Wedstrijdverslagen

maandag, 15 oktober 2018 10:09

Vitesse'63 1-SC Angelslo 1 verslag

Geschreven door

Vitesse’63 laat 2 dure punten liggen in de strijd om de bovenste plekken op de ranglijst!

 

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Sc Angelslo op het programma. Vitesse’63 wilde graag de eenvoudige overwinning op MSC een vervolg geven.

De 11 namen die van coach Batterink aan de aftrap mochten beginnen:

Arjen van Noord, Erwin Gunnink, Jan Waninge, Lars Heuvelman, Ivar Knol, Frits ten Kate, Mark van der Linde, Sander van Dijk, Aron Westert, Alfred Pekel en Jeroen van den Berg.

De wissels waren: Johnny Schuttevaar, Ruben Keizer, Twan de Boo en Koen van der Heul.

 

Het was de vraag in hoeverre Twan mee kon doen omdat hij de hele week al werd geplaagd door een ernstige blessure. (het bleek om een klein blaartje op de hak te gaan)

 

1e helft

Vitesse’63 begon de wedstrijd goed en was feller dan de gasten uit Emmen. Vitesse'63 probeerde vroeg druk te zetten zodat Sc Angelslo niet aan voetballen toekwam. Na 20 minuten krijgt Vitesse’63 een paar grote kansen om de score te openen maar deze worden allemaal gemist. Sc Angelslo is slordig in het rondspelen van de bal en krijgt weinig mogelijkheden in de 1e helft.

2e helft

Na rust probeert de thuisploeg door te gaan met vroeg druk zetten en op zoek te gaan naar het verlossende 1e doelpunt. Dit lukt dan ook eindelijk in de 54e minuut waarin Sander van Dijk makkelijk kan intikken na een goede aanval van Vitesse’63. De thuisploeg had verwacht dat het door kon drukken en op zoek kon gaan naar het 2e doelpunt. Echter viel plotseling in de 61e minuut de gelijkmaker door Sander Nijstad die beheerst de bal om de Vitesse’63 doelman heen krulde. Bij deze tegenaanval zag de verdediging van de thuisploeg er niet solide uit. Vitesse’63 probeert meer risico’s te nemen om weer op voorsprong te komen en Batterink brengt de verse krachten Schuttevaar en Keizer in het veld. Dit resulteert nog in een aantal grote kansen maar de bal belandt maar niet in het netje. In de 89e minuut scoort Sc Angelslo zelfs de 1-2 door Rick Zondag maar deze werd volkomen terecht afgekeurd vanwege buitenspel.

 

Vitesse’63 had net als vorige week tegen MSC duidelijk de overhand maar mist nog wat scherpte in de afronding. (wellicht dat de trainer zijn trainingen moet aanpassen om de spitsen er weer op los te laten scoren zoals vorig seizoen het geval was.)

 

Volgende week heeft Vitesse’63 een rustdag, wij hopen dat u ons weer massaal komt aanmoedigen op 27-10 uit tegen de nummer 3 SVBO.

zondag, 14 oktober 2018 16:43

oefenwedstrijd vv Wacker 1-Vitesse'63 1

Geschreven door

Donderdagavond 18 oktober de oefenwedstrijd VV Wacker 1-Vitesse'63 1 aanvang 19.30 uur

maandag, 08 oktober 2018 12:51

MSC Za 1-Vitesse'63 1 verslag

Geschreven door

Vitesse’63 beslist streekderby in het laatste kwartier

Zaterdag 6 oktober stond de ‘streekderby’ tegen MSC op het programma.  MSC ging deze wedstrijd op zoek naar de eerste 3 punten van het seizoen, terwijl Vitesse’63 de overwinning op Nieuw-Balinge (4-1) een goed vervolg wilde geven.

In haast zomerse omstandigheden verschenen de volgende XI aan de aftrap:

Van Noord, Knol, Heuvelman, de Boo, Gunnink, van Dijk, van der Linde, ten Kate, Pekel, van den Berg en Westert.

Op de bank waren plekken gereserveerd voor: Keizer, Waninge, Oldengarm en van der Heul.

