Wedstrijdverslagen

zondag, 09 augustus 2020 21:17

Toernooi 22 augustus gaat niet door

Geschreven door

Zaterdag 22 augustus gaat het regiotoernooi niet door, in plaats daar van, wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Meppel 1 op het sportpark in Koekange

zondag, 26 juli 2020 10:34

Voorbereiding Vitesse'63 1

Geschreven door

        Voorbereiding Vitesse’63 1 seizoen 2020-2021

Aanvang

Scheidsrechter

Zat 15 augustus

Vitesse’63 1

’S Heerenbroek 1

Oefen 14.30

Rene Annen

Do 20 augustus

Vitesse’63 1

Vv Sleen 1

Oefen 19.30

Henk Boland

Zat 22 augustus

Vitesse’63 1               FC Meppel 1                      Oefen  14.30

Rene Annen

Zat 29 augustus

SVBS 1

Vitesse’63 1

Beker 14.30

 

Din 01 september

Vitesse’63 1

DKB

Oefen 20.00

Rene Annen

Zat 05 september

Vitesse’63 1

SSA Bant/Creil 1

Beker 14.30

 

Din 08 september

Vitesse’63 1

VV Dwingeloo

Oefen 20.00

Rene Annen

Zat 12 september

SV Ens

Vitesse’63 1

Beker 14.30

 

Zat 19 september

 

 

Begin competitie

 

zondag, 16 februari 2020 21:31

Vitesse'' 63 1-Wildervank 1 verslag

Geschreven door

 

Vitesse'63 - Wildervank 



Door het onstuimige weer kon er deze week helaas maar 1 keer getraind geworden. Dit tot grote spijt van alle spelers. Door de harde wind en vele regen was het niet vertrouwd om op het veld te staan, dus besloot Klaas dinsdag niet te trainen. donderdag kon er wel gewoon getraind worden en wel op natuurlijk gras, wat er overigens goed bij lag.

 

Wildervank werd in de wedstrijd bij hun op de velden letterlijk en figuurlijk van het veld geveegd. Het werd maar liefst 0-9. In deze wedstrijd had Wildervank dan ook niks maar ook niks in te brengen.

Klaas behoede zijn spelers dan ook in de wedstrijdbespreking voor onderschatting. Klaas had donderdag na de training al besloten hoe hij de spelers neer zou zetten, daar werd zaterdagochtend toch nog aan getwijfeld. Arjen van Noord belde hem op om te zeggen dat het in zijn rug is geschoten, terwijl hij aan het tanden poetsen was…

De tweede keeper van Vitesse’63 kon hij ook geen beroep op doen i.v.m werkzaamheden.

Nadat hij even met zijn handen in het haar zat, besloot hij Roy Kuik op te roepen als keeper. Dit klonk hem als muziek in de oren en zat tijdens de bespreking al met keeper handschoenen aan. 

 

Vitesse begon dan ook scherp aan deze wedstrijd en speelde dan ook een behoorlijke eerste helft. Het was Vitesse dat domineerde. Het duurde wel 14 minuten voordat Vitesse de eerste goal scoorde. Het was Bartjan van Dijk die een mooie voorzet wou geven, maar iedereen zat mis en lag de bal ineens in de goal. 

Wildervank wilde revanche, even later probeerde Wildervank de lange ballen eruit te houden. Helaas ontstond er een misverstand tussen Ivar en Arjen, wat leidde tot de 1-1.

De rechtsbuiten van Wildervank kreeg hem voor de voeten en schoot zo de bal binnen. 

Vitesse stond met beide benen op de grond. Gelukkig stond de 1-1 maar kort op het scorebord. Niet veel later scoorde Alfred Pekel de dan ook de 2-1. Het was een snelle reactie op een goed schot van Sander van Dijk. De keeper kon de bal niet op de juiste manier weg krijgen, waardoor Alfred Pekel de bal krachtig binnenschoot. 

Vitesse bleef de betere partij. In de 30ste minuut werd het dan ook 3-1 en weer door de goed voetballende Alfred Pekel. Frits ten Kate werd goed weggestuurd en geeft een mooie voorzet waardoor Alfred Pekel de bal kon tikken. Vitesse was nog niet klaar en zette nog een aantal keer goed door. Patrick Vos en Jeroen van den Berg lieten een mooie één twee zien, zo schoot Patrick Vos de bal beheerst binnen. 

 

De ruststand was ook bereikt 4-1. 

