Wedstrijdverslagen

maandag, 30 mei 2016 20:58

V.V. de Weide (beloften) - Vitesse'63 (beloften)

Geschreven door

Selectie en overige info voor wedstrijdbeloften de Weide - Vitesse'63 staat op teampagina 

zondag, 01 mei 2016 21:31

Beloften Klazienaveen - Vitesse'63

Geschreven door

Info voor de wedstrijd van beloften van Vitesse'63 tegen Klazienaveen staat op teampagina van beloften. Wedstrijd is woensdag 4-5 aanstaande om 20.05 in Klazienaveen.

Het lijkt er niet op dat onze beloften in het debuutseizoen direct de finaleronde van de Noordlease/Heigro-cup zullen halen. De talenten verloren dinsdagavond met duidelijk cijfers van V.V. de Weide (0-5) en zagen JVZ een dag later op eigen veld Klazienaveen verslaan (1-0). De Zuidwoldigers zijn hierdoor al zeker van een plek bij de bovenste twee in de poule. De Weide heeft door de overwinning van dinsdag duidelijk de beste papieren voor het andere ticket voor de finaleronde.

Op bezoek in Koekange toonde De Weide van meet af aan dat het over een uitstekende selectie kan beschikken. De elf Hoogeveners, die bijna stuk voor stuk al de nodige minuten in het eerste gemaakt hebben, leken al snel een maat te groot voor een hard werkend Vitesse’63. Al na zes minuten lag de bal achter keeper Casper Hamberg, maar die goal werd wegens een duwfout afgekeurd. Even later was De Weide opnieuw dichtbij, toen een corner van Jasper Strijker ineens op de lat belande. Remco Geerts liet zien ook prima als doelman uit de voeten te kunnen, want hij haalde de bal binnen vijf seconden tot drie keer toe van de lijn. De Weide bleef het spel dicteren, maar de ploeg was ook slordig in de opbouw. Desondanks was de 0-0 ruststand een klein wonder.

In het tweede bedrijf was De Weide een stuk scherper voor het doel. Binnen tien minuten stond het 0-2 door goals van Tim Buining en Julian Mol. Na een uur spelen kreeg Vitesse’63 de grootste kans van de wedstrijd, toen Bas Wanningen een-op-een met doelman Sem Kolk niet de goal maar de benen van de doelman vond. Vijf minuten later besliste De Weide de wedstrijd door opnieuw Julian Mol. In het restant van de wedstrijd deden ook Harmen Otten en Jasper Strijker nog een duit in het zakje. Vitesse’63 kreeg nog enkele kansjes op een eretreffer, maar Frank Steenbergen en aanvoerder Stefan Heuvelman (vrije bal) misten. Na 87 minuten nam de scheidsrechter een verstandig besluit door drie keer kort achter elkaar te fluiten. De Weide vergrootte het gat met Vitesse’63 tot zes punten.

Karakteristieken

Vitesse’63 – De Weide 0-5 (0-0) 51’ 0-1 Tim Buining, 53’ 0-2 Julian Mol, 65’ 0-3 Julian Mol, 71’ 0-4 Harmen Otten, 80’ 0-5 Jasper Strijker.

Opstelling Vitesse’63:

Ten Kate, Ron Keizer (59’ Steenbergen), Ruben Keizer

De Boer, Van der Linde, Westert (46’ Bonekamp)

Slomp (46’ Wanningen), Geerts, Heuvelman, Nijmeijer

Hamberg

 

 

woensdag, 06 april 2016 19:57

Beloften Vitesse'63 - V.V. de Weide

Geschreven door

Dinsdag 12 april spelen de Vitesse'63 Beloften weer thuis voor de Noordlease/Heigro Cup. Tegenstander is de nummer 2 uit poule B V.V. de Weide uit Hoogeveen.