De 1e helft was er een om snel te vergeten. Beide ploegen maakten een lome indruk en dit resulteerde in zeer matige eerste helft. Vitesse’63 had verreweg het meeste balbezit maar kon dit niet vertalen in kansen. MSC op zijn beurt hoopte via de counter gevaarlijk te worden maar ook dit gebeurde niet. In de 42e minuut noteren we de grootste kans voor Vitesse’63 als de bal na een goede aanval voor de rechter van van den Berg komt te liggen, hij mikt net over. Vlak daarna denkt MSC nog gevaarlijk te worden via een uitbraak, maar de op het oog gevaarlijke hoge voorzet wordt vastberaden uit de lucht geplukt door van Noord. Vlak daarna fluit scheidsrechter Kamman voor de rust.

In de rust bleef van den Berg met nekklachten achter in de kleedkamer en werd hij vervangen door Keizer.

Ook in de 2e helft wisten beide elftallen niet te overtuigen en bleven de grote kansen eerst uit. Wederom had Vitesse’63 het meeste balbezit maar wist het de keeper van MSC nog niet moeilijk te maken. Zijn collega aan de andere kant had de gehele 2e helft weinig tot niks te doen. Naarmate de 2e helft voort kabbelde begon Vitesse’63 toch steeds meer aan te dringen en ging het nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. De eerste grote kans was weggelegd voor Keizer als van Dijk de 16 meter binnen dribbelde en de bal goed teruglegde. Echter, op de 5 meter lijn vergeet Keizer de bal te raken en is de kans verkeken. Een moment later was het Westert met een grote kans, hij stuit op de keeper van MSC.  In de 75e minuut is het dan toch eindelijk raak als ten Kate, geheel vrij tussen 2 MSC spelers, een uitstekende voorzet van van Dijk met links richting de verre kruising stuurt. De ban lijkt gebroken en Vitesse’63 gaat op jacht naar meer doelpunten. Het wordt 0-2 door Pekel via een korte corner. Pekel ontvangt de bal van ten Kate, dribbelt de 16 meter  in en kapt de tegenstander uit. Waar zijn schot met links nog wordt geblokt, jaagt hij de rebound met rechts in de verre hoek. Het sloktakkoord is ook weggelegd voor Pekel als ten Kate hem de bal in de 16 meter aanspeelt en Pekel simpel de 0-3 tegen de touwen schiet.

Zo was het Vitesse’63 dat feest vierde op de After Party bij MSC. Door deze 0-3 zege op MSC schuift Vitesse’63 op naar de 4e plek op de ranglijst. Aankomende zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen SC Angelslo op het programma, aftrap om 14:30. Ook dan hopen wij dat u het 1e elftal komt supporten op het sportpark in Koekange! Tot zaterdag!

woensdag, 03 oktober 2018 07:26

Vitesse'63 1-Nieuw Balinge 1 verslag

Geschreven door

Vitesse’63 1-Nieuw Balinge 1

Afgelopen zaterdag speelde Vitesse de 1e pot thuis op het eigen veld. Tegenstander deze middag was het gepromoveerde Nieuw Balinge. Na het teleurstellende 2-0 verlies van een week ervoor stond de druk er gelijk vol op bij Vitesse. De volgende 11 werden samengesteld voor de basis: V Noord, Oldengarm, Waninge, Heuvelman, Knol, Vd Linde, Schutte, Ten Kate, V Dijk, Vd Berg en Westert.

Vorige week speelden de mannen vol vuur in de derby tegen Tiendeveen en wist het knap met 4-4 gelijk te spelen. De mannen van trainer Ben Batterink waren dus gewaarschuwd. Gelukkig voor Koekange-zijde was Vitesse de 1e helft de iets betere ploeg alleen ging het wel de rust in met een 0-1 achterstand. Een prima vlot lopende aanval belandde via Koekoek en Tump voor de voeten van Smale, deze soleerde op zijn beurt goed door en schoot prima binnen. Vitesse kreeg in de 1e helft vooral in het begin goede mogelijkheden via Vd Berg en Westert en dus tegen de verhouding in zat Vitesse in de rust aan de thee met een 0-1 achterstand.

