maandag, 13 mei 2019 14:28

Tiendeveen-Vitesse'63

Geschreven door  Arjen van Noord

Vitesse’63 mocht zaterdagmiddag in de strijd om het kampioenschap aantreden tegen v.v. Tiendeveen wat vooraf al als een lastige uitwedstrijd werd bestempeld.

 

Vitesse’63 startte met de volgende opstelling: Arjen van Noord; Erwin Gunnink, Lars Heuvelman, Bart Jan van Dijk, Ivar Knol ; Frits ten Kate, Mark van der Linde, Johnny Schuttevaar, Sander van Dijk; Jeroen van den Berg, Alfred Pekel. Wissels waren Robin ten Heuvel, Jeroen Oldengarm en Jan Waninge. 

Vitesse’63 liet vanaf het begin zien dat men voor de overwinning naar Tiendeveen was gekomen. Dit resulteerde in dotten van kansen maar helaas lukt het niet om doelman Sander Lubbers te passeren. Na ca. 20 minuten scoorde Vitesse’63 uit een hoekschop maar deze werd afgekeurd door scheidsrechter Tramper omdat hij een duwfout van Lars Heuvelman zou hebben gezien. Echter waren dit twee spelers van Tiendeveen die tegen elkaar aanliepen. Na een half uur was het Johnny Schuttevaar die met een strak schot de doelman kansloos liet. Lang kon Vitesse’63 echter niet van deze voorsprong genieten van in de 40e minuut was het Ismaël Ucan die uit het niets de gelijkmaker voor zijn rekening nam.

 

Na de rust ging Vitesse’63 vol goede moed op zoek naar de voorsprong. Echter lukte dit niet en begon de paniek een beetje toe te slaan wat resulteerde in het spelen van de lange bal. Deze ballen waren een makkelijk prooi voor de Tiendeveense defensie. Doordat Vitesse’63 volop aan het aanvallen was ontstond er veel ruimte voor de spitsen van Tiendeveen die een paar gevaarlijk voor doelman Arjen van Noord opdoken. Gescoord werd er niet meer waardoor Vitesse’63 dure punten heeft laten liggen voor het kampioenschap.