maandag, 12 november 2018 19:44

Sfeervol Herfsttoernooi Vitesse ’63 Old Stars

Afgelopen vrijdagmiddag (9 november) werd op het sportpark in Koekange een door Vitesse ’63 Old Stars georganiseerd Herfsttoernooi gehouden. En wederom waren de weergoden ons weer heel goed gezind.

Het lekkere weer zorgde er voor dat er nogal wat belangstellenden langs de lijn stonden. En dat maakte dat er een gezellig en sfeervol toernooi ontstond.

herfsttoernooi2018-1

Aan dit toernooi deden FC Emmen, HZVV en Vitesse ’63 Old Stars met elk twee teams mee en was ook sc Dedemsvaart aanwezig met een team. Helaas hadden we een afzegging van Zuidwolde maar volgende keer zijn ze vast present.

Voor Vitesse ’63 Old Stars waren aanwezig Roelof Hummel, Cor Koppenol, John van Dijk, Roelof Heuvelman, Albert Schipper, Bert Taverne, Hans Gräler, Roel Gritter, Freek Nijmeier, Henk van de Berg, Jan Pinxterhuis, Luuk Vos, Wim van Dijk, Lex Kruger en Jos Kok.

Er werd gespeeld in twee poules en met de diverse trainers werd afgesproken dat in dit toernooi spelplezier en deelname boven het resultaat zou gaan. Uiteraard ging het bij de wedstrijden om winst en verlies maar er werd afgesproken geen eindstanden op te maken.

Uiteraard werd er weer fanatiek gespeeld waarbij het opviel dat zowel Vitesse ’63 Old Stars als HZVV in staat zijn om toch wel mooie wedstrijden te spelen waarbij behoorlijk snel gespeeld wordt, de combinatie wordt gezocht en scorend vermogen aanwezig is.

herfsttoernooi2018-2

Emmen en Dedemsvaart zijn natuurlijk weer aanwinsten in de regio maar je ziet dat wanneer je pas een paar maanden bezig bent het nog ontbreekt aan vloeiend samenspel, handelingssnelheid en Walking Football gogme. Maar dat gaat natuurlijk helemaal goed komen.

Voor de statistieken hebben we onderstaand de uitslagen van de wedstrijden in beide poules weergegeven.

Poule A

Poule B

Vitesse '63 B - FC Emmen A         5-2

Dedemsvaart - HZVV B               1-7

FC Emmen A - HZVV A                   0-1

FC Emmen B - Vitesse '63 A       2-2

HZVV A - Vitesse '63 B                   2-3

Vitesse '63 A - Dedemsvaart     6-2

FC Emmen A - Vitesse '63 B         0-6

HZVV B - FC Emmen B                 3-2

HZVV A - FC Emmen A                   7-1

Dedemsvaart - FcC Emmen B   2-4

Vitesse '63 B - HZVV A                   2-2

HZVV B - Vitesse '63 A                 2-2

herfsttoernooi2018-3

Na afloop was het nog lang gezellig in de kantine en bleek dat de teams hadden genoten van een mooi middagje walking football.

Misschien toch ook mooi voor alle mensen van onze club die zich elke keer weer inspannen om zaken als een Herfsttoernooi mogelijk te maken dat er door de bezoekende teams verschillende opmerkingen werden gemaakt over de mooie toestand van ons sportcomplex, de goede organisatie en de gastvrije onthaal zowel op het veld als in de kantine.

Jos Kok

Laatst aangepast op maandag, 12 november 2018 19:52