Wedstrijdverslagen

maandag, 04 november 2019 15:16

Vitesse'63 1-WVV 1 verslag

Geschreven door

Vitesse’63 1 – WVV 1

 

 

 

Afgelopen zaterdag mocht Vitesse’63 aantreden tegen middenmoter WVV uit Winschoten. Nadat het wederom een goeie trainingsweek achter de terug heeft gehad op het gras. Mocht de geoliede machine van trainer Klaas Mijnheer weer de wei in.

 

 

Opstelling: A van Noord - E Gunnink – B van Dijk – L Heuvelman – I Knol – M van de Linde – S van Dijk – J Schuttevaar – A Westert – J van de Berg – F ten Kate. Wissels: J Waninge – R Westert – R Geerts.

 

 

Ondanks dat Vitesse’63 in het begin een aantal kleine kansjes weggaf mede doordat WVV aantrad in een 4-4-2 formatie. Kwam het zoals wel vaker dit seizoen snel op voorsprong, nadat A Westert diep werd gestuurd speelde hij de keeper voorbij 1-0 9e minuut. Tien minuten later schoot Schuttevaar de 2-0 binnen... helaas in buitenspel positie. Gelukkig kon Schuttevaar in de 29e minuut wel juichen: 2-0. 38e minuut werd verdedigende middenvelder M van de Linde naar de kant gehaald. Reden? Kleine liesklachten ‘uit voorzorg’. Later bleek dus dat hij die avond nog de greppeltocht moest lopen...

Voor hem in de plaats kwam R Westert. Die meteen een doelpunt  maakt,  42e minuut 3-0. 2 minuten later laat spits J van de Berg alias Porre zien dat hij het scoren nog niet verleerd is 44e minuut 4-0.

 

Rust

 

 

Na rust ging Vitesse’63 opzoek naar meer goals. Bj van Dijk bleef achter in de kleedkamer voor hem kwam J Waninge in de plaats. WVV had de intentie om er in de 2e helft nog een wedstrijd van te maken. Helaas had R Westert daar maling aan: 47e minuut 5-0. Rechtsbuiten F ten Kate ging ook uit voorzorg naar de kant R Geerts komt op zijn plek. Niet veel later schiet Schuttevaar zijn 9e competitietreffer tegen de touwen 6-0. Spelers van WVV hadden zichtbaar moeite met de grote achterstand waarbij sommige het hadden gemuit op scheidsrechter J. de Vries. Wat resulteerde in twee keer geel voor Fathi Salih. In de slotfase schiet ‘Porre’ zijn tweede van de middag binnen 7-0. Het slotakkoord is voor R Westert die zijn eerste hattrick binnen heeft bij de senioren. Einstand 8-0.

 

Aankomende zaterdag staat de uitwedstrijd op het programma tegen SJS uit Stadskanaal. Wij hopen op uw support, aangezien Vitesse’63 definitief de eerste periode kan veiligstellen.

vrijdag, 13 april 2018 00:08

Vitesse'63 1-FC Wolvega 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 14 april de topper tussen  de nr 4 en de nr 2 van deze competitie, dus kom ons aanmoedigen, het is een heel belangrijke wedstrijd voor ons om de derde plek, en de periode.

dinsdag, 09 mei 2017 16:09

SC Elim 1-Vitesse'63 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 13 mei de laatste competitiewedstrijd SC Elim 1-Vitesse'63 1 aanvang 14.30uur, als je met de bus mee wil, dan kan je even bellen naar Hans Koetsier, 0644255376, de bus vertrekt om 12.55 uur vanaf het sportpark in Koekange.

woensdag, 03 mei 2017 08:12

Vitesse'63 1-SVN'69 1 14.30 uur

Geschreven door

Zaterdagmiddag de kraker, Vitesse'63 1-SVN'69 1, aanvang 14.30 uur. Kom ons aanmoedigen om de hele belangrijke punten in Koekange te houden, we zijn jullie nodig deze laatste wedstrijden van het seizoen, het wordt mooi weer, dus probeer aanwezig te zijn op het sportpark in Koekange, en laat jullie horen, wat een extra stimulans is voor de spelers. Tot zaterdag.

donderdag, 09 maart 2017 11:50

Vitesse'63 1-CSVC 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 11 maart een thuiswedstrijd voor Vitesse'63 1 tegen CSVC 1 uit Coevorden, kom ons aanmoedigen, staan hele belangrijke punten op het spel.

