Wedstrijdverslagen

dinsdag, 21 mei 2019 23:14

SC Angelslo 1-Vitesse'63 1 met de bus

Geschreven door

Zaterdagmiddag 25 mei de laatste wedstrijd voor de competitie in Emmen tegen Angelslo, er is nog van alles mogelijk, dus kom ons steunen. Je kan evt.met de bus mee, deze vertrekt om 12.50 uur vanaf het sportpark, je kan je opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376

maandag, 20 mei 2019 23:03

Vitesse'63 1-MSC Za 1 verslag

Geschreven door

Vitesse’63 mocht zaterdagmiddag in de strijd om het kampioenschap aantreden tegen MSC uit Meppel. Na een gelijkspel bij v.v. Tiendeveen vorige week, kon de ploeg maar één ding doen en dat was winnen.

 

Vitesse’63 startte met de volgende opstelling: Arjen van Noord; Erwin Gunnink, Lars Heuvelman, Jan Waninge, Ivar Knol ; Jeroen Oldengarm, Mark van der Linde, Johnny Schuttevaar, Sander van Dijk; Jeroen van den Berg, Alfred Pekel. Wissels waren Robin ten Heuvel, Bartjan van Dijk en Frits ten Kate. 

Vitesse’63 kende een gemakkelijke middag tegen het tegen degradatie strijdende MSC. Jeroen van den Berg en Sander van Dijk zetten de thuisploeg binnen een kwartier al op 2-0.

In de tweede helft werd de score opgevoerd door een Meppeler eigen goal, Mark van der Linde en opnieuw Van Dijk. Jordy Landkroon redde bij 4-0 de eer van MSC met een benutte penalty.

Na de wedstrijd zaten de spelers te wachten op de eind uitslag bij Onstwedder Boys – CSVC waar CSVC de overwinning in de laatste minuut veilig stelde waardoor het kampioenschap ver weg lijkt voor mannen van Batterink.

maandag, 13 mei 2019 14:28

Tiendeveen-Vitesse'63

Geschreven door

Vitesse’63 mocht zaterdagmiddag in de strijd om het kampioenschap aantreden tegen v.v. Tiendeveen wat vooraf al als een lastige uitwedstrijd werd bestempeld.

 

Vitesse’63 startte met de volgende opstelling: Arjen van Noord; Erwin Gunnink, Lars Heuvelman, Bart Jan van Dijk, Ivar Knol ; Frits ten Kate, Mark van der Linde, Johnny Schuttevaar, Sander van Dijk; Jeroen van den Berg, Alfred Pekel. Wissels waren Robin ten Heuvel, Jeroen Oldengarm en Jan Waninge. 

Vitesse’63 liet vanaf het begin zien dat men voor de overwinning naar Tiendeveen was gekomen. Dit resulteerde in dotten van kansen maar helaas lukt het niet om doelman Sander Lubbers te passeren. Na ca. 20 minuten scoorde Vitesse’63 uit een hoekschop maar deze werd afgekeurd door scheidsrechter Tramper omdat hij een duwfout van Lars Heuvelman zou hebben gezien. Echter waren dit twee spelers van Tiendeveen die tegen elkaar aanliepen. Na een half uur was het Johnny Schuttevaar die met een strak schot de doelman kansloos liet. Lang kon Vitesse’63 echter niet van deze voorsprong genieten van in de 40e minuut was het Ismaël Ucan die uit het niets de gelijkmaker voor zijn rekening nam.

 

Na de rust ging Vitesse’63 vol goede moed op zoek naar de voorsprong. Echter lukte dit niet en begon de paniek een beetje toe te slaan wat resulteerde in het spelen van de lange bal. Deze ballen waren een makkelijk prooi voor de Tiendeveense defensie. Doordat Vitesse’63 volop aan het aanvallen was ontstond er veel ruimte voor de spitsen van Tiendeveen die een paar gevaarlijk voor doelman Arjen van Noord opdoken. Gescoord werd er niet meer waardoor Vitesse’63 dure punten heeft laten liggen voor het kampioenschap.

zondag, 05 mei 2019 16:08

Vitesse'63 1-SVBO 1 verslag

Geschreven door

Vitesse63 mocht zaterdagmiddag in de strijd om het kampioenschap aantreden tegen SVBO. De gasten uit Barger-Oosterveld stonden voorafgaand op de 8e plek van de competitie, met overigens de meeste tegengoals van alle teams. In Barger-Oosterveld eindigde de wedstrijd in een spectaculaire 3-6. Na een lastige eerste helft toen (2-2), werd na rust het verschil gemaakt in het voordeel van Vitesse 63.  