Na de rust zat het Vitesse beter mee. Keizer kwam voor Vd Linde en er waren wat positie wijzigingen voor nodig. Via een indirecte vrije bal schoot Heuvelman nog in de muur maar de aansluitende aanval was bestemd aan Keizer die de bal tegen de touwen kopte. Dit was het signaal aan het adres van Nieuw Balinge dat het wel eens kon gaan stormen. Echter kwam 5 minuten later Tump vrij voor de goal en met een half leeg doel schoot hij de bal over het vangnet. Waar heel Nieuw Balinge dacht aan opnieuw een voorsprong en dus de goal van hun topschutter kon Vitesse dus uiteindelijk opgelucht ademhalen. Hierna brak een fase aan waar een goal voor Vitesse simpelweg niet uit kon blijven. Echter door een slimmigheidje van Westert aan de zijlijn en een goede bal van Vd Berg rondde de jongeling uitstekend af. Hierna gooide Vd Berg de wedstrijd in het slot door zijn 1e van het seizoen aan te tekenen: 3-1. De mooiste van de dag kwam van de schoen van Ten Kate, na een goede bal vanaf het middenveld schoot hij de bal volop over doelman van Zwol heen: 4-1. Tevens ook de eindstand van deze voetbalmiddag. Vitesse is door deze overwinning geklommen naar de middenmoot. A.s. Zaterdag treed Vitesse op tegen het eveneens gep

vrijdag, 13 april 2018 00:08

Vitesse'63 1-FC Wolvega 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 14 april de topper tussen  de nr 4 en de nr 2 van deze competitie, dus kom ons aanmoedigen, het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons om de derde plek, en de periode.

dinsdag, 09 mei 2017 16:09

SC Elim 1-Vitesse'63 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 13 mei de laatste competitiewedstrijd SC Elim 1-Vitesse'63 1 aanvang 14.30uur, als je met de bus mee wil, dan kan je even bellen naar Hans Koetsier, 0644255376, de bus vertrekt om 12.55 uur vanaf het sportpark in Koekange.

woensdag, 03 mei 2017 08:12

Vitesse'63 1-SVN'69 1 14.30 uur

Geschreven door

Zaterdagmiddag de kraker, Vitesse'63 1-SVN'69 1, aanvang 14.30 uur. Kom ons aanmoedigen om de hele belangrijke punten in Koekange te houden, we zijn jullie nodig deze laatste wedstrijden van het seizoen, het wordt mooi weer, dus probeer aanwezig te zijn op het sportpark in Koekange, en laat jullie horen, wat een extra stimulans is voor de spelers. Tot zaterdag.

donderdag, 09 maart 2017 11:50

Vitesse'63 1-CSVC 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 11 maart een thuiswedstrijd voor Vitesse'63 1 tegen CSVC 1 uit Coevorden, kom ons aanmoedigen, staan hele belangrijke punten op het spel.

