dinsdag, 07 maart 2017 21:57

Vitesse'63 is nu goed doel van de VriendenLoterij!

Beste Vitessenaren,

Vitesse'63 probeert op vele manieren de club financieel gezond en de contributie zo laag mogelijk te houden, dat is niet zo eenvoudig. Vandaar dat we een nieuwe actie hebben opgezet. We willen dit gaan doen met de Goede Doelen actie van de VriendenLoterij. Samen met de VriendenLoterij gaan we een actie organiseren om onze clubkas te spekken!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden.

Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt. Ook voor Vitesse'63 kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard! De helft van jouw lotprijs gaat namelijk direct naar de clubkas van Vitesse'63.  Als er bijvoorbeeld 20 loten worden verkocht, dan levert Vitesse'63 dit 20 x €6,75 x 12 trekkingen = €1620,- op. Niet alleen voor Vitesse’63 is dit interessant, als deelnemer van de VriendenLoterij maak je zelf iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen. 

Hoe meer loten we verkopen, hoe gezonder Vitesse'63 wordt en blijft. Steun daarom Vitesse'63 en maak kans op € 100.000,-! 

Met vriendelijke groet,

Jurrian Barelds

Voorzitter

borgeruit