dinsdag, 14 april 2020 19:15

VACATUREWEEK - Dag 1: Kledingcoördinator

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

 

Dag 1: Kledingcoördinator

Taken: De kledingcoördinator bij Vitesse’63 is verantwoordelijk voor de tenues van de vereniging. De kledingcoördinator deelt de tenues aan het begin van het seizoen uit, neemt de tenues aan het eind van het seizoen weer in en is aanspreekpunt voor de leiders m.b.t. de tenues.

De kledingcoördinator controleert na het innemen van de tenues, de inhoud van de tassen en maakt ze klaar voor het volgende seizoen. Indien nodig, bestelt de kledingcoördinator nieuwe shirts, broeken en sokken bij de kledingleverancier.

Tijdsbesteding: 3 à 4 dagen voor de tassencontrole en beschikbaar voor vragen, vooral bij de start van het seizoen.

Waarom kledingcoördinator worden? De afgelopen jaren is deze taak uitgevoerd door Gea Waninge. 'Het is fijn dat je je werkzaamheden voor een groot deel in de zomermaanden kunt uitvoeren. Je kunt je tijd dan grotendeels zelf indelen. Het voelt goed om iets voor de club te doen. Ik geniet er altijd van als alle tassen aan het begin van het seizoen allemaal weer netjes klaar staan', vertelt ze.

 

Wil je je inzetten als kledingcoördinator bij Vitesse’63 of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kuik, tel. 06-29254614, ws@vitesse63.nl.

 16. Vitesse '63 1+2 - Sportcampus De Pelikaan