dinsdag, 22 januari 2019 21:24

Vitesse’63 Verwelkomt vier nieuwe sponsoren!

De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie van Vitesse’63 niet stilgezeten. We hebben weer een aantal nieuwe sponsoren mogen verwelkomen en hier zijn we erg blij mee! Hieronder vindt u een overzicht:

Fluit Transport
Fluit Transport is opgericht in mei 2016. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met (spoed) koeriersdiensten en met transport van een pallet tot complete vrachten, door héél Europa!

Wilt u meer informatie of gebruik maken van de diensten van Fluit Transport? Stuur dan een mail naar info@fluittransport.nl.

Fluit

Schoonheidssalon Latoya
Schoonheidssalon Latoya is het bedrijf van Latoya de Vries en is gevestigd in Koekange aan de Dorpsstraat 20. U kunt bij Latoya terecht voor verschillende behandelingen en diverse producten. Ga voor meer informatie naar de website: https://schoonheidssalonlatoya.com/

Latoya

Wegrestaurant De Raket

De Raket is een gezellig wegrestaurant aan de A28 bij Afslag 24 ’De Wijk’. Bij De Raket kan iedereen terecht voor een verse kop koffie of lekkere maaltijd. Het restaurant biedt een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Speciaal houden ze natuurlijk rekening met de chauffeur. Voor hen hebben ze dagelijks naast een uitgebreide platekaart een wisselend drie-gangen menu. Ook heeft het bedrijf een vergaderruimte, een bewaakt parkeerplaats en hotelkamers.

Ga voor meer informatie naar: https://www.wegrestaurantderaket.nl/

RAKET

Ems Handel & Verhuur
Ems Handel & Verhuur is gevestigd aan de Koekanger Dwarsdijk 59 in Koekange. Het is een jong en nog klein bedrijf, waardoor er veelal direct contact is met de eigenaar zelf. Het bedrijf verhuurt bouwmachines, kloofmachines, aggregaten en lasers. Daarnaast verkoopt Ems Handel & Verhuur bouwmachines en zijn ze gespecialiseerd in de verkoop van installatiematerialen.

Ga voor meer informatie naar: https://emshandelenverhuur.nl/

EMS

Wij zijn erg blij met deze ondersteuning en hopen veel plezier aan elkaar te beleven! Wilt u ook (bord)sponsor worden? Neem dan contact op via sponsorcommissie@vitesse63.nl.