donderdag, 15 december 2016 07:04

Vitesse`63 schiet half dozijn vol tegen Elim

Geschreven door

De laatste wedstrijd voor de winterstop mochten de mannen van Knoll aantreden tegen de mannen van Jan Otto Benjamins van Sc Elim. Een echte degradatiekraker. Een wedstrijd die zelden met 22 spelers wordt afgesloten. Elim een ploeg waar je respect voor mag hebben met welke inzet en passie deze gasten elke week weer het veld op stappen. Trainer Benjamins alweer met zijn 8e seizoen bezig en vergeleken met vorig seizoen bijzonder veel kwaliteit ingeleverd. Beide ploegen kunnen de punten dus goed gebruiken voor lijfsbehoud.
De volgende 11 namen startte aan deze wedstrijd: Hoeve, B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk ©, Kuik, S. Heuvelman, Tabak, van der Linde, Schuttevaar, Pekel, R. van Dijk.
Wissels: Waninge(k), Keizer, Ten Kate, De Boer.
Al binnen 10 minuten was het duidelijk dat de thuisploeg de bovenliggende partij was en Elim speelde naar hun mogelijkheden en loerden op dat ene kansje. De Koekangenaren hadden de eerste speldenprikjes uitgedeeld maar toch is de eerste grote kans voor de bezoekers. Onoplettendheid zorgt er voor dat Klomp ineens voor keeper Hoeve verschijnt maar de keeper doet waar hij voor opgesteld is en pareert knap het harde schot. Toch moet het publiek wachten tot de 32e minuut op de eerste goal. Edwin Tabak zet de aanval op via verschillende schijven (Rense van Dijk en Pekel). Pekel legt klaar voor van der Linde, hij laat keeper Wachtmeester volkomen kansloos door vanaf rand 16 hoog binnen te schieten, 1-0.
De thuisploeg drukt door en gaat op zoek naar de tweede treffer. Op slag van rust slaat Vitesse`63 nog 2 keer toe. In de 43e minuut is het Pekel die voorbij de laatste linie sprint en onreglementair wordt afgestopt door Mitchell Boertien, en dan kan de jonge, goed leidende scheidsrechter Tepper niks anders doen dan rood trekken. Wat overblijft is een vrije bal op randje 16, en captain Bartjan van Dijk klaart dit klusje feilloos. Zit er dan ook wat geluk in deze middag? Ja dat zit erin. Johnny Schuttevaar ging er op randje buitenspel vandoor, en faalde niet vanuit een moeilijke hoek.
Ruststand 3-0.
De 2e helft gaf startte Elim nog 1x met alle energie wat het bezat. Met drie verse wissels een alles of niets poging. In de 48e minuut staat er dan ook ineens 3-1 op het scorebord. Kuik is nog even naar concentratie zoekende en laat zo 2 spelers van Elim voor keeper Hoeve verschijnen, waarna Klomp eenvoudig binnen schiet.
Met 10 man is Elim 20 minuten de bovenliggende partij maar iedereen weet ook dat dit niet 45 minuten lang vol te houden is. Langzaam aan krijgt Vitesse`63 de controle terug. Minuut 70 tot 72 is het Alfred Pekel time, hij laat 2x op identieke wijze het netje bollen. De bonkige spits ziet 2x een bal over de achterste linie vallen en met atletische sprint en een verwoestend schot de keeper kansloos laat. 5-1. Dan mag A junior Frits ten Kate ook nog zijn debuut maken en vervangt de weer goed spelende Van der Linde. Een paar minuten na zijn 1e meters en balcontact veerde het publiek op toen de jonge Ten Kate de keeper omspeelde en de bal in het doel schoof maar scheidsrechter Tepper ging toch op het vlagsignaal af. De mooiste van de middag werd tot de 90e minuut bewaard, en misschien wel een goal waar Koekange al 1,5 jaar op zit te wachten. Stefan Heuvelman speelt Rense van Dijk aan die van rechts naar binnen komt op z’n Robbens, eerst een dubbele schaar, daarna schiet hij de bal vanaf 18 meter strak in de linkerbovenhoek. Eindstand 6-1. De broodnodige punten zijn binnen en Vitesse`63 gaat als 12e de winterstop in. Een mooi deel van het voetbalseizoen is weer aangebroken. Onder leiding van Henk Nijstad neemt een deel van de selectie deel aan het Jan Bralten toernooi in Meppel op Woensdag 21 December, en op 27 December het grote zaalvoetbaltoernooi Protos Weering waar men de eerste ronde in Zuidwolde speelt. Tot dan en bedankt!