De aftrap is om 20:00 uur. Meer info over deze competitie (standen, programma en uitslagen) is te vinden op http://www.vvklazienaveen.nl/beloften

Verdere info over de wedstrijd (selectie) staat op teampagina van beloften.

maandag, 22 februari 2016 20:34

Beloften Klazienaveen - Vitesse'63

Geschreven door

Info wedstrijd beloften Klazienaveen - Vitesse'63 staat op teampagina beloften

donderdag, 10 december 2015 19:20

Beloften Vitesse'63 - SJO JVZ

Geschreven door

Informatie voor wedstrijd: beloften Vitesse ’63 - SJO JVZ op dinsdag 15-12-2015 staat op teampagina van de beloften.

donderdag, 12 november 2015 23:30

Beloften Vitesse'63 - V.V. de Weide

Geschreven door

Info voor de wedstrijd Beloften Vitesse'63 tegen V.V. de Weide op 17 november staat op de teampagina Vitesse'63 Beloften.

maandag, 09 november 2015 18:56

Wijziging wedstrijd beloften

Geschreven door

De wedstrijd van de beloften van de Weide tegen Vitesse'63 zal op dinsdag 17-11-2015 om 20.00 uur in KOEKANGE gespeeld worden in plaats van in Hoogeveen.

maandag, 26 oktober 2015 19:19

Wedstrijden beloften verplaatst

Geschreven door

LET OP: de wedstrijd De Weide - Vitesse'63 is verplaatst van dinsdag 3-11-2015 naar dinsdag 17-11-2015. De wedstrijd Vitesse'63 - SJO JVZ van dinsdag 1-12-2015 is verplaatst naar dinsdag 15-12-2015. 

donderdag, 15 oktober 2015 15:51

Beloften JVZ en Vitesse'63 in balans

Geschreven door

Beloften JVZ en Vitesse’63 in balans

Na de ruime overwinning in de openingswedstrijd tegen Klazienaveen (3-0), hebben de beloften zich ook in de tweede poulewedstrijd van de Noordlease/Heigro cup uitstekend laten zien. Tegen het sterke JVZ kwamen de talenten tot drie keer toe knap terug van een achterstand.

De volgende namen kregen woensdagavond een kans om zich vanaf minuut een te laten zien: Jan Waninge; Ruben Keizer, Stefan Heuvelman ©, Remco Geerts en Erik Jan Slomp; Sander Nijmeijer, Aron Westert en Mark van der Linde; Bas Wanningen, Ron Keizer en Tim Kuik. Frank Steenbergen, Jort Bonekamp, Rob de Boer  en Frits ten Kate completeerden de selectie.

Ondanks dat het voor JVZ de eerste wedstrijd in de Noordlease/Heigro cup was, schoot de ploeg uitstekend uit de startblokken. Het drong Vitesse’63 terug en ging nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. Die kwam er na 20 minuten, toen spits Wessel Buning na een snelle aanval in stelling werd gebracht. Vitesse’63 herstelde zich uitstekend van de tegenvaller, want vier minuten later stond het alweer gelijk. Mark van der Linde stak de bal op Bas Wanningen en de rechtsbuiten faalde niet. Gesteund door de treffer van Wanningen kwam Vitesse’63 beter in de wedstrijd, maar het was JVZ dat na een halfuur spelen opnieuw het net vond. Uit een afgeslagen corner schoot Niek Geers knap binnen. Vitesse’63 zocht opnieuw naar een snel antwoord, maar verder dan een paar kansen kwam de ploeg van Johan Knoll niet.

