aanpoten worden, maar ik heb veel zin in het komende seizoen!

keeper vr1

maandag, 01 oktober 2018 00:00

Ledenvergadering 30 oktober 2018

Geschreven door

De ledenvergadering wordt dit jaar gehouden op dinsdag 30 oktober, aanvang 20:30 uur. Komt allen!

In eerste instantie stond deze gepland op 23 oktober.

Clinicklein

maandag, 17 september 2018 19:12

Data Klaverjassen Vitesse'63 2018-2019

Geschreven door

Data Klaverjassen Vitesse'63  2018-2019

vrijdag

31-8-2018

 

20.00 uur

vrijdag

14-9-2018

 

20.00 uur

vrijdag

28-9-2018

 

20.00 uur

vrijdag

12-10-2018

 

20.00 uur

vrijdag

26-10-2018

 

20.00 uur

vrijdag

9-11-2018

 

20.00 uur

vrijdag

23-11-2018

 

20.00 uur

vrijdag

7-12-2018

 

20.00 uur

vrijdag

21-12-2018

 

20.00 uur

zaterdag

5 jan. 2019   Klaverjasmarathon aanvang 10.00 uur

vrijdag

11-1-2019

 

20.00 uur

vrijdag

25-1-2019

 

20.00 uur

vrijdag

8-2-2019

 

20.00 uur

vrijdag

22-2-2019

 

20.00 uur

vrijdag

8-3-2019

 

20.00 uur

vrijdag

22-3-2019

 

20.00 uur

vrijdag

5-4-2019

 

20.00 uur

vrijdag

19-4-2019

 

20.00 uur

vrijdag

26-4-2019

Prijsuitreiking

20.00 uur

speelkaarten1

maandag, 17 september 2018 00:00

Cursus Verenigingsscheidsrechter

Geschreven door

Deze cursus wordt dit najaar bij WIJC verzorgd. Inmiddels hebben zich hiervoor van Wacker en IJhorst al 8 kandidaten aangemeld. Er is ruimte voor 16 deelnemers. De cursus is voor iedereen van 14 jaar en ouder. De cursus start op woensdag 19 september 2018. De overige data zijn 10 en 31 oktober en de afsluitende avond is op 21 november (allemaal op woensavond). 
Interesse om deze cursus te volgen? Neem dan contact op met Anita Kuik (tel. 06-29254614).

scheids 2

zondag, 16 september 2018 00:00

Kaboutervoetbal bij Vitesse’63

Geschreven door

Ook dit seizoen is er weer kaboutervoetbal bij Vitesse'63. De datums zijn:

22 september

6 oktober
20 oktober
10 november
24 november
8 december
Van 10.00 uur tot 10.45 uur

Opgave via heuvelmanjanine@hotmail.com

kab

zaterdag, 15 september 2018 00:00

Cursus Pupillentrainer

Geschreven door

Komende herfst start bij WIJC een door de KNVB aangeboden trainerscursus. Je kunt dan training geven aan jeugdspelers van 6 tot 12 jaar.
De cursusduur is 5 dinsdagavonden en start op 25 september 2018. De andere datums zijn 9 en 30 oktober en 13 en 20 november.
De avond bestaat uit een half uur theorie en een uur praktijktraining. De cursus wordt verzorgd bij WIJC onder voorwaarde, dat er minimaal 10
enmaximaal 20 deelnemers zijn.
De opleiding is toegankelijk voor iedereen , die een steentje wil bijdragen aan een goede opleiding van onze jeugd. Uiteraard denken wij hierbij in eerste instantie aan trainers, leiders en ouders. Maar ook senioren en oudere jeugd, die het leuk vinden om training te geven aan onze jongste jeugd. Interesse meld je dan aan bij Jacob van der Linde (tel. 06-22774361).

voetbaltraining2

zaterdag, 15 september 2018 00:00

Vitesse’63 verwelkomt twee nieuwe sponsoren

Geschreven door

In de vakantieperiode heeft de sponsorcommissie van Vitesse’63 niet stilgezeten. Bij de aanvang van dit nieuwe seizoen mogen we namelijk weer enkele nieuwe bord-sponsoren verwelkomen. Hieronder het overzicht:

AVN Administratie

AVN staat voor Alexander van Noord, professional in administratie, boekhouding en logistieke planning. AVN Administratie bevrijdt ondernemers van administratieve lastendruk. Ga voor meer informatie naar www.avnadministratie.nl.

Wovar

Wovar is het A-merk in schroeven en ijzerwaren voor de dagelijkse (buiten) klusser. De online groothandel levert aan zowel bedrijven als particulieren in heel de Benelux, altijd de volgende werkdag. Ga voor meer informatie naar www.Wovar.nl.

Wij zijn erg blij met deze ondersteuning en hopen veel plezier aan elkaar te beleven!

Wilt u ook (bord)sponsor worden? Neem dan contact op via sponsorcommisievitesse63@gmail.com.

 

avnbord

wovarbord

maandag, 10 september 2018 20:55

Bekerkraker Vitesse'63 1 - ZZVV 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 15 september de bekerkraker Vitesse'63 1-ZZVV 1 aftrap 16:00 uur. Als Vitesse'63 1 deze bekerkraker wint, dan is de knock-out fase een feit, bij verlies of gelijkspel gaat ZZVV door. Dus komt allen om deze heerlijke derby mee te maken.

h1

vrijdag, 31 augustus 2018 09:31

ST SJO WIJC/Vitesse'63 op voetbal.nl

Geschreven door

Zoals bekend spelen vanaf morgen JO19 en JO17 jeugd in 'samenwerkende teams' met SJO WIJC. Omdat de teams bij de KNVB zijn ingeschreven door SJO WIJC zijn de teams op voetbal.nl niet te vinden onder Vitesse'63 maar alleen onder SJO WIJC en dus ook niet hieronder op onze website. Het gaat om JO19-1, JO17-1, JO17-2 en JO17-3.

 

wijcvitesse63

vrijdag, 31 augustus 2018 00:00

Nieuw bij Vitesse'63: Freddy Bollegraaf trainer VR1!

Geschreven door

Wie ben je?

Ik ben Freddy Bollegraaf 49 jaar vader van 3 kinderen, woon samen met Anita en woon in Leek ( plaats tussen Groningen en Drachten)

Wat doe je?

Ik werk voor Philadelphia als specialist Roostering & Planning. Philadelphia is een landelijke organisatie die mensen met een beperking begeleidt. Het hoofdkantoor van Philadelphia is gevestigd in Amersfoort waar ik 3 dagen per week werk en de overige dagen werk ik vanuit huis of vanuit een locatie in het land.

Hobby’s die ik graag uitoefen zijn tennissen spinnen en 1 keer per jaar skiën (het liefst 2 keer per jaar)

Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?

Ik heb vanaf mijn zijn 6de bij GRC Groningen gevoetbald en daar de jeugdopleiding doorlopen. Vanaf mijn 16de heb ik een aantal jaren bij de jeugd van FC Groningen gevoetbald.

Op mijn 19de ben ik teruggekeerd naar GRC Groningen waar ik nog een aantal jaren in het 1ste elftal heb gespeeld.

Een paar jaar geleden ben ik door mijn zoon weer in aanraking gekomen met het voetbal, dit keer als trainer i.p.v. actief voetballer. Ik ben begonnen bij VEV 67 met de jongste jeugd te trainen. Tevens ben ik in deze periode mijn begonnen om mij trainingslicenties te halen. Twee jaar terug heb ik de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal en ben ik trainer geweest van VIOD Vrouwen 1 op hoofdklasse niveau.

Waarom kies je er voor om bij Vitesse’63 te trainen?

Ik ben in aanraking gekomen met Vitesse 63 via een openstaande vacature. Bij VIOD was er veel commotie ontstaan over het voortbestaan van vrouwenvoetbal en was ik weer toe aan een nieuwe uitdaging binnen het vrouwenvoetbal. Ik heb heel bewust gekozen voor Vitesse 63 vanuit mijn gevoel en wil graag werkzaam blijven binnen het vrouwenvoetbal. Het eerste kennismaking gesprek die we hebben gehad was goed vanuit beide kanten. De faciliteiten zijn prima voor elkaar en de sfeer binnen de club spreekt mij aan, een dorpsclub die het vrouwenvoetbal serieus neemt en zich daarin wil blijven door ontwikkelen. Graag wil ik mijn steentje daarin bijdragen door mijn kennis als trainer/coach binnen het vrouwenvoetbal over te brengen naar de spelersgroep toe en er voor te zorgen dat Vitesse vrouwen 1 een stabiele eerste klasser wordt.

Wat verwacht van Vitesse’63 en het komende seizoen?

Doelstelling is een stabiele eerste klasser te worden. Dit zal een uitdaging zijn om te realiseren dus gaan we in de voorbereiding ( start 15 augustus) volop aan de slag om een goede basis te creëren. Hard werken met elkaar en voor elkaar waarin het teambelang altijd voor het individueel belang gaat. Plezier in het voetbal gaat in mijn optiek altijd samen met goede prestaties en ontwikkeling.

De selectie is er hoogstwaarschijnlijk niet sterker op geworden door het vertrek van een aantal goede speelsters, maar ik ben er van overtuigd dat dit weer ruimte geeft voor andere speelsters om zich door te ontwikkelen en hierin het voortouw te nemen.

Plezier, hard werken, niet denken vanuit het individu maar vanuit teambelang, doorgroei vanuit het individu en met elkaar de vooropgestelde doelstelling bepalen en bereiken zie ik als belangrijk proces waar ik als trainer mijn aandeel in heb.

Ik heb er zin in om samen met de groep/kader dit te bewerkstelligen.