Na een dinsdagstraining van uiterst hoog niveau had de opstelling nogal wat vraagtekens; Sander van Dijk vond het nodig om naar Egypte te emigreren. Dit beviel hem overigens niet, hij kwam vrijdagochtend met de staart tussen de benen weer terug naar huis. Verder moesten Jeroen van der Berg en Ron Keizer allebei in de eindpartij, niet geheel toevallig onder Tottenham  Ajax,  met zeer zware blessures afhaken. Wonder boven wonder, en waarschijnlijk onder pijnverdovende injecties, waren deze gigantische bikkels toch ontzettend snel hersteld en stonden ze donderdag weer op het veld.  Daarnaast was Ivar Knol voor de allereerste keer in zijn leven geschorst. 

Vitesse63 startte met de volgende opstelling: Arjen van Noord; Erwin Gunnink, Lars Heuvelman, Bart Jan van Dijk, Jan Waninge; Frits ten Kate, Mark van der Linde, Johnny Schuttevaar, Robin ten Heuvel; Jeroen van den Berg, Alfred Pekel. Wissels waren Sander van Dijk, Jeroen Oldengarm en Richard van den Berg.  

 Al na 5 minuten stond de 1-0 op het bord. Jeroen van den Berg schoot vanaf de 16 meter de bal in de rechteronderhoek. Een paar minuten later was het alweer raak voor diezelfde Jeroen van den berg. Na een vlot lopende aanval via Frits en Alfred kon hij binnentikken. In de dertiende minuut was het Lars Heuvelman die de bal op het middenveld oppikte, doorstoomde tot een meter of 20 van de goal en vanuit die positie de 3-0 op het scorebord zette. Even later maakte Johnny zijn 135e competitiegoal voor Vitesse; 4-0. Even later zette buurman Alfred Pekel 5-0 op het bord, zijn 153e competitiegoal. In de 28e minuut was het Jeroen van den Berg die 6-0 aantekende. Ook scoorde Lars Heuvelman uit de rebound voor rust nog de 7-0. Over de goals valt vanalles te vertellen, alleen waren het er zoveel dat de verslaggever ter plaatste niet precies meer weet welke aanval bij welke goal hoort. Het waren in ieder geval een aantal fraaie goals uit dito aanvallen. 

In de rust werd de boel nog even op scherp gezet door trainer Ben Batterink en aanvoerder Lars Heuvelman. We mochten immers niet denken dat we er al waren; als wij er 7 in 1 helft konden maken, kunnen zij dat ook. 

Ook na rust werd er nog gescoord; na een minuutje of 10 zette Jeroen van den Berg met zijn 4e goal van de middag 8-0 op het papiertje. Daarna werd doelman van Noord, die blij was dat hij in ieder geval in de warming up nog een aantal ballen op zijn goal had gekregen, nog een keertje verschalkt; 8-1. Een aantal minuten voor het einde van de wedstrijd werd superman Wout Oldejans nog even op het veld gespot, hij moest controleren of de winkelhaak er nog aan zat nadat Jeroen Oldengarm een moedige poging had gedaan deze door midden te schieten; 9-1. Niet veel later bracht Johnny Schuttevaar het publiek in extase; zij mochten aanschouwen hoe Hans Koetsier met gevaar voor eigen leven op een trapje klom om zelf de 10-1 op het scorebord te krijgen.  

Vitesse vervolgt haar strijd om het kampioenschap aanstaande zaterdag 11 mei in en tegen Tiendeveen. Een lastige uitwedstrijd dus! Wij danken het publiek en hopen u weer te zien in Tiendeveen! 

vrijdag, 13 april 2018 00:08

Vitesse'63 1-FC Wolvega 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 14 april de topper tussen  de nr 4 en de nr 2 van deze competitie, dus kom ons aanmoedigen, het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons om de derde plek, en de periode.

dinsdag, 09 mei 2017 16:09

SC Elim 1-Vitesse'63 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 13 mei de laatste competitiewedstrijd SC Elim 1-Vitesse'63 1 aanvang 14.30uur, als je met de bus mee wil, dan kan je even bellen naar Hans Koetsier, 0644255376, de bus vertrekt om 12.55 uur vanaf het sportpark in Koekange.

woensdag, 03 mei 2017 08:12

Vitesse'63 1-SVN'69 1 14.30 uur

Geschreven door

Zaterdagmiddag de kraker, Vitesse'63 1-SVN'69 1, aanvang 14.30 uur. Kom ons aanmoedigen om de hele belangrijke punten in Koekange te houden, we zijn jullie nodig deze laatste wedstrijden van het seizoen, het wordt mooi weer, dus probeer aanwezig te zijn op het sportpark in Koekange, en laat jullie horen, wat een extra stimulans is voor de spelers. Tot zaterdag.