 

De tweede helft werd een hele andere wedstrijd. Vitesse bleef de bovenliggende partij maar het werd slordiger, minder scherp en dat leidde dan ook tot een aantal kansen voor Wildervank. In de 52ste minuut kwam wildervank er weer gevaarlijk uit. Er kwam een voorzet tegen de hand van Lars Heuvelman aan waardoor Wildervank een penalty en deze ook benutte, 4-2. Wildervank zag een opening naar meer doelpunten maar kregen toch niet de mogelijkheid om het verschil kleiner te maken. Ondanks dat het spel van Vitesse in de tweede helft verre weg van goed voetbal was, kon Wildervank er niet tegenop. Vitesse kreeg nog wat kansen om meer uit te lopen, maar het bleef bij 4 goals.  Weer 3 punten voor Vitesse. De selectie heeft nu twee weken om even de rust te pakken. Zaterdag 7 maart gaan we weer verder met de competitie. Nieuw Balinge staat dan op het programma, op naar weer 3 punten.

maandag, 09 december 2019 18:02

Wedstrijdverslag SVBO – Vitesse'63

Geschreven door

Afgelopen zaterdag stond er een uitwedstrijd tegen SVBO op het programma. Vorige week bewees SVBO, Vitesse'63 nog een dienst door met 0-0 gelijk te spelen tegen concurrent VHK. Hierdoor namen de manschappen van Mijnheer de koppositie weer over van VHK. Dit is gevierd tijdens het teamfeest bij Herberg ’t Plein.

Omdat het tweede naar DZOH moest en het eerste naar SVBO is ervoor gekozen om gezamenlijk met de bus te gaan. Het tweede won met 5-0 en pakte daardoor de periodetitel. Via deze weg de felicitaties ook naar het goed presterende tweede elftal.

Klaas Mijnheer kan tegen SVBO niet beschikken over Erwin en Aron. Erwin heeft last van de lies, terwijl Aron een kleine terugslag heeft gehad van zijn opgelopen hersenschudding. Het schijnt dat hij iets teveel gedronken heeft tijdens het teamfeest namelijk. Hopelijk kunnen beide spelers snel weer aansluiten bij de selectie.

Alfred Pekel is wel weer fit en neemt plaats op de bank bij Vitesse. Daar komt hij te zitten naast zijn neefje Jan en Ruben. Ruben zou eigenlijk wat later aansluiten, omdat hij met de JO-19 een belangrijke wedstrijd had in de titelstrijd tegen HH’97. Echter waren de velden in Hollandscheveld dusdanig slecht dat deze pot afgelast werd. Voor het eerste goed nieuws, de speler heeft nog volle 100% aan energie, maar voor de JO-19 jammer. Jo-19 zou met een overwinning namelijk de titel hebben gepakt.

De volgende elf spelers starten:

Arjen van Noord, Patrick Vos, Bartjan van Dijk, Lars Heuvelman, Ivar Knol, Mark van der Linde, Johnny Schuttevaar, Sander van Dijk, Frits ten Kate, Jeroen van den Berg, Tim Kuik.

Vitesse begint sterk aan de wedstrijd en scoort dan ook al binnen 4 minuten. Het is Frits ten Kate die vanaf de rechterkant door breekt en op de goal schiet. De bal wordt gestopt, maar de rebound komt voor de voeten van Johnny Schuttevaar. Met een schuiver via de binnenkant van de paal schiet hij binnen. Daarna wordt het spel van Vitesse wat slordiger en lijkt Tim Kuik het op een gegeven moment niet meer te snappen. Daarom moet Klaas wat verzinnen en loopt deze helemaal naar het andere kant van het veld om Tim een briefje te geven. Het bekende briefje van Koeman is er bij Vitesse nu sprake van het briefje van Klaas. Hierdoor lijkt Tim het weer te snappen en kan hij weer lekker gaan voetballen. Er lijkt niets aan de hand maar uit het niets weet SVBO de 1-1 te maken. Mister “jij bent echt lekker” zag er zelf even niet zo lekker uit. Hij leek de bal voor het oprapen te hebben, maar de aanvaller komt er net tussen en tikt de bal uit de handen en over de achterlijn. Waar iedereen denkt aan een overtreding of doeltrap, geeft de prima leidende scheidsrechter een hoekschop. Deze wordt binnen geknikt. Tim Kuik lijkt voor rust de ploeg uit Koekange nog op voorsprong te zetten. De aanvaller, die wordt geprezen om zijn kopkwaliteiten, krijgt de bal voor het inkoppen op een meter voor het doel. Echter weet Tim de bal toch nog naast te krijgen.

