donderdag, 17 mei 2018 16:34

Noodoproep !

Onze mooie vereniging draait op vrijwilligers en we mogen ons gelukkig prijzen dat er velen zich belangeloos inzetten voor onze club, sommigen zelfs al decennia lang! Daarnaast hebben velen zich via het vrijwilligersformulier aangemeld om zo nu en dan wat activiteiten te willen doen. Vanwaar dan deze noodoproep? Omdat we op een aantal cruciale plekken, geen vrijwilligers kunnen vinden!

Helaas is het huidige bestuur er niet in geslaagd nieuwe bestuursleden te vinden. Er is al enige jaren geen coördinator jeugd meer. Het bestuurslid technische zaken heeft, na vele extra jaren, aangegeven er na dit seizoen mee te stoppen. De secretaris draait al een extra jaar, maar stopt ook aan het einde van dit seizoen. De termijn van de penningmeester zit er na dit seizoen op en onze voorzitter heeft aangegeven zijn 2e termijn niet geheel uit te willen zitten. Kortom: we hebben een prachtige kantine, een mooie kleedkameraccommodatie, vele sponsoren, enthousiaste leden en in het nieuwe seizoen ligt er een kunstgrasveld. Het kan dan toch niet zo zijn dat er geen bestuur meer is? Daarom: bestuursleden gezocht!

Onze kantine is een belangrijke bron van inkomsten, waardoor de contributie laag kan blijven. Gelukkig zijn er vele leden die diverse bardiensten willen draaien. Wel is hiervoor een kantineplanner nodig. Zonder planner geen kantinediensten. Het kan toch niet zo zijn dat op speeldagen en trainingsavonden de kantine niet altijd meer open is? We zijn dan ook dringend op zoek naar een kantineplanner!

Om leden betrokken te houden bij onze verenigingen is een actieve activiteitencommissie nodig. Een vaste kern die allerlei activiteiten wil ontplooien, gesteund door vrijwilligers die zo nu en dan mee willen meehelpen. We zijn al enige tijd dringend op zoek naar leden die deel willen uitmaken van onze activiteitencommissie.

Om te kunnen voetballen, zijn niet alleen spelers, leiders en trainers nodig, maar ook scheidsrechters. Heb je wel interesse, maar ben je nog niet helemaal zeker van de spelregels, meld je dan aan! Uiteraard kan je op kosten van Vitesse een opleiding volgen. Tevens zijn we op zoek naar een scheidsrechtercoördinator; iemand die het aanspreekpunt is voor onze scheidsrechters en de indeling voor wedstrijden verzorgd.

Heb je interesse, twijfel je nog of heb je vragen? Neem contact met ons op of stuur een email naar secretaris@vitesse63.nl. We vertellen je graag wat mogelijk is en wat de werkzaamheden inhouden.

Jurrian Barelds, Erwin Kuiper, Martin Keizer, Anita Kuik,

Wout Oldejans, Jacob van der Linde, Rene Brinkman

vhkthuis