donderdag, 09 maart 2017 11:50

Vitesse'63 1-CSVC 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 11 maart een thuiswedstrijd voor Vitesse'63 1 tegen CSVC 1 uit Coevorden, kom ons aanmoedigen, staan hele belangrijke punten op het spel.

donderdag, 15 december 2016 07:04

Vitesse`63 schiet half dozijn vol tegen Elim

Geschreven door

De laatste wedstrijd voor de winterstop mochten de mannen van Knoll aantreden tegen de mannen van Jan Otto Benjamins van Sc Elim. Een echte degradatiekraker. Een wedstrijd die zelden met 22 spelers wordt afgesloten. Elim een ploeg waar je respect voor mag hebben met welke inzet en passie deze gasten elke week weer het veld op stappen. Trainer Benjamins alweer met zijn 8e seizoen bezig en vergeleken met vorig seizoen bijzonder veel kwaliteit ingeleverd. Beide ploegen kunnen de punten dus goed gebruiken voor lijfsbehoud.
De volgende 11 namen startte aan deze wedstrijd: Hoeve, B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk ©, Kuik, S. Heuvelman, Tabak, van der Linde, Schuttevaar, Pekel, R. van Dijk.
Wissels: Waninge(k), Keizer, Ten Kate, De Boer.
Al binnen 10 minuten was het duidelijk dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en Elim speelde naar hun mogelijkheden en loerden op dat ene kansje. De Koekangenaren hadden de eerste speldenprikjes uitgedeeld maar toch is de eerste grote kans voor de bezoekers. Onoplettendheid zorgt er voor dat Klomp ineens voor keeper Hoeve verschijnt maar de keeper doet waar hij voor opgesteld is en pareert knap het harde schot. Toch moet het publiek wachten tot de 32e minuut op de eerste goal. Edwin Tabak zet de aanval op via verschillende schijven (Rense van Dijk en Pekel). Pekel legt klaar voor van der Linde, hij laat keeper Wachtmeester volkomen kansloos door vanaf rand 16 hoog binnen te schieten, 1-0.
De thuisploeg drukt door en gaat op zoek naar de tweede treffer. Op slag van rust slaat Vitesse`63 nog 2 keer toe. In de 43e minuut is het Pekel die voorbij de laatste linie sprint en onreglementair wordt afgestopt door Mitchell Boertien, en dan kan de jonge, goed leidende scheidsrechter Tepper niks anders doen dan rood trekken. Wat overblijft is een vrije bal op randje 16, en captain Bartjan van Dijk klaart dit klusje feilloos. Zit er dan ook wat geluk in deze middag? Ja dat zit erin. Johnny Schuttevaar ging er op randje buitenspel vandoor, en faalde niet vanuit een moeilijke hoek.
Ruststand 3-0.
De 2e helft gaf startte Elim nog 1x met alle energie wat het bezat. Met drie verse wissels een alles of niets poging. In de 48e minuut staat er dan ook ineens 3-1 op het scorebord. Kuik is nog even naar concentratie zoekende en laat zo 2 spelers van Elim voor keeper Hoeve verschijnen, waarna Klomp eenvoudig binnen schiet.
Met 10 man is Elim 20 minuten de bovenliggende partij maar iedereen weet ook dat dit niet 45 minuten lang vol te houden is. Langzaam aan krijgt Vitesse`63 de controle terug. Minuut 70 tot 72 is het Alfred Pekel time, hij laat 2x op identieke wijze het netje bollen. De bonkige spits ziet 2x een bal over de achterste linie vallen en met atletische sprint en een verwoestend schot de keeper kansloos laat. 5-1. Dan mag A junior Frits ten Kate ook nog zijn debuut maken en vervangt de weer goed spelende Van der Linde. Een paar minuten na zijn 1e meters en balcontact veerde het publiek op toen de jonge Ten Kate de keeper omspeelde en de bal in het doel schoof maar scheidsrechter Tepper ging toch op het vlagsignaal af. De mooiste van de middag werd tot de 90e minuut bewaard, en misschien wel een goal waar Koekange al 1,5 jaar op zit te wachten. Stefan Heuvelman speelt Rense van Dijk aan die van rechts naar binnen komt op z’n Robbens, eerst een dubbele schaar, daarna schiet hij de bal vanaf 18 meter strak in de linkerbovenhoek. Eindstand 6-1. De broodnodige punten zijn binnen en Vitesse`63 gaat als 12e de winterstop in. Een mooi deel van het voetbalseizoen is weer aangebroken. Onder leiding van Henk Nijstad neemt een deel van de selectie deel aan het Jan Bralten toernooi in Meppel op Woensdag 21 December, en op 27 December het grote zaalvoetbaltoernooi Protos Weering waar men de eerste ronde in Zuidwolde speelt. Tot dan en bedankt!