Na de rust hersteld diezelfde Tim het toch. Na een goede actie en dito steekpass van Jeroen van den Berg komt Tim alleen voor de keeper. Daar weet hij wel raad mee en met een droge schuiver zet hij de ploeg op 1-2. Snel daarna mag de aanvaller gaan rusten en komt Ruben voor hem in het veld. Vitesse gaat door en komt ook snel op 1-3. In een scrimmage komt de bal voor de voeten van Sander van Dijk en deze schiet de bal tegen de touwen. Niks aan de hand. Vitesse heeft de wedstrijd redelijk onder controle. Het krijgt redelijk veel kansen en maakt deze niet af. Na een overtreding op Ruben mag Jeroen aanleggen vanaf elf meter. Echter mist hij deze ultieme kans op een goal. Omdat je niet scoort sluipt er toch in dat je angstig wordt voor een tegentreffer. Want wordt het 2-3 dan kan het gaan spoken en weet je het maar nooit. Toch krijgt SVBO de kans om 2-3 te maken. Keeper van Noord is al gezien en de aanvaller van SVBO krijgt te bal voor de voeten en ziet alleen nog twee verdedigers bij de goal staan. Met een iets wat gehaaste schuiver schiet hij de bal naast, waardoor Vitesse met de schrik vrij komt. Voor Klaas is dit een teken om te wisselen en Vos wordt eruit gehaald en Jan Waninge komt er voor hem in. Koud in het veld wordt Jan aan de rechterkant weggestuurd door Bartjan. Met een lage voorzet krijgt hij de bal bij de geheel vrijstaande Ruben. Deze weet de bal in tweede instantie binnen te werken waardoor er vijf minuten voor tijd een veilige marge is aangetekend. 1-4 is ook de uitslag.

Door de Nederlaag van Concurrent VHK op de nummer 3 Wildervank staat Vitesse nu los met 4 punten. Hierdoor kan het zichzelf Herbstmeister noemen.

De goal die Johnny Schuttevaar is zijn 149e competitiedoelpunt. Dit zorgt er ook direct voor dat hij komende zaterdag zijn 150e doelpunt kan maken. Dat aantal wordt niet vaak behaald en is iets wat je echt gezien moet hebben. Laat nou net komende zaterdag er een thuiswedstrijd tegen Tiendeveen op het programma staan. Wij hopen dat u allemaal naar het sportpark komt om ons te steunen in de strijd voor de overwinning. En wie weet zie je Schuttevaar zijn 150e doelpunt maken.

We moeten het zonder leider Hans doen komende zaterdag. Klaas heeft een talentje uit Tanzania op de radar als versterking voor Vitesse. Daarom is Hans naar Tanzania gestuurd om te scouten. Tijdens de zaaltoernooien is de beste man weer terug en neemt hij weer plaats op het bankje.

vrijdag, 13 april 2018 00:08

Vitesse'63 1-FC Wolvega 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 14 april de topper tussen  de nr 4 en de nr 2 van deze competitie, dus kom ons aanmoedigen, het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons om de derde plek, en de periode.

dinsdag, 09 mei 2017 16:09

SC Elim 1-Vitesse'63 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 13 mei de laatste competitiewedstrijd SC Elim 1-Vitesse'63 1 aanvang 14.30uur, als je met de bus mee wil, dan kan je even bellen naar Hans Koetsier, 0644255376, de bus vertrekt om 12.55 uur vanaf het sportpark in Koekange.

woensdag, 03 mei 2017 08:12

Vitesse'63 1-SVN'69 1 14.30 uur

Geschreven door

Zaterdagmiddag de kraker, Vitesse'63 1-SVN'69 1, aanvang 14.30 uur. Kom ons aanmoedigen om de hele belangrijke punten in Koekange te houden, we zijn jullie nodig deze laatste wedstrijden van het seizoen, het wordt mooi weer, dus probeer aanwezig te zijn op het sportpark in Koekange, en laat jullie horen, wat een extra stimulans is voor de spelers. Tot zaterdag.

donderdag, 09 maart 2017 11:50

Vitesse'63 1-CSVC 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 11 maart een thuiswedstrijd voor Vitesse'63 1 tegen CSVC 1 uit Coevorden, kom ons aanmoedigen, staan hele belangrijke punten op het spel.