FreddyB

woensdag, 22 augustus 2018 18:41

VOORBESCHOUWING REGIOTOERNOOI 2018

Geschreven door

Zaterdag 25 augustus vindt de tweede editie van het Koekanger regiotoernooi plaats. De loting is om 10:00 uur, de poulewedstrijden starten om 11:00 uur. We stellen het sterke deelnemersveld graag voor.

SC Elim

Met de kersverse derdeklasser bespreken we direct een van de favorieten op de eindzege. Nadat vorig seizoen een groot aantal spelers terugkeerde op het oude nest, keerde SC Elim na een seizoen weer terug in de derde klasse. Met de winst op het Prent Dorpentoernooi is de voorbereiding voor SC Elim in ieder geval uitstekend begonnen.

ZZVV

De geel-zwarte equipe is ook dit seizoen deelnemer op het regiotoernooi. Na de tweede plaats van vorig jaar hoopt de ploeg onder leiding van de nieuwe trainer Rick Mulder opnieuw hoge ogen te gooien. Na de zevende plaats van afgelopen seizoen in 3D hoopt ZZVV dit seizoen wat langer mee te doen om de prijzen.

SVN’69

Opnieuw een vereniging die dit seizoen uitkomt in de 3e klasse D. Het wordt voor SVN’69 alweer het zevende seizoen op dat niveau. Afgelopen jaargang speelden de Nijeveners zich op het nippertje veilig door op de laatste speeldag met 6-0 van Fit Boys te winnen. Trainer Berry Mulder gaat zijn tweede seizoen bij de club in.

Fit Boys

Ook de formatie uit Beilen is de laatste seizoenen vaste klant in 3D. De club, waar Frens Waninge tussen 2010 en 2014 met de scepter zwaaide, eindigde afgelopen seizoen keurig boven de streep. Daarbij valt op dat Fit Boys de minst trefzekere ploeg was. Deze jaargang staat Joop van Dalfsen voor de groep. Hij komt over van Amicitia.

CSVC

CSVC degradeerde en jaar geleden en kwam afgelopen seizoen uit in de 4e klasse. Met 46 punten en een vierde plaats plaatste het zich voor de nacompetitie. Daarin bleek BSVV met 2-1 te sterk. Dit seizoen treft CSVC in de 4e klasse E toernooigenoten MSC en Vitesse’63. In Ivar Kosters en Marco Jongbloed heeft de vereniging een nieuw trainersduo.

MSC (zat)

Via een tweede plaats in 5A (achter het ongenaakbare Sneek Wit Zwart) en nacompetitiezeges tegen VENO en Ternaard plaatste de zaterdagtak van MSC zich een jaar later dan gepland voor de vierde klasse. Met een versterkte selectie en een nieuwe coach (Bernard Koning) hopen de Meppelers dit seizoen een goed figuur te slaan.

IJhorst

Na een seizoen in de vierde klasse kwam IJhorst afgelopen seizoen weer in de vijfde klasse uit. Het pakte de derde plaats, waardoor een nieuwe promotie lonkte. De druiven waren echter zuur tegen Gasselternijveen, dat in blessuretijd van de verlenging de winnende maakte. Met een aantal teruggekeerde jongens gaat IJhorst dit seizoen opnieuw vol voor promotie.

Vitesse’63

Het eerste seizoen na de degradatie uit de derde klasse kende niet het gewenste resultaat. Vitesse’63 werd zesde en greep naast een nacompetitieplaats. Dit seizoen zien we veel nieuwe spelers in de selectie. Met een heel andere indeling dan vorig seizoen hoopt de gastheer van vandaag weer terug te keren in de derde klasse.

Graag tot zaterdag!

 

h1

zaterdag, 04 augustus 2018 19:45

Vitesse'63 Regiotoernooi 2018

Geschreven door

Op zaterdag 25 augustus wordt het regiotoernooi in Koekange gespeeld, met allemaal eerste elftallen uit de regio. De deelnemende ploegen zijn CSVC 1 uit Coevorden, SVN'69 1 uit Nijeveen MSC Za 1 uit Meppel, Fit Boys 1, VV IJhorst 1, ZZVV 1 uit Zuidwolde, SC Elim en Vitesse'63 1.

Het toernooi begint om 11.00 uur, en is rond 17.00 uur afgelopen, daarna is er prijsuitreiking, aansluitend een bbq, de muziek wordt verzorgd door Willem Spans. Voor de bbq kan je je opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376.

h1

dinsdag, 10 juli 2018 08:53

Samenwerking WIJC- update teamindeling

Geschreven door

Gewijzigde concept teamindeling Jeugd JO19- JO17

Op basis van verzoeken, verschuivingen en opzeggingen zijn wij tot een gewijzigde concept indeling gekomen voor de JO19 en JO17 teams.

De indeling voor JO17 zal na de bekerwedstrijden definitief worden.

JO17-2 en JO17-3 worden beide gelijkwaardige 3e klasse teams. We trachten zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en houden de opties voor eventuele onderlinge wijzigingen open. Uiteraard binnen de grenzen van mogelijkheden.

Uiterlijk half augustus ontvang je bericht van je nieuwe leider en/of trainer betreffende trainingstijden en de start van het seizoen.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de indeling, dan kun je contact opnemen met de team coördinatoren.

 •           Teamcoördinator WIJC JO17 tm JO19 - Ferry Johannes    fhannes@live.nl
 •                  Team coördinator Vitesse ’63 - Jacob vd Linde    tz@vitesse.nl

JO19-1 (2e klasse)

       

Wilco Bork

       

Dylan Jonker

       

Boris Hiemstra

       

Joren Johannes

       

Tom Oudman

       

Janko De Wolde

       

Kyrohn Donker

       

Remon Roze

       

Lenn Spinn

       

Thomas Keizer

       

Erik Tuinman

       

Bart Koetsier

       

Ali Fatah

       

Yaqhub Ibrahimkhail

       

Trainers

       

Vacant

       

Leiders

       

Vacant

       
         

JO17-1 (1e klasse)

 

JO17-2 (3e klasse)

 

JO17-3 (3e klasse)

Luca Benschop

 

Jordy Dekker

 

Ronny Kwant

Hessel Kreeft

 

Jan Westenbroek

 

Gerald Kruier

Coen Snoeijenbos

 

Henri Inberg

 

Arno Scheper

Siemen Hiemstra

 

Julian Steenbergen

 

Maarten Kuik

Danson Bisimwa

 

Twan Steenbergen

 

Daan Van Wijk

Joris Brouwer

 

Jeffrey Katoele

 

Jarno van Lunzen

Arnout van Baalen

 

Kyra Tymens

 

Ewout Vos

Tim Scheper

 

Lara Rutten

 

Bram de Boer

Jasper Bakker

 

Iris Hooijer

 

Maarten vd Hulst

Jordy Hendriks

 

Gert Jan Buiter

 

Egbert Weggemans

Senna Hilbrink

 

Merijn Takens

   

Peter Kuiper

       

Ruben Westert

 

Aanvulling vanuit JO17-1

 

Aanvulling vanuit JO17-1

Sem Liezen

 

Definitieve invulling teams na bekerwedstrijden

 

Definitieve invulling teams na bekerwedstrijden

Robin Blom

       

Valentijn Lok

       

Bart Van Der Laan

       

Mark Zanting

       

Definitieve invulling teams na bekerwedstrijden

       
         

Trainers

 

Trainers

 

Trainers

Jan Waninge

Koen van de Heul

Vacant

Leiders

Leiders

Leiders

Vacant

Vacant

Vacant

wijcvitesse63

 

H1inloop 1

maandag, 25 juni 2018 00:00

Deelnemersveld regiotoernooi Vitesse'63 bekend

Geschreven door

Op zaterdag 25 augustus vindt de tweede editie van het regiotoernooi bij Vitesse'63 plaats. Het deelnemersveld van dit voorbereidingstoernooi is inmiddels rond. De toernooidag in Koekange begint om 11:00 uur.

Deelnemers: FC Meppel 2, CSVC, Fit Boys, ZZVV, IJhorst, MSC (za), SVN'69 en titelhouder Vitesse'63. 
h1

 

Afgelopen week zijn de teams (JO17 en JO19) van Vitesse ’63 en WIJC voor het eerst samengekomen en zijn er een aantal onderlinge wedstrijden gespeeld. Er is een beeld ontstaan van de indeling, waarbij de insteek is geweest om ieder met plezier op z’n eigen niveau te laten voetballen. De teamcoördinatoren van Vitesse ’63 en WIJC zijn in overleg met huidige en nieuwe trainers en leiders tot de nieuwe concept indelingen gekomen.
Omdat de samenwerking tussen Vitesse ’63 en WIJC nieuw is, is de indeling van de JO17 teams een voorlopige indeling. De indeling zal pas na de bekercompetitie definitief zal worden. Er zullen dus nog een aantal verschuivingen gaan plaats vinden.
JO17-2 en JO17-3 worden beide gelijkwaardige 3e klasse teams. We hebben getracht zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en houden de opties voor eventuele onderlinge wijzigingen open. Uiteraard binnen de grenzen van mogelijkheden.
Tevens willen wij een dringend beroep op jullie doen. Voor bijna alle JO17 en JO19 teams zijn wij nog op zoek naar trainers. Hieraan wordt op dit moment hard gewerkt. Ook worden er nog leiders bij de teams gezocht. Mocht u hieraan een bijdrage willen leveren of iemand kennen, dan horen we dat graag. Zonder de hulp en inzet van ouders, vrienden en kennissen gaat dit niet lukken.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de indeling of u willen aanmelden als leider/leidster kunt u contact opnemen met de team coördinatoren.
Teamcoördinator WIJC JO17 tm JO19 - Ferry Johannes, fhannes@live.nl
Team coördinator Vitesse ’63 - Jacob vd Linde, tz@vitesse.nl

