dinsdag, 26 maart 2019 18:26

Twee nieuwe dug-out sponsoren voor Vitesse’63!

Met trots mag de sponsorcommissie mededelen dat het twee nieuwe sponsoren voor op de dug-out heeft weten te vinden. Deze sponsoren zijn Installatiebedrijf Herold Pouwels uit Ruinerwold en Schoonmaakbedrijf Cantorclin uit Meppel.
Installatiebedrijf Herold Pouwels
Installatiebedrijf Herold Pouwels is een allround en vakkundig installatiebedrijf in Zuidwest Drenthe. Met klantvriendelijkheid en een flexibele instelling leveren zij betaalbare topkwaliteit in alle installatiewerken. Het bedrijf is groot gebracht met ambacht en groot geworden met de nieuwste technieken.
Schoonmaakbedrijf Cantorclin
Cantorclin is een landelijke – top 10 – schoonmaakorganisatie, gespecialiseerd in goed en gedegen schoonmaakonderhoud. Al 65 jaar zorgt het bedrijf voor representatieve, schone kantoren, cleanrooms, apotheken, scholen en retail (winkels) en een motiverende, gezonde, prettige werkomgeving bij haar klanten. Cantorclin bevestigd dagelijks dat zij de juiste partner zijn door elke dag de kwaliteit en het resultaat te leveren die de klant verwacht.
Hieronder vindt u een impressie van de nieuwe dug-outs. Wij als Sponsorcommissie zijn erg blij met het resultaat!
Wij zijn erg blij met de sponsoring van deze bedrijven en hopen in de toekomst dan ook veel plezier aan elkaar te beleven.

Cantorclin