Wedstrijdverslagen

woensdag, 25 april 2018 18:11

Sleat 1-Vitesse'63 1 met de bus

Geschreven door

Zaterdagmiddag 28 april de belangrijke wedstijd tegen Sleat, de 3 punten zijn heel belangrijk in de strijd om de derde plek, dit is nog een wedstrijd uit de 2e periode, dus we hopen op veel supporters. Je kan met de bus mee voor maar 5 euro p.p., we vertrekken om 12.30 uur vanaf het sportpark in Koekange, en je kan je opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376

dinsdag, 24 april 2018 17:38

VENO 1-Vitesse'63 1 verslag

Geschreven door

VENO – Vitesse’63

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen VENO op het programma. Voor één iemand van ons was dit een gevoelig weerzien, na een incident dat plaats had gevonden tijdens een koude zaterdag nacht in het centrum van Meppel, voor de Hollandse gebakkraam. De confrontatie die destijds plaatsvond bleek een voorbode voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag. De persoon in kwestie werd namelijk meerdere malen herkend en uitgejouwd. Normaal gesproken gaat dit je niet in de koude kleren zitten, maar iemand met dusdanig veel ervaring op dit gebied wordt niet van zijn voetstuk gebracht. Slechts eenmaal hoefde de persoon in kwestie te vissen!

Na deze kort inleiding, over op de wedstrijd:

Onder zomerse omstandigheden vond de aftrap plaats. Beide ploegen leken last te hebben van de warmte en het droge veld. Dit resulteerde in een saaie eerste helft waarin niet gescoord werd. Vitesse’63 creëerde wel meerder kansen, maar de scherpte ontbrak.

De tweede helft zorgde voor meer spektakel. Zo’n 15 minuten na rust bracht de ingevallen Schuttevaar de score op 0-1 voor de ploeg van trainer Batterink. Na een mooie aanval ronde hij fraai af. Het duel kwam vervolgens los en dit resulteerde in kansen over en weer. 10 minuten voor tijd werd een speler van VENO diep gestuurd. Door geklungel achterin kwam deze vrij voor doelman Arjen van N.  te staan. Deze bleek helaas kansloos: 1-1. In de slotfase stelde Vitesse’63 echter orde op zaken. Vanuit een prachtige corner van Oldengarm schoot Keizer de bal snoeihard in de kruising. De spelers en staf in de dug-out gingen uit hun dak: dit resulteerde in het feit dat een verwarde man met lang blond haar het hele veld over rende. De scheidsrechter kon dit niet waarderen en de persoon in kwestie werd dan ook vriendelijk verzocht het veld weer te verlaten. Morgen gaat de KNVB de camerabeelden van het incident bekijken. Dit zal waarschijnlijk resulteren in een schorsing.

Aanstaande zaterdag staat de kraker tegen SLEAT op het programma. Wij hopen weer te rekenen op uw fantastische support!

PS. Nog een laatste mededeling: Vitesse’63 1 is op zoek naar iemand die fatsoenlijk bier regelt voor de terugweg na een uitwedstrijd. Gans K. doet dit op dit moment. Helaas gaat dit niet naar volle tevredenheid van de selectie. Tijdens de terugreis van afgelopen zaterdag is daarom unaniem besloten, dat wanneer hij niet overstapt op een ander biermerk, hij vanaf nu na een uitwedstrijd terug naar huis moet lopen. Als gevolg hiervan kan hij wel zijn abonnement bij Basic Fit opzeggen. Het bespaart hem dus zijn maandelijkse kosten.

Indien u interesse heeft in deze uitdagende vacature, stuur dan een mail naar arjen@heineken.nl. , of naar ronk@heineken.nl

maandag, 16 april 2018 16:16

Vitesse'63 1-FC Wolvega 1 verslag

Geschreven door

Vitesse’63 1  – Fc Wolvega 1

 

Afgelopen zaterdag 14 april stond  er in Koekange een belangrijk potje op het programma tegen nummer 2 Fc Wolvega.

Het 1e treffen tussen beide teams eindigde in een spectaculaire 4-4. Fc Wolvega die vorige week van koploper SVM wist te winnen, kregen weer titelaspiraties door deze overwinning. Voor Vitesse’63 was het  een belangrijke wedstrijd om mee te kunnen strijden om een periode. Bij Vitesse’63 waren ze vooraf vooral benieuwd na de nieuwe marktwaarde van ‘’SEAN’’. Maar Wolvega wilde die cijfers helaas niet bekend maken.