 

JO19

JO19-1 (2e klasse)

Wilco Bork

Dylan Jonker

Boris Hiemstra

Patrick Evertse

Joren Johannes

Tom Oudman

Hugo Kuijpers

Janko De Wolde

Kyrohn Donker

Remon Roze

Samuel Blauwieke

Lenn Spinn

Thomas Keizer

Erik Tuinman

Bart Koetsier

Ali Fatah

Yaqhub Ibrahimkhail

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

JO17

       

JO17-1 (1e klasse)

 

JO17-2 (3e klasse)

 

JO17-3 (3e klasse)

Luca Benschop

 

Jordy Dekker

 

Merijn Takens

Hessel Kreeft

 

Jan Westenbroek

 

Ronny Kwant

Coen Snoeijenbos

 

Henri Inberg

 

Mark Zanting

Siemen Hiemstra

 

Julian Steenbergen

 

Gerald Kruier

Danson Bisimwa

 

Egbert Weggemans

 

Arno Scheper

Joris Brouwer

 

Max van de Weide

 

Maarten Kuik

Arnoud van Balen

 

Maarten vd Hulst

 

Daan Van Wijk

Tim Scheper

 

Tobias Mus

 

Jarno van Lunzen

Jasper Bakker

 

Twan Steenbergen

 

Ewout Vos

Jordy Hendriks

 

Jeffrey Katoele

 

Bram de Boer

Senna Hilbrink

 

Kyra Tymens

 

Caithlin Kolk

Peter Kuiper

 

Lara Rutten

 

Iris Hooijer

Ruben Westert

 

Iris Knoflach

   

Sem Liezen

 

Gert Jan Buiter

   

Robin Blom

       

Valentijn Lok

       

Bart Van Der Laan

       

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

Trainers

Vacant

Leiders

Vacant

 

dinsdag, 12 juni 2018 21:57

Met de bus naar Helpman!

Geschreven door

Aanstaande zaterdag 16 juni speelt Vitesse’63 2 de finale van de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse. Na de klinkende zege (7-1) op SV Bedum 4, is VV Helpman 2 om 14:00 uur de tegenstander in de eindstrijd.

Er rijdt zaterdag een bus van Ten Heuvel Tours naar Haren. Supporters zijn van harte welkom om mee te reizen. De kosten bedragen €10,- per persoon. Opgeven kan bij Jan Waninge via 06-39182841. Verzamelen zaterdag om 11:45 uur bij Vitesse’63.

 

h2

woensdag, 06 juni 2018 17:15

Freddy Bollegraaf nieuwe trainer Vitesse'63 VR1

Geschreven door

Freddy Bollegraaf is nieuwe trainer voor de vrouwen van Vitesse'63

5.Jun.2018

KOEKANGE- Freddy Bollegraaf is de nieuwe traniner bij voetbalvereniging Vitesse’63. De oefenmeester afkomstig uit Leek was de afgelopen twee seizoenen trainer van hoofdklasser VIOD uit Driezum. Bollegraaf heeft vanaf zijn zesde bij GRC Groningen gevoetbald.
Zijn talent bleef ook bij FC Groningen niet onopgemerkt. Onder Azing Griever en Sief de Ronde voetbalde hij drie seizoenen bij de beloften. Op zijn 19e keerde hij terug bij GRC waar hij nog vijf seizoenen op hoofdklasse niveau actief was. Vanaf zijn veertigste heeft Bollegraaf het trainerschap opgepakt. Als trainer is hij gestart bij VEV ’67. Vervolgens heeft hij in Driezum de overstap gemaakt naar het vrouwenvoetbal. Vanaf het komende seizoen is hij actief bij eerste klasser Vitesse’63
Vitesse is blij met de komst van Freddy Bollegraaf. De vrouwenafdeling heeft de afgelopen seizoenen goed gepresteerd. Met Freddy Bollegraaf aan het roer wil Vitesse graag een stabiele eerste klasser worden.

trainer VR1

FreddyB

zaterdag, 02 juni 2018 21:27

Vitesse'63 JO11-1 kampioen toernooi WIJC

Geschreven door

Vandaag is Vitesse'63 JO11-1 kampioen geworden bij het WIJC toernooi in De Wijk.

JO11-1

zaterdag, 02 juni 2018 09:01

Teamindeling seizoen 2018-2019 JO8 t/m JO15

Geschreven door

Hallo Allemaal,

Hierbij de indeling voor het seizoen 2018-2019. We hebben dit  met diverse leiders en trainers samengesteld. Dit is een voorlopige indeling er kunnen altijd nog wijzigingen komen. JO17 en JO19 volgen nog i.v.m. samenwerking WIJC. Het mooiste is dat er nog iemand aanmeld voor het JO8 team. De leiders en trainers volgen nog maar als er iemand zich geroepen voelt om wat te betekenen voor het elftal waar zijn/haar kind inzit dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groet,

Rene Brinkman

Jeugd coördinator Vitesse '63

 JO8-1

 

Benak, Stefan

Kats, Liam

Verduijn, Bram

Steenbergen, Josef Bengy

Vijn, Justin

 

JO9-1

 

Gunnink, Lars

Koorn, Ramon

Linde, Luke

Muis, Jurre

Seegers, Jeroen

Veen, Jens

Benning, Janna

Wijk, Emma van

 

JO10-1

 

Barelds, Kyan

Hoekman, Daan

Koorn, Tessa

Groot, Tess de

Laarman, Tara

Steenbergen, Manon

Keizer, Dione

 

JO11-1

 

Benning, Jorn

Brinkman, Pascal

Broekman, Clint

Schoterman, Dennis

Schoenmaker, Mees

Nijveldt, Nora

Petter, Eline

Steenbergen, Amina-Ann

Westert, Carlijn

 

JO13-1

 

Benning, Nikolai

Leuninge, Alex

Meer, Mathijs ter

Barelds, Stijn

Braakman, Daniel

Brinkman, Tygo

Schoterman, Remco

Haveman, Mirthe

Wijk, Julia van

Keizer, Bente

Steenbergen, Jasmijn

Schoenmaker, Floortje

 

JO13-2

 

Brouwer, Nick

Butzelaar, Jip van

Keuning, Levi

Rutten, Boyd

Rutten, Brent

Groot, Mats de

Kuiper, Thomas

Muis, Damian

Petter, Mark

Laarman, Meike

Gunnink, Laura

Keep, Marlies

Petter, Daniek

 

JO15

 

Hummel, Nils

Ali, Abshiz

Benning, Sven

Hendriks, Bjorn

Koppen, Wiek

Noord, Almar van

Rumph, Danny

Bokxem, Tom

Knoflach, Iris

Rutten, Lara

Benning, Eline

Keizer, Nikki

Kuik, Marit

Stoffer, Mila

Westert, Merit

jo151

 

 

 

Om de plannen rondom ST teams JO19 en JO17 (SJO WIJC en Vitesse) verder te concretiseren zijn de volgende stappen gezet.

 

1. Kennismaking van de voetballers  door het spelen van een Oefenwedstrijd waarin de teams gemixt worden.

JO19 speelt op maandag 11 juni om 19:30 uur in IJhorst

JO17 speelt op dinsdag 12 juni om 19:30 uur in Koekange

De spelers ontvangen de exacte info via de leiders, trainers

 

2. Inschrijving aantal teams bij KNVB

JO19 zal met twee ST teams ingeschreven worden

JO19-1 – 1e klasse

JO19-2 – 3e klasse

JO17 zal (in eerste instantie) met drie ST teams ingeschreven worden

JO17-1 – 1e klasse

JO17-2 - 3e klasse

JO17-3 – 4e klasse

Wedstrijddagen en trainingsdagen worden verdeeld over de 3 locaties IJhorst, De Wijk en Koekange. We streven naar een juiste verdeling over de drie locaties. Een gedetailleerde invulling volgt zodra we een completer beeld hebben van onder andere trainers en beschikbaarheid van velden.

 

3. Eind juni 2018 zal de teamindeling bekend worden gemaakt.

 

We kunnen ons voorstellen dat er nog vragen zijn over deze stappen. We nodigen je van harte uit deze via e-mail of persoonlijk aan ons te stellen.

Eddie Keizer (eddie.keizer@gmail.com)

Richard Offerein (rmoh@ziggo.nl)

wijcvitesse63

 

donderdag, 17 mei 2018 16:34

Noodoproep !

Geschreven door

Onze mooie vereniging draait op vrijwilligers en we mogen ons gelukkig prijzen dat er velen zich belangeloos inzetten voor onze club, sommigen zelfs al decennia lang! Daarnaast hebben velen zich via het vrijwilligersformulier aangemeld om zo nu en dan wat activiteiten te willen doen. Vanwaar dan deze noodoproep? Omdat we op een aantal cruciale plekken, geen vrijwilligers kunnen vinden!

Helaas is het huidige bestuur er niet in geslaagd nieuwe bestuursleden te vinden. Er is al enige jaren geen coördinator jeugd meer. Het bestuurslid technische zaken heeft, na vele extra jaren, aangegeven er na dit seizoen mee te stoppen. De secretaris draait al een extra jaar, maar stopt ook aan het einde van dit seizoen. De termijn van de penningmeester zit er na dit seizoen op en onze voorzitter heeft aangegeven zijn 2e termijn niet geheel uit te willen zitten. Kortom: we hebben een prachtige kantine, een mooie kleedkameraccommodatie, vele sponsoren, enthousiaste leden en in het nieuwe seizoen ligt er een kunstgrasveld. Het kan dan toch niet zo zijn dat er geen bestuur meer is? Daarom: bestuursleden gezocht!