donderdag, 15 december 2016 07:04

Vitesse`63 schiet half dozijn vol tegen Elim

Geschreven door

De laatste wedstrijd voor de winterstop mochten de mannen van Knoll aantreden tegen de mannen van Jan Otto Benjamins van Sc Elim. Een echte degradatiekraker. Een wedstrijd die zelden met 22 spelers wordt afgesloten. Elim een ploeg waar je respect voor mag hebben met welke inzet en passie deze gasten elke week weer het veld op stappen. Trainer Benjamins alweer met zijn 8e seizoen bezig en vergeleken met vorig seizoen bijzonder veel kwaliteit ingeleverd. Beide ploegen kunnen de punten dus goed gebruiken voor lijfsbehoud.
De volgende 11 namen startte aan deze wedstrijd: Hoeve, B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk ©, Kuik, S. Heuvelman, Tabak, van der Linde, Schuttevaar, Pekel, R. van Dijk.
Wissels: Waninge(k), Keizer, Ten Kate, De Boer.
Al binnen 10 minuten was het duidelijk dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en Elim speelde naar hun mogelijkheden en loerden op dat ene kansje. De Koekangenaren hadden de eerste speldenprikjes uitgedeeld maar toch is de eerste grote kans voor de bezoekers. Onoplettendheid zorgt er voor dat Klomp ineens voor keeper Hoeve verschijnt maar de keeper doet waar hij voor opgesteld is en pareert knap het harde schot. Toch moet het publiek wachten tot de 32e minuut op de eerste goal. Edwin Tabak zet de aanval op via verschillende schijven (Rense van Dijk en Pekel). Pekel legt klaar voor van der Linde, hij laat keeper Wachtmeester volkomen kansloos door vanaf rand 16 hoog binnen te schieten, 1-0.
De thuisploeg drukt door en gaat op zoek naar de tweede treffer. Op slag van rust slaat Vitesse`63 nog 2 keer toe. In de 43e minuut is het Pekel die voorbij de laatste linie sprint en onreglementair wordt afgestopt door Mitchell Boertien, en dan kan de jonge, goed leidende scheidsrechter Tepper niks anders doen dan rood trekken. Wat overblijft is een vrije bal op randje 16, en captain Bartjan van Dijk klaart dit klusje feilloos. Zit er dan ook wat geluk in deze middag? Ja dat zit erin. Johnny Schuttevaar ging er op randje buitenspel vandoor, en faalde niet vanuit een moeilijke hoek.
Ruststand 3-0.
De 2e helft gaf startte Elim nog 1x met alle energie wat het bezat. Met drie verse wissels een alles of niets poging. In de 48e minuut staat er dan ook ineens 3-1 op het scorebord. Kuik is nog even naar concentratie zoekende en laat zo 2 spelers van Elim voor keeper Hoeve verschijnen, waarna Klomp eenvoudig binnen schiet.
Met 10 man is Elim 20 minuten de bovenliggende partij maar iedereen weet ook dat dit niet 45 minuten lang vol te houden is. Langzaam aan krijgt Vitesse`63 de controle terug. Minuut 70 tot 72 is het Alfred Pekel time, hij laat 2x op identieke wijze het netje bollen. De bonkige spits ziet 2x een bal over de achterste linie vallen en met atletische sprint en een verwoestend schot de keeper kansloos laat. 5-1. Dan mag A junior Frits ten Kate ook nog zijn debuut maken en vervangt de weer goed spelende Van der Linde. Een paar minuten na zijn 1e meters en balcontact veerde het publiek op toen de jonge Ten Kate de keeper omspeelde en de bal in het doel schoof maar scheidsrechter Tepper ging toch op het vlagsignaal af. De mooiste van de middag werd tot de 90e minuut bewaard, en misschien wel een goal waar Koekange al 1,5 jaar op zit te wachten. Stefan Heuvelman speelt Rense van Dijk aan die van rechts naar binnen komt op z’n Robbens, eerst een dubbele schaar, daarna schiet hij de bal vanaf 18 meter strak in de linkerbovenhoek. Eindstand 6-1. De broodnodige punten zijn binnen en Vitesse`63 gaat als 12e de winterstop in. Een mooi deel van het voetbalseizoen is weer aangebroken. Onder leiding van Henk Nijstad neemt een deel van de selectie deel aan het Jan Bralten toernooi in Meppel op Woensdag 21 December, en op 27 December het grote zaalvoetbaltoernooi Protos Weering waar men de eerste ronde in Zuidwolde speelt. Tot dan en bedankt!

dinsdag, 06 december 2016 23:16

SVN'69 - Vitesse'63

Geschreven door

Afgelopen zaterdag reisde Vitesse’63 als hekkensluiter af naar Nijeveen voor de derby tegen SVN’69, dat vooraf met drie punten meer iets hoger op de ranglijst stond. Beide ploegen presteren de laatste weken matig, waarbij Vitesse’63 zelfs al vijf wedstrijden achter elkaar verloren heeft. Maar, SVN’69 is een tegenstander waar we de laatste jaren goed tegen presteren en bovendien kon trainer Knoll over een bijna volledig fitte selectie beschikken. Zo maakte Kroek na een maandje afwezigheid vanwege een gebroken pols z’n rentree, alleen Kremer (en helaas natuurlijk ook nog steeds Tim Kuik) was afwezig door een blessure. Er was dus best vertrouwen in een goede afloop, waarbij Knoll voor deze opstelling koos:

Hoeve; B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk, Knol; Van der Linde, S. Heuvelman, Schuttevaar; Tabak, Pekel, R. Kuik.