 

Ben Batterink stuurde de volgende spelers de wei in :

Van Noord, B. Heuvelman, S. Heuvelman, R. vd Berg, I. Knol; J. Oldengarm, M. van der Linde, R. Kuik©, F. Ten Kate, J van den Berg, A. Pekel.

Wisselspelers : E. Tabak, R. Keizer, P. Vos, S. Nijmeijer, R. Oldengarm.

De wedstrijd :

Om 1 over half 3 floot de scheids voor het begin. Gelijk wilde Wolvega Vitesse’63 snel onder druk zetten en vooral met veel geduld de bal rond laten gaan. Maar ondanks het vele balbezit van Fc Wolvega resulteerde het niet in veel kansen, wat de verdienste van Vitesse’63 was die goed afwachtte en er kort op zat.. In de 24e minuut moest Stefan noodgedwongen het veld verlaten. Het oogde een ernstige blessure waar hij door de knie leek te gaan in een duel met Sean  de Ruiter en werd per brancard het veld afgedragen. Het laatste nieuws is dat er niks gebroken is maar zal er na verwachting een paar weken in de lappenmand moeten zitten. Veel sterkte.

Patrick Vos  verving  Stefan Heuvelman. Patrick die op het veld ernaast al 3x wist weten te prikken.

Vanaf dat moment veranderd er van spelbeeld weinig,  Wolvega bleef op zoek naar de goal en die kreeg het, na een geweldige actie van Sean de Ruiter soleerde hij zich alleen voor de keeper en bleef koelbloedig, 0-1. Daarna houdt Wolvega het baltempo hoog maar Vitesse’63 krijgt  zo ook zijn kansjes door scherp te zijn en er kort op te zitten maar doelpunten blijven uit. Ruststand 0-1.

 

Inmiddels was Stefan Heuvelman gearriveerd in het ziekenhuis, waar hij werd geholpen door een speler van Fc Wolvega, wat puur toeval was. Hier leest u het verhaal.

https://www.destentor.nl/amateurvoetbal/pechvogel-heuvelman-treft-tegenstander-in-renouml-ntgenkamer~ad943e33/

 

 

 

Tweede helft:

Gelijk vanaf het eerste moment na rust is Fc Wolvega slechter in de passing en Vitesse’63 krijgt meer grip op de wedstrijd en spel golft heen en weer en dat resulteerde in een doelpunt. Na een corner komt de bal terecht op het hoofd van aanvoerder Roy Kuik en die kopt de bal snoeihard in de hoek. De verdiende 1-1. Vanaf dat moment werd de wedstrijd aantrekkelijker want Wolvega wou snel op zoek naar de 1-2 maar verdedigend stond Vitesse’63 zijn mannetje en elke duel werd met volle 100%  inzet aangegaan wat resulteerde in minder kansen voor Wolvega. Zo had Vitesse’63 nog wel wat gele kaartjes nodig om SEAN te kunnen stoppen en zo kreeg Vitesse’63 het voor elkaar om Wolvega op een gelijkspel te houden en verstoorde het de titelkansen van Fc Wolvega. Een verdiende 1-1. De eerste helft voor Wolvega en tweede helft waar Vitesse’63, dat  nog wel kansen kreeg op meer maar met 1-1 was men tevreden.

Zo heeft Vitesse’63 door dit knappe gelijkspel nog steeds uitzicht op plek 3 wat recht geeft op nacompetitie en dan moet er volgende week gewonnen worden in Vollenhove bij Veno.

Uw support is van harte welkom.

 

El Rijpo.

vrijdag, 13 april 2018 00:08

Vitesse'63 1-FC Wolvega 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 14 april de topper tussen  de nr 4 en de nr 2 van deze competitie, dus kom ons aanmoedigen, het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons om de derde plek, en de periode.

maandag, 09 april 2018 21:47

VHK 1-Vitesse'63 1 Verslag

Geschreven door

Vitesse`63 vergeet te scoren tegen de ploeg van oud trainer Johan Knoll

Vanmiddag mochten de mannen van Ben Batterink aantreden tegen VHK.
Onder het genot van een heerlijk zonnetje en een draaiende molen werd er rond 14.45 uur afgetrapt.
Het overkomt iedereen wel is dat je bijna alles vergeet wat je vergeten kan: hesjes, ballen, tenue`s.
Maar geen paniek het is allemaal goed gekomen.