dinsdag, 06 december 2016 23:16

SVN'69 - Vitesse'63

Geschreven door

Afgelopen zaterdag reisde Vitesse’63 als hekkensluiter af naar Nijeveen voor de derby tegen SVN’69, dat vooraf met drie punten meer iets hoger op de ranglijst stond. Beide ploegen presteren de laatste weken matig, waarbij Vitesse’63 zelfs al vijf wedstrijden achter elkaar verloren heeft. Maar, SVN’69 is een tegenstander waar we de laatste jaren goed tegen presteren en bovendien kon trainer Knoll over een bijna volledig fitte selectie beschikken. Zo maakte Kroek na een maandje afwezigheid vanwege een gebroken pols z’n rentree, alleen Kremer (en helaas natuurlijk ook nog steeds Tim Kuik) was afwezig door een blessure. Er was dus best vertrouwen in een goede afloop, waarbij Knoll voor deze opstelling koos:

Hoeve; B. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk, Knol; Van der Linde, S. Heuvelman, Schuttevaar; Tabak, Pekel, R. Kuik.

Wisselspelers: Waninge, R. van Dijk, Ruben Keizer, Wanningen.

Na een minuut stilte floot de jonge scheidsrechter Tyler voor het begin en na een kwartiertje aftasten, betekende eigenlijk het eerste schot op doel van SVN’69 direct de 1-0. Linksback Timmerman mocht, na balverlies van Vitesse’63, het middenveld oversteken en haalde vanaf een meter of 20 onhoudbaar uit. Waar je zou verwachten dat de koppies gingen hangen bij Vitesse’63 gebeurde eigenlijk het tegenovergestelde, de ploeg begon steeds beter te voetballen en SVN’69 kwam er nog maar sporadisch uit. Na een minuut of 25 leverde dit ook de gelijkmaker op. Na weer een corner (Vitesse’63 kreeg er in de 1e helft ongeveer 10) liet Roy Kuik weer eens zien over een mooie traptechniek te beschikken. Ook weer vanaf een meter of 20 schoot hij de bal over keeper Visser binnen, 1-1. In het restant van de 1e helft kreeg SVN’69 via linksbuiten Van Veen nog één mogelijkheid maar verder was het Vitesse’63 dat de klok sloeg en het had via Van der Linde, Pekel en Schuttevaar meerdere kansen om op voorsprong te komen maar het was steeds net niet. Ook wuifde scheidsrechter Tyler een overduidelijk overtreding van Bijker op Pekel binnen de beruchte lijnen weg. De man in het zwart had het sowieso zwaar en gaf beide ploegen al meerdere gele kaarten. Natuurlijk waren de duels pittig, maar dat is logisch in een derby tussen twee ploegen die de punten hard nodig hebben. Het was echter absoluut niet gemeen en beide ploegen hadden respect voor elkaar. We gingen dus rusten met 1-1 en dat mocht Vitesse’63 zichzelf verwijten.

Na rust werd het meer een gelijkwaardige wedstrijd en in eerste instantie bleven grote kansen uit. Maar zo rond de 65e minuut was daar het achteraf allesbeslissende moment toen linksback Knol van Vitesse’63 met al geel op zak aan de zijlijn hard doorging op z’n tegenstander. Geel (en dus rood) was het zeker maar de ietwat inconsequente leidsman besloot direct rood te geven. Een keiharde les voor de talentvolle linksback van Vitesse’63, die afdroop richting de kleedkamer. De tien overgebleven spelers (waarbij Van der Linde door Keizer vervangen werd) probeerden zich te herpakken maar SVN’69 rook bloed en voerde de druk op. Na een aantal kansjes was het uiteindelijk weer linksback Timmerman die scoorde, Kroek was hem bij een corner kwijt waardoor hij ongedekt de 2-1 kon binnen koppen. Toen Denzel van Halen er niet veel later 3-1 van maakte, leek de wedstrijd gespeeld. Knoll bracht in een laatste poging er nog iets van te maken Rense van Dijk nog binnen de lijnen voor verdediger Heuvelman en zo waar werd het nog 3-2 in de 85e minuut. Pekel mocht in overduidelijke buitenspelpositie doorgaan (de scheidsrechter liet z’n assistent staan) en hij stelde Keizer in staat de aansluitingstreffer te maken. Verder kwam Vitesse’63 helaas niet. Na nog wat opstootjes en maar liefst 50 seconden blessuretijd vond Tyler het genoeg.