Onze kantine is een belangrijke bron van inkomsten, waardoor de contributie laag kan blijven. Gelukkig zijn er vele leden die diverse bardiensten willen draaien. Wel is hiervoor een kantineplanner nodig. Zonder planner geen kantinediensten. Het kan toch niet zo zijn dat op speeldagen en trainingsavonden de kantine niet altijd meer open is? We zijn dan ook dringend op zoek naar een kantineplanner!

Om leden betrokken te houden bij onze verenigingen is een actieve activiteitencommissie nodig. Een vaste kern die allerlei activiteiten wil ontplooien, gesteund door vrijwilligers die zo nu en dan mee willen meehelpen. We zijn al enige tijd dringend op zoek naar leden die deel willen uitmaken van onze activiteitencommissie.

Om te kunnen voetballen, zijn niet alleen spelers, leiders en trainers nodig, maar ook scheidsrechters. Heb je wel interesse, maar ben je nog niet helemaal zeker van de spelregels, meld je dan aan! Uiteraard kan je op kosten van Vitesse een opleiding volgen. Tevens zijn we op zoek naar een scheidsrechtercoördinator; iemand die het aanspreekpunt is voor onze scheidsrechters en de indeling voor wedstrijden verzorgd.

Heb je interesse, twijfel je nog of heb je vragen? Neem contact met ons op of stuur een email naar secretaris@vitesse63.nl. We vertellen je graag wat mogelijk is en wat de werkzaamheden inhouden.

Jurrian Barelds, Erwin Kuiper, Martin Keizer, Anita Kuik,

Wout Oldejans, Jacob van der Linde, Rene Brinkman

vhkthuis

De wereld verandert in rap tempo, zo ook de voetbalwereld. Er zijn een aantal ontwikkelingen gaande die ons als bestuur ertoe bewegen om breder te kijken en ons te oriënteren op een aantal mogelijkheden, die ertoe moeten leiden dat onze jeugd ook in de toekomst met plezier kan blijven voetballen.

- De groei van het aantal jeugdleden is (nu en op termijn) zorgelijk

- Vooral een terugloop van leden in de leeftijdscategorie 16 tot 18 jaar

- (Soms) grote teams met veel niveauverschil

- Tekort aan leiders en trainers en scheidsrechter;

Er is in toenemende mate sprake van druk op de vrijwilligers.

Dit alles leidt tot de vraag: Willen we dat er over een aantal jaren nog met genoeg teams en met plezier gevoetbald wordt op onze velden? En zo ja, hoe gaan we dit aanpakken?

In deze tijd, waarin iedereen z’n beste beentje voor zet om de vereniging blijvend te laten floreren en waarbij voetbalplezier voor een ieder op zijn of haar niveau voorop staat, zien wij in samenwerking met andere verenigingen niet alleen een grote toegevoegde waarde maar ook een must.

Na diverse overleggen en gesprekken met de KNVB willen we (Vitesse’63 en SJO WIJC) voor komend seizoen (2018-2019) een pilot opzetten voor de teams JO17 en JO19. Dit betekent dat de spelers van de teams JO17 en JO19 van Vitesse ‘63 en SJO WIJC in het seizoen 2018-2019 samen zullen gaan voetballen.

Wij zien een groot aantal voordelen in deze samenwerking en realiseren ons terdege dat er ook een aantal nadelen aan kleven. Bezien vanuit onze doelstelling - met genoeg teams met plezier voetballen op onze voetbalvelden - hebben wij er alle vertrouwen in dat de samenwerking tussen Vitesse ’63 en SJO WIJC zal slagen.

Om de samenwerking van JO17 en JO19 verder toe te lichten, staat er 22 mei een overleg gepland met de spelers en hun ouders van de toekomstige teams van JO17 en JO19. De exacte tijden zullen bekend gemaakt worden aan de teamleden en zullen tevens vermeld worden op de site.

We kunnen ons voorstellen dat er over deze samenwerking vragen zijn. Wij nodigen jou van harte uit deze via email of persoonlijk aan ons te stellen.

Bestuur VV Wacker Frans Zinger (voorzitter@vvwacker.nl)

Bestuur Vitesse’63 Jurrian Barelds (voorzitter@vitesse63.nl)

Bestuur VV IJhorst Harry Meijer (voorzitter@vvijhorst.nl)

wijcvitesse63

 

maandag, 14 mei 2018 00:00

Verenigingsweekend bij Sport-inn Zwolle

Geschreven door

Sport-inn 1

zaterdag, 28 april 2018 08:39

Koningsdag schoolvoetbaltoernooi 27 april 2018

Geschreven door
We kunnen terugkijken op een geslaagd Koningsdag schoolvoetbaltoernooi. 17 teams van de scholen uit de omgeving streden om de beker. Met prima voetbalweer werd er fanatiek om de prijzen gestreden. De uitslagen, eerste zijn geworden 
Groep 3-4: De Arendsvleugel
Groep 5-6: De Arendsvleugel
Groep 7-8: 't Echtenest. 
Dit succes danken wij aan de medewerking van alle vrijwilligers en sponsoren. En ook alle kinderen bedankt voor jullie inzet en sportiviteit. 
Tot volgend jaar!
De activiteitencommissie, Suzan de Boer, Roelie van Noord en Lenny Kruijskamp
koningsdag2018
vrijdag, 27 april 2018 00:00

Rabobank Clubkas Campagne brengt € 988,40 op

Geschreven door

Zaterdag 14 april was bij onze sponsor Herberg 't Plein de uitreiking van de cheques van de Rabobank Clubkascampagne! Onze penningmeester mocht een cheque van €988,40 in ontvangst nemen. Vitesse'63 is erg blij met deze extra inkomsten. Zo kunnen we met zijn allen zorgen dat we lekker kunnen voetballen met goede ballen, trainingsmateriaal en tenues.

clubkascamp

Onder ideale omstandigheden werd gisteren op ons sportpark in Koekange voor het eerst een Old Starstoernooi georganiseerd. Veertien teams, waaronder afvaardigingen van grootmachten als FC Groningen, PEC Zwolle en SC Heerenveen, gingen de strijd met elkaar aan.

De Vitesse'63-formatie liet al eerder zien over een prima ploeg te beschikken. Ook voor het fanatieke thuispubliek bleek het team opnieuw de beste. Het combinatieteam HZVV-Vitesse'63 (HVC) werd vijfde. We bedanken alle teams voor hun deelname en de gezellige middag.

oldstarstoernooi

oldstarstoernooiuitslag

zondag, 22 april 2018 00:00

Vitesse’63 Vrouwen 1 zoekt trainer

Geschreven door

Vitesse vrouwen 1 uit Koekange is op zoek naar een trainer/coach voor het seizoen 2018/2019. Vitesse’63 vrouwen 1 komt momenteel uit in de 1e klasse. De selectie is een fanatieke en enthousiaste groep en bestaat uit een mix van geroutineerde speelsters en een aantal jonge, getalenteerde speelsters.

Van de trainer/coach wordt in ieder geval verwacht dat hij/zij:

- De trainingen verzorgt op de maandag- en woensdagavond

- Vrouwen 1 begeleidt en coacht op de speeldagen

- Afstemming heeft met de trainer en leider van het 2e vrouwenteam

- Aandacht heeft voor de jeugdspeelsters binnen de club met het oog op de doorstroming naar Vrouwen 1 en 2A

- Afstemming houdt met bestuurslid technische zaken

Interesse? Stuur dan uw motivatie met cv naar tz@vitesse63.nl.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Jacob van der Linde via 06 2277 4361 (’s avonds na 19:00 u)

VR1

zaterdag, 14 april 2018 11:24

Trainingspakken voor Vitesse'63 JO15-1

Geschreven door

Vitesse'63 JO15-1 heeft nieuwe trainingpakken gekregen van het bedrijf Beugel Infrastructuur.

jo151

zaterdag, 14 april 2018 11:01

Prewest steekt Vitesse’63 Old Stars in het nieuw

Geschreven door

De walking footballers van Vitesse’63 hebben van Prewest nieuwe tenues en trainingspakken gekregen. Vitesse’63 en spelers zijn erg blij met deze actie.

Prewest is uw specialist op het gebied van telecom, beveiliging en automatisering en gevestigd in Rogat en Utrecht! Zij zorgen ervoor dat u voordelig en in hoge kwaliteit kunt bellen, dat al uw eigendommen optimaal beveiligd zijn en dat u met de beste producten op een betrouwbaar en snel netwerk kunt werken. Zo beveiligen ze ook het clubgebouw van Vitesse’63.

De Vitesse’63 Old Stars trainen elke vrijdagmiddag om 14:00 uur in Koekange. Daarnaast wordt er regelmatig aan toernooien meegedaan door het hele land. Eigen tenues en trainingspakken zijn dan onmisbaar.

Op 20 april wordt er in Koekange een walking footballtoernooi georganiseerd met deelname van 16 teams waaronder PEC Zwolle, SC Heerenveen en FC Groningen.

oldstars1klein

zaterdag, 14 april 2018 00:00

SC Heerenveen, PEC Zwolle en FC Groningen naar Koekange!

Geschreven door

slideroldstarsWalking Football zit sterk in de lift. Hoezo stoppen met voetbal na je 55e. Heerlijk een balletje trappen met een paar aangepaste regels en op een kleiner veldje. Goed voor de conditie en de gezelligheid.

De Vitesse ’63 Old Stars zijn al sinds maart 2016 bezig met Walking Football. Er is (nog) geen competitie dus wordt er veel in toernooiverband gespeeld. Wij hebben de afgelopen jaren bij veel clubs meegespeeld en daarom besloten om op 20 april as. zelf op het sportpark van Vitesse ’63 een toernooi te organiseren. Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur waarna we een gezellige derde helft hebben in de kantine.