De volgende mensen mochten beginnen: Van Noord, S. Heuvelman ©,  Van Dijk, R. Van den Berg, Knol, Oldengarm, Van der Linde, Schuttevaar, Ten Kate, Porre van den Berg en Pekel.

Wissels: B. Heuvelman, Kuik, Westert.

Ondanks de lichte tegenslagen begon Vitesse`63 ijzersterk aan dit duel. Eigenlijk was het 45 minuten de bovenliggende partij en de 0-1 hing in de lucht. Een vrije trap van Ten Kate werd goed ingekopt door Porre van den Berg maar onschadelijk gemaakt door keeper Driessen. Toch waren de 2e kansen voor de thuisploeg namelijk rechtsback slager Van Eerde zet zijn voet onder de bal en ziet deze vanaf 30 meter op de lat vallen en Thomas Witte vergeet zijn voet tegen de bal te zetten na een lage voorzet  en mist voor leeg doel.

Ruststand.

In de rust worden Van Dijk en Oldengarm gewisseld voor B. Heuvelman en Kuik.
En we zien hetzelfde spelbeeld. Vitesse`63 dreigender komt keer op keer in de zestien maar een echte 100% kans blijft uit. Opnieuw is de beste kans voor de thuisploeg als opeens Witte plots voor keeper Van Noord opduikt maar Van Noord komt als winnaar uit de strijd door lang te blijven staan.
Dan wordt Van der Linde uit zijn lijden verlost (hij dacht dat hij op schiphol was met alles wat over hem heen vloog) en komt A-junior Aron Westert binnen de lijnen. Deze Westert had zich onsterfelijk kunnen maken door attent te reageren bij een corner maar mikt net te hoog met zijn chocoladebeen.

Kortom denk ik dat deze zin nog wel het beste voordoet aan deze wedstrijd:
In een armetierig duel hebben VHK en Vitesse’63 elkaar in evenwicht gehouden: 0-0.
Bron: De Stentor

En mochten we het toch nog over een hoogtepunt hebben dan kwam deze natuurlijk van Ben Batterink. Hij jongeleerde de bal meerdere malen op zijn hoofd. Ooit deed Kerlon een groot talent van ondere Ajax dit ook dit ging onder de naam van zeehondendribbel.
En dat Batterink kan koppen weten ze vooral in Zuidwolde en Hollandscheveld  hij kopte ooit Zzvv naar de 2e klasse.

Zie de links voor beeld.

Zzvv-Hollandscheveld
 https://www.youtube.com/watch?v=RtBLQfJSz5o

Kerlon zeehondendribbel
https://www.youtube.com/watch?v=9ePXqeVX8bc

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Wolvega, aftrap 14.30 uur te Koekange.

Tot dan

dinsdag, 09 mei 2017 16:09

SC Elim 1-Vitesse'63 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 13 mei de laatste competitiewedstrijd SC Elim 1-Vitesse'63 1 aanvang 14.30uur, als je met de bus mee wil, dan kan je even bellen naar Hans Koetsier, 0644255376, de bus vertrekt om 12.55 uur vanaf het sportpark in Koekange.

woensdag, 03 mei 2017 08:12

Vitesse'63 1-SVN'69 1 14.30 uur

Geschreven door

Zaterdagmiddag de kraker, Vitesse'63 1-SVN'69 1, aanvang 14.30 uur. Kom ons aanmoedigen om de hele belangrijke punten in Koekange te houden, we zijn jullie nodig deze laatste wedstrijden van het seizoen, het wordt mooi weer, dus probeer aanwezig te zijn op het sportpark in Koekange, en laat jullie horen, wat een extra stimulans is voor de spelers. Tot zaterdag.

donderdag, 09 maart 2017 11:50

Vitesse'63 1-CSVC 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 11 maart een thuiswedstrijd voor Vitesse'63 1 tegen CSVC 1 uit Coevorden, kom ons aanmoedigen, staan hele belangrijke punten op het spel.

