zaterdag, 14 maart 2020 16:37

Vitesse ’63 Old Stars naar het wereldkampioenschap Walking Football

Vitesse ’63 Old Stars zal van maandag 28 september tot vrijdag 2 oktober 2020 deelnemen aan de IWFF World Cup Walking football voor clubteams. Dit is het officiële wereldkampioenschap Walking Football voor clubteams. De World Cup Walking football wordt georganiseerd door de ervaren toernooi organisatie H.F.E. onder auspiciën van de IWFF (The International Walking Football Federation).

De wedstrijden zullen dit jaar in Nederland worden gespeeld en wel in Groenlo. Vitesse ’63 Old Stars zal deelnemen aan de categorie heren vanaf 60 jaar.

Vitesse ’63 Old Stars is direct geplaats voor het hoofdtoernooi. Dit betekent dat er geen voorrondes gespeeld gaan worden. De plaatsing is onder meer het gevolg van de goede resultaten die Vitesse ’63 Old Stars al enkele jaren laat zien op grote (internationale) toernooien zoals bij Heracles, Pec Zwolle, Groningen en op Mallorca.

wk

Wij zijn natuurlijk verheugd met deze uitnodiging. Het laat zien dat het Walking Football echt in de lift zit en dat de wijze waarop wij bij Vitesse ’63 het spelletje spelen gewaardeerd wordt door de buitenwacht.

Hoewel bij ons deelnemen natuurlijk veel belangrijker is dan winnen zullen we ons toch terdege gaan voorbereiden voor dit toernooi.

Uiteraard zullen we onze fans op de hoogte houden.

Jos Kok

Laatst aangepast op zaterdag, 14 maart 2020 16:45