Het blijkt dat er veel animo voor is want niet minder dan 12 aansprekende clubs zullen aanwezig zijn te weten FC Groningen 1 en 2, PEC Zwolle, SC Heerenveen, HZVV, Bedum 1 en 2, Kardinge, Twenterand, IJVV, VEV Leek en Vitesse ’63 zelf natuurlijk.

Wij willen dit toernooi ook gebruiken om bekendheid te geven aan het fenomeen Walking Football waarvoor ook oud-internationals als Ernie Brandts, Simon Tahamata, Benny Wijnstekers en Sjaak Swart zich inzetten.

Helaas zijn er in Drenthe nog weinig clubs die een Old Stars team hebben. Misschien een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen en daarna zelf te beginnen.

donderdag, 12 april 2018 00:00

Voetbalschool Vitesse'63

Geschreven door

Beste voetballers van Vitesse'63,
Ook dit jaar komt er weer een voetbalschool voor de jeugd van V.V. Vitesse’63.
Lijkt het jou leuk om op de vrijdag middag een extra training te krijgen waar je veel van kan leren?
De trainingen worden gegeven door Frits ten Kate, samen met een aantal jeugdtrainers van Vitesse’63.
De nadruk zal liggen op de technische vaardigheden van het voetbal.
Ben jij gemotiveerd en lijkt het je leuk om een aantal trainingen te volgen op de vrijdag middag? Geef je dan snel op!
Opgeven kun je door je een mail te sturen naar : voetbalschoolvitesse63@gmail.com
Geef je naam door en het team waarin je speelt, zodat we je in de juiste groep kunnen indelen
De Vitesse'63 voetbalschool is op de volgende dagen.
6-4-2018
13-4-2018
20-4-2018
18-5-2018
25-5-2018
Let op: ivm de meivakantie zitten er een aantal "vakantieweken" tussen.
De tijden zijn :
JO9 / Jo11 15:30-16:15
Jo13 / jo15 16:30-17:15
NB Bij onvoldoende deelname kunnen de tijden veranderen
Met sportieve groet,
Frits ten Kate

stefan

woensdag, 11 april 2018 17:22

Koningsdag schoolvoetbaltoernooi

Geschreven door
Op vrijdag 27 april organiseert v.v. Vitesse’63 voor de 38 ste keer het jaarlijkse Koningsdag schoolvoetbaltoernooi.
Aan dit toernooi doen verschillende teams van de basisscholen uit Koekange (CBS Prins Johan Friso en OBS de Rozebottel), Ruinerwold (Basisschool de Arendsvleugel), Oosteinde (OBS de Wezeboom) en Echten (OBS ’t Echtenest) mee.
Om er ook dit jaar een gezellige middag van te maken is er voor de kinderen een springkussen en een leuke voetbal-activiteit. En natuurlijk ook dit jaar weer de verloting met vele leuke prijzen!
Om 13.30 uur beginnen de wedstrijden, om 16.30 uur is de prijsuitreiking en daarna is er muziek en kan er nog gezellig nagezeten worden.
koningsdag2017
maandag, 09 april 2018 00:00

Kom naar de vrijwilligersavond!

Geschreven door

Vrijdagavond 13 april houdt Vitesse'63 haar jaarlijkse vrijwilligersavond. Alle vrijwilligers zijn van harte welkom om 18:30 uur bij Pitch en Putt Koekange.We gaan footgolfen en aansluitend is er een buffet!. Aanmelden voor 10 april a.u.b. bij activiteitencommissie@vitesse63.nl

maandag, 02 april 2018 00:00

Inloopavond Kunstgras Vitesse'63

Geschreven door
Beste leden van Vitesse'63 en bewoners van Koekange.
Zoals jullie wellicht gezien of gehoord hebben zijn we bij Vitesse'63 bezig met de aanleg van het kunstgrasveld.
Wij als vereniging doen dit samen met Gemeente de Wolden. Wat wij als vereniging en Gemeente De Wolden belangrijk vinden is dat u als lid van Vitesse'63 of bewoner van Koekange moet weten wat er speelt en wat er allemaal gaat gebeuren.
Wij willen u dan ook uitnodigen om op  11 april om 20:00 uur in onze kantine de plannen te komen bekijken en nog mee te denken over de zaken die nog invulling moeten krijgen. Ik hoop u daar te zien.
Met vriendelijke groet,
Jurrian Barelds
Voorzitter.
 
karin
zaterdag, 31 maart 2018 00:00

Eieren zoeken en gooien Vitesse'63 groot succes

Geschreven door

Leuke opkomst bij het eieren zoeken en gooien bij Vitesse'63 op zaterdag 31 maart. 40 Kinderen hebben ijverig naar de eieren gezocht. Een spannende strijd tussen de 20 kinderen met het eieren vangen en gooien. Voor iedereen was er een leuke verrassing van de paashaas.

pasen2018kl

maandag, 26 maart 2018 19:09

PAASEIEREN ZOEKEN EN GOOIEN BIJ VITESSE’63

Geschreven door

Op zaterdag 31 maart 2018 organiseert VV Vitesse’63 op het voetbalveld van Vitesse’63 de volgende activiteiten:
· Paaseieren zoeken voor groep 1 t/m 6
· Paaseieren gooien voor groep 7 en 8
Kom jij ook? Het begint om 18.00 uur (voor alle groepen).
-deelname is gratis-
Neem je een plastic tasje mee om de gevonden paaseieren in te doen?
En………………voor elke deelnemer heeft de paashaas een kleine verrassing.

pasen2013

zaterdag, 17 maart 2018 08:53

Filmavond Vitesse'63

Geschreven door
Leuke opkomst bij de geslaagde filmavond  van Vitesse'63 op vrijdag 16 maart. De kinderen hebben een gezellige avond beleefd en genoten van de leuke animatiefilms.
 
 

Met deze actie kunnen we geld verdienen voor onze club om bijvoorbeed nieuwe ballen, doelen, tenues aan te schaffen. Hoeveel hebben we deels zelf in de hand. Het gaat namelijk door middel van stemmen. Hoe meer leden van de Rabobank stemmen op Vitesse'63 hoe hoger het bedrag dat wij kunnen ontvangen.

Het stemmen is begonnen op 15 maart, je kunt stemmen als je een stemkaart hebt ontvangen.

 

 

STEM OP VITESSE'63

 

 

 

afbeelding2

dinsdag, 13 maart 2018 22:04

Sander van Dijk keert terug op het oude nest

Geschreven door

Sander van Dijk speelt volgend seizoen weer voor Vitesse’63. De 21-jarige middenvelder, die de club in 2007 verliet, komt over van FC Meppel. Elf jaar geleden koos Sander ervoor om zijn geluk te beproeven bij HZVV. Voor de Hoogeveners kwam hij negen seizoenen uit, waarvan de laatste twee jaar in de eerste selectie. Daar werkte hij al samen met Ben Batterink, destijds assistent-trainer. Tussendoor speelde de Koekanger een seizoen in de D1 van FC Emmen. Afgelopen zomer maakte Sander de overstap naar FC Meppel. “Ondanks dat ik elf jaar als speler ben weggeweest, ben ik altijd zeer betrokken geweest bij Vitesse’63. Ik heb met name bij HZVV een geweldige tijd gehad. De keuze om naar FC Meppel te gaan pakte helaas anders uit dan verwacht. Volgend seizoen hoop ik bij Vitesse’63 het plezier in het voetbal weer helemaal terug te vinden”, vertelt hij over zijn terugkomst. Vitesse’63 is blij dat Sander als kind van de club binnenkort weer in het geel-rood te bewonderen is.

Sandervdijk1

maandag, 19 februari 2018 20:07

Een geslaagde bingoavond voor de kinderen

Geschreven door

Op vrijdag 16 februari 2018 hebben de kinderen van groep 3 t/m 8  weer gezellig met z'n allen bingo gespeeld.

bingo1

 

vrijdag, 09 februari 2018 11:06

Wedstrijden in Koekange 10 februari afgelast.

Geschreven door

Alle wedstrijden bij Vitesse'63 zijn afgelast voor zaterdag 10 februari 2018.

afgelast1

zondag, 28 januari 2018 09:32

Foto's Vitesse'63 1 - SC Feyenoord 2

Geschreven door

Foto's van de in Sibculo gespeelde wedstrijd Vitesse'63 1 - SC Feyenoord 2 staan op de Vitesse'63 Facebook pagina https://www.facebook.com/Vitesse63-1043078799059665/

 

h1

zaterdag, 20 januari 2018 13:22

Snertactie Vitesse'63 bijzonder goed verlopen

Geschreven door

De snertactie van Vitesse'63 op zaterdag 20 januari is bijzonder goed verlopen. Met dit heerlijke winterse weer zijn de kinderen en ouders vol enthousiasme op pad gegaan om de snert te verkopen. Er is heel goed verkocht, we hebben met elkaar 506 bakken snert verkocht.
Hierbij willen wij alle kinderen en ouders van de JO 15- en JO 13 -teams, SPAR Koetsier, vrijwilligers en bewoners bedanken!
Namens de activiteiten commissie,
Suzan, Lenny en Roelie

snert1

zondag, 14 januari 2018 17:55

Met de bus naar Vitesse'63 1 - S.C. Feyenoord 2

Geschreven door

Zaterdag 20 januari om 14:30 uur speelt Vitesse'63 1 een oefenwedstrijd tegen S.C. Feyenoord 2. De wedstrijd wordt gespeeld in Sibculo! Supporters kunnen met de bus mee naar Sibculo voor € 5,- per persoon. De bus vertrekt om 12:45 uur vanaf onze kantine. Opgeven voor de bus kan bij Hans Koetsier, tel. 0644255376.

tht

zondag, 14 januari 2018 14:19

Snertactie Vitesse'63

Geschreven door

Zaterdag 20 januari is de jaarlijkse Vitesse'63 snertactie is samenwerking met Spar Koetsier. Vanaf 9:45 uur gaat de jeugd van Vitesse'63 in Koekange en omgeving huis aan huis heerlijke snert verkopen gemaakt door Spar Koetsier. 

snert

zondag, 17 december 2017 00:00

Vrijwilligersbrief

Geschreven door

Al onze leden ontvangen een vrijwilligersbrief van Vitesse'63. Hiermee willen we duidelijk maken welke taken er zoal zijn bij onze vereniging maar bovenal is dit ook een oproep om meer vrijwilligers te vinden. Heb je de brief niet ontvangen of wil je het formulier in Word invullen en mailen? Download dan hier de brief en de bijlage. 