donderdag, 15 december 2016 07:04

Vitesse`63 schiet half dozijn vol tegen Elim

Geschreven door

De laatste wedstrijd voor de winterstop mochten de mannen van Knoll aantreden tegen de mannen van Jan Otto Benjamins van Sc Elim. Een echte degradatiekraker. Een wedstrijd die zelden met 22 spelers wordt afgesloten. Elim een ploeg waar je respect voor mag hebben met welke inzet en passie deze gasten elke week weer het veld op stappen. Trainer Benjamins alweer met zijn 8e seizoen bezig en vergeleken met vorig seizoen bijzonder veel kwaliteit ingeleverd. Beide ploegen kunnen de punten dus goed gebruiken voor lijfsbehoud.
De volgende 11 namen startte aan deze wedstrijd: Hoeve, B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk ©, Kuik, S. Heuvelman, Tabak, van der Linde, Schuttevaar, Pekel, R. van Dijk.
Wissels: Waninge(k), Keizer, Ten Kate, De Boer.
Al binnen 10 minuten was het duidelijk dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en Elim speelde naar hun mogelijkheden en loerden op dat ene kansje. De Koekangenaren hadden de eerste speldenprikjes uitgedeeld maar toch is de eerste grote kans voor de bezoekers. Onoplettendheid zorgt er voor dat Klomp ineens voor keeper Hoeve verschijnt maar de keeper doet waar hij voor opgesteld is en pareert knap het harde schot. Toch moet het publiek wachten tot de 32e minuut op de eerste goal. Edwin Tabak zet de aanval op via verschillende schijven (Rense van Dijk en Pekel). Pekel legt klaar voor van der Linde, hij laat keeper Wachtmeester volkomen kansloos door vanaf rand 16 hoog binnen te schieten, 1-0.
De thuisploeg drukt door en gaat op zoek naar de tweede treffer. Op slag van rust slaat Vitesse`63 nog 2 keer toe. In de 43e minuut is het Pekel die voorbij de laatste linie sprint en onreglementair wordt afgestopt door Mitchell Boertien, en dan kan de jonge, goed leidende scheidsrechter Tepper niks anders doen dan rood trekken. Wat overblijft is een vrije bal op randje 16, en captain Bartjan van Dijk klaart dit klusje feilloos. Zit er dan ook wat geluk in deze middag? Ja dat zit erin. Johnny Schuttevaar ging er op randje buitenspel vandoor, en faalde niet vanuit een moeilijke hoek.
Ruststand 3-0.
De 2e helft gaf startte Elim nog 1x met alle energie wat het bezat. Met drie verse wissels een alles of niets poging. In de 48e minuut staat er dan ook ineens 3-1 op het scorebord. Kuik is nog even naar concentratie zoekende en laat zo 2 spelers van Elim voor keeper Hoeve verschijnen, waarna Klomp eenvoudig binnen schiet.
Met 10 man is Elim 20 minuten de bovenliggende partij maar iedereen weet ook dat dit niet 45 minuten lang vol te houden is. Langzaam aan krijgt Vitesse`63 de controle terug. Minuut 70 tot 72 is het Alfred Pekel time, hij laat 2x op identieke wijze het netje bollen. De bonkige spits ziet 2x een bal over de achterste linie vallen en met atletische sprint en een verwoestend schot de keeper kansloos laat. 5-1. Dan mag A junior Frits ten Kate ook nog zijn debuut maken en vervangt de weer goed spelende Van der Linde. Een paar minuten na zijn 1e meters en balcontact veerde het publiek op toen de jonge Ten Kate de keeper omspeelde en de bal in het doel schoof maar scheidsrechter Tepper ging toch op het vlagsignaal af. De mooiste van de middag werd tot de 90e minuut bewaard, en misschien wel een goal waar Koekange al 1,5 jaar op zit te wachten. Stefan Heuvelman speelt Rense van Dijk aan die van rechts naar binnen komt op z’n Robbens, eerst een dubbele schaar, daarna schiet hij de bal vanaf 18 meter strak in de linkerbovenhoek. Eindstand 6-1. De broodnodige punten zijn binnen en Vitesse`63 gaat als 12e de winterstop in. Een mooi deel van het voetbalseizoen is weer aangebroken. Onder leiding van Henk Nijstad neemt een deel van de selectie deel aan het Jan Bralten toernooi in Meppel op Woensdag 21 December, en op 27 December het grote zaalvoetbaltoernooi Protos Weering waar men de eerste ronde in Zuidwolde speelt. Tot dan en bedankt!

