vrijdag, 01 september 2017 09:47

Nieuw bij Vitesse'63: trainer René Hogenhorst

Ook Vitesse'63 2 heeft een nieuwe trainer met ingang van seizoen 2017/2018. Het is voor veel Vitessenaren een oude bekende. Maar voor heel veel ook niet daarom stelt hij zich hier voor.

Wie ben ik?
Rene Hogenhorst, Geboren 17-12-1968 in Koekange. Ik ben getrouwd met Helma en we wonen in IJhorst. Mijn hobby's zijn voetbal en vissen.

Wat doe je?
Ik ben werkzaam als heftruckchauffeur bij Eastern Fisheries in Staphorst.

Hoe ziet je voetbalcarriere er tot nu toe uit?
Van mijn 6e jaar tot 19e jaar heb ik bij Vitesse'63 gespeeld altijd als keeper. Daarna nog als jeugdtrainer, keeperstrainer en als grensrechter bij Vitesse'63 actief geweest. Na een aantal jaren dit met veel plezier gedaan te hebben was ik toe aan iets nieuws. V.V. Staphorst heeft mij benaderd om daar keeperstrainer te worden van de senioren en ik werd daar ook grensrechter van het eerste van Staphorst. Na dat vijf jaar gedaan te hebben werd ik weer door Vitesse'63 gevraagd om trainer van het 2e te worden. Dat heb ik een een paar jaar met veel plezier gedaan en toen ben ik weer na Staphorst gegaan om trainer van het 3e te worden en ook dat heb ik drie jaar gedaan.

Toen we verhuisd zijn naar IJhorst, daar wonen we nu 12 jaar ben ik bij ik bij V.V. IJhorst aan de slag gegaan. Ik heb daar elf jaar wat gedaan bij de plaatselijke voetbalvereniging als leider en trainer van het 1e elftal en later nog als kantinemedewerker. De mooiste tijd heb ik daar gehad toen ik trainer van het eerste werd zonder trainersdiploma. Het eerste jaar werden we 9e en het 2e jaar 2e maar net niet gepromoveerd via de nacompetie.
Na een jaar helemaal niets gedaan te hebben gedaan bij het voetbal wilde ik weer op het veld staan. Henk Nijstad heeft mij namens Vitesse'63 benaderd om trainer van Vitesse'63 2 te worden en daar heb ik bijna direct JA op gezegd. Het was de kans weer om op het oude nest terug te keren en met allemaal jongens te gaan werken die ik niet ken. Ik heb er heel veel zin in en hoop op een mooi seizoen.
Groet René 

H2-20162017 1

Vitesse'63 2 seizoen 2016/2017