In de rust wisselde Vitesse’63 twee keer. Ron Keizer werd met wat last van de knie vervangen door Frank Steenbergen en Jort Bonekamp kwam voor Aron Westert. Een paar minuten na rust moest Knoll opnieuw noodgedwongen ingrijpen. Na een forse tackle moest Tim Kuik met veel pijn naar de kant. Frits ten Kate nam zijn positie in de punt van de aanval in, waardoor de gemiddelde leeftijd flink daalde. Desondanks kwam Vitesse’63 opnieuw langszij. Ruben Keizer veroverde de bal en zette Bas Wanningen vrij voor de keeper. Opnieuw was de snelste man van het veld koelbloedig. Na de gelijkmaker kon de wedstrijd alle kanten op. Beide teams creëerden grote kansen, maar het was opnieuw Buning die vijf minuten voor tijd toesloeg. Na een onoplettendheid bij Vitesse’63 nam hij de bal aan in de zestien en schoot hij uit de draai raak. Het leek de beslissing in de wedstrijd, maar in blessuretijd wordt Frits ten Kate in het stafschopgebied onderuit gehaald. Het klusje vanaf elf meter werd vervolgens door Stefan Heuvelman geklaard. Niet veel later zat de wedstrijd erop.

 

Na afloop volgde een penaltyreeks om een bonuspunt. JVZ faalde niet vanaf de stip, Vitesse’63 miste een keer, en dus start JVZ met twee punten. Vitesse’63 komt op vier en blijft koploper in poule B. de wedstrijd tussen Klazienaveen en De Weide wordt gespeeld op dinsdag 27 oktober. De beloften van Vitesse’63 komen een week later weer in actie. Dan staat de uitwedstrijd tegen De Weide op het programma. 

woensdag, 07 oktober 2015 19:58

SJO JVZ - Vitesse'63 Beloftencompetitie

Geschreven door

Selectie en overige info voor wedstrijd beloftencompetitie SJOV JVZ - Vitesse'63 beloftencompetitie, staat op teampagina beloften.

(onderaan dit bericht bijlagen met uitslagen en standen)

 

Deze week stonden de eerste wedstrijden van de Noordlease / Heigro Cup gepland. Verspreid over Groningen en Drenthe vonden een vijftal wedstrijden plaats.

In de Emmer wijk Rietlanden nam DZOH het op tegen Zwartemeerse Boys. Beide ploegen namen het vorig seizoen ook tegen elkaar op in de beloftencompetitie en komen elkaar in deze jaargang dus opnieuw tegen. Dit jaar lukte het Zwartemeerse Boys om beter weerstand te bieden tegen de sterker geachte tegenstander. Ondanks het overwicht, lukte het DZOH niet om het net te vinden. DZOH mocht nog van geluk spreken dat het slotoffensief van de Zwartemeerders niet in een doelpunt resulteerde. Derhalve een 0 – 0 eindstand.

Het andere duel in deze poule ging tussen Twedo en Titan. Ook hier was sprake van een leuk en gelijk opgaand duel. Bij Twedo was Kruit de gevierde man. Dankzij een minimale 1 – 0 zege pakte Twedo de volle buit en de koppositie in de poule.

In Koekange was Vitesse’63 gastheer van het duel tegen Klazienaveen. In de eerste helft was Klazienaveen de bovenliggende partij, maar het was Ron Keizer die uit de eerste kans Vitesse’63 op voorsprong schoot. Vitesse’63 zag zich door deze voorsprong gesteund en kwam hierdoor steeds beter in de wedstrijd. Na rust beging Klazienaveen-keeper Martijn Woelders een overtreding op de doorgebroken Wanningen, wat resulteerde in een rode kaart. Erwin Scholman kreeg de handschoenen aangeleverd en kon meteen gaan vissen, omdat Heuvelman de toegekende vrije trap binnenschoot. Vervolgens werd door Tim Kuik de genadeklap uitgedeeld: 3 – 0. Klazienaveen bleef desondanks strijdbaar, maar mocht de eretreffer niet aantekenen.

Nieuwkomer GVAV-Rapiditas nam het in Stadskanaal op tegen de plaatselijke SC. De gasten overrompelden Stadskanaal in de beginfase. Dat het na een kwartier slechts 1 – 0 stond was te danken aan keeper Kroezen, die met behulp van het aluminium de schade beperkt wist te houden. Gaandeweg de eerste helft bood Stadskanaal meer weerstand en kwam vlak voor rust op een 1 – 1 stand, door een doelpunt van Ekinci. In de 2e helft eenzelfde soort spelbeeld. GVAV-Rapiditas had het betere van het spel, maar doordat de scherpte in de afronding ontbrak en de doelman wederom met enige regelmaat in de weg stond, wisten de Stadjers slechts eenmaal te scoren: 2 – 1.

