maandag, 06 april 2020 17:05

In memoriam: Jan Koeling

Zondag 29 maart is Jan Koeling gestorven. Hij was 76 jaar oud. Jan kampte al langer met gezondheidsklachten, maar toen hij vrijdag 27 maart werd opgenomen in het ziekenhuis bleek al snel dat artsen niets meer voor hem konden doen. Op zaterdag 4 april heeft de crematieplechtigheid in besloten kring plaatsgevonden.

Boven de rouwadvertentie van de familie staat: 'We waren zo graag bij je, het liefst elke dag. Je was nog zo actief. Je ging graag op pad. Een rondje op de fiets, een blokje om of zelfs nog een wedstrijdje fluiten! Nu kom je niet meer thuis, maar je bent voor altijd in ons hart. We zullen je missen.'

We herinneren Jan als een betrokken voetballiefhebber. Iemand op wie altijd je een beroep kon doen, wanneer je een kundig scheidsrechter nodig had om een wedstrijd te leiden. Hij volgde de verschillende elftallen op de voet en nu hij de laatste jaren aan de Sportlaan woonde, bekeek hij regelmatig even een training.

Nu Jans eindsignaal heeft geklonken, zijn we in gedachten bij zijn vrouw Tina, bij dochters Gea en Jacoline en hun gezinnen. We wensen hen alle kracht en moed om dit verlies een plek te geven.

 

Jan (rechtsboven) in 2000. D-pupillen Vitesse'63, met kleinzoon Jerrold in de gelederen, kampioen.