OCVkl

vrijdag, 08 december 2017 12:43

Nieuwjaarsreceptie 2018

Geschreven door

Zaterdag 6 januari om 17:00 uur na de klaverjasmarathon is onze altijd gezellige nieuwjaarreceptie. Zoals gewoonlijk wordt deze gehouden in onze eigen kantine, voor al onze leden, vrijwilligers, sponsoren, donateurs, seizoenkaarthouders, supporters!

njr

vrijdag, 27 oktober 2017 14:58

Pinnen Ja Graag

Geschreven door

Bij Vitesse'63 kan sinds kort gepind worden. Ook contactloos, maak er gebruik van !

Pinnen-Ja-Graag Liggend

vrijdag, 27 oktober 2017 14:50

Contributie seizoen 2017/2018

Geschreven door

Op de algemene ledenvergadering van 17 oktober is de contributie voor seizoen 2017/2018 vastgesteld. De contributie is niet verhoogd, de contributie wordt in november 2017 geincasseerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Erwin Kuiper e-mail

vr1tine

woensdag, 18 oktober 2017 20:24

Obligaties Vitesse'63

Geschreven door

verband met de financiering van onze kantineverbouw in 2008 zijn er obligaties verkocht. Volgens het obligatiereglement moet jaarlijks (2009-2018) op de ledenvergadering een loting plaatsvinden waarna de uitgelote obligaties kunnen worden verzilverd. Daarom zijn op de algemene ledenvergadering van 17 oktober 2017, 16 obligaties uitgeloot. Dat is 9% van het totale aantal verkochte obligaties. Bezitters van de betreffende obligaties krijgen ook persoonlijk bericht. De volgende obligaties zijn uitgeloot. 

036

064

075

077

089

 

108

125

132

134

136

 

148

159

167

176

178

 

180

       

jo7 

dinsdag, 10 oktober 2017 18:51

Nieuw bij Vitesse'63: Megan en Melanie Huisman

Geschreven door

Wij zijn Melanie en Megan Huisman. Wij wonen in Ruinerwold, waar wij ook allebei altijd gevoetbald hebben. Toen duidelijk werd dat het damesteam bij V.V. Ruinerwold zou ophouden te bestaan, hebben wij ervoor gekozen om bij Vitesse’63 te gaan voetballen. Het contact met de dames van Vitesse was altijd al goed en we hebben al wel vaker meegedaan met toernooitjes, de keuze was dus vrij snel gemaakt.  Sinds het seizoen na de zomerstop weer is gestart, zijn wij dus actief bij Vitesse’63. Dit bevalt ons zeer goed, we zijn erg blij dat we zo hartelijk zijn ontvangen door de spelers en staf!

Nog even verder voorstellen:

Melanie
Geboortedatum: 19 oktober 1990
Werk: Verbindelaar bij defensie
Hobby’s: Voetballen en trompet spelen

Megan

Geboortedatum: 12 maart 1993
Werk: Leerkracht basisonderwijs
Hobby’s: Voetballen en saxofoon spelen

 

huismanvitesse1

Megan en Melanie

 

huismanvvr

Melanie en Megan

 

 

 

 

vrijdag, 01 september 2017 10:20

Selectie Vitesse'63 VR1 seizoen 2017/2018

Geschreven door

Trainer Marco de Jonge van VR1 heeft afgelopen woensdag zijn selectie seizoen 2017/2018 bekend gemaakt. De speelsters die het gaan doen dit seizoen zijn:

José de Boer (keepster)
Ronie Bruintjes
Rianca Echten
Ilse Heuvelman
Janine Heuvelman
Melanie Huisman (keepster)
Liz de Jong
Dionne Keizer
Monique Koetsier-Drost
Amber Kuiper
Elza Linthorst-Steenbergen
Linda Nijmeijer
Tine van Noord
Lusanne Spoelder
Jody Tijmens
Alja Visscher
Heidi de Vries-van de Beld

 

marcodj1

vrijdag, 01 september 2017 09:47

Nieuw bij Vitesse'63: trainer René Hogenhorst

Geschreven door

Ook Vitesse'63 2 heeft een nieuwe trainer met ingang van seizoen 2017/2018. Het is voor veel Vitessenaren een oude bekende. Maar voor heel veel ook niet daarom stelt hij zich hier voor.

Wie ben ik?
Rene Hogenhorst, Geboren 17-12-1968 in Koekange. Ik ben getrouwd met Helma en we wonen in IJhorst. Mijn hobby's zijn voetbal en vissen.

Wat doe je?
Ik ben werkzaam als heftruckchauffeur bij Eastern Fisheries in Staphorst.

Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?
Van mijn 6e jaar tot 19e jaar heb ik bij Vitesse'63 gespeeld altijd als keeper. Daarna nog als jeugdtrainer, keeperstrainer en als grensrechter bij Vitesse'63 actief geweest. Na een aantal jaren dit met veel plezier gedaan te hebben was ik toe aan iets nieuws. V.V. Staphorst heeft mij benaderd om daar keeperstrainer te worden van de senioren en ik werd daar ook grensrechter van het eerste van Staphorst. Na dat vijf jaar gedaan te hebben werd ik weer door Vitesse'63 gevraagd om trainer van het 2e te worden. Dat heb ik een een paar jaar met veel plezier gedaan en toen ben ik weer na Staphorst gegaan om trainer van het 3e te worden en ook dat heb ik drie jaar gedaan.

Toen we verhuisd zijn naar IJhorst, daar wonen we nu 12 jaar ben ik bij ik bij V.V. IJhorst aan de slag gegaan. Ik heb daar elf jaar wat gedaan bij de plaatselijke voetbalvereniging als leider en trainer van het 1e elftal en later nog als kantinemedewerker. De mooiste tijd heb ik daar gehad toen ik trainer van het eerste werd zonder trainersdiploma. Het eerste jaar werden we 9e en het 2e jaar 2e maar net niet gepromoveerd via de nacompetie.
Na een jaar helemaal niets gedaan te hebben gedaan bij het voetbal wilde ik weer op het veld staan. Henk Nijstad heeft mij namens Vitesse'63 benaderd om trainer van Vitesse'63 2 te worden en daar heb ik bijna direct JA op gezegd. Het was de kans weer om op het oude nest terug te keren en met allemaal jongens te gaan werken die ik niet ken. Ik heb er heel veel zin in en hoop op een mooi seizoen.
Groet René 

