zaterdag, 18 april 2020 19:30

VACATUREWEEK - Dag 5: gastheer/-vrouw bestuurskamer (ochtend)

Ondanks de coronacrisis, bereidt Vitesse'63 zich volop voor op het volgende seizoen. Voor een aantal belangrijke vrijwilligerstaken zijn vacatures. Er gebeurt achter de schermen veel om onze leden wekelijks te kunnen laten voetballen. Ook jij kunt daarbij een steentje bijdragen! In deze vacatureweek halen we dagelijks een vacature voor het voetlicht.

Dag 5: Gastheer/-vrouw bestuurskamer (ochtend)

Taken: Als gastheer/-vrouw ontvang je op correcte wijze (externe) scheidsrechters, leiders, trainers en eventueel andere afgevaardigden van de eigen en bezoekende club in de bestuurskamer van Vitesse’63. Je maakt ze wegwijs op de accommodatie van Vitesse’63. De gastheer/-vrouw zorgt ervoor dat de eigen scheidsrechters een fluitje en scoreformulier en eventueel vlaggen voor de assistent-scheidsrechters meekrijgen en dat deze na afloop van de wedstrijd weer ingeleverd worden. Ook zie je er op toe dat de uitslag van de gespeelde wedstrijden wordt vastgelegd en doorgegeven aan het wedstrijdsecretariaat. Als gastheer/-vrouw vind je het leuk om Vitesse’63 te vertegenwoordigen en je ontvangt de mensen zoals je zelf ook graag ontvangen zou willen worden.

Tijdsbesteding: in overleg, op dit moment werken we met vier vrijwilligers die beurtelings bestuurskamerdienst hebben

Waarom gastheer/-vrouw worden? Een van de huidige vrijwilligers in de bestuurskamer is Marjolijn Dijkstra-Van Dijk. 'Het leuke aan gastvrouw zijn vind ik dat je veel in contact komt met andere mensen binnen de vereniging, waardoor je betrokken bent/blijft bij Vitesse'63. Het wegwijs maken van leiders/trainers, scheidsrechters en andere gasten wordt altijd als zeer prettig ervaren. Dat is waar je het voor doet!', vertelt ze.

 

Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of ontvang je graag meer informatie? Neem dan contact op met Anita Kuik, tel. 06-29254614, ws@vitesse63.nl.