Toen de kruitdampen waren opgetrokken stond er dus een 3-2 eindstand op het scorebord en had scheidsrechter Tyler z’n boekje volgeschreven met maar liefst 8 gele kaarten (keurig verdeeld over beide teams) en één directe rode. Natuurlijk drukte de man in het zwart z’n stempel op de wedstrijd maar laten we duidelijk zijn, de nederlaag heeft Vitesse’63 volledig aan zichzelf te wijten. In de eerste helft hebben we nagelaten SVN’69 pijn te doen en met de rode kaart doen we onszelf uiteindelijk de das om. SVN’69 profiteerde hier goed en dankbaar van en kan zo drie hele fijne punten bijschrijven, waardoor ze weer wat lucht krijgen. Vitesse’63 blijft hekkensluiter, maar heeft de concurrentie gelukkig nog in zicht. Om niet als nummer laatst de winterstop in te gaan, zal er zaterdag in Koekange hoe dan ook van directe concurrent Elim gewonnen moeten worden. Hopelijk kunnen de jongens in deze laatste wedstrijd voor de winterstop nog één keer op jullie steun rekenen! 

 

woensdag, 30 november 2016 20:00

Programma Vitesse'63 1 tot einde competitie

Geschreven door

 

Dag

Datum

Soort

                              Wedstrijd

Aanvang

Verslag

Za

03/09

Comp

Vitesse’63 1

SCD Dedemsvaart 1

14.30

Roy

Za

10/09

Comp

Fit Boys 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

17/09

Comp

Vitesse’63 1

Borger 1

14.30

Stefan

Za

24/09

Comp

Hardenberg 85 1

Vitesse’63 1

15.15

Dieter

Za

01/10

Comp

ZZVV 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/10

Comp

Vitesse’63 1

Hollandscheveld 1

14.30

Bart Jan

Za

15/10

Comp

Desz 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

22/10

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

29/10

Comp

Vitesse’63 1

SC Rouveen 1

14.30

Dieter

Za

05/11

Comp

CSVC 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

12/11

Comp

Nieuwleusen 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

19/11

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

26/11

Comp

Vitesse’63 1

SC Lutten 1

14.30

Stefan

Za

03/12

Comp

SVN 69 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

10/12

Comp

Vitesse’63 1

Elim 1

14.30

Roy

Za

17/12

Inhaal

?????????????

?????????????

 

 

                                                                              Winterstop Winterstop

 

Di 10/1 trainen

 

Do 12/01 trainen

 

Za

14/01

Oef

Vitesse’63 1

Olympia’28 1

13.30

 

Di

17/01

Oef

Vv Balkbrug 1 zo    

Vitesse’63 1

20.00

 

Za

21/01

Oef

Avereest 1               

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

28/01

Comp

SCD Dedemsvaart 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

04/02

Comp

Vitesse’63 1

Fit Boys 1

14.30

Stefan

Za

04/02

Schaduw

MSC za   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

11/02

Comp

Borger 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

11/02

Schaduw

VHK 1   

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

18/02

Comp

Vitesse’63 1

Hardenberg 85 1

14.30

Roy

Za

18/02

Schaduw

Wilsum 1    

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

25/02

Oef

Voorwaarts V Westerhaar

Vitesse’63 1

14.30

 

Za

04/03

Inhaal

 

 

 

 

Za

11/03

Comp

Vitesse’63 1

CSVC 1

14.30

Bart Jan

Za

18/03

Comp

Hollandscheveld 1

Vitesse’63 1

14.30

Stefan

Za

25/03

Comp

Vitesse’63 1

ZZVV 1

14.30

Dieter

Za

01/04

Comp

SC Rouveen 1

Vitesse’63 1

14.30

Roy

Za

08/04

Comp

Vitesse’63 1

Desz 1

14.30

Bart Jan

Za

15/04

Bek/Inh

????????????

?????????????