donderdag, 15 december 2016 07:04

Vitesse`63 schiet half dozijn vol tegen Elim

Geschreven door

De laatste wedstrijd voor de winterstop mochten de mannen van Knoll aantreden tegen de mannen van Jan Otto Benjamins van Sc Elim. Een echte degradatiekraker. Een wedstrijd die zelden met 22 spelers wordt afgesloten. Elim een ploeg waar je respect voor mag hebben met welke inzet en passie deze gasten elke week weer het veld op stappen. Trainer Benjamins alweer met zijn 8e seizoen bezig en vergeleken met vorig seizoen bijzonder veel kwaliteit ingeleverd. Beide ploegen kunnen de punten dus goed gebruiken voor lijfsbehoud.
De volgende 11 namen startte aan deze wedstrijd: Hoeve, B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk ©, Kuik, S. Heuvelman, Tabak, van der Linde, Schuttevaar, Pekel, R. van Dijk.
Wissels: Waninge(k), Keizer, Ten Kate, De Boer.
Al binnen 10 minuten was het duidelijk dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en Elim speelde naar hun mogelijkheden en loerden op dat ene kansje. De Koekangenaren hadden de eerste speldenprikjes uitgedeeld maar toch is de eerste grote kans voor de bezoekers. Onoplettendheid zorgt er voor dat Klomp ineens voor keeper Hoeve verschijnt maar de keeper doet waar hij voor opgesteld is en pareert knap het harde schot. Toch moet het publiek wachten tot de 32e minuut op de eerste goal. Edwin Tabak zet de aanval op via verschillende schijven (Rense van Dijk en Pekel). Pekel legt klaar voor van der Linde, hij laat keeper Wachtmeester volkomen kansloos door vanaf rand 16 hoog binnen te schieten, 1-0.
De thuisploeg drukt door en gaat op zoek naar de tweede treffer. Op slag van rust slaat Vitesse`63 nog 2 keer toe. In de 43e minuut is het Pekel die voorbij de laatste linie sprint en onreglementair wordt afgestopt door Mitchell Boertien, en dan kan de jonge, goed leidende scheidsrechter Tepper niks anders doen dan rood trekken. Wat overblijft is een vrije bal op randje 16, en captain Bartjan van Dijk klaart dit klusje feilloos. Zit er dan ook wat geluk in deze middag? Ja dat zit erin. Johnny Schuttevaar ging er op randje buitenspel vandoor, en faalde niet vanuit een moeilijke hoek.
Ruststand 3-0.
De 2e helft gaf startte Elim nog 1x met alle energie wat het bezat. Met drie verse wissels een alles of niets poging. In de 48e minuut staat er dan ook ineens 3-1 op het scorebord. Kuik is nog even naar concentratie zoekende en laat zo 2 spelers van Elim voor keeper Hoeve verschijnen, waarna Klomp eenvoudig binnen schiet.
Met 10 man is Elim 20 minuten de bovenliggende partij maar iedereen weet ook dat dit niet 45 minuten lang vol te houden is. Langzaam aan krijgt Vitesse`63 de controle terug. Minuut 70 tot 72 is het Alfred Pekel time, hij laat 2x op identieke wijze het netje bollen. De bonkige spits ziet 2x een bal over de achterste linie vallen en met atletische sprint en een verwoestend schot de keeper kansloos laat. 5-1. Dan mag A junior Frits ten Kate ook nog zijn debuut maken en vervangt de weer goed spelende Van der Linde. Een paar minuten na zijn 1e meters en balcontact veerde het publiek op toen de jonge Ten Kate de keeper omspeelde en de bal in het doel schoof maar scheidsrechter Tepper ging toch op het vlagsignaal af. De mooiste van de middag werd tot de 90e minuut bewaard, en misschien wel een goal waar Koekange al 1,5 jaar op zit te wachten. Stefan Heuvelman speelt Rense van Dijk aan die van rechts naar binnen komt op z’n Robbens, eerst een dubbele schaar, daarna schiet hij de bal vanaf 18 meter strak in de linkerbovenhoek. Eindstand 6-1. De broodnodige punten zijn binnen en Vitesse`63 gaat als 12e de winterstop in. Een mooi deel van het voetbalseizoen is weer aangebroken. Onder leiding van Henk Nijstad neemt een deel van de selectie deel aan het Jan Bralten toernooi in Meppel op Woensdag 21 December, en op 27 December het grote zaalvoetbaltoernooi Protos Weering waar men de eerste ronde in Zuidwolde speelt. Tot dan en bedankt!