dinsdag, 06 december 2016 23:16

SVN'69 - Vitesse'63

Geschreven door

Afgelopen zaterdag reisde Vitesse’63 als hekkensluiter af naar Nijeveen voor de derby tegen SVN’69, dat vooraf met drie punten meer iets hoger op de ranglijst stond. Beide ploegen presteren de laatste weken matig, waarbij Vitesse’63 zelfs al vijf wedstrijden achter elkaar verloren heeft. Maar, SVN’69 is een tegenstander waar we de laatste jaren goed tegen presteren en bovendien kon trainer Knoll over een bijna volledig fitte selectie beschikken. Zo maakte Kroek na een maandje afwezigheid vanwege een gebroken pols z’n rentree, alleen Kremer (en helaas natuurlijk ook nog steeds Tim Kuik) was afwezig door een blessure. Er was dus best vertrouwen in een goede afloop, waarbij Knoll voor deze opstelling koos:

Hoeve; B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk, Knol; Van der Linde, S. Heuvelman, Schuttevaar; Tabak, Pekel, R. Kuik.

Wisselspelers: Waninge, R. van Dijk, Ruben Keizer, Wanningen.

Na een minuut stilte floot de jonge scheidsrechter Tyler voor het begin en na een kwartiertje aftasten, betekende eigenlijk het eerste schot op doel van SVN’69 direct de 1-0. Linksback Timmerman mocht, na balverlies van Vitesse’63, het middenveld oversteken en haalde vanaf een meter of 20 onhoudbaar uit. Waar je zou verwachten dat de koppies gingen hangen bij Vitesse’63 gebeurde eigenlijk het tegenovergestelde, de ploeg begon steeds beter te voetballen en SVN’69 kwam er nog maar sporadisch uit. Na een minuut of 25 leverde dit ook de gelijkmaker op. Na weer een corner (Vitesse’63 kreeg er in de 1e helft ongeveer 10) liet Roy Kuik weer eens zien over een mooie traptechniek te beschikken. Ook weer vanaf een meter of 20 schoot hij de bal over keeper Visser binnen, 1-1. In het restant van de 1e helft kreeg SVN’69 via linksbuiten Van Veen nog één mogelijkheid maar verder was het Vitesse’63 dat de klok sloeg en het had via Van der Linde, Pekel en Schuttevaar meerdere kansen om op voorsprong te komen maar het was steeds net niet. Ook wuifde scheidsrechter Tyler een overduidelijk overtreding van Bijker op Pekel binnen de beruchte lijnen weg. De man in het zwart had het sowieso zwaar en gaf beide ploegen al meerdere gele kaarten. Natuurlijk waren de duels pittig, maar dat is logisch in een derby tussen twee ploegen die de punten hard nodig hebben. Het was echter absoluut niet gemeen en beide ploegen hadden respect voor elkaar. We gingen dus rusten met 1-1 en dat mocht Vitesse’63 zichzelf verwijten.

Na rust werd het meer een gelijkwaardige wedstrijd en in eerste instantie bleven grote kansen uit. Maar zo rond de 65e minuut was daar het achteraf allesbeslissende moment toen linksback Knol van Vitesse’63 met al geel op zak aan de zijlijn hard doorging op z’n tegenstander. Geel (en dus rood) was het zeker maar de ietwat inconsequente leidsman besloot direct rood te geven. Een keiharde les voor de talentvolle linksback van Vitesse’63, die afdroop richting de kleedkamer. De tien overgebleven spelers (waarbij Van der Linde door Keizer vervangen werd) probeerden zich te herpakken maar SVN’69 rook bloed en voerde de druk op. Na een aantal kansjes was het uiteindelijk weer linksback Timmerman die scoorde, Kroek was hem bij een corner kwijt waardoor hij ongedekt de 2-1 kon binnen koppen. Toen Denzel van Halen er niet veel later 3-1 van maakte, leek de wedstrijd gespeeld. Knoll bracht in een laatste poging er nog iets van te maken Rense van Dijk nog binnen de lijnen voor verdediger Heuvelman en zo waar werd het nog 3-2 in de 85e minuut. Pekel mocht in overduidelijke buitenspelpositie doorgaan (de scheidsrechter liet z’n assistent staan) en hij stelde Keizer in staat de aansluitingstreffer te maken. Verder kwam Vitesse’63 helaas niet. Na nog wat opstootjes en maar liefst 50 seconden blessuretijd vond Tyler het genoeg.

Toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er dus een 3-2 eindstand op het scorebord en had scheidsrechter Tyler z’n boekje volgeschreven met maar liefst 8 gele kaarten (keurig verdeeld over beide teams) en één directe rode. Natuurlijk drukte de man in het zwart z’n stempel op de wedstrijd maar laten we duidelijk zijn, de nederlaag heeft Vitesse’63 volledig aan zichzelf te wijten. In de eerste helft hebben we nagelaten SVN’69 pijn te doen en met de rode kaart doen we onszelf uiteindelijk de das om. SVN’69 profiteerde hier goed en dankbaar van en kan zo drie hele fijne punten bijschrijven, waardoor ze weer wat lucht krijgen. Vitesse’63 blijft hekkensluiter, maar heeft de concurrentie gelukkig nog in zicht. Om niet als nummer laatst de winterstop in te gaan, zal er zaterdag in Koekange hoe dan ook van directe concurrent Elim gewonnen moeten worden. Hopelijk kunnen de jongens in deze laatste wedstrijd voor de winterstop nog één keer op jullie steun rekenen! 

 

woensdag, 30 november 2016 20:00

Programma Vitesse'63 1 tot einde competitie

Geschreven door

 

Dag

Datum

Soort

                              Wedstrijd

Aanvang

Verslag

Za

03/09

Comp

Vitesse’63 1

SCD Dedemsvaart 1

14.30

Roy

Za

10/09

Comp

Fit Boys 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

17/09

Comp

Vitesse’63 1

Borger 1

14.30

Stefan

Za

24/09

Comp

Hardenberg 85 1

Vitesse’63 1

15.15

Dieter

Za

01/10

Comp

ZZVV 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/10

Comp

Vitesse’63 1

Hollandscheveld 1

14.30

Bart Jan

Za

15/10

Comp

Desz 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

22/10

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

29/10

Comp

Vitesse’63 1

SC Rouveen 1

14.30

Dieter

Za

05/11

Comp

CSVC 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

12/11

Comp

Nieuwleusen 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

19/11

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

26/11

Comp

Vitesse’63 1

SC Lutten 1

14.30

Stefan

Za

03/12

Comp

SVN 69 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

10/12

Comp

Vitesse’63 1

Elim 1

14.30

Roy

Za

17/12

Inhaal

?????????????

?????????????

 

 

                                                                              Winterstop Winterstop

 

Di 10/1 trainen

 

Do 12/01 trainen

 

Za

14/01

Oef

Vitesse’63 1

Olympia’28 1

13.30

 

Di

17/01

Oef

Vv Balkbrug 1 zo    

Vitesse’63 1

20.00

 

Za

21/01

Oef

Avereest 1               

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

28/01

Comp

SCD Dedemsvaart 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

04/02

Comp

Vitesse’63 1

Fit Boys 1

14.30

Stefan

Za

04/02

Schaduw

MSC za   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

11/02

Comp

Borger 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

11/02

Schaduw

VHK 1   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

18/02

Comp

Vitesse’63 1

Hardenberg 85 1

14.30

Roy

Za

18/02

Schaduw

Wilsum 1    

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

25/02

Oef

Voorwaarts V Westerhaar

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

04/03

Inhaal

 

 

 

 

Za

11/03

Comp

Vitesse’63 1

CSVC 1

14.30

Bart Jan

Za

18/03

Comp

Hollandscheveld 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

25/03

Comp

Vitesse’63 1

ZZVV 1

14.30

Dieter

Za

01/04

Comp

SC Rouveen 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/04

Comp

Vitesse’63 1

Desz 1

14.30

Bart Jan

Za

15/04

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

22/04

Comp

Vitesse’63 1

Nieuwleusen 1

14.30

Stefan

Za

29/04

Comp

SC Lutten 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

06/05

Comp

Vitesse’63 1

SVN 69 1

14.30

Roy

Za

13/05

Comp

Elim 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

20/05

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Za

27/05

woensdag, 23 november 2016 22:52

Vitesse'63 1 - SC Lutten 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 26 november de wedstrijd Vitesse''63 1 - SC Lutten 1, aanvang 14.30 uur

zondag, 20 november 2016 17:03

Oefenwedstrijd: Vitesse'63 1 - Wacker 1

Geschreven door

Dinsdagavond aanvang 19.45 uur de oefenwedstrijd Vitesse'63 1-Wacker 1 op het sportpark in Koekange

Pagina 1 van 10