H2-20162017 1

Vitesse'63 2 seizoen 2016/2017

donderdag, 24 augustus 2017 19:17

Nieuw bij Vitesse'63: trainer Ben Batterink

Geschreven door

Wie ben je?
Ben Batterink, geboren op 30 november in het jaar 1964 (een goed wijnjaar !). Na wat omzwervingen beland in het dorpje Alteveer – onder de rook van Hoogeveen. Maar wel in de gemeente De Wolden, evenals Koekange. We zijn dus dorpsgenoten……….. Getrouwd met Johanna en samen hebben we 3 prachtige dochters: Noëlle, Romy en Valérie. De oudste twee zijn verwoed voetbalsters. Ze zijn niet weg te slaan bij de dames van VVAK. De jongste rijdt paard, vandaar dat ik ook nog in bezit ben van een stuk land met pony’s/paarden………… (wat een werk heb je ervan…. Pfffff)
Wat doe je?
Ik werk al jaren bij het Alfa-college – een schoolinstelling voor Middelbaar beroepsonderwijs. Op de locaties Hardenberg en Groningen in de functie van opleidingsmanager en in Hoogeveen als projectleider Ondernemerschap en docent ondernemen/financiën. Trainer/coach (voetbal) en management is niet te combineren in tijd, vandaar de keus om als docent verder te gaan. Naar alle tevredenheid! Naast mijn werk heb ik nog vele hobby’s. De grootste is wel het voetbal en dan vooral mijn eigen trainerschap. Vitesse’63 komt op nr. 1 en al de andere clubs (Ajax, Feijenoord, PSV, PEC Zwolle, ….. ) zijn niet meer belangrijk. Naast het voetbal houd ik van vele sporten. Hardlopen en wielrennen doe ik actief. Verder heb ik een brede interesse in beleggen, economie en politiek. En ook een dierenliefhebber. Helaas heeft een dag maar 24 uren…..
Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?
Opgroeiende in Zuidwolde speelde ik bij ZZVV. In mijn studie te Groningen ben ik bij The Knickerbockers terecht gekomen (in een half jaar tijd van een bierploeg -het 11e- naar het 4e naar het 2e naar het 1e). Na de studie ben ik in Friesland beland, waar ik speelde bij VVI (Idskenhuizen – 3e klasser). Toen ik ging wonen en werken in Hoogeveen ben ik weer bij ZZVV-1 gaan spelen. Inmiddels woonde ik alweer jaren in Alteveer toen ik in mijn nadagen toch nog de overstap maakte naar VVAK-1. Daar heb ik nog leuke ‘partijtjes’ tegen Vitesse ’63 uitgevochten. Toen ik bij mijn 40 jaar bedankte voor het 1e elftal van VVAK (en lager wilde spelen), raakte ik in mijn 4e wedstrijd onherstelbaar geblesseerd: afgescheurde knieband. Voetballen was toen ‘einde verhaal’. En dan zoek je je heil in het trainersvak, omdat het voetbalspelletje natuurlijk fantastisch is. Ik houd ervan een team en individuele voetballers beter te maken. Ik ben ambitieus en wil daarom winnen, maar vergeet hierbij niet dat ‘we’ slechts amateurs zijn en voetballen voor ons plezier. Vaak gaan prestatie en plezier samen…… Hoewel ik me afvraag wat eerder komt: leidt plezier tot prestatie of leidt prestatie tot plezier? De waarheid zal wel ergens in het midden liggen………….. Ik heb het trainersvak uitgeoefend bij SV Pesse-1 (zaterdag), VV Avereest-1, Erica ’86-1 en HZVV-1 (als assistent-trainer).
Waarom kies je er voor om bij Vitesse’63 te gaan trainen?
Vitesse’63 is een dorpsclub. En dat ligt me wel. Hoewel ik de professionele cultuur bij een hoofdklasser (HZVV) ook prettig ‘werken’ vind. Een stukje professionalisering leidt vaak tot beter resultaat. Dus daar zal ik zeker naar streven. Vitesse’63 is vooral een familiaire club. Ik hoop dat heel Koekange en omstreken het eerste elftal zal toejuichen en steunen. Ik houd van ‘reuring’ en hoop dat de publieke opkomst hoog zal zijn.
Wat verwacht van Vitesse’63 en het komende seizoen?
Ik heb in het ‘voorseizoen’ al 2 keer met de groep mogen trainen. En aansluitend een oefenwedstrijd tegen Jubbega gespeeld. De spelers zijn van goede wil, maar ik merk ook wel dat bij velen het voetbalplezier belangrijker is dan het resultaat. Toch denk ik dat bij het vlaggenschip het in eerste plaats om het resultaat moet gaan. En daar ga ik dan ook voor. Ik heb in de oefenwedstrijd gezien dat vele spelers ‘achteruit’ lopen in plaats van vooruit. Dat zal met het afgelopen seizoen te maken hebben: degradatie. Mijn taak is om iedereen weer vertrouwen in zichzelf en elkaar te zien krijgen. Het verschil was in de oefenwedstrijd al te zien: in de 1e helft naar achteren lopen, inde 2e helft druk naar voren. Dus dat gaat de goede kant op. Maar dat zal niet zonder slag of stoot gerealiseerd zijn. Dus we moeten in de voorbereiding flink aan de bak. Mijn verwachting voor het komende seizoen is moeilijk aan te geven. We zijn in de 4e klasse ingedeeld bij polder- en Friesland-ploegen. Ik ken daar het niveau onvoldoende. Maar ik ga van ons eigen kracht uit. En als iedereen de ambitie en strijdvaardigheid heeft om een prijs te pakken (tenminste een periodetitel), dan moeten we ver kunnen komen. Toch is de selectie er niet sterker op geworden door het vertrek van twee bovengemiddelde spelers. Anderzijds staan vaak ‘anderen’ weer op om de kar te gaan trekken. We moeten het met elkaar doen. Zonder zogenaamde vedettes.
Wil je verder nog iets kwijt?
Ik hoop dat we MET ELKAAR een mooie tijd tegemoet gaan. Zowel in plezier als in prestatie. Ik heb daar alle vertrouwen in. Ik verwacht dat we daar als team alle steun voor krijgen. In ieder geval is bestuur en technische staf/begeleiding op orde. En zullen we samen werken aan het hoogst haalbare resultaat.

BenB1

donderdag, 24 augustus 2017 00:00

Vitesse'63 Regiotoernooi 2017

Geschreven door

Zaterdag 26 augustus  2017 wordt het eerste Vitesse'63 regiotoernooi gehouden in Koekange! Een laatste test voor de teams voor de aanvang van het bekertoernooi en de daarop volgende competitie 2017/2018.

De deelnemende teams:

v.v. Wacker 1,  v.v. IJhorst 1, v.v. SETA, FC Meppel 2, VVAK 1, ZZVV 1, VHK 1, en natuurlijk Vitesse'63 1.

Programma:

De dag begint om 10:00 uur in de kantine van Vitesse'63 met de loting. De teams worden door loting ingedeeld in twee poules. De wedstrijden beginnen vervolgens om 11:00 uur. De wedstrijden duren allemaal 30 minuten.

Finale

Na de poulewedstrijden worden de finales gespeeld, die zullen rond 15:30 uur beginnen. De nummers één van de beide poules spelen de uit eindelijke finale. Maar ook de nummers twee, drie en vier uit beide poules spelen tegen elkaar om de derde en vierde plaats, enz.

Penaltys:

Na elke poulewedstrijd worden er op het bijveld door de teams 15 penalty's tegen elkaar genomen. Ook voor de penalty's wordt er een finales gespeeld. 

Tot slot

Na afloop van deze voetbaldag wordt er een gezellige barbeque georganiseerd en is DJ Klaas Jan aanwezig voor de muziek. Iedereen kan zich opgeven voor de barbeque, kosten € 12,50 euro per persoon. Je kan je hiervoor opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376.

donderdag, 20 juli 2017 19:36

Vacature trainer VR2

Geschreven door

Het tweede vrouwenteam van Vitesse’63 uit Koekange bestaande uit jonge  en meer ervaren speelsters speelt in de 4e klasse en is op zoek naar een  trainer-coach m/v.

Graag komen we in contact met een enthousiaste train(st)er. Hoe het  verder in te vullen, 1 of 2 keer per week training verzorgen, begeleiding bij wedstrijden, vergoeding enz. willen we graag overleggen.
Er zijn diverse mogelijkheden. De vrouwen van Vitesse’63 trainen op maandag en woensdag.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Jacob van der Linde (tz@vitesse63.nl).

vr2actie1

Algemeen

Met ingang van het seizoen 2017 – 2018 wordt het wedstrijdformulier niet meer via Sportlink maar met de Wedstrijdzaken-app ingevuld. De app is bedoeld voor alle direct betrokkenen bij een wedstrijd: spelers, leiders, (assistent-)scheidsrechters en de wedstrijdsecretaris.

Met deze app kun je je eigen wedstrijdprogramma en de uitslagen bekijken. Ook staan de digitale spelerspassen in de Wedstrijdzaken-app. De huidige plastic spelerspas wordt met ingang van het seizoen 2017 – 2018 afgeschaft.

Hoe vindt ik de Wedstrijdzaken app?
De Wedstrijdzaken-app is beschikbaar voor IOS en Android. Zoek in de App Store of Play Store op ‘wedstrijdzaken’.

Inloggen met je emailadres
Om de Wedstrijdzaken-app te kunnen gebruiken moet je lid zijn van Vitesse’63 en inloggen met het emailadres dat bij de ledenadministratie (Henk Seegers) bekend is.

Weet je niet welke emailadres bij de ledenadministratie is vastgelegd of heb je een nieuw / ander emailadres, stuur dan een mail naar Henk Seegers (henk@oseegers.nl).

Controleren foto op spelerspas
De KNVB zal binnenkort de bestaande spelerpasfoto’s inladen in de Wedstrijdzaken-app. Deze foto wordt gebruik bij de spelerspascontrole voor de wedstrijd. De foto moet daarom goed lijkend zijn. Als de foto niet meer goed lijkend is, dan kun je zelf een goed lijkende foto inladen in de app.

Instellen privacyniveau
Je kunt in de Wedstrijdzaken-app het privacy-niveau vastleggen (via Instellingen, mijn gegevens). Let wel, een scheidsrechter kan op de wedstrijddag zelf altijd de spelerspassen bekijken, incl. foto.

Invullen mDWF
7 dagen voor de te spelen wedstrijd kan de leider / speler / aanvoerder de spelersopgaaf invullen / wijzigen (via Programma). Op de wedstrijddag zelf kan de scheidsrechter ingevoerd worden door het thuisteam.

De scheidsrechter controleert op de wedstrijddag zelf de digitale spelerspassen en vult het wedstrijdverloop en de uitslag in.

Het wedstrijdsecretariaat kan op de wedstrijddag zelf alle gegevens invullen / wijzigen van het thuisprogramma.

Meer informatie en documenten
In deze presentatie van de KNVB staat meer informatie over de Wedstrijdzaken-app en het mDWF. Zie bijlage bij dit artikel.

Op de site http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal/ervaringen staan filmpjes van ervaringen met de Wedstrijdzaken-app.
Vragen?
Als er nog vragen zijn over de Wedstrijdzaken-app of het mDWF, neem dan contact op met Anita Kuik (hnakuik@hotmail.com / 06-29254614) of Henk Seegers (henk@oseegers.nl).vr2actie2

donderdag, 22 juni 2017 20:44

Wijzigingen pupillenvoetbal

Geschreven door

Vanaf het seizoen 2017 – 2018 gaan er een aantal zaken veranderen in het jeugdvoetbal. Hieronder vindt u alle informatie over deze veranderingen.

Wat gaat er veranderen?
Kinderen van 7 tot 12 jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes in kleinere teams. Hierdoor zullen ze meer aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkelingen van ieder kind op elk niveau.

De nieuwe wedstrijdvormen worden niet in één keer doorgevoerd, maar stapsgewijs.

Seizoen 2017 – 2018
- JO8 en JO9 beginnen met de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6
- JO7 begint met 4 tegen 4
- JO6 begint met 2 tegen 2
Bij voldoende aanmeldingen zal er bij Vitesse ’63 een team JO7 gestart worden en net als in het voorjaar van 2017 een onderlinge competitie spelen tegen teams uit de regio. JO6 zal ingedeeld worden bij JO7.