dinsdag, 06 december 2016 23:16

SVN'69 - Vitesse'63

Geschreven door

Afgelopen zaterdag reisde Vitesse’63 als hekkensluiter af naar Nijeveen voor de derby tegen SVN’69, dat vooraf met drie punten meer iets hoger op de ranglijst stond. Beide ploegen presteren de laatste weken matig, waarbij Vitesse’63 zelfs al vijf wedstrijden achter elkaar verloren heeft. Maar, SVN’69 is een tegenstander waar we de laatste jaren goed tegen presteren en bovendien kon trainer Knoll over een bijna volledig fitte selectie beschikken. Zo maakte Kroek na een maandje afwezigheid vanwege een gebroken pols z’n rentree, alleen Kremer (en helaas natuurlijk ook nog steeds Tim Kuik) was afwezig door een blessure. Er was dus best vertrouwen in een goede afloop, waarbij Knoll voor deze opstelling koos:

Hoeve; B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk, Knol; Van der Linde, S. Heuvelman, Schuttevaar; Tabak, Pekel, R. Kuik.

Wisselspelers: Waninge, R. van Dijk, Ruben Keizer, Wanningen.

Na een minuut stilte floot de jonge scheidsrechter Tyler voor het begin en na een kwartiertje aftasten, betekende eigenlijk het eerste schot op doel van SVN’69 direct de 1-0. Linksback Timmerman mocht, na balverlies van Vitesse’63, het middenveld oversteken en haalde vanaf een meter of 20 onhoudbaar uit. Waar je zou verwachten dat de koppies gingen hangen bij Vitesse’63 gebeurde eigenlijk het tegenovergestelde, de ploeg begon steeds beter te voetballen en SVN’69 kwam er nog maar sporadisch uit. Na een minuut of 25 leverde dit ook de gelijkmaker op. Na weer een corner (Vitesse’63 kreeg er in de 1e helft ongeveer 10) liet Roy Kuik weer eens zien over een mooie traptechniek te beschikken. Ook weer vanaf een meter of 20 schoot hij de bal over keeper Visser binnen, 1-1. In het restant van de 1e helft kreeg SVN’69 via linksbuiten Van Veen nog één mogelijkheid maar verder was het Vitesse’63 dat de klok sloeg en het had via Van der Linde, Pekel en Schuttevaar meerdere kansen om op voorsprong te komen maar het was steeds net niet. Ook wuifde scheidsrechter Tyler een overduidelijk overtreding van Bijker op Pekel binnen de beruchte lijnen weg. De man in het zwart had het sowieso zwaar en gaf beide ploegen al meerdere gele kaarten. Natuurlijk waren de duels pittig, maar dat is logisch in een derby tussen twee ploegen die de punten hard nodig hebben. Het was echter absoluut niet gemeen en beide ploegen hadden respect voor elkaar. We gingen dus rusten met 1-1 en dat mocht Vitesse’63 zichzelf verwijten.

Na rust werd het meer een gelijkwaardige wedstrijd en in eerste instantie bleven grote kansen uit. Maar zo rond de 65e minuut was daar het achteraf allesbeslissende moment toen linksback Knol van Vitesse’63 met al geel op zak aan de zijlijn hard doorging op z’n tegenstander. Geel (en dus rood) was het zeker maar de ietwat inconsequente leidsman besloot direct rood te geven. Een keiharde les voor de talentvolle linksback van Vitesse’63, die afdroop richting de kleedkamer. De tien overgebleven spelers (waarbij Van der Linde door Keizer vervangen werd) probeerden zich te herpakken maar SVN’69 rook bloed en voerde de druk op. Na een aantal kansjes was het uiteindelijk weer linksback Timmerman die scoorde, Kroek was hem bij een corner kwijt waardoor hij ongedekt de 2-1 kon binnen koppen. Toen Denzel van Halen er niet veel later 3-1 van maakte, leek de wedstrijd gespeeld. Knoll bracht in een laatste poging er nog iets van te maken Rense van Dijk nog binnen de lijnen voor verdediger Heuvelman en zo waar werd het nog 3-2 in de 85e minuut. Pekel mocht in overduidelijke buitenspelpositie doorgaan (de scheidsrechter liet z’n assistent staan) en hij stelde Keizer in staat de aansluitingstreffer te maken. Verder kwam Vitesse’63 helaas niet. Na nog wat opstootjes en maar liefst 50 seconden blessuretijd vond Tyler het genoeg.

Toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er dus een 3-2 eindstand op het scorebord en had scheidsrechter Tyler z’n boekje volgeschreven met maar liefst 8 gele kaarten (keurig verdeeld over beide teams) en één directe rode. Natuurlijk drukte de man in het zwart z’n stempel op de wedstrijd maar laten we duidelijk zijn, de nederlaag heeft Vitesse’63 volledig aan zichzelf te wijten. In de eerste helft hebben we nagelaten SVN’69 pijn te doen en met de rode kaart doen we onszelf uiteindelijk de das om. SVN’69 profiteerde hier goed en dankbaar van en kan zo drie hele fijne punten bijschrijven, waardoor ze weer wat lucht krijgen. Vitesse’63 blijft hekkensluiter, maar heeft de concurrentie gelukkig nog in zicht. Om niet als nummer laatst de winterstop in te gaan, zal er zaterdag in Koekange hoe dan ook van directe concurrent Elim gewonnen moeten worden. Hopelijk kunnen de jongens in deze laatste wedstrijd voor de winterstop nog één keer op jullie steun rekenen! 

 

woensdag, 30 november 2016 20:00

Programma Vitesse'63 1 tot einde competitie

Geschreven door

 

Dag

Datum

Soort

                              Wedstrijd

Aanvang

Verslag

Za

03/09

Comp

Vitesse’63 1

SCD Dedemsvaart 1

14.30

Roy

Za

10/09

Comp

Fit Boys 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

17/09

Comp

Vitesse’63 1

Borger 1

14.30

Stefan

Za

24/09

Comp

Hardenberg 85 1

Vitesse’63 1

15.15

Dieter

Za

01/10

Comp

ZZVV 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/10

Comp

Vitesse’63 1

Hollandscheveld 1

14.30

Bart Jan

Za

15/10

Comp

Desz 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

22/10

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

29/10

Comp

Vitesse’63 1

SC Rouveen 1

14.30

Dieter

Za

05/11

Comp

CSVC 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

12/11

Comp

Nieuwleusen 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

19/11

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

26/11

Comp

Vitesse’63 1

SC Lutten 1

14.30

Stefan

Za

03/12

Comp

SVN 69 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

10/12

Comp

Vitesse’63 1

Elim 1

14.30

Roy

Za

17/12

Inhaal

?????????????

?????????????

 

 

                                                                              Winterstop Winterstop

 

Di 10/1 trainen

 

Do 12/01 trainen

 

Za

14/01

Oef

Vitesse’63 1

Olympia’28 1

13.30

 

Di

17/01

Oef

Vv Balkbrug 1 zo    

Vitesse’63 1

20.00

 

Za

21/01

Oef

Avereest 1               

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

28/01

Comp

SCD Dedemsvaart 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

04/02

Comp

Vitesse’63 1

Fit Boys 1

14.30

Stefan

Za

04/02

Schaduw

MSC za   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

11/02

Comp

Borger 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

11/02

Schaduw

VHK 1   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

18/02

Comp

Vitesse’63 1

Hardenberg 85 1

14.30

Roy

Za

18/02

Schaduw

Wilsum 1    

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

25/02

Oef

Voorwaarts V Westerhaar

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

04/03

Inhaal

 

 

 

 

Za

11/03

Comp

Vitesse’63 1

CSVC 1

14.30

Bart Jan

Za

18/03

Comp

Hollandscheveld 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

25/03

Comp

Vitesse’63 1

ZZVV 1

14.30

Dieter

Za

01/04

Comp

SC Rouveen 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/04

Comp

Vitesse’63 1

Desz 1

14.30

Bart Jan

Za

15/04

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

22/04

Comp

Vitesse’63 1

Nieuwleusen 1

14.30

Stefan

Za

29/04

Comp

SC Lutten 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

06/05

Comp

Vitesse’63 1

SVN 69 1

14.30

Roy

Za

13/05

Comp

Elim 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

20/05

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Za

27/05

woensdag, 23 november 2016 22:52

Vitesse'63 1 - SC Lutten 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 26 november de wedstrijd Vitesse''63 1 - SC Lutten 1, aanvang 14.30 uur

zondag, 20 november 2016 17:03

Oefenwedstrijd: Vitesse'63 1 - Wacker 1

Geschreven door

Dinsdagavond aanvang 19.45 uur de oefenwedstrijd Vitesse'63 1-Wacker 1 op het sportpark in Koekange

Pagina 1 van 10