woensdag, 07 november 2018 23:18

Vitesse'63 1-Tiendeveen 1 verslag

Geschreven door  Erwin Gunnink

Verslag, Vitesse’63 – Tiendeveen

3 November mocht het gebeuren tegen de nummer 2 van de competitie, Tiendeveen.

Belangrijke wedstrijd weer, bij winst zal Vitesse 2e komen te staan en goeie zaken doen voor de 1e periode!

Opstelling: Van Noord, Gunnink, Heuvelman, BJ Van dijk,  Knol, Schuttevaar, Van der Linde, S Van dijk, Ten Kate, Van den Berg, Westert

Wissels: Van der Heul, Waninge, Ron en Ruben Keizer.

1e helft

Vitesse begon wederom weer goed met de druk naar voren. De eerste kans was dan wel voor de gasten, Jusuf Uncan kwam 1 op 1 met doelman Van Noord maar de goalie hield zijn doel goed schoon!. Nog geen paar minuten later kwam Vitesse er gevaarlijk uit door een goeie voorzet van Knol die gelijk op de pantoffel genomen werd door Van den Berg, maar ging  jammer genoeg net over.  Vitesse was op zoek naar het openingsdoelpunt, maar die viel echter aan de andere kant. Van Noord maakt net buiten de 16 hands, voordat Uncan bij de bal kon komen. Hierdoor kreeg Tiendeveen natuurlijk een vrije trap, deze werd om de muur gedraaid en binnengeschoten door Roy Beekelaar in de 23e minuut. Vitesse bedacht zich geen moment en voerde de druk op. Van den Berg kreeg  zag zijn doelpoging net keren door de doelman. Maar die zelfde doelman ging daarna toch de fout in door een slechte uittrap, hierdoor kon Schuttevaar profiteren en de bal van een metertje of 20 in het netje leggen.  Tiendeveen probeerde wel  maar kon niet tot grote dreiging komen. Vlak voor rust komt Vitesse ook nog op voorsprong door weer een goeie aanval, Van den Berg schuift de bal  in de 40e minuut goed binnen na een goeie voorzet.

2e helft

Vitesse ging verder met dezelfde 11 namen, Tiendeveen wisselt 2 keer.

Vitesse komt weer sterk uit de startblokken en komt bijna op een 3-1, maar de bal word net van de doellijn gehaald. Poosje later komt Tiendeveen er gevaarlijk uit. Het is Jusuf Uncan die door de verdediging glipt maar Van Noord brengt goed redding.

In de 56e minuut  komt Ruben Keizer er in voor Ten Kate die er door een blessure af moet.

In de 73e minuut komt Vitesse dan wel op  3-1. Het is de invaller Keizer die na miscommunicatie in de verdediging bij Tiendeveen de bal binnentikt. Tiendeveen probeerde het nog wel, maar kwam echter weinig tot niet door de verdediging van  Vitesse. In de 80e minuut is het weer Ruben Keizer die de bal na goed voetbal binnen werkt,  En als kers op de taart schuift Sander van Dijk ook nog de 5-1 binnen, de verdediging werd helemaal zoek gespeeld door Westert, Van den Berg en uiteindelijk doelpuntenmaker Sander van Dijk.

Vitesse deed goede zaken en mag het volgende week opnemen tegen de nummer 1. CSVC.

Tot volgende week op het sportpark de Klinkenvlier in Coevorden.

Aftrap 14.30!!

Laatst aangepast op maandag, 12 november 2018 20:56