In Nieuw-Buinen nam de nummer 3 van de vorige jaargang het op tegen de beloften van Wildervank. Wildervank had in de beginfase het betere spel, maar de fysieke sterkere ploeg van Nieuw-Buinen kwam vlak voor rust dankzij Jordy Oost op 1 – 0. Meteen na de rust verdubbelde Hekman de score naar 2 – 0. Wildervank liet zich niet kennen en maakte in de 66e minuut de aansluitingstreffer via Wieling. Daar waar Wildervank op zoek ging naar de 2 – 2, was het daar Nieuw-Buinen dat in de 82e het duel dankzij opnieuw een treffer van Oost in het slot gooide: 3 – 1.

Beloften Vitesse’63 kennen kickstart in Noordlease/Heigro cup

De beloften van Vitesse’63 zijn hun avontuur in de Noordlease/Heigro cup uitstekend begonnen. Onder leiding van Johan Knoll versloegen de talenten hun leeftijdsgenoten uit Klazienaveen met 3-0.

Vitesse’63 begon dinsdag met de volgende namen. Jan Waninge verdedigde het doel, de defensie bestond uit Ruben Keizer, Stefan Heuvelman, Remco Geerts en Erik Jan Slomp. Op het middenveld speelden Mark van der Linde, Aron Westert en Rob de Boer, en het trio voorin werd gevormd door Frank Steenbergen, Tim Kuik en Ron Keizer. Laatstgenoemde keerde terug van langdurig blessureleed.

In de eerste helft was Klazienaveen de bovenliggende partij. De gasten creëerden ook enkele kansen, maar de verdediging van Vitesse’63 stond als een huis. De eerste kans voor de thuisploeg was direct raak. Ron Keizer luisterde zijn rentree op met de openingstreffer. Hij kapte zijn directe tegenstander uit en schoot knap raak. Vitesse’63 kwam vervolgens beter in de wedstrijd, maar tot meer doelpunten volgde dat niet. 

In de rust koos Johan Knoll voor een paar omzettingen. Steenbergen en De Boer werden vervanger door Frits ten Kate en Bas Wanningen, waardoor de gemiddelde leeftijd nog iets verder daalde.

Na rust zette Vitesse’63 de stijgende lijn van voor de pauze door. De pijlsnelle Wanningen werd vlak na rust licht aangetikt door de keeper van Klazienaveen en volgens de scheidsrechter was er maar een straf mogelijk: rood. Met de toegekende vrije trap wist Stefan Heuvelman vervolgens wel raad. Hij schoot de bal laag in de hoek en verdubbelde de voorsprong. Ook Klazienaveen bleef gevaarlijk, maar na een uur spelen besliste Tim Kuik de wedstrijd. Bas Wanningen werd aan de linkerkant weggestuurd, hij gebruikte zijn snelheid uitstekend en stelde Kuik in staat te scoren: 3-0. In het restant van de wedstrijd gaven de gasten niet op, maar Vitesse’63 bleef uitstekend op de been en hield knap de nul.

Door de ruime overwinning is Vitesse’63 koploper in poule B. De andere ploegen, JVZ en De Weide kwamen nog niet in actie. Het treffen tussen beide teams is uitgesteld naar een nog onbekende datum.

Uitslagen overige poules:

DZOH – Zwartemeerse Boys 0-0
Twedo – Titian 1-0

 

De beloften van Vitesse’63 spelen de tweede poulewedstrijd op woensag 14 oktober. Op sportpark Woltingeslag in Zuidwolde is JVZ om 20:00 uur de tegenstander.

StartVorige12VolgendeEinde
Pagina 1 van 2