zaterdag, 11 augustus 2018 11:47

Voorbereiding vrouwen 1

Geschreven door

Vrouwen 1 gaat voor het derde seizoen spelen in de landelijke eerste klasse. Op woensdag 15 augustus start de voorbereiding voor de dames.

zaterdag 25 augustus oefent vrouwen 1 tegen HZVV. Hier zullen we oud trainer Marco de Jonge weer treffen.

Woensdag 29 augustus oefenen we thuis tegen FC Wolvega.

Op 1 september start onze bekercompetitie tegen Odysseus'91. Odysseus'91 speelt in de landelijke hoofdklasse A.

Odysseus'91 is afgelopen seizoen op een 9e plek geƫindigd in de landelijke hoofdklasse A.

8 september spelen wij onze tweede beker wedstrijd tegen SC 't Gooi. 'T gooi speelt in de landelijke eerste klasse A.

vorige seizoen is 'T gooi op een 7e plek geƫindigd in de landelijke eerste klasse A.

op 15 september spelen wij onze laatste wedstrijd van de beker poule. We spelen tegen SteDoCo uit de topklasse.

Vorige seizoen is SteDoCo gepromoveerd naar de topklasse via nacompetitie.

Onze eerste competitie wedstrijd is 22 september tegen TKB uit Groningen.

Laatst aangepast op woensdag, 22 augustus 2018 18:50