dinsdag, 06 december 2016 23:16

SVN'69 - Vitesse'63

Geschreven door

Afgelopen zaterdag reisde Vitesse’63 als hekkensluiter af naar Nijeveen voor de derby tegen SVN’69, dat vooraf met drie punten meer iets hoger op de ranglijst stond. Beide ploegen presteren de laatste weken matig, waarbij Vitesse’63 zelfs al vijf wedstrijden achter elkaar verloren heeft. Maar, SVN’69 is een tegenstander waar we de laatste jaren goed tegen presteren en bovendien kon trainer Knoll over een bijna volledig fitte selectie beschikken. Zo maakte Kroek na een maandje afwezigheid vanwege een gebroken pols z’n rentree, alleen Kremer (en helaas natuurlijk ook nog steeds Tim Kuik) was afwezig door een blessure. Er was dus best vertrouwen in een goede afloop, waarbij Knoll voor deze opstelling koos:

Hoeve; B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk, Knol; Van der Linde, S. Heuvelman, Schuttevaar; Tabak, Pekel, R. Kuik.

Wisselspelers: Waninge, R. van Dijk, Ruben Keizer, Wanningen.

Na een minuut stilte floot de jonge scheidsrechter Tyler voor het begin en na een kwartiertje aftasten, betekende eigenlijk het eerste schot op doel van SVN’69 direct de 1-0. Linksback Timmerman mocht, na balverlies van Vitesse’63, het middenveld oversteken en haalde vanaf een meter of 20 onhoudbaar uit. Waar je zou verwachten dat de koppies gingen hangen bij Vitesse’63 gebeurde eigenlijk het tegenovergestelde, de ploeg begon steeds beter te voetballen en SVN’69 kwam er nog maar sporadisch uit. Na een minuut of 25 leverde dit ook de gelijkmaker op. Na weer een corner (Vitesse’63 kreeg er in de 1e helft ongeveer 10) liet Roy Kuik weer eens zien over een mooie traptechniek te beschikken. Ook weer vanaf een meter of 20 schoot hij de bal over keeper Visser binnen, 1-1. In het restant van de 1e helft kreeg SVN’69 via linksbuiten Van Veen nog één mogelijkheid maar verder was het Vitesse’63 dat de klok sloeg en het had via Van der Linde, Pekel en Schuttevaar meerdere kansen om op voorsprong te komen maar het was steeds net niet. Ook wuifde scheidsrechter Tyler een overduidelijk overtreding van Bijker op Pekel binnen de beruchte lijnen weg. De man in het zwart had het sowieso zwaar en gaf beide ploegen al meerdere gele kaarten. Natuurlijk waren de duels pittig, maar dat is logisch in een derby tussen twee ploegen die de punten hard nodig hebben. Het was echter absoluut niet gemeen en beide ploegen hadden respect voor elkaar. We gingen dus rusten met 1-1 en dat mocht Vitesse’63 zichzelf verwijten.

Na rust werd het meer een gelijkwaardige wedstrijd en in eerste instantie bleven grote kansen uit. Maar zo rond de 65e minuut was daar het achteraf allesbeslissende moment toen linksback Knol van Vitesse’63 met al geel op zak aan de zijlijn hard doorging op z’n tegenstander. Geel (en dus rood) was het zeker maar de ietwat inconsequente leidsman besloot direct rood te geven. Een keiharde les voor de talentvolle linksback van Vitesse’63, die afdroop richting de kleedkamer. De tien overgebleven spelers (waarbij Van der Linde door Keizer vervangen werd) probeerden zich te herpakken maar SVN’69 rook bloed en voerde de druk op. Na een aantal kansjes was het uiteindelijk weer linksback Timmerman die scoorde, Kroek was hem bij een corner kwijt waardoor hij ongedekt de 2-1 kon binnen koppen. Toen Denzel van Halen er niet veel later 3-1 van maakte, leek de wedstrijd gespeeld. Knoll bracht in een laatste poging er nog iets van te maken Rense van Dijk nog binnen de lijnen voor verdediger Heuvelman en zo waar werd het nog 3-2 in de 85e minuut. Pekel mocht in overduidelijke buitenspelpositie doorgaan (de scheidsrechter liet z’n assistent staan) en hij stelde Keizer in staat de aansluitingstreffer te maken. Verder kwam Vitesse’63 helaas niet. Na nog wat opstootjes en maar liefst 50 seconden blessuretijd vond Tyler het genoeg.

Toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er dus een 3-2 eindstand op het scorebord en had scheidsrechter Tyler z’n boekje volgeschreven met maar liefst 8 gele kaarten (keurig verdeeld over beide teams) en één directe rode. Natuurlijk drukte de man in het zwart z’n stempel op de wedstrijd maar laten we duidelijk zijn, de nederlaag heeft Vitesse’63 volledig aan zichzelf te wijten. In de eerste helft hebben we nagelaten SVN’69 pijn te doen en met de rode kaart doen we onszelf uiteindelijk de das om. SVN’69 profiteerde hier goed en dankbaar van en kan zo drie hele fijne punten bijschrijven, waardoor ze weer wat lucht krijgen. Vitesse’63 blijft hekkensluiter, maar heeft de concurrentie gelukkig nog in zicht. Om niet als nummer laatst de winterstop in te gaan, zal er zaterdag in Koekange hoe dan ook van directe concurrent Elim gewonnen moeten worden. Hopelijk kunnen de jongens in deze laatste wedstrijd voor de winterstop nog één keer op jullie steun rekenen! 

 

woensdag, 30 november 2016 20:00

Programma Vitesse'63 1 tot einde competitie

Geschreven door

 

Dag

Datum

Soort

                              Wedstrijd

Aanvang

Verslag

Za

03/09

Comp

Vitesse’63 1

SCD Dedemsvaart 1

14.30

Roy

Za

10/09

Comp

Fit Boys 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

17/09

Comp

Vitesse’63 1

Borger 1

14.30

Stefan

Za

24/09

Comp

Hardenberg 85 1

Vitesse’63 1

15.15

Dieter

Za

01/10

Comp

ZZVV 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/10

Comp

Vitesse’63 1

Hollandscheveld 1

14.30

Bart Jan

Za

15/10

Comp

Desz 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

22/10

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

29/10

Comp

Vitesse’63 1

SC Rouveen 1

14.30

Dieter

Za

05/11

Comp

CSVC 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

12/11

Comp

Nieuwleusen 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

19/11

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

26/11

Comp

Vitesse’63 1

SC Lutten 1

14.30

Stefan

Za

03/12

Comp

SVN 69 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

10/12

Comp

Vitesse’63 1

Elim 1

14.30

Roy

Za

17/12

Inhaal

?????????????

?????????????

 

 

                                                                              Winterstop Winterstop

 

Di 10/1 trainen

 

Do 12/01 trainen

 

Za

14/01

Oef

Vitesse’63 1

Olympia’28 1

13.30

 

Di

17/01

Oef

Vv Balkbrug 1 zo    

Vitesse’63 1

20.00

 

Za

21/01

Oef

Avereest 1               

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

28/01

Comp

SCD Dedemsvaart 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

04/02

Comp

Vitesse’63 1

Fit Boys 1

14.30

Stefan

Za

04/02

Schaduw

MSC za   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

11/02

Comp

Borger 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

11/02

Schaduw

VHK 1   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

18/02

Comp

Vitesse’63 1

Hardenberg 85 1

14.30

Roy

Za

18/02

Schaduw

Wilsum 1    

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

25/02

Oef

Voorwaarts V Westerhaar

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

04/03

Inhaal

 

 

 

 

Za

11/03

Comp

Vitesse’63 1

CSVC 1

14.30

Bart Jan

Za

18/03

Comp

Hollandscheveld 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

25/03

Comp

Vitesse’63 1

ZZVV 1

14.30

Dieter

Za

01/04

Comp

SC Rouveen 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/04

Comp

Vitesse’63 1

Desz 1

14.30

Bart Jan

Za

15/04

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

22/04

Comp

Vitesse’63 1

Nieuwleusen 1

14.30

Stefan

Za

29/04

Comp

SC Lutten 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

06/05

Comp

Vitesse’63 1

SVN 69 1

14.30

Roy

Za

13/05

Comp

Elim 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

20/05

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Za

27/05

woensdag, 23 november 2016 22:52

Vitesse'63 1 - SC Lutten 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 26 november de wedstrijd Vitesse''63 1 - SC Lutten 1, aanvang 14.30 uur

zondag, 20 november 2016 17:03

Oefenwedstrijd: Vitesse'63 1 - Wacker 1

Geschreven door

Dinsdagavond aanvang 19.45 uur de oefenwedstrijd Vitesse'63 1-Wacker 1 op het sportpark in Koekange

Pagina 1 van 10