zondag, 25 november 2018 13:50

SV Borger 1-Vitesse'63 1 verslag

Geschreven door  Lars Heuvelman

SV Borger – Vitesse’63

Voorafgaand aan deze week hadden wij een nieuwe trainer op het veld staan, genaamd Theo Oldengarm. Dit omdat onze eigen trainer de liefdevolle leraar moest uithangen.  Na de succesvolle trainingsavond, heeft Theo besloten om zijn trainingspapieren te gaan halen.

Dan gaan we door naar de wedstrijd SV Borger – Vitesse ‘63

De trainer moest zijn brein creatief laten werken omdat er veel vaste spelers niet konden starten aan de wedstrijd.

Vitesse’63 begon met de volgende elf spelers:

Van Noord, Gunnink, Waninge, B van Dijk, Knol, Schut, J van den Berg, Oldengarm, Pekel, Keizer en Keizer.

Wisselspelers: van der Heul, ten Heuvel, Geerts, Westert.

Het plan was om volle druk te zetten op het puntenloze Borger, helaas kwam dit de eerste 10 minuten niet tot zijn recht omdat het even puzzelen was wie waar zijn taak had.

Daarna pakte Vitesse langzamerhand de goede draad op, maar toch was het Borger die druk durfde te zetten op onze achterhoede. Maar plots was daar onze Schut die in de 16 onderuit gehaald werd.

De penalty werd goed benut door J van den Berg… 0-1 Vitesse!

De trainer heeft dan toch besloten de goed spelende Ron Keizer te wisselen voor Robin ten Heuvel.

Die tevens goed in viel. Hierdoor kwam J van den Berg op zijn vertrouwde positie te staan.

Na rust kwam Vitesse goed uit de startblokken, en werd in de 47e minuut de 0-2 op het scorebord gezet door onze spits J van den Berg.

Na dit doelpunt leek de wedstrijd gespeeld, maar helaas kwam Borger terug in de 88e minuut door een buitenspeldoelpunt van Christiaan Vos

Daarna bracht de goed voetballende ten Heuvel de eindstand op 1-3, door een mooie 1 op 1 actie.

Vitesse wint na een moeizame wedstrijd met 1-3 van de hekkensluiter.

Mede door het gelijkspel van CSVC is Vitesse alleen de koploper in deze klasse.

Wij maken ons deze week klaar voor de kraker tegen SCN, en hopen op jullie support.

Aanvang volgende week om 14.30 uur in Nieuwlande.

Laatst aangepast op zondag, 25 november 2018 14:08