 

 

Za

22/04

Comp

Vitesse’63 1

Nieuwleusen 1

14.30

Stefan

Za

29/04

Comp

SC Lutten 1

Vitesse’63 1

14.30

Dieter

Za

06/05

Comp

Vitesse’63 1

SVN 69 1

14.30

Roy

Za

13/05

Comp

Elim 1

Vitesse’63 1

14.30

Bart Jan

Za

20/05

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Vrijhouden voor nacompetitie of andere activiteiten

Za

27/05

woensdag, 23 november 2016 22:52

Vitesse'63 1 - SC Lutten 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 26 november de wedstrijd Vitesse''63 1 - SC Lutten 1, aanvang 14.30 uur

zondag, 20 november 2016 17:03

Oefenwedstrijd: Vitesse'63 1 - Wacker 1

Geschreven door

Dinsdagavond aanvang 19.45 uur de oefenwedstrijd Vitesse'63 1-Wacker 1 op het sportpark in Koekange

maandag, 07 november 2016 13:42

CSVC 1 - Vitesse'63 1

Geschreven door

Wij Koekangenaren zijn er weer niet in geslaagd om in deze moeilijke 3e klasse punten te pakken. In Coevorden zijn we met 3-2 onderuit gegaan. CSVC, die vanaf de 30e minuut met 10 man speelden, doordat Alfred Pekel doorgebroken was en neergehaald werd. Jammer dat  de scheidsrechter geen voordeel gaf, anders had er op dat moment 1-1 op het scorebord gestaan. Ruststand 1-0. Na hard werken maakt Bartjan van Dijk in de 60e minuut de verdiende 1-1. Vitesse`63 drukt door en krijgt gelijk de kans op de 1-2 maar Ruben Keizer komt een teenlengte te kort. CSVC loerde op de counter en dat  deden ze  uitstekend, waarna twee A junioren de wedstrijd bepalen, want in de 80e en 82e  lopen ze uit naar een 3-1 voorsprong. De aansluitingstreffer van Schuttevaar komt te laat en zo wordt  het 3-2.

Aan de instelling lag het niet, het voetballende gedeelte was ver ondermaats.

Ook het eerst teamfeestje van het seizoen stond weer op het programma. En zo ging de selectie op bij zoek bij trotse sponsor Herberg `t Plein in Meppel. Op advies van captain Bart Jan van Dijk moest Glenn Palm maar eens komen, die weet wel hoe je een feestje moet bouwen. En zo werd de kater van eerder deze middag  weggespoeld.

Wie is nou die Glenn Palm ?

Glenn Palm, zanger & entertainer

“Een echte rasartiest”

Glenn is een echte rasartiest en treed wekelijks op tijdens vele uiteenlopende gelegenheden. Glenn verzorgt onder andere de muzikale invulling voor uw evenement, café, restaurant, bruiloft, verjaardag en bedrijfsfeest.

“Zijn lust en zijn leven”

Zingen en entertainen is Glenn zijn lust en zijn leven. Door Glenn zijn zang ontstaat op een stijlvolle manier een gezellige sfeer.

“Zowel Nederlands- als Engelstalige meezingers”

Glenn zijn brede repertoire bestaat zowel uit Nederlands- als Engelstalige meezingers die garant staan voor een gezellige sfeer. Onder anderen covers van René Froger, Andre Hazes, Jan Smit, Elvis Presley en de Hits van nu komen in zijn repertoire voorbij. Een kleine greep uit zijn brede repertoire is op deze site te beluisteren in het menu Media.

“Beschikking over alle geluidsapparatuur”

Glenn heeft zelf de beschikking over alle geluidsapparatuur om zijn optreden te verzorgen. Tevens verzorgt Glenn gelegenheden volledig van zang en muziek in samenwerking met DJ Rick. Een unieke samenwerking tussen een zanger en een DJ, Glenn Palm & DJ Rick.

“Denkt graag met u mee”

Aan de hand van een voorbespreking kunt u al uw wensen uitspreken. Glenn denkt graag met u mee over de muzikale invulling van uw gelegenheid.