Wisselspelers: Waninge, R. van Dijk, Ruben Keizer, Wanningen.

Na een minuut stilte floot de jonge scheidsrechter Tyler voor het begin en na een kwartiertje aftasten, betekende eigenlijk het eerste schot op doel van SVN’69 direct de 1-0. Linksback Timmerman mocht, na balverlies van Vitesse’63, het middenveld oversteken en haalde vanaf een meter of 20 onhoudbaar uit. Waar je zou verwachten dat de koppies gingen hangen bij Vitesse’63 gebeurde eigenlijk het tegenovergestelde, de ploeg begon steeds beter te voetballen en SVN’69 kwam er nog maar sporadisch uit. Na een minuut of 25 leverde dit ook de gelijkmaker op. Na weer een corner (Vitesse’63 kreeg er in de 1e helft ongeveer 10) liet Roy Kuik weer eens zien over een mooie traptechniek te beschikken. Ook weer vanaf een meter of 20 schoot hij de bal over keeper Visser binnen, 1-1. In het restant van de 1e helft kreeg SVN’69 via linksbuiten Van Veen nog één mogelijkheid maar verder was het Vitesse’63 dat de klok sloeg en het had via Van der Linde, Pekel en Schuttevaar meerdere kansen om op voorsprong te komen maar het was steeds net niet. Ook wuifde scheidsrechter Tyler een overduidelijk overtreding van Bijker op Pekel binnen de beruchte lijnen weg. De man in het zwart had het sowieso zwaar en gaf beide ploegen al meerdere gele kaarten. Natuurlijk waren de duels pittig, maar dat is logisch in een derby tussen twee ploegen die de punten hard nodig hebben. Het was echter absoluut niet gemeen en beide ploegen hadden respect voor elkaar. We gingen dus rusten met 1-1 en dat mocht Vitesse’63 zichzelf verwijten.

Na rust werd het meer een gelijkwaardige wedstrijd en in eerste instantie bleven grote kansen uit. Maar zo rond de 65e minuut was daar het achteraf allesbeslissende moment toen linksback Knol van Vitesse’63 met al geel op zak aan de zijlijn hard doorging op z’n tegenstander. Geel (en dus rood) was het zeker maar de ietwat inconsequente leidsman besloot direct rood te geven. Een keiharde les voor de talentvolle linksback van Vitesse’63, die afdroop richting de kleedkamer. De tien overgebleven spelers (waarbij Van der Linde door Keizer vervangen werd) probeerden zich te herpakken maar SVN’69 rook bloed en voerde de druk op. Na een aantal kansjes was het uiteindelijk weer linksback Timmerman die scoorde, Kroek was hem bij een corner kwijt waardoor hij ongedekt de 2-1 kon binnen koppen. Toen Denzel van Halen er niet veel later 3-1 van maakte, leek de wedstrijd gespeeld. Knoll bracht in een laatste poging er nog iets van te maken Rense van Dijk nog binnen de lijnen voor verdediger Heuvelman en zo waar werd het nog 3-2 in de 85e minuut. Pekel mocht in overduidelijke buitenspelpositie doorgaan (de scheidsrechter liet z’n assistent staan) en hij stelde Keizer in staat de aansluitingstreffer te maken. Verder kwam Vitesse’63 helaas niet. Na nog wat opstootjes en maar liefst 50 seconden blessuretijd vond Tyler het genoeg.

Toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er dus een 3-2 eindstand op het scorebord en had scheidsrechter Tyler z’n boekje volgeschreven met maar liefst 8 gele kaarten (keurig verdeeld over beide teams) en één directe rode. Natuurlijk drukte de man in het zwart z’n stempel op de wedstrijd maar laten we duidelijk zijn, de nederlaag heeft Vitesse’63 volledig aan zichzelf te wijten. In de eerste helft hebben we nagelaten SVN’69 pijn te doen en met de rode kaart doen we onszelf uiteindelijk de das om. SVN’69 profiteerde hier goed en dankbaar van en kan zo drie hele fijne punten bijschrijven, waardoor ze weer wat lucht krijgen. Vitesse’63 blijft hekkensluiter, maar heeft de concurrentie gelukkig nog in zicht. Om niet als nummer laatst de winterstop in te gaan, zal er zaterdag in Koekange hoe dan ook van directe concurrent Elim gewonnen moeten worden. Hopelijk kunnen de jongens in deze laatste wedstrijd voor de winterstop nog één keer op jullie steun rekenen! 

 

woensdag, 30 november 2016 20:00

Programma Vitesse'63 1 tot einde competitie

Geschreven door

 

Dag

Datum

Soort

                              Wedstrijd

Aanvang

Verslag

Za

03/09

Comp

Vitesse’63 1

SCD Dedemsvaart 1

14.30

Roy

Za

10/09

Comp

Fit Boys 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

17/09

Comp

Vitesse’63 1

Borger 1

14.30

Stefan

Za

24/09

Comp

Hardenberg 85 1

Vitesse’63 1

15.15

Dieter

Za

01/10

Comp

ZZVV 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/10

Comp

Vitesse’63 1

Hollandscheveld 1

14.30

Bart Jan

Za

15/10

Comp

Desz 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

22/10

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

29/10

Comp

Vitesse’63 1

SC Rouveen 1

14.30

Dieter

Za

05/11

Comp

CSVC 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

12/11

Comp

Nieuwleusen 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

19/11

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

26/11

Comp

Vitesse’63 1

SC Lutten 1

14.30

Stefan

Za

03/12

Comp

SVN 69 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

10/12

Comp

Vitesse’63 1

Elim 1

14.30

Roy

Za

17/12

Inhaal

?????????????

?????????????

 

 

                                                                              Winterstop Winterstop

 

Di 10/1 trainen

 

Do 12/01 trainen

 

Za

14/01

Oef

Vitesse’63 1

Olympia’28 1

13.30

 

Di

17/01

Oef

Vv Balkbrug 1 zo    

Vitesse’63 1

20.00

 

Za

21/01

Oef

Avereest 1               

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

28/01

Comp

SCD Dedemsvaart 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

04/02

Comp

Vitesse’63 1

Fit Boys 1

14.30

Stefan

Za

04/02

Schaduw

MSC za   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

11/02

Comp

Borger 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

11/02

Schaduw

VHK 1   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

18/02

Comp

Vitesse’63 1

Hardenberg 85 1

14.30

Roy

Za

18/02

Schaduw

Wilsum 1    

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

25/02

Oef

Voorwaarts V Westerhaar

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

04/03

Inhaal

 

 

 

 

Za

11/03

Comp

Vitesse’63 1

CSVC 1

14.30

Bart Jan

Za

18/03

Comp

Hollandscheveld 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

25/03

Comp

Vitesse’63 1

ZZVV 1

14.30

Dieter

Za

01/04

Comp

SC Rouveen 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/04

Comp

Vitesse’63 1

Desz 1

14.30

Bart Jan

Za

15/04

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

22/04

Comp

Vitesse’63 1

Nieuwleusen 1

14.30

Stefan

Za

29/04

Comp

SC Lutten 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

06/05

Comp

Vitesse’63 1

SVN 69 1

14.30

Roy

Za

13/05

Comp

Elim 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

20/05

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Za

27/05

woensdag, 23 november 2016 22:52

Vitesse'63 1 - SC Lutten 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 26 november de wedstrijd Vitesse''63 1 - SC Lutten 1, aanvang 14.30 uur

zondag, 20 november 2016 17:03

Oefenwedstrijd: Vitesse'63 1 - Wacker 1

Geschreven door

Dinsdagavond aanvang 19.45 uur de oefenwedstrijd Vitesse'63 1-Wacker 1 op het sportpark in Koekange

Pagina 1 van 10