Seizoen 2018 – 2019
- JO10 begint ook met de nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6
- JO11 en JO12 beginnen met de nieuwe wedstrijdvorm 8 tegen 8 op een half voetbalveld

Wedstrijdvorm 6 tegen 6 in het kort
De nieuwe wedstrijdvorm 6 tegen 6 wordt op een kwart voetbalveld gespeeld (i.p.v. 7 tegen 7 op een half voetbalveld). Hiervoor gelden andere spelregels. De grootste aanpassingen zijn:
- Bij een uitbal wordt de bal ingedribbeld i.p.v. ingegooid
- Bij een achterbal wordt de bal vanaf de grond gepasst of geschoten
- Bij een hoekschop wordt de bal vanuit de hoek gepasst of gedribbeld
- Bij een vrije bal mag de bal worden ingedribbeld, gepasst of geschoten

Ook is er een verandering in de rol van de arbitrage. De wedstrijd wordt niet meer geleid door een scheidsrechter, maar bewaakt door een spelbegeleider. De spelbegeleider staat langs het veld en grijpt alleen in als de spelregels door de kinderen worden overtreden.

Meer informatie en documenten
Op de site http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/voetbaltechnisch/het-nieuwe-pupillenvoetbal vindt u meer informatie over het nieuwe pupillenvoetballen. En op http://www.knvb.nl/assist/voetbaltechnisch/het-nieuwe-pupillenvoetbal/pilots/downloads staan alle documenten die te maken hebben met de nieuwe wedstrijdvormen.

Vragen?
Als er nog vragen zijn over het nieuwe pupillenvoetbal bij Vitesse’63, neem dan contact op met Janine Heuvelman (heuvelmanjanine@hotmail.com / 06-21346978) of Anita Kuik (hnakuik@hotmail.com / 06-29254614).JO9-1-20162017 1

dinsdag, 20 juni 2017 19:03

Gezocht: Planner kantine

Geschreven door

Wij zijn voor het komend seizen dringend op zoek naar een iemand die de bezetting van onze kantine inpant. 

De werkzaamheden bestaan om te zorgen dat er op de wedstrijddagen de kantine open kan. Dat zullen meestal de normale zaterdagen zijn maar ook bij doordeweekse wedstrijden willen we graag dat de kantine open is.

Bij het inplannen kun je beroep doen op een aantal 'vaste vrijwilligers' die weten wat er gebeuren moet, daarnaast moet dit worden aangevuld met ouders en met spelers uit de seniorenteams.

Lijkt het je leuk om dit te doen of wil je meer informatie dan kun je je melden bij Wilma Oldejans tel. 06-15573434 of wilma.oldejans@kpnmail.nl 

kantinepoloklein

 

 

Emmen - ´Finales die speel je niet, die win je´, zo stond er in één van de vele Whatsappjes met succeswensen die de vrouwen van Vitesse´63 kregen voor aanvang van de bekerfinale. Met die gedachte ging Vrouwen 1 met een bus vol supporters richting Emmen voor de finaledag van de districtsbeker Noord. In het stadion van FC Emmen keek Vitesse’63 al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Een kwartier voor tijd keerde de spanning volledig terug toen Rachel Boekweg met een snoeihard schot de 1-2 aantekende. Na een zinderend slot werd dit echter ook de eindstand en kon Vitesse de beker niet op haar naam schrijven.

Dat het niet gemakkelijk ging worden, dat besefte iedereen maar al te goed. Vitesse trof tegenstander Heerenveensche Boys vorige maand nog, toen zij in dit treffen overtuigend kampioen werden van de eerste klasse B. Toch kwam Vitesse goed uit de startblokken en had het geen ontzag voor de tegenstander. Binnen vijf minuten had het zelfs op een 1-0 voorsprong kunnen komen, maar vrij voor de keeper belandde het schot van Jody Tijmens op de paal. Vitesse had veel strijdlust en legde veel energie in het spel, maar het was Heerenveensche Boys dat snel twee keer het net wist te vinden. Uit een hoekschop kopte de spits van HVB de bal goed diagonaal in. Niet veel later leidde balverlies op het middenveld van Vitesse het 2e doelpunt in. Na een aantal combinaties promoveerde een houdbaar afstandsschot naar doelpunt. Toch liet Vitesse het er niet bij zitten en kreeg voor rust mogelijkheden voor de aansluitingstreffer. Een crossbal van Monique Koetsier bereikte Rianca Echten, maar haar schot belandde in de handen van de keeper. Dezelfde Rianca Echten leverde niet veel later een goede voorzet af bij de tweede paal, maar het lukte Linda Veltman niet om, na 20 jaar, in haar laatste wedstrijd voor Vrouwen 1 tot scoren te komen.

Na rust kwam Vitesse goed uit de startblokken. Na een goede combinatie met Linda Veltman kwam Monique Koetsier gevaarlijk door op links, maar haar voorzet leverde niet meer dan een corner op. Halverwege de tweede helft leek de wedstrijd een beetje dood te bloeden, maar een kwartier voor tijd keerde de spanning volledig terug. Rachel Boekweg, die het de keepster al een keer eerder lastig had gemaakt, kreeg de bal op het middenveld van Heidi de Vries. Zij speelde haar directe tegenstander uit en verschalkte ook de keepster met een prachtig schot vanaf de 16 meter. De ‘twaalfde man’ ging uit z’n dak en liet in het laatste kwartier flink van zich horen. Vitesse speelde alles of niets en Heerenveensche Boys vond het moeilijk om met deze druk omgaan. Vijf minuten voor tijd was de club uit Koekange heel dicht bij een doelpunt, maar de vrije trap van Janine Heuvelman stuiterde via de lat terug het veld in. Ook in de rebound lukt het niet om de bal tussen de palen te krijgen. Niet lang daarna maakte de uitstekend fluitende scheidsrechter een einde aan alle spanning. Vitesse heeft geknokt en gestreden, maar moest helaas genoegen nemen met een 2e plaats in de strijd om de beker.  VR1FinaleHvB 1

dinsdag, 30 mei 2017 21:35

Met de bus naar de bekerfinale

Geschreven door

Zaterdag 10 juni speelt Vitesse'63 VR1 de bekerfinale van KNVB district Noord tegen Heerenveense Boys VR1. De aftrap is om 16:45 uur in het stadion van FC Emmen aan de Meerdijk in Emmen. Supporters kunnen met de bus mee voor € 7,50 per persoon. De bus vertrekt vanaf onze kantine om 14:15 uur, opgave bij Janine Heuvelman tel. 0621346978. Meer zie facebook Vitesse'63 dames

VR1 ACV beker 1

dinsdag, 30 mei 2017 17:08

Spullen inleveren leiders/trainers

Geschreven door

Beste leiders,

Willen jullie de spullen van Vitesse'63 donderdagavond 1 juni 2017 inleveren. Van 19:15 uur tot 20:30 uur is de kantine hiervoor open. Denk aan : kledingtassen / jassen / sleutels / hesjes / waterzakken enz.

Alvast bedankt voor de medewerking.borgeruit

 

dinsdag, 30 mei 2017 00:00

Gevonden voorwerpen

Geschreven door

Gedurende het seizoen blijven er veel kledingstukken achter in de kleedkamers en kantine. Ben je iets kwijt?  Kiijk dan eens in de dozen en/of kapstok in de gang van onze kantine. Kantine dicht? Maak een afspraak via penningmeester@vitesse63.nl of ab@vitesse63.nl

karin

dinsdag, 23 mei 2017 08:50

Open training Vitesse'63 Vrouwenvoetbal

Geschreven door

opentraining

woensdag, 17 mei 2017 08:04

Kantine open 24 mei Finale Europa League

Geschreven door

Onze kantine gaat woensdag 24 mei open voor de Europa League Finale Ajex - Manchester United. De wedstrijd begint om 20:45 uur, de kantine is open vanaf 20:00 uur. Met dank aan onze kantinevrijwilligers!

eurleague

De tweede editie van het HANNN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands ) Walking Football Festival vond  vrijdag 12 mei 2017 plaats op Sportpark Kardinge te Groningen. De organisatie van de feestelijke middag was in handen van FC Groningen , GVAV-Rapiditas, vv Oosterparkers en DIO Groningen.

Vitesse’63 Old Stars was ook deelnemer en het team bestond uit Jos Kok, Jan Pinxterhuis, Luuk van Noord, Henk van der Berg, John van Dijk, Cor Koppenol, Hans Gräler en Freek Nijmeijer. 

Het deelnemersveld bestond uit 19 teams en er waren 4 poules  geformeerd.  De resultaten van Vitesse’63 waren als volgt :

Vitesse’63  – FC Groningen 2        6-1 

Vitesse’63-   SC Kardinge 1            4-4

Vitesse’63 -  SC Cambuur 1            1-3

Vitesse’63 -  HS’88                           3-0

Vitesse’63 : 4 gespeeld , 2 gewonnen, 1 verloren, 1 gelijk; totaal 7 punten, doelsaldo 14-8

Scores van de wedstrijden werden wel bijgehouden, maar winnen stond niet voorop.

De winnaar werd  uiteindelijk het team dat Walking Football het beste tot uitvoering bracht en dat was  HZVV 1 uit Hoogeveen.

Er was ook nog een side-event ( “scoren in  doelen op afstand’’) georganiseerd voor alle 19 teams en daarin behaalde Vitesse’63-20 punten en dit betekende een 3e plaats. Suri’s Old Stars 1 won dit onderdeel.

Het was een erg geslaagde, gezellige en sportieve dag!

 

oldsstarstoernooi4

StartVorige12345VolgendeEinde
Pagina 1 van 5