Details act Glenn Palm:

Te boeken vanaf 30 min. zang, tot volledig feest.
Incl. Geluidsapparatuur
Prijs op aanvraag

dinsdag, 01 november 2016 12:05

Met de bus naar: CSVC 1 - Vitesse'63 1

Geschreven door

Zaterdagmiddag 5 november met de bus mee naar Coevorden voor de wedstrijd CSVC 1-Vitesse'63 1, aanvang 14.30 uur, we vertrekken met de bus om 12.50 uur vanaf de kantine. Als je mee wilt kan je je opgeven bij Hans Koetsier, 0644255376

dinsdag, 01 november 2016 11:43

Westrijdverslag: Vitesse'63 1 - SC Rouveen 1

Geschreven door

Zaterdag 29 oktober kwam SC Rouveen, vorig jaar nog 2e klasser, op bezoek in Koekange. Beide ploegen staan na zeven wedstrijden  in de brede middenmoot, waarbij Rouveen vooraf één puntje meer verzameld had. Om niet in de gevarenzone terecht te komen, kunnen beide teams een overwinning goed gebruiken. Voor trainer Knoll is dit toch wel een erg speciale wedstrijd aangezien zijn ‘roots’ in Rouveen liggen en hij er jarenlang gespeeld heeft. Ook is hij er zijn trainerscarrière begonnen, waardoor hij eigenlijk elke speler van Rouveen goed kent. Deze mannen kregen het vertrouwen voor de op voorhand al mooie streekderby:

Hoeve; S. Heuvelman, Kroek, BJ van Dijk, Knol; Tabak, Van der Linde, R. van Dijk; Schuttevaar, Pekel, Kuik.

Wisselspelers: Waninge, B. Heuvelman, Kremer, Ruben Keizer.

Na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Rotmensen begon Rouveen beter aan de wedstrijd, ze waren feller en zetten Vitesse’63 direct onder druk. De ploeg van Knoll wist de bal maar moeilijk in de ploeg te houden en verloor de meeste duels. Na 8 minuten was het dan ook al raak, linksbuiten Huisman had een goede actie in huis en hij gaf Nijboer een niet te missen kans. Na de 0-1 kwam Vitesse’63 beter in de wedstrijd en kreeg het langzaam de overhand. Na 24 minuten leverde dit de gelijkmaker op. Pekel schoot een vrije bal op de lat, waarna Rense van Dijk de rebound intikte. Hierna ging Vitesse’63 op jacht naar de voorsprong en was het ook de betere. Er kwamen meerdere kansen en de 2-1 hing in de lucht. Helaas stond het vizier niet op scherp en had de ploeg pech dat het geen strafschop kreeg na een handsbal in de zestien van Rouveen. Sterker nog, 2 corners zorgden ervoor dat Rouveen met een 1-3 voorsprong de rust inging. De eerste werd kort genomen en door aanvoerder Knoll richting de 2e paal geslingerd. Edwin Tabak raakte de bal nog wel maar kon een doelpunt niet voorkomen. En de volgende corner (onterecht gegeven trouwens, Poolman had afgefloten moeten worden voor hands) werd na een kluts binnen geschoten door Knoll. Tot overmaat van ramp kon aanvoerder Van Dijk door een liesblessure niet verder (Heuvelman verving hem) en was de andere centrale verdediger, Kroek, vlak voor rust hard in botsing gekomen met z’n eigen keeper Hoeve en spits Poolman. Hij begon nog wel aan de 2e helft maar moest zich uiteindelijk ook laten vervangen met naar nu blijkt twee gebroken botjes in z’n pols. Vitesse’63 probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd en het kreeg ook kansen. Helaas was vooral Pekel (die goed speelde, constant aanspeelbaar was en zelf kansen creëerde) wat ongelukkig in de afwerking en kwam de aansluitingstreffer niet. Langzamerhand verdween het geloof in een goed resultaat en kreeg Rouveen kansen om de wedstrijd te beslissen. Dit gebeurde in de 83e minuut toen Poolman de 1-4 maakte.

Zo verloor Vitesse’63 de streekderby enigszins geflatteerd maar daar zal niemand bij Rouveen om malen, zij hebben 3 belangrijke punten binnen en staan bovenin de middenmoot. Vitesse’63 zakt verder af naar plek 11 en volgende week wacht in Coevorden hekkensluiter CSVC dat afgelopen zaterdag voor het eerst won en nog slechts twee punten minder heeft. Hoewel trainer Knoll waarschijnlijk met name achterin wat moet improviseren, liggen er zeker mogelijkheden op een goed resultaat. Want het vertoonde spel, met name de 1e helft, en het aantal gecreëerde kansen tegen Rouveen moet de ploeg vertrouwen geven. Hopelijk zien we ook in Coevorden weer veel supporters uit Koekange langs de lijn, de mannen kunnen jullie steun gebruiken!

